fereydoon1
Registered User
من ک میگم این پرواز بکن نیست! این از کجاش شلیک میکنه؟!؟!! اینکه چیزی نداره!
اینا فکر کنم چیز ندارن :lol:
من ک میگم این پرواز بکن نیست! این از کجاش شلیک میکنه؟!؟!! اینکه چیزی نداره!
و خداوند عقل را برای انسان افرید تا تفکر کند.کار ساخت جنگنده به این آسونیا نیست کلا ما ایرانی ها عجولیم توی رونمایی
حتی همین طرح هم توی یه فروم تخصصی خوندم مشکلاتی داره
برای همین میگم دیگه‼ اون عکسو یه بچه 3 ساله هم تشخیص میده fake هست
حالا یکی خواسته بدون هیچ هنری یه کار مونتاژ کنه گند زده
اون لینک فرومی که دادم بخونید
کلا مسخره کردن و سیاه نمایی خیلی راحت تر از کار کردن
بدبخت که نشته توش انگار نشسته تو پراید:blink:همچین مچاله شده
شرط میبندم این قارقارک رو ساختن روز 22 بهمن بزارنش رو تریلی بچرخوننش وگرنه عمرا با این ریخت و قیافه 1مترم بپره بالا
سیم کارتم میخوره؟
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
قرار بوده رایتل ببندن که بتونن با ملت شریف ایران از تو ابرا ارتباط زنده تصویری بگیرن که زدن رایتل رو ترکوندن پروژه فعلن کنسل شده
اینا فکر کنم چیز ندارن :lol:
و خداوند عقل را برای انسان افرید تا تفکر کند.
این سوال من رو جواب بده.
اصلا چه لزومی داره اینا بخوان یه طرح گرافیکی بزنن بر فراز کوه دماوند ؟ مگر قاهر قادر به پرواز نیست که طرح زدن ؟ اگر پرواز میکنه خوب یه عکس واقعی ازش بر فراز کوه دماوند میگرفتند !!
این عکس اول به عنوان یه عکس واقعی از سوی اینا منتشر شد..بعدا که دیدن گندش در امد امدن گفتن طرح گرافیکی بوده.
بخدا با ذره ای فکر میشه خیلی چیز هارو تشخیص داد.
5- بعد اعلام شده چندین هزار ساعت سورت پروازی داشته !!!!! با یه حساب سر انگشتی اگه با تعمیرات نگهداریش حساب کنیم روزی 6 ساعتم پرواز داشته باشه که به نظر غیر ممکن میاد و نظر رو از چندین هزار ساعت رو 2000 ساعت بگیریم پس میشه:
2000 / 6 = 333
یعنی یه ساله داره پرواز میکنه اونم هر روز
دقیقا
••یه هلیکوپتر قدیمی مثل تایگر، برای یک ساعت پرواز ، به 3 ساعت وقت قبل از پرواز اجتیاج داره برای بررسی و چک.
برای یک هواپیما شکاری چطور؟
یکم عجله کردن برای معرفی و رو نمایی.
••این F-313 فقط بمب افکن یا برای درگیری هوایی هم هست؟ اگر هست چرا هیچ یونیتی برای پرتاب موشک هوا به هوا نداره؟ اصلا طراجی بال اجازه همیچین کاری میده؟
••بر فرض موشک های هوا به هوا پرتاب اولیه نداشته باشند یعنی رهاسازی بشند بعد موشک شروع به طی مسیر و رهگیری هدف کنه ، تکنولوژی همچین موشکی توی ایران هست؟
••همچین تکنولوژی پرتاب موشکی توی ایران برفرض بومی هست، ظرفیت پرتاب چند موشک برای درگیری هوایی داره با این بدنه؟
موتور این هواپیما تولید داخل نیست و احتمالا موتور اف-4 روش سوار کنند
به هر حال من پروازش رو دیدم
اینا عکسو چیز کردن فکر میکنن روحیه بقیه چیز میشه :lol:
آقای عاقل من نه سهام دار F-313 نه طراحشم نه پولش تو جیب من میره نه از اون اسم عربیش خوشم اومده نه خوشحالم از قیافه زشتش نه معلومه رادارگریز باشه نه به قول یکی چیدمان کابینش برای خلبان مناسب
خوب؟ اینا رو تا اینجا داشته باش، اون مردک وقتی میگه 1000 ساعت پرواز داشته مطمین باش فرق مدل با اسکیل کوچک و اسکیل 1 به 1 رو نمی دونه!‼
اگر پرواز داشت واقعا موقع تیکاف ازش فیلمی پخش میکردن
هرچیزی ایرانی تولید کنه خود ایرانی یه گیری میده، از خودرو پیتون بگیر بیا تا F-313
شما یکم فکر کن کدوم آدم عاقلی عکس به اون مزخرفی و داغونی مونتاژ میکنه؟
اگر توی یه سایت رسمی نظامی ایرانی اون عکس منتشر می شد نشون میداد مخشون خیلی 6 و 8 میزنه
اون اسم داغون رو سرچ کن ببین کلی از این طرحای چبر چلاق میبینی
یکی مشعوف شده از تولید ملی خواسته یه حالی به هنر این مملکت بده که تو اون ذات اقدس طراحیش
من داشتم مجله نوآور میدیدم یک سوال برام پیش اومد.الان این عکس که اف 15 هست خیلی بزرگه.فقط سر خلبانو ببینید چقدر کوچیکه نسبت به ابعاد جنگنده.اینی که ایران ساخته یعنی یک سوم اینه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بخاطر همین کوچیک بودنش و جنس بدنش به نوعی رادارگریزه!
اف 13 ها برای حمل بمب و صلاح جنگی باید دارای بزرگتری نسبت به جت های دیگه داشته باشند.
چیزی که نتونه پرواز کنه خوب معلومه رادار گریزه.