• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

F-313 جنگنده بمب افکن جدید ایران رونمایی شد

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من دنبال موضوعی در ارتباط با رادار بودم که با این وبلاگ که متعلق به یکی از سربازان بدنام

هست مواجه شدم، طرف با چنان اعتماد به نفس و اطلاعات فنی درباره امکانات این ماکت نوشته

که خود سازنده ماکت هم از وجود این امکانات بی اطلاع هست. البته نویسنده مطلب به ماکت

بودن این هواپیما اذعان کرده و گفته که در آینده نمونه واقعی آن ساخته میشود. :cool:

لینک مطلب، بخوانید و بخندید :

http://sarbazgomnam.rasekhoonblog.com/show/175079/

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
آقا این وبلاگ که معرفی کردم خیلی باحاله یک مطلب داره درباره آزمایشهای بسیار محرمانه و سری ****،

نمیدونم این طرف چیزی زده، به زور بهش دادن، مورد عنایت ویژه بوده، قرصهاش رو از طرف صافش قورت داده،

فیلم تخیلی زیاد میدیده، با خودش زیاد ور میرفته :lol:!!! نمیدونم.

اینم لینک مطالب، این استعداد کشف نشده رو هر چه سریعتر به جهانیان معرفی کنید شاید انیشتین بعد این آقا باشه :D

جمهوری اسلامی ايران ابرقدرت پنهان - آزمایشهای بسیار محرمانه و سری نیروهای ویژه **** جمهوری اسلامی

جمهوری اسلامی ايران ابرقدرت پنهان - مرکز فوق سری ایران

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آقا این وبلاگ که معرفی کردم خیلی باحاله یک مطلب داره درباره آزمایشهای بسیار محرمانه و سری ****،

نمیدونم این طرف چیزی زده، به زور بهش دادن، مورد عنایت ویژه بوده، قرصهاش رو از طرف صافش قورت داده،

فیلم تخیلی زیاد میدیده، با خودش زیاد ور میرفته :lol:!!! نمیدونم.

اینم لینک مطالب، این استعداد کشف نشده رو هر چه سریعتر به جهانیان معرفی کنید شاید انیشتین بعد این آقا باشه :D

جمهوری اسلامی ايران ابرقدرت پنهان - آزمایشهای بسیار محرمانه و سری نیروهای ویژه **** جمهوری اسلامی

جمهوری اسلامی ايران ابرقدرت پنهان - مرکز فوق سری ایران

خدا چیکارت نکنه ، از خنده روده بر شدم

در مرکز فوق سری ایران چند هزار دانشمند ایرانی در کارهای فوق سری و ناشناخته،بر روی مسایلی کار میکنند که بسیار غیر واقعی می نماید و در دنیا حتی در دانشگاه های علمی جهان نیز غیر ممکن و دور از ذهن و دور از پیشرفت های علم امروز جهان می نماید...
چند هزار :D ! احتمالا رو موتور پرایدو :D

دانشمندان برای ورود به خواب مصنوعی برده می شوند و در این مرکز بهوش می آیند و در برگشت نیز همین روش را در طی مسیر پیاده می کنند که این حرکت موجب می شود هرگز دانشمندان محل و مکان را نتوانند شناسایی کنند و به علت غیر عادی بودن مسایلی که روی آن کار می کنند،دانشمندان می ترسند با صحبت کردن در مورد آن مورد تمسخر واقع شوند یا دیوانه محسوب شوند
استفاده از میدان مغناطیسی زمین می توان گیاهانی بدون آفت یا مصون از آفت با افزایش شدید محصول تولید نمود این خاصیت مصون بودن گیاهان در برابر آفت می توان در گیاهانی مقاوم در برابر تشعشعات هسته ای و اتمی استفاده نمود و بطورکلی می توان با استفاده از تکنولوژی استفاده از میدانهای مغناطیسی زمین گیاهانی مطابق درخواست به اشکال و اندازه ها، ابعاد ، طعم ها و رنگ ها ، وزن ها و هر چیز دیگری در هر مکان و زمانی در کمترین زمان و بیشترین و بهترین کیفیت و کمیت تولید نمود

ایران قصد دارد این تکنولوژی برای استفاده در کشت و کشاورزی در کره ماه و مریخ و سایر سیارات منظومه و خارج منظومه شمسی استفاده کند و این تکنولوژی فوق سری و محرمانه در حال حاضر مراحل آزمایشی خود را به اتمام رسانده و در دوره انبوه و کابردی قرار گرفته است

:D

محصولات آن برای انسان علاوه بر بی ضرر بودن دارای اثرات عجیبی از جمله مصونیت از انواع بیماری و افزایش قد انسانی در حد کنترل است

ه نظر می رسد در صورت اجازه ورود این محصولات به بازار بطور کلی علم پزشکی و تولید داور بصورت فعلی از جامعه حذف شود و می تواند بیکاری بسیاری ببار آورد که در حال حاضر به این دلیل و دلایل امنیتی از آن جلوگیری می شود

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
با خواب مصنوعی میرن یه جای دیگه!یحتمل همون هزاران دانشمند همونجا تا لنگ ظهر میخابن بعد هم بیدار شدن شروع میکنن به چرندبافی.عجب شغلی:دی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
یه دوست خوبی تو سایت defense.pk اومده بطور کاملا" تخصصی این ماکت رو بررسی کرده !!!!!!! F313 (Ghaher) mock-up: To how extend was acceptable?

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
Qaher-313 - Wikipedia, the free encyclopedia

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
جنگنده قاهر 313 بر فراز دماوند !!!!!! عکس/ پرواز جنگنده قاهر برفراز دماوند

ghaher-313.jpg

780677_604.jpg