• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call Of Duty: Modern Warfare 3 | PC

dwt

Registered User
لایک‌ها
0
من اصلا صحبت از گرافیک کردم ؟ گفتم گرافیک MW3 از BF بالاتره ؟ مگه همه چی تو گرافیک خلاصه میشه ؟ هر بازی گرافیک بالاتری داره بهتره از نظر شما ؟ اینم شد دلیل اخه:D

BF از نظر من یه بازی کاملا معمولیه...نمرات بازی این 2 کاملا مشخص کرد کدوم بهتره.

خوب نمرات بالاتر باشه! اینم شد دلیل اخه:D

ضمن اینکه گیم اسپات به نسخه 360 هر دو 8.5 داده! :rolleyes:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
خوب نمرات بالاتر باشه! اینم شد دلیل اخه:D

ضمن اینکه گیم اسپات به نسخه 360 هر دو 8.5 داده! :rolleyes:

میتونم بپرسم دلیل شما چیه پس ؟؟ :lol:

گیم اسپات که خیلی وقته بابا همه دورشو خط کشیدن..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
ببین این بحثا...مثل بحث طرفدارای کنسول و پی سی..یا فیفا و پی اسه!

بیخودم ادای کسایی رو درنیار که فکر میکنن خودشون گیمر حرفه ای هستن و همه چی مفهمن و هر چی فکر کنن وحی منزله و حرف های بقیه خنده داره!

شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم.

پس مودب باش و نظرات بقیه رو خنده دار فرض نکن! چون منم بلدم اینجوری حرف بزنم.;)

شما گیمر حرفه ای ما گیمر مبتدی..من عذز میخوام با شما بحث کردم..موفق باشید:D

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
بهتره در مورد فريم بالا يا پايين ديگه بحث نکنيم...شما قبول نداريد خوب مهم نيست..در واقع اطلاع زيادی از بحث نداريد که فريم بالا يه سری قابليت هارو از بازيساز میگيره که مستقيماً میتونه رو گرافيک بازی تأثير بزاره..اينجا منم حوصله ندارم زياد وارد اين بحث بشم..بهتره به خوده بازی به پردازيم.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
والا پست ها نمایانگر هست که اطلاعات بنده در این زمینه کم هست یا زیاد ....
در هر صورت بازی ِ خوبی هست و شما هم موفق باشید :دی

پ.ن : دوستان بازی نسخه ی لیمیتدش گرون هست اما نسخه های دیگش توی اوریجین بسیار ارزونه . ارزش خریدش رو داره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ok..

i just said BF 3 is better than cod in graphic and game play..not BF series

its just my opinion thats all

راستش من تابحال بتلفیلد رو بازی نکردم. به نظر خودت کدوم یکی بهتره ؟!؟ از نظر روند داستانی و جذابیت بازی

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
گرافيك و موتور پايه بتل فيلد حرف اول رو ميزنه در صورتي كه داستان و روند اون در كال آف ديوتي رتبه اول رو داره ... نميشه گفت كدوم سر تره .. كدوم بهتر .. هركدوم تجربه خاصي هست

behroz3666

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من تابحال بتلفیلد رو بازی نکردم. به نظر خودت کدوم یکی بهتره ؟!؟ از نظر روند داستانی و جذابیت بازی

بتل گرافیک خیلی خوبی داره البته من حس کردم از وسطای بازی گرافیکش افت کرد.! ولی با گیم پلی و داستانش اصلا
حال نکردم اما mw3 گرافیکش شبیه سری قبلی هست اما گیم پلی پر هیجانی داره

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

بنظر من هر دو عالی اند. هیچ کدوم رو از دست نداره. هر گلی بویی داره بقول معروف :دی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
شما گیمر حرفه ای ما گیمر مبتدی..من عذز میخوام با شما بحث کردم..موفق باشید:D

دوست گرامی!

این جور صحبت کردن ه دیگه خز شد رفت...

الان این جمله شما یعنی ==" ..حق با منه ولی حس بحث کردن با تو نیست! "

عیب نداره! ولی طرز رفتارت خیلی بد بود امیدوارم تجدید نظر کنی. و بدونی دیگران هم حق نظر دادن دارند

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
گرافيك و موتور پايه بتل فيلد حرف اول رو ميزنه در صورتي كه داستان و روند اون در كال آف ديوتي رتبه اول رو داره ... نميشه گفت كدوم سر تره .. كدوم بهتر .. هركدوم تجربه خاصي هست

ببخشید شما لطفا داستان مدرن 2 رو باری من تعریف کن!

مردن کجاش داستان داره؟ :D

گیم پلی هم فوق العاده بد!

البته نظرتون محترمه...

ولی شما فک کن..بشین مدرن 2 بازی کن..2 تا مرحله باید سورتمه سوار شی مسابقه بدی..ماموریت هاشم هیچ کدوم به هم ربطی نداره..

آخه این کجاش روند داستانی داره؟

البته اینو بگم که من دارم فقط در مورد سری مدرن حرف می زنم..و اگه منظور شما سری های معمولی کال آف دیوتی هست...خب بله داستان دارند...

ولی بازم من عقیده دارم گیم پلی بتلفیلد 3 ( فقط بتلفیلد 3 ) خیلی هیجان بیشتری نسبت به مثلا ! world at war داره!

حالا شاید black ops رو بشه تا حدی دارای گیم پلی قوی دونست...

ولی من واقعا نمیفهمم که مثلا توی world at war که فقط باید همینجوری بری جلو و آلمانی بکشی..چه گیم پلی خوبی وجود داره...بسیار خسته کنندس گیم پلیش...!

ببین من خودم نه بتلفیلد 1 رو بازی کردم نه 2 رو! ولی در عوض همه سری های cod رو بازی کردم...پس من فن BF نیستم که بخوام cod رو بکوبونم..

مثلا من از black ops خیلی خوشم اومد...مخصوصا از گیم پلیش..

ولی برعکس مثلا! world at war خیلی خسته کنندس...

یا مثلا مدرن 2 خیلی به نظرم مزخرفه...بیشتر به درد مولتی میخوره...خیلی خسته کنندس...یه قرون گیم پلی نداره به نظر من..

مثلا یه مرحله شما توی 3 تا خونه..باید بری 3 تا چیز دانلود کنی از لب تاب و توی هر 3 خونه یه مشت دشمن میریزن سرت! شما باید دفاع کنی و کشته نشی و همزمان اون فایل ها رو دانلود کنی!

به نظر من هیچ جذابیتی نداره! فقط به درد مولتی میخوره...البته این نظر منه..ممکنه نظر 100 نفر این نباشه...من مدرن 2 بازی کردم مرحه آخرش رو دیگه نرفتم از بس حوصله سر بر بود..

ولی بتلفیلد 3 اینقدر گیم پلیش جذاب بود من اصلا نفهمیدم کی بازی تموم شد!

البته از حق نگذریم همین احساس رو نسبت به black ops داشتم..

حتی مدرن 1 هم برای من جذاب بود ...

بتلفیلد 3 شاید داستان مسخره ای داشته باشه...ولی گیم پلیش فوق العاده س! یعنی یه گیم پلی داره که شما تا حالا در cod تجربش نکردی...خب این نمیتونه جذاب باشه؟

شاید گیم پلی بعضی از سری های موفق cod هم جذاب باشه..ولی بازم با BF 3 فرق داره....مثلا تجربه ای من رد سوار شدن به جت در BF3 داشتم در سری های cod این تجربه عالی رو نداشتم....خیلی هیجان انگیز بود..

من نمیگم نباید مدرن 3 بازی کرد...خودم مطمئنا امتحانش میکنم...ولی از اونجایی که میگن فرق چندانی با 2 ش نداره از نظر گیم پلی..من زیاد بهش امیدوارم نیستم..

بازی باید داستان داشته باشه تا آدم جذبش بشه..وگرنه میشه مثل دلتا فورس..خب این که فقط بری جلو بکشی و ..این به درد مولتی میخوره به نظرم..

حالا ممکنه نظر بقیه متفاوت از من باشه.

خب نظر هر کس محترمه..ولی خنده دار نیست.

Last edited:

dwt

Registered User
لایک‌ها
0

2753.gif

میتونم بپرسم دلیل شما چیه پس ؟؟

گیم اسپات که خیلی وقته بابا همه دورشو خط کشیدن..

بله میتونید بپرسید! :D

چه جالب! هر سایتی که امتیاز برابر داده باید دورش رو خط کشید حالا اگر معتبرترین سایت های بازی مثل ign و گیم اسپات باشن!!!

سایت ign هم به هر دوشون داده 9!

kamivh1

Registered User
لایک‌ها
6
من بتلفیلد و بیشتر باهاش حال کردم. از گرافیک بالاتر و سینماتک بودنش که بگذریم. گیم پلی بهتری داشت از نظر من. این mw3 و من حوصله نمیکنم پشت سرهم برم جلو! داستان نداره! البته black ops بنظر میاد بهتر باشه. اینم بگم که من هیچ کدوم از نسخه های قبلیه این دو بازی رو انجام ندادم وفقط دارم این دو تا نسخه جدیدو مقایسه میکنم نه کل سری بازی رو!

مثلا همون ریزش ساختمونا یا همون جت سوار شدن که کاربر گرامی در پست بالایی مطرح کرد خیلی هیجان انگیز بود ولی در کال اف این چیزها رو نداریم.

samhillt

Registered User
لایک‌ها
65
مراحل زیادی نداشت سه روزه همش رو رفتم

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
چیزی فراتر از افتضاح!

گرافیک مزخرف صداگذاری افتضاح داستان معمولی گیم پلی مزخرف! همه دل خوشیم به گیم پلیش بود که اونم... یه بازی در حد homefront

خیلی ایراد داشت بازی یه نمونش اینکه انگار داری زامبی میکشی خیلی راحت (رو سختش تازه!) در حالیکه تو بتل رو نرمال پوست ادم کنده میشه تا یه مرحله رو رد کنه

هیچ چیزی برای گفتن نداشت بی شک بتل 3 بهترین بازی این سبک هست واقعا فوق العاده بود

من خودم طرفدار MW هستم ولی بتل خیلی بهتر بود بی شک منتظر نسخه چهارم بتل خواهم بود تا نسخه های بعدی MW

در ضمن بعید میدونم تیم اصلی اینفینیتی وارد این بازیو ساخته باشه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چیزی فراتر از افتضاح!

گرافیک مزخرف صداگذاری افتضاح داستان معمولی گیم پلی مزخرف! همه دل خوشیم به گیم پلیش بود که اونم... یه بازی در حد homefront

خیلی ایراد داشت بازی یه نمونش اینکه انگار داری زامبی میکشی خیلی راحت (رو سختش تازه!) در حالیکه تو بتل رو نرمال پوست ادم کنده میشه تا یه مرحله رو رد کنه

هیچ چیزی برای گفتن نداشت بی شک بتل 3 بهترین بازی این سبک هست واقعا فوق العاده بود

من خودم طرفدار MW هستم ولی بتل خیلی بهتر بود بی شک منتظر نسخه چهارم بتل خواهم بود تا نسخه های بعدی MW

در ضمن بعید میدونم تیم اصلی اینفینیتی وارد این بازیو ساخته باشه

مطمئنی MW3 بوده بازی کردی فکر کنم نسخه بتای بازی soldier of fortune رو بازی کردیا!
اونقدرها هم ناجور نبود. مخصوصا در مورد هوش مصنوعی درسته که نسبت به بتل کمتر بود اما بتل هم در اصل به نظر من روی مکانیزم بود. مثلا من با نارنجک و m16 به راحتی آدمهایی رو که از نارنجک در می فتن می کشتم همشون هم یک کارو انجام می دادن.
در مورد گرافیک هم البته من هر دو بازی رو روی گرافیک پایین (تقریبا)اجرا کردم و زیادی نظر نمی دم اما به نظر من mw چیزی نسبت به بتل کم نداشت.
اما در مورد داستان کم لطفی کردی. داستانش از بتل خیلی بهتر بود.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید شما لطفا داستان مدرن 2 رو باری من تعریف کن!

مردن کجاش داستان داره؟

گیم پلی هم فوق العاده بد!

البته نظرتون محترمه...

ولی شما فک کن..بشین مدرن 2 بازی کن..2 تا مرحله باید سورتمه سوار شی مسابقه بدی..ماموریت هاشم هیچ کدوم به هم ربطی نداره..

آخه این کجاش روند داستانی داره؟

داستان مادرن 2 که خدا بود. کم لطفی نکن. هنوز که هنوزه تو کف مرجله no russian هستم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه جدا بتلفیلد خیلی از این سرتره . گرافیکش که دیگه هیچی !! اصلا خیره کننده بود .

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه جدا بتلفیلد خیلی از این سرتره . گرافیکش که دیگه هیچی !! اصلا خیره کننده بود .

متاسفانه نتونستم گرافیک خداشو ببینم سیستم تفریبا زیر بار بازی دچار باد فتخ شد!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

majid cg

Registered User
لایک‌ها
116
خب تصمیم گرفته بودم که برای این بازی نقدی بنویسم که حالا حاضر کردم امیدوارم عادلانه باشه :20:

نام بازی : Call Of Duty: Modern Warfare 3

qkc4075sgzpmtbzh4ktz.gif

گیم پلی :

گیم پلی بازی سبک خیلی خوبی داره و گیمر رو هر چه بیشتر به سمت خودش میکشه و با هیجانی که به همراه داره اجازه ی کناره
گیری گیمر از گیم رو نمیده و با صحنه های اکشن گوناگون بازی که واقعا گیمر رو درگیر خودش میکنه و همچنین انیمیشن هایی جدیدی نسبت به نسخه های قبلی بازی در بازی قرار داده شده.

gnh6gx4i8dmyaimi1ca.jpg

از معایب گیم پلی بازی میشه به تکراری بودن ( همانند بازیهای قبلی سری call of duty ) و همچنین طبیعی نبودن حرکات مثل دویدن
و پرش از روی مانع ها اشاره کرد و البته در این زمینه پیشرفتهای کوچیکی داشته.

و همچنین از لحاظ نشونه گیری خیلی دقیقه و خود این هم میتونه حسن یه بازی شوتر باشه و هم عیبه اون .
از این نظر حسن که نشونه گیری ها دقیق میشه و بازی لذت بیشتری داره ولی از نظر دیگه باعث کمی غیر طبیعی شدن بازی نیز میشه ( که البته این دو کاملا سلیقه ایه و جزو معایب به حساب نمیاد ).

نکته ی دیگه ای که بازم به سلیقه ی گیمر برمیگرده غیر طبیعی بودن حملات دشمنه که با تعداد بسیار زیاد ( نا معقول ) هستند و با
اینکه به جذابیت بازی کمک بسزایی میکنه ولی باب میل خیلی از گیمر ها هم نیست.

در کل گیم پلی بازی قابل قبول و لذت بخشه .

گیم پلی : 8.5 از 10

گرافیک:

گرافیک بازی جزو قسمتهایی از بازی به حساب میشه که بیشتر گیمرها شکایت از ضعیف کار شدن این قسمت از بازی دارن.

نکات مثبت گرافیک:

طراحی خوب لوکیشنها و جذابیت اونها، طراحی بسیار خوب اسلحه ها و وسایل جنگی و لباس های جنگی ، تنوع خوب اسلحه ها و توجه بسیار خوب و کافی به دیتیل محیط و به طور کلی هر چیزی که توی بازی وجود داره.

ja2bywg6sgh7ljbaczd8.jpg

8a618ga9yme2pjwuiqmb.jpg

حتی اگه دقت کرده باشید به ساعت مچی کاراکتر دقت خاصی شده و طراحی خیلی خوبی داره و ....
تخریب پذیری مناسب بازی یکی دیگر از نکات مثبت اونه.

نکات منفی گرافیک :

ضعیف بودن تکسچرها در بیشتر مواقع ، نورپردازی تقریبا ضعیف نسبت به بازیهای روز ، شارپ بودن و غیر طبیعی بودن سایه ها و شیدرها ، طبیعی نبودن چهره ی کاراکترها نسبت به بازیهای روز.
البته باید این نکته رو در نظر بگیریم که موتور این بازی ( IW 4.0 ) برای بازی محدودیتهایی ایجاد کرده.

گرافیک: 8 از 10

داستان:

داستان بازی که ادامه سری دوم از سری modern warfare هست بسیار غنی و خوب کار شده و با داستان دنباله دار و خوبی که داره گیمر رو برای ادامه ی بازی و پی بردن به داستان اون تشویق میکنه .
و شخصیتهای بازی که بیشترشون از سری های قبل هم در کنارمون بودن ارتباط خیلی خوبی برقرار میکنن و هیچ گاه در صحنه ی نبرد
همدیگه رو تنها نمیزارن و کمک همدیگه هستن.
صحنه های زیبا و اکثرا احساسی در بازی فراوان دیده میشه که گیمر رو به طور بسیار قوی ( با توجه به شخصیت پردازی فوق العاده )
درگیر میکنه.

tm7a0auwryicw9vyp8as.jpg

به طور کلی داستان بازی خوب و جذابه.

داستان: 9 از 10

صداگزاری و موسیقی:

جایی که همه انتظارات زیادی از این بازی دارن همین قسمت مربوط به صدا گزاری بازیه که در سری دوم همین بازی با اهنگهای حماسی زیبا و دلنشین قشنگی بازی رو دو چندان میکرد.
البته در این سری صداگزرای خوب بوده ولی موسیقی ها ضعیف عمل شده و از این بعد از جذابیت بازی کاسته.
ولی صداگزاری اسلحه ها ، دیالوگها ، محیط و ... همگی خوب انجام شده.

صداگزاری: 8.5 از 10

نمره ی کلی بازی : 8.5 از 10

جمع بندی کلی:

mw3 یکی از بهترین fps های امساله که البته میتونست با پیشرفتهایی در زمینه های گرافیک و گیم پلی و همینطور کم کردن از قسمتهای تکراری بازی مثل نوشته ها ، منو بازی ، جایگاه بهتری رو در میان بازیهای امسال به خودش اختصاص بده.
و در اخر هم بازی کردن این بازی رو به همه ی شما پیشنهاد میکنم چون در غیر اینصورت یکی از بهترینهای امسال رو
از دست خواهید داد.

بالا