• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

F-313 جنگنده بمب افکن جدید ایران رونمایی شد

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
آقا این هواپیما رادار گریزه و کاملا واقعی...
خدایی تکنولوژی ساخت این پرنده رو کمتر کشوری داره.
من به عنوان یک ایرانی افتخار میکنم
هر کسی اطلاعات بیشتر خواست بگه تو پ.خ بهش بدم

ارسال شده از GT-P1000 با استفاده از تپاتالک 2

خوشحال میشم بیشتر در مورد این ماکت بدونم:D

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
آقا این هواپیما رادار گریزه و کاملا واقعی...
خدایی تکنولوژی ساخت این پرنده رو کمتر کشوری داره.
من به عنوان یک ایرانی افتخار میکنم
هر کسی اطلاعات بیشتر خواست بگه تو پ.خ بهش بدم

ارسال شده از GT-P1000 با استفاده از تپاتالک 2

ما هم خام بودیم مثل تو یه زمانی به خیلی چیزها افتخار میکردیم ولی کم کم فهمیدیم نه بابا اونجوریا هم که فکر میکردیم نیست توصیه میکنم مسائل سیاسی رو بیشتر دقت کنی

یه چیز دیگه ایران هواپیمای رادارگریز و جاسوسی میخواد چیکار ؟ مگه برنامه های تسلیحاتی ایران دفاعی نیست ؟ مگه بارها سران دولت نگفتن برنامه های تسلیحاتی ایران دفاعیه ؟ ایا این هواپیما هم دفاعیه ؟ این هواپیمای رادارگریز احتمالا که قرار نیست از رادارهای خود ایران فرار کنه ؟
نیت از ساخته شدن همچین هواپیمایی کاملا واضحه (جاسوسی از کشورهای دیگه) بنظرت بخاطر همچین نیت شومی باید افتخار کرد ؟

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
من بعید میدونم واقعی باشه .. یکی از دلایل هم تولید موتور هواپیما هست که این موتور سمند نیست که بشه ساخت!!
در مورد داشتن و چرا باید اصلا داشته باشیم .. رادار گریزی یکی از تکنولوژی های جدید هست ...
داشتنش بهتر از نداشتن هست و مخصوصا برای جنگ .. کشور که همیشه در صلح نیست که
بحث فروش اون هم در آینده میتونه درآمدزا باشه برای کشور

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
ا من تازه اومدم.با پای چپ وارد تاپیک شوم عایا ؟

todaybazar

Registered User
لایک‌ها
345
ما موتور ماشین نمی تونیم درست کنیم به نظرت هواپیما می تونبم ؟
biggrinsmiley.gif

داداش این همه پیشرفت که تو کشور های دیگه هست فکر کردی از کجا اومده فکر کردی کشور هایی که بهترین تجهیزات نظامی دارن از اول جنگنده فوق پیشرفته بدون سرنشین داشتن ، آفتابه هم نداشتن با استعمار و پول کشور های دیگه خودشونو کشیدن بالا مثل کفتار مرده خور
درسته کشور ما تو خیلی چیزها از کشور های پیشرفته عقبه ولی میدونی اونها از کی شروع کردن مثل اینه که یه بچه پنجم ابتدایی رو با یه سوم دبیرستان مقایسه کنی سرعت پیشرفت مهمه اون بچه پنجم ابتدایی اگه بتونه جهشی بخونه سریع میتونه خودشو بکشه بالا نخیر آقا هیچ وقت هیچی ایده آل نیست الان نمیگم کشور ما گل و بلبله یعنی در کل یه عده نمیذارن باشه چه از داخل چه از خارج هر دو شونم به فکر منافع خودشونن تا بوده همین بوده در تاریخ بنگرید و عبرت بگیرید واسه چیه ؟ الان کشور ما همینم نداشته باشه فردا روزی یکی یه درگیری بشه فکر میکنید همه چی بهشت میشه ؟

«يأتي علَى الناسِ زَمانٌ يكونُ الناسُ فيه ذِئابا، فَمَن لم يكن ذِئبا أكَلَتهُ الذِّئابُ؛ زمانى بر مردم مى آيد كه در آن زمان مردم گرگ هستند. بنابراين، اگر كسى گرگ نباشد، گرگ‌ها او را مى‌خورند». (ابن شعبه حرّانی، 1404: ص54)
«يَأتي علَى الناسِ زَمانٌ الصابِرُ على دِينِهِ مِثلُ القابِضِ علَى الجَمرَةِ بِكَفِّهِ، (فإن كانَ في ذلكَ الزَّمانِ ذِئبا و إلاّ أكَلَتهُ الذِّئابُ)؛ زمانى بر مردم مى آيد كه شكيباىِ بر دين، مانند كسى است كه پاره آتش را در کف دست خويش گرفته باشد؛ در آن زمان اگر انسان گرگ باشد [مى‌تواند زندگى كند] و گر نه گرگ‌ها او را مى‌خورند»!(نوری، 1407: ج12: ح14215: ص330)

Last edited:

shahin_shimi

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوالی که خیلی زهنمو درگیر کرده اینه که:
اگه این اسمش قاهره پس چرا زدن اف313؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان عزیز این جنگنده قابلیت پرواز داره یکی از دوستان خونش داخل نیرو هوای بوشهر هست گفتند چند روز پیش جهت تست به نیرو هوای اورده بودنش و هیچ وکلی با پرواز نداشته و درمورد طراحی هم این جنگنده طوری طراحی شده که در ابعاد کوچکتر و چابکتر هست و بعد بعضی از دوستان طوری حرف میزنند که انگار وابسته به کشورهای بیگانه هستن در مورد 400000 دلار هم هر چیز بهایی داره و برای پیشرفت باید بهای اون پرداخت بشه و بعد هم کار شناسان مگه کی بودن کارشناس های BBc کارشناسای آمریکا کارشناسای اسراعیل اینا همه که بر علیه ما هستن پس اینقدر دم از کارشناس نزنید

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
مرد حسابی خلبان توش جا نمیگیره انقدر کوچیکه توش , در شیشه ای رو ببندن میخوره تو سر خلبان , بعد میگی جهت تست هیچ مشکلی نداشته ? خونه دوستت رو بانده احتمالا ?

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
هیچکس منکر ارزش خودکفایی نیست ولی باید دید که چه تکنولوژی رو میخری و آیا ارزش خرید رو داره یانه . مثل این میمونه که نوکیا بخواد خط تولید 1100 رو بفروشه م ما بریم بخریم زود بیایم اسم ایرانی روش بگذاریم و به زورم بفروشیم به مردم خودمون مثل کاری که خودروسازا میکنن و یا موشکی که ماهواره هامونو میبره بالا . شما برید ویکی پدیا رو بخونین آلمان خودش سایت موشکی نداره در حالی که خودش مبدع موشکه نه به خاطر اینکه اجازه نداره فقط به خاطر اینکه صرفه مالی نداره ولی ایران رفته تکنولوژیشو خریده با قیمت خیلی بالا . خودشونم میدونم دیگه دوره این قیافه گرفتنا گذشته که بیای تکنولوژی 60 سال پیش اروپا رو به رخ خودشون بکشیم .

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
هیچکس منکر ارزش خودکفایی نیست ولی باید دید که چه تکنولوژی رو میخری و آیا ارزش خرید رو داره یانه . مثل این میمونه که نوکیا بخواد خط تولید 1100 رو بفروشه م ما بریم بخریم زود بیایم اسم ایرانی روش بگذاریم و به زورم بفروشیم به مردم خودمون مثل کاری که خودروسازا میکنن و یا موشکی که ماهواره هامونو میبره بالا . شما برید ویکی پدیا رو بخونین آلمان خودش سایت موشکی نداره در حالی که خودش مبدع موشکه نه به خاطر اینکه اجازه نداره فقط به خاطر اینکه صرفه مالی نداره ولی ایران رفته تکنولوژیشو خریده با قیمت خیلی بالا . خودشونم میدونم دیگه دوره این قیافه گرفتنا گذشته که بیای تکنولوژی 60 سال پیش اروپا رو به رخ خودشون بکشیم .

++++++++++++++++

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
مرد حسابی خلبان توش جا نمیگیره انقدر کوچیکه توش , در شیشه ای رو ببندن میخوره تو سر خلبان , بعد میگی جهت تست هیچ مشکلی نداشته ? خونه دوستت رو بانده احتمالا ?

خلبانش انگار رو توالت فرنگی نشسته

vahidati

Registered User
لایک‌ها
24
در مورد دوستی که به شیشه اشاره میکنه مادام دوست عزیز اول که خونه دوست ما رو باند نیست دوم که دوست ما متخصص قسمت کامپیوتر f14 واین چیزاست بعدم اگر نفر اولی نباشه که حرف اول رو در زمینه تخصصش در کشور بزنه نفر دومی هست بعد در مورد شیشه مگه شما رفتی از نزدیک دیدی که میگی جا نمیشه شما به عکسی که از قاهر ار روبه رو هست محاسبه سر خلبان و ارتفاع شیشه رو بکن بعدم شما که از نزدیک ندیدی بنده خدا شاید صندلی خلبان تنظیملتی چیزی داشته باشه در مورد دوستی هم که میگن مقروم به صرفه نیست فلان تکنولوژِی خوب دوست عزیز مسئله اینجاست شما خودت در مورد تخصصت من اطلاع ندارم میخوای پیشرفت کنی یا پسرفت معلومه که پیشرفت پس بهایی داره که اونو باید بپردازی من قبول دارم داخل کشور مشکلات زیاد هست خیلی جاها میلنگه ولی باید پیشرفت هم به وجود بیاد اگه نخوای پیشرفت کنیم که میشیم مثل فلسطین عراق و بقیه جا ها

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
در مورد دوستی که به شیشه اشاره میکنه مادام دوست عزیز اول که خونه دوست ما رو باند نیست دوم که دوست ما متخصص قسمت کامپیوتر f14 واین چیزاست بعدم اگر نفر اولی نباشه که حرف اول رو در زمینه تخصصش در کشور بزنه نفر دومی هست بعد در مورد شیشه مگه شما رفتی از نزدیک دیدی که میگی جا نمیشه شما به عکسی که از قاهر ار روبه رو هست محاسبه سر خلبان و ارتفاع شیشه رو بکن بعدم شما که از نزدیک ندیدی بنده خدا شاید صندلی خلبان تنظیملتی چیزی داشته باشه در مورد دوستی هم که میگن مقروم به صرفه نیست فلان تکنولوژِی خوب دوست عزیز مسئله اینجاست شما خودت در مورد تخصصت من اطلاع ندارم میخوای پیشرفت کنی یا پسرفت معلومه که پیشرفت پس بهایی داره که اونو باید بپردازی من قبول دارم داخل کشور مشکلات زیاد هست خیلی جاها میلنگه ولی باید پیشرفت هم به وجود بیاد اگه نخوای پیشرفت کنیم که میشیم مثل فلسطین عراق و بقیه جا ها

یه دوست خالی بند داشتم ، اول دبیرستان ! می گفت یه کفش دارم ، یه دکمه می زنم تبدیل می شه به کتونی :D
مرد حساب ، صندلی خلبان اگه قرار بر عقب و جلو رفتن باشن دیگه اسمش هواپیما نیست ، پراید 313 می شه :D

شیشه که تابلو هست ، طلقه !
بعدشم به این دوست متخصص f14 بگید یه خورده بهتر سشوار بگیرن
برچسب ها باد کرده :D
51570_825.jpg

این هواپیما اینقدر مضحک هست که ایرانی ها رو هم به خنده انداخته

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
ادم شرمش میشه به یه خارجی نشونش بده , بعد امریکایی ها میرن لوگوی نیرو هواییشون رو خالکوبی میکنن !!
Science goes to war کتاب
قسمت مربوط به سپر موشکی رو بخون ببین به چی میگن هواپیما و به جنگ کی می خوای بری ! تازه کتابه ماله ده ساله پیشه !

بالا