• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

!!DOCTOR CONSOLE PS3 خدمات : تعميرات - دانگريد - آنبريك و .. !!توجه !!!! تعمير دائمي رد اسكرين !!!!

jokerkiller

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.1 سوالی داشتم که فرق بیت پی اس 3 فت و اسلیم رو میخواستم بدون و اینکه پی اس 3 متل ایکس باکس با اپدیت کردن دستگاه بازی های قدیمی رو نمیخونه؟

اسلیم با 5 ساعت بازی کردن متداول میسوزه؟فت چی؟

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.1 سوالی داشتم که فرق بیت پی اس 3 فت و اسلیم رو میخواستم بدون و اینکه پی اس 3 متل ایکس باکس با اپدیت کردن دستگاه بازی های قدیمی رو نمیخونه؟

اسلیم با 5 ساعت بازی کردن متداول میسوزه؟فت چی؟

1..سخت افزار دستگاه هاي اسليم كمي پيشرفته تر و محصور شده تر از فت هاست...البته محصور شده براي سوني كه اونهم...؟..بيشترش هك شده

2..ps3 با آپديت جديد هر بازي كه ديسك ارجينال داشته باشه ميخونه و اجرا ميكنه. {{{{قديم..جديد}}}}

Mehdi_mdp

Registered User
لایک‌ها
0
Salam nazare shoma rooye borde ؟cobra ode chie misarfe bekharim

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
Salam nazare shoma rooye borde ؟cobra ode chie misarfe bekharim

با سلام.......
كبرا ode يك سخت افزار براي اجراي بازيهاي ps1 ps2 و بازيهاي كپي و ارجينال ps3.

رقيبش 3k3y هست كه فعلا بد جلو نيومده...اما كبرا قولهاي بهتري داده..بايد صبر كرد و ديد كه چند مرده حلاجه..!!!؟

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
سلام ......داداش یه ایکس باکس دارم ناندش پریده البته یه ناند ازش دارم اما جواب نمیده دزست میشه................ 09189361705

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
سلام ......داداش یه ایکس باکس دارم ناندش پریده البته یه ناند ازش دارم اما جواب نمیده دزست میشه................ 09189361705

احتمالا بكاپتون مشكل داره...اگه بكاپ بد بلاك باشه كاريش نميشه كرد..به شما پ.خ ميكنم

hamed_fenix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، دادا یه ps3 فت 60 گیگ سری اول دارم چراغ زرد شده!ارزش درست کردن رو داره؟دوباره خراب نمیشه؟هزینه تعمیرش چقدره؟ممنون

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، دادا یه ps3 فت 60 گیگ سری اول دارم چراغ زرد شده!ارزش درست کردن رو داره؟دوباره خراب نمیشه؟هزینه تعمیرش چقدره؟ممنون

بار اوله..جايي براي تعمير نبردي؟!!

پ.خ دادم...؟

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
داداش میدونی این کپی خور میشه یا نه؟
Sony PlayStation 3 (Slim) - 320GB - سونی پلی استیشن 3 - 320 گیگا بایت
بعد یه چیزی به نام cobra ode دیدم اون چیه؟

سلام....دوست عزيز اين دستگاه مدلش معلوم نيست..4 مدل از اين هست كه 2 تاشون كپي خور ميشه..2 تاي ديگه بايد بررسي بشه..ريسك داره ولي مدل اين دستگاه؟؟؟

cobra ode تمام دستگاه هاي ps3 رو ساپورت ميكنه سخت افزاريه دستگاه بايد باز بشه....هنوز هم نيومده قيمت هم براي ما داخل ايران ::::"""""""""""""""""""""""""""

اگر قصد خريد داريد كپي خور گير بياريد فعلا بهتره...اگر مشكلي سوالي داشتيد در خدمتم....!

.................................
Doctor Console

Last edited:

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
تعمير دائمي رد اسكرين

shadow-fall

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام....دوست عزيز اين دستگاه مدلش معلوم نيست..4 مدل از اين هست كه 2 تاشون كپي خور ميشه..2 تاي ديگه بايد بررسي بشه..ريسك داره ولي مدل اين دستگاه؟؟؟

cobra ode تمام دستگاه هاي ps3 رو ساپورت ميكنه سخت افزاريه دستگاه بايد باز بشه....هنوز هم نيومده قيمت هم براي ما داخل ايران ::::"""""""""""""""""""""""""""

اگر قصد خريد داريد كپي خور گير بياريد فعلا بهتره...اگر مشكلي سوالي داشتيد در خدمتم....!

.................................
Doctor Console

گفتید اون دو مدل دیگه ریسک دانگرید شدن دارن.ریسکش چند به چنده؟بعد اگه نشه دستگاه میسوزه؟

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان کسی میدونه چرا پست استان سیستان و بلوچستان و ترمینال دستگاههای الکترونیکی رو تخویل نمیگرن؟؟؟ شاید تنها واسه بنده اتفاق افتاده...

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان کسی میدونه چرا پست استان سیستان و بلوچستان و ترمینال دستگاههای الکترونیکی رو تخویل نمیگرن؟؟؟ شاید تنها واسه بنده اتفاق افتاده...

دوست من حتما يه راهي پيدا ميشه..من باز هم ميپرسم به شما اطلاع ميدم..دستگاهو بدستم برسونيد باقيش با بنده (Doctor):)

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
دوست من حتما يه راهي پيدا ميشه..من باز هم ميپرسم به شما اطلاع ميدم..دستگاهو بدستم برسونيد باقيش با بنده (Doctor):)

مرسی ممنون شمارو هم به زحمت انداختم منم میگردم یه راهو پیدا میکنم آخه هنوز با کنسول خوب بازی نکردم و پشیمونم چرا آپگرید کردم اونم نه درست...

آپپپپ برای شما

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی ممنون شمارو هم به زحمت انداختم منم میگردم یه راهو پیدا میکنم آخه هنوز با کنسول خوب بازی نکردم و پشیمونم چرا آپگرید کردم اونم نه درست...

آپپپپ برای شما

ممنون دوست من...مطمئن باش دستگاهتو مثل روزي كه كمپاني بيرون داد برات رديف ميكنم..دنبال راه فرستادن باش..منم هستم در جريان ميزارمت

گفتید اون دو مدل دیگه ریسک دانگرید شدن دارن.ریسکش چند به چنده؟بعد اگه نشه دستگاه میسوزه؟

ريسكش 50/50 ...........اگر نشه نميسوزه بريك ميشه تا پچ مخصوصش بياد...البته ode هم در راهه...ولي دستگاهه هك شده بصرفه تره..!

DOCTOR در خدمت شماست

RobeR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش من یه xbox 360 slim دارم که کپی نشده و سری جدید هست هرکی که توی کپی کردنش سررشته داره و این که اموزش کپی کردنش رو به من یاد بده که با کمک هم کپیش کنیم تا 100 هزار تومن هزینه اموزش رو من میدم اگر کسی بود pm بده ....

---------------------------------------------------

سلام داداش من یه xbox 360 slim دارم که کپی نشده و سری جدید هست هرکی که توی کپی کردنش سررشته داره و این که اموزش کپی کردنش رو به من یاد بده که با کمک هم کپیش کنیم تا 100 هزار تومن هزینه اموزش رو من میدم اگر کسی بود pm بده....

mtgben

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش من یه xbox 360 slim دارم که کپی نشده و سری جدید هست هرکی که توی کپی کردنش سررشته داره و این که اموزش کپی کردنش رو به من یاد بده که با کمک هم کپیش کنیم تا 100 هزار تومن هزینه اموزش رو من میدم اگر کسی بود pm بده ....

سلام داداش من یه xbox 360 slim دارم که کپی نشده و سری جدید هست هرکی که توی کپی کردنش سررشته داره و این که اموزش کپی کردنش رو به من یاد بده که با کمک هم کپیش کنیم تا 100 هزار تومن هزینه اموزش رو من میدم اگر کسی بود pm بده....

بايد كمي صبر كنيد..سخت افزار xbox من مشكل دار سده..فعلا تا رديفش كنم.....

ممنون دوست من:rolleyes:

بالا