• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!DOCTOR CONSOLE PS3 خدمات : تعميرات - دانگريد - آنبريك و .. !!توجه !!!! تعمير دائمي رد اسكرين !!!!

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
Model:Cech-2504b
320G Slim

بعضي مدل ها هستند كه downgrade نميشن..و بعضيها هم فريمور كارخونه ايشون مهمه

ولي من اكثر مدلها رو تا به حال downgrade كردم...چون ابزار كامل رو دارم...انشاا... كه مال شما رو هم ok ميكنم

فقط براي همانگي p.m بده...

Mahdi-62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكتر جون سلام يه دستگاه دارم فكر كنم بريك شده باشه روشن ميشه 5 ثانيه بعد خاموش ميشه درست ميشه هزينش؟

milad10

Registered User
لایک‌ها
92
ps 3 slim سراغ ندارین در حد باشه؟

ef7778

Registered User
لایک‌ها
4
سلام داداش.ببخشید یک دستگاه فت با سریال cecha01 دارم 60 گیگ دوناند هست.امکان دانگریدش هست؟اگر بله هزینش چقدر میشه؟من از شیراز هستم

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
ps 3 slim سراغ ندارین در حد باشه؟

شرمنده داداش...اگه خبري شد به شما ميخبرم......:)

سلام داداش.ببخشید یک دستگاه فت با سریال cecha01 دارم 60 گیگ دوناند هست.امکان دانگریدش هست؟اگر بله هزینش چقدر میشه؟من از شیراز هستم

سلام...بله ....80 تومن..

cutebox68

Registered User
لایک‌ها
115
سلام من یدونه 120 گیگ اسلیم با سریال CECH 2012A دارم که تازه به 4.40 آپدیت کردم آیا کپی خور میشه؟ هزینه؟

Mehdi_mdp

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امكانش هست روي دستگاه هاي ارجينال خور بازي ارجينال رو نصب كرد؟

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
سلام امكانش هست روي دستگاه هاي ارجينال خور بازي ارجينال رو نصب كرد؟

سوالتون خيلي عجيبه...اگه منظورتون بازي ارجينال(همون با ديسك)كه اكثر بازيها يه حجميرو توي هارد دستگاه ميگيرن..ولي نياز به ديسك ارجينال و فريمور مخصوص دارن

بازيهاي كپي هم كه دستگاه كپي خور ميخواد..!!!!!!

ok؟

سلام من یدونه 120 گیگ اسلیم با سریال CECH 2012A دارم که تازه به 4.40 آپدیت کردم آیا کپی خور میشه؟ هزینه؟

بله....مشكلي نيست..پ.خ شد

Last edited:

Mahdi-62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دكتر جان سلام خسته نباشي دست مريزاد دستگاه مثل روز اول كه خريده بودمه دستت درد نكنه اين بازيهاي اشانتيونتونم عالي بود

راستي از ps3 دوستم چه خبر رديف شده ؟اون 5 ثانيه ؟

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
دكتر جان سلام خسته نباشي دست مريزاد دستگاه مثل روز اول كه خريده بودمه دستت درد نكنه اين بازيهاي اشانتيونتونم عالي بود

راستي از ps3 دوستم چه خبر رديف شده ؟اون 5 ثانيه ؟

سلام آقا مهدي گل...كاري نكردم...يه چند روزي سرم خيلي شلوغ بود..اونم رديفه ..براي هماهنگي پ.خ ميكنم

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز
من حدود دو سال پیش یه ps3 اسلیم خریدم همون موقع هم هکش کردم که بازی های قدیمی تر رو بازی میکرد و بازی های جدید تر اون موقع نیاز به یه چیزی به نام ترو بلو داشت الان بعد از دو سال تو کمد پیداش کردم میخواستم بدونم الان هک نرم افزاری برای بازی های روز اومده و اگر آره مال من هک میشه و هزینه اش رو هم اگر ممکنه بی زحمت بگید

ممنون

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من حدود دو سال پیش یه ps3 اسلیم خریدم همون موقع هم هکش کردم که بازی های قدیمی تر رو بازی میکرد و بازی های جدید تر اون موقع نیاز به یه چیزی به نام ترو بلو داشت الان بعد از دو سال تو کمد پیداش کردم میخواستم بدونم الان هک نرم افزاری برای بازی های روز اومده و اگر آره مال من هک میشه و هزینه اش رو هم اگر ممکنه بی زحمت بگید

ممنون

با سلام..بله دوست من..مشكلي نيست..دستگاه شما هك نرم افزاري ميشه..هزينش پ.خ شد

بالا