Ali_softcenter
Registered User
come on guys
be friends
cod n' bf are both great game series
ok..
i just said BF 3 is better than cod in graphic and game play..not BF series
its just my opinion thats all
come on guys
be friends
cod n' bf are both great game series
من اصلا صحبت از گرافیک کردم ؟ گفتم گرافیک MW3 از BF بالاتره ؟ مگه همه چی تو گرافیک خلاصه میشه ؟ هر بازی گرافیک بالاتری داره بهتره از نظر شما ؟ اینم شد دلیل اخه
BF از نظر من یه بازی کاملا معمولیه...نمرات بازی این 2 کاملا مشخص کرد کدوم بهتره.
خوب نمرات بالاتر باشه! اینم شد دلیل اخه
ضمن اینکه گیم اسپات به نسخه 360 هر دو 8.5 داده!
ببین این بحثا...مثل بحث طرفدارای کنسول و پی سی..یا فیفا و پی اسه!
بیخودم ادای کسایی رو درنیار که فکر میکنن خودشون گیمر حرفه ای هستن و همه چی مفهمن و هر چی فکر کنن وحی منزله و حرف های بقیه خنده داره!
شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم.
پس مودب باش و نظرات بقیه رو خنده دار فرض نکن! چون منم بلدم اینجوری حرف بزنم.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:بهتره در مورد فريم بالا يا پايين ديگه بحث نکنيم...شما قبول نداريد خوب مهم نيست..در واقع اطلاع زيادی از بحث نداريد که فريم بالا يه سری قابليت هارو از بازيساز میگيره که مستقيماً میتونه رو گرافيک بازی تأثير بزاره..اينجا منم حوصله ندارم زياد وارد اين بحث بشم..بهتره به خوده بازی به پردازيم.
ok..
i just said BF 3 is better than cod in graphic and game play..not BF series
its just my opinion thats all
راستش من تابحال بتلفیلد رو بازی نکردم. به نظر خودت کدوم یکی بهتره ؟!؟ از نظر روند داستانی و جذابیت بازی
راستش من تابحال بتلفیلد رو بازی نکردم. به نظر خودت کدوم یکی بهتره ؟!؟ از نظر روند داستانی و جذابیت بازی
شما گیمر حرفه ای ما گیمر مبتدی..من عذز میخوام با شما بحث کردم..موفق باشید
گرافيك و موتور پايه بتل فيلد حرف اول رو ميزنه در صورتي كه داستان و روند اون در كال آف ديوتي رتبه اول رو داره ... نميشه گفت كدوم سر تره .. كدوم بهتر .. هركدوم تجربه خاصي هست
:lol:
میتونم بپرسم دلیل شما چیه پس ؟؟
گیم اسپات که خیلی وقته بابا همه دورشو خط کشیدن..
چیزی فراتر از افتضاح!
گرافیک مزخرف صداگذاری افتضاح داستان معمولی گیم پلی مزخرف! همه دل خوشیم به گیم پلیش بود که اونم... یه بازی در حد homefront
خیلی ایراد داشت بازی یه نمونش اینکه انگار داری زامبی میکشی خیلی راحت (رو سختش تازه!) در حالیکه تو بتل رو نرمال پوست ادم کنده میشه تا یه مرحله رو رد کنه
هیچ چیزی برای گفتن نداشت بی شک بتل 3 بهترین بازی این سبک هست واقعا فوق العاده بود
من خودم طرفدار MW هستم ولی بتل خیلی بهتر بود بی شک منتظر نسخه چهارم بتل خواهم بود تا نسخه های بعدی MW
در ضمن بعید میدونم تیم اصلی اینفینیتی وارد این بازیو ساخته باشه
ببخشید شما لطفا داستان مدرن 2 رو باری من تعریف کن!
مردن کجاش داستان داره؟
گیم پلی هم فوق العاده بد!
البته نظرتون محترمه...
ولی شما فک کن..بشین مدرن 2 بازی کن..2 تا مرحله باید سورتمه سوار شی مسابقه بدی..ماموریت هاشم هیچ کدوم به هم ربطی نداره..
آخه این کجاش روند داستانی داره؟
نه جدا بتلفیلد خیلی از این سرتره . گرافیکش که دیگه هیچی !! اصلا خیره کننده بود .