• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

F-313 جنگنده بمب افکن جدید ایران رونمایی شد

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کار ساخت جنگنده به این آسونیا نیست کلا ما ایرانی ها عجولیم توی رونمایی
حتی همین طرح هم توی یه فروم تخصصی خوندم مشکلاتی داره

برای همین میگم دیگه‼ اون عکسو یه بچه 3 ساله هم تشخیص میده fake هست
حالا یکی خواسته بدون هیچ هنری یه کار مونتاژ کنه گند زده
اون لینک فرومی که دادم بخونید

کلا مسخره کردن و سیاه نمایی خیلی راحت تر از کار کردن
و خداوند عقل را برای انسان افرید تا تفکر کند.
این سوال من رو جواب بده.

اصلا چه لزومی داره اینا بخوان یه طرح گرافیکی بزنن بر فراز کوه دماوند ؟ مگر قاهر قادر به پرواز نیست که طرح زدن ؟ اگر پرواز میکنه خوب یه عکس واقعی ازش بر فراز کوه دماوند میگرفتند !!

این عکس اول به عنوان یه عکس واقعی از سوی اینا منتشر شد..بعدا که دیدن گندش در امد امدن گفتن طرح گرافیکی بوده.

بخدا با ذره ای فکر میشه خیلی چیز هارو تشخیص داد.

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
51570_825.jpg

بدبخت که نشته توش انگار نشسته تو پراید:blink:همچین مچاله شده
شرط میبندم این قارقارک رو ساختن روز 22 بهمن بزارنش رو تریلی بچرخوننش وگرنه عمرا با این ریخت و قیافه 1مترم بپره بالا

سیم کارتم میخوره؟

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سیم کارتم میخوره؟

قرار بوده رایتل ببندن که بتونن با ملت شریف ایران از تو ابرا ارتباط زنده تصویری بگیرن که زدن رایتل رو ترکوندن پروژه فعلن کنسل شده

arman na

Registered User
لایک‌ها
149

قرار بوده رایتل ببندن که بتونن با ملت شریف ایران از تو ابرا ارتباط زنده تصویری بگیرن که زدن رایتل رو ترکوندن پروژه فعلن کنسل شده

قیمت پایه رو اعلام کنید لااقل

eole

Registered User
لایک‌ها
132
اینا فکر کنم چیز ندارن :lol:

اینا عکسو چیز کردن فکر میکنن روحیه بقیه چیز میشه :lol:

و خداوند عقل را برای انسان افرید تا تفکر کند.
این سوال من رو جواب بده.

اصلا چه لزومی داره اینا بخوان یه طرح گرافیکی بزنن بر فراز کوه دماوند ؟ مگر قاهر قادر به پرواز نیست که طرح زدن ؟ اگر پرواز میکنه خوب یه عکس واقعی ازش بر فراز کوه دماوند میگرفتند !!

این عکس اول به عنوان یه عکس واقعی از سوی اینا منتشر شد..بعدا که دیدن گندش در امد امدن گفتن طرح گرافیکی بوده.

بخدا با ذره ای فکر میشه خیلی چیز هارو تشخیص داد.

آقای عاقل من نه سهام دار F-313 نه طراحشم نه پولش تو جیب من میره نه از اون اسم عربیش خوشم اومده نه خوشحالم از قیافه زشتش نه معلومه رادارگریز باشه نه به قول یکی چیدمان کابینش برای خلبان مناسب

خوب؟ اینا رو تا اینجا داشته باش، اون مردک وقتی میگه 1000 ساعت پرواز داشته مطمین باش فرق مدل با اسکیل کوچک و اسکیل 1 به 1 رو نمی دونه!‼
اگر پرواز داشت واقعا موقع تیکاف ازش فیلمی پخش میکردن

هرچیزی ایرانی تولید کنه خود ایرانی یه گیری میده، از خودرو پیتون بگیر بیا تا F-313

شما یکم فکر کن کدوم آدم عاقلی عکس به اون مزخرفی و داغونی مونتاژ میکنه؟
اگر توی یه سایت رسمی نظامی ایرانی اون عکس منتشر می شد نشون میداد مخشون خیلی 6 و 8 میزنه

اون اسم داغون رو سرچ کن ببین کلی از این طرحای چبر چلاق میبینی

یکی مشعوف شده از تولید ملی خواسته یه حالی به هنر این مملکت بده که تو اون ذات اقدس طراحیش

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
موتور این هواپیما تولید داخل نیست و احتمالا موتور اف-4 روش سوار کنند
به هر حال من پروازش رو دیدم

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام به همه
دوستان من نه قصد تایید دارم نه تکذیب ایشالا که همچین چیزی رو داشته باشیم
اینم بگم نه تخصصی دارم نه ادعایی فقط فقط علاقه مند بودم و مطلب خوندم تو افتخاراتم اینه که تو بچکب به اف 5 یه بار دست زدم
والا چیزایی که تو عکس معلومه یکمی با عقل جور در منمیاد اول اینو بگم موتور جت وقتی میخواد روشن شه یه کابل برق و یه کمپرسور هوا بهش وصل میشه که هوامیره تو مخزن اول بعد مخزن دوم و احتراق یعنی مثل خودرو چیزی مثل استارت نداره حا ما میگیم ایناش هم همه درسته و اوکی ولی اون دوتا محفظه که کنار کاین هست برای تامین هوا یا همون اکسیژن سوخت خیلی کوچیکتر از اونیه که بتونه نیاز موتور جت رو تامین کنه
دوما از اونجایی که همه هواپیماهای رادار گریز مهماتشون توی بدنه جمع میشه باید یه دریچه زیر هواپیما باشه که بشه ازش استفاده کرد
سوم من دریچه یا لوله توپ یا حداقل مسلسل تو هواپیما نمیبینم با چی هدف رو میزنه با موشک؟ یا بمب؟
4 - محفظه دوربین کجاست و تجیحا ممنون میشم لنزشم بهم نشون بدین
5- بعد اعلام شده چندین هزار ساعت سورت پروازی داشته !!!!! با یه حساب سر انگشتی اگه با تعمیرات نگهداریش حساب کنیم روزی 6 ساعتم پرواز داشته باشه که به نظر غیر ممکن میاد و نظر رو از چندین هزار ساعت رو 2000 ساعت بگیریم پس میشه:
2000 / 6 = 333
یعنی یه ساله داره پرواز میکنه اونم هر روز
خوب این سوال پیش میاد تو چه شرایط جوی؟
چه بعد پروازی؟
و کجا؟
موافقین و مخالفین نظرشون رو اعلام کنن تا اگه خواستین بحث رو علمی جلو ببریم نه از رو تعصب و خنده

eole

Registered User
لایک‌ها
132
5- بعد اعلام شده چندین هزار ساعت سورت پروازی داشته !!!!! با یه حساب سر انگشتی اگه با تعمیرات نگهداریش حساب کنیم روزی 6 ساعتم پرواز داشته باشه که به نظر غیر ممکن میاد و نظر رو از چندین هزار ساعت رو 2000 ساعت بگیریم پس میشه:
2000 / 6 = 333
یعنی یه ساله داره پرواز میکنه اونم هر روز

دقیقا
••یه هلیکوپتر قدیمی مثل تایگر، برای یک ساعت پرواز ، به 3 ساعت وقت قبل از پرواز اجتیاج داره برای بررسی و چک.
برای یک هواپیما شکاری چطور؟

یکم عجله کردن برای معرفی و رو نمایی.

••این F-313 فقط بمب افکن یا برای درگیری هوایی هم هست؟ اگر هست چرا هیچ یونیتی برای پرتاب موشک هوا به هوا نداره؟ اصلا طراجی بال اجازه همیچین کاری میده؟

••بر فرض موشک های هوا به هوا پرتاب اولیه نداشته باشند یعنی رهاسازی بشند بعد موشک شروع به طی مسیر و رهگیری هدف کنه ، تکنولوژی همچین موشکی توی ایران هست؟

••همچین تکنولوژی پرتاب موشکی توی ایران برفرض بومی هست، ظرفیت پرتاب چند موشک برای درگیری هوایی داره با این بدنه؟

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
دقیقا
••یه هلیکوپتر قدیمی مثل تایگر، برای یک ساعت پرواز ، به 3 ساعت وقت قبل از پرواز اجتیاج داره برای بررسی و چک.
برای یک هواپیما شکاری چطور؟

یکم عجله کردن برای معرفی و رو نمایی.

••این F-313 فقط بمب افکن یا برای درگیری هوایی هم هست؟ اگر هست چرا هیچ یونیتی برای پرتاب موشک هوا به هوا نداره؟ اصلا طراجی بال اجازه همیچین کاری میده؟

••بر فرض موشک های هوا به هوا پرتاب اولیه نداشته باشند یعنی رهاسازی بشند بعد موشک شروع به طی مسیر و رهگیری هدف کنه ، تکنولوژی همچین موشکی توی ایران هست؟

••همچین تکنولوژی پرتاب موشکی توی ایران برفرض بومی هست، ظرفیت پرتاب چند موشک برای درگیری هوایی داره با این بدنه؟

بابا 6 ساعت سورس پروازی میدونی چقدر سوخت میخواد کجا جاش میدن این سوخت رو؟
ما موشک فونیکس نمیتونیم تولید کنیم بقیش پیش کش
بابا یه مسلسل ژ3 توش نذاشتن که بگیم مسلسل داره
یونیت هوا به هواشم میگیم چون ضد راداره توش تعبیه شده خوب بابا این یونیت کوفتی یه ریلی میخواد یه خوروجی میخواد نمیخواد؟؟؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
در جواب همه ی منتقدان و مفسران باید بگم یک کلام چشم بصیرت میخواد همین .
ما رکورد زدیم ما رکورد زدیم.

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
حالا خلبان اگه بخواد خروج کنه ولی درش گیر کنه تکلیف چیه، بنده خدا عین این کارتونها اون تو هی سرش میخوره به سقف یونش میخوره به کف!!

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
موتور این هواپیما تولید داخل نیست و احتمالا موتور اف-4 روش سوار کنند
به هر حال من پروازش رو دیدم

التماس دعا
برادر چهره زیبایی داری

اینا عکسو چیز کردن فکر میکنن روحیه بقیه چیز میشه :lol:

آقای عاقل من نه سهام دار F-313 نه طراحشم نه پولش تو جیب من میره نه از اون اسم عربیش خوشم اومده نه خوشحالم از قیافه زشتش نه معلومه رادارگریز باشه نه به قول یکی چیدمان کابینش برای خلبان مناسب

خوب؟ اینا رو تا اینجا داشته باش، اون مردک وقتی میگه 1000 ساعت پرواز داشته مطمین باش فرق مدل با اسکیل کوچک و اسکیل 1 به 1 رو نمی دونه!‼
اگر پرواز داشت واقعا موقع تیکاف ازش فیلمی پخش میکردن

هرچیزی ایرانی تولید کنه خود ایرانی یه گیری میده، از خودرو پیتون بگیر بیا تا F-313

شما یکم فکر کن کدوم آدم عاقلی عکس به اون مزخرفی و داغونی مونتاژ میکنه؟
اگر توی یه سایت رسمی نظامی ایرانی اون عکس منتشر می شد نشون میداد مخشون خیلی 6 و 8 میزنه

اون اسم داغون رو سرچ کن ببین کلی از این طرحای چبر چلاق میبینی

یکی مشعوف شده از تولید ملی خواسته یه حالی به هنر این مملکت بده که تو اون ذات اقدس طراحیش

پیتون گفتی و کردی کبابم
همان اول گفتم این ارگان های دولتی آدم درست حسابی نمی گیرن ، شک من یقین تبدیل شد
بماند که کلی مشکل طراحی داشت
ولی این رو ببینید
اینم یه کپی مسخره هست
The 86 - Toyota's new rear wheel drive sports car

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
من داشتم مجله نوآور میدیدم یک سوال برام پیش اومد.الان این عکس که اف 15 هست خیلی بزرگه.فقط سر خلبانو ببینید چقدر کوچیکه نسبت به ابعاد جنگنده.اینی که ایران ساخته یعنی یک سوم اینه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

فایل های ضمیمه

• uploadfromtaptalk1361093346166.jpg
    uploadfromtaptalk1361093346166.jpg
    42.5 KB · نمایش ها: 59

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
من داشتم مجله نوآور میدیدم یک سوال برام پیش اومد.الان این عکس که اف 15 هست خیلی بزرگه.فقط سر خلبانو ببینید چقدر کوچیکه نسبت به ابعاد جنگنده.اینی که ایران ساخته یعنی یک سوم اینه؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

بخاطر همین کوچیک بودنش و جنس بدنش به نوعی رادارگریزه!
اف 13 ها برای حمل بمب و صلاح جنگی باید دارای بزرگتری نسبت به جت های دیگه داشته باشند.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
گیر نده داداش میگن می پره دیگه !!! یعنی میگی اخبار دروغ میگه ?!?! اخه میشه اخبار دروغ بگه ?!?! تازه یکی از بچه های همینجا پروازش رو دیده , میگن به هر کی که پروازش رو میدیده ساندیس میدادن:D

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
بخاطر همین کوچیک بودنش و جنس بدنش به نوعی رادارگریزه!
اف 13 ها برای حمل بمب و صلاح جنگی باید دارای بزرگتری نسبت به جت های دیگه داشته باشند.

چیزی که نتونه پرواز کنه خوب معلومه رادار گریزه.

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
چیزی که نتونه پرواز کنه خوب معلومه رادار گریزه.

نه عزیزم سلاح حمل نمیکنه اون بالا در رو وا میکنه با هفت تیر میزنه دوباره در رو میبنده
و جالبتر اینکه باز کننده در با جک هیدرولیکه حالا دوتا سوال چیش میاد یکی اینکه هدیذولیک منبعش از کجا تا مین میشه و اینکه هنگام ایجکت در چه جوری نو کسری از ثانیه کنده میشه

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
امیدوارم بازم ازین پیشرفت های علمی داشته باشیم تو این اوضاع وخیم اقتصادی(اصلا اعصاب نمونده برام) این هواپیما(ماکت دو زاری) و اون میمونه این قدر شادم کرد که خدا میدونه لامصب خیلی باحال ضایع بودن.:D;)

بالا