• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2011/2012

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اون موقع که من خواستم لیگ هد تو هد رو ببندم ارور داد که باید شروع لیگ یا همچین چیزی رو تنظیم می کردم من رفتم بذارم رو هفته اول که اصلا هفته 1 وجود نداشت و الان گذاشتمش روی هفته ی 2. اگر از این هفته هم شروع نشه لیگش میرم یه لیگ هد تو هد دیگه می سازم!

ممنون شاید به خاطر ارورش کار نکرده تا حالا :دی

راستی قضیه KO Round تو هد تو هد چیه؟ یعنی تک حذفی میشه؟ چجوری میشه؟ می خواید یه لیگ اونجوری هم بزنم دور همیم حالشو ببریم؟ :دی

همون حذفیه ولی نمی دونم آخرش چی میشه:دی

توجه توجه:
یه لیگ هد تو هد دیگه راه انداختم که به صورت Knock Out هست. دقیقا نمی دونم چجوری هست و ساختمش تا بفهمیم چیه دیگه :دی
دوستان یادشون نره که بیان تو این هم عضو بشن چیزی ازشون کم نمیشه :دی
H2H KO Round: 1116813-435173

امیر این تا کی وقت داره یا داشت ؟ می زدیش هفته سوم که بفیه هم بیان عضو بشتن:D

من الان یه چیزی رو نفهمیدم !
قبل از هفته ی اول که ثبت نام کردم تیمم رو ساختم تو سایتش جایی عضو نشدم !! فقط تیم رو بستم و چند روز پیش هم امتیاز هفته ی اول رو گرفتم
باید قسمت خاصی که برای بچه های تالاره عضو میشدم ؟
و دیگر اینکه تو این یکی چطوری باید بیاییم ؟ دی:

شما باید برید قسمت لیگ ها و اونجا کد لیگ ها رو وارد کنید البته اگه امیر نبسته باشه;)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من الان عضو شدم. یعنی قبلش سایتش همونجوری بود که خودتون حتما دیدید. فقط برنامه بازیها بود.

بعد اینکه در مورد هد تو هد / من یه چرخی تو تیمها زدم. همینجوری تیمهای مختلف کاربران کشورهای دیگه. دیدم هر کدوم که تو هد تو هد هم عضو بودن لیگشون مثل ما استارت نشده. یعنی همون که امیر گفت ایراد از فرستنده هستش.

این هفته هم که پوئن ها تا الان خرابه :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من الان عضو شدم. یعنی قبلش سایتش همونجوری بود که خودتون حتما دیدید. فقط برنامه بازیها بود.

بعد اینکه در مورد هد تو هد / من یه چرخی تو تیمها زدم. همینجوری تیمهای مختلف کاربران کشورهای دیگه. دیدم هر کدوم که تو هد تو هد هم عضو بودن لیگشون مثل ما استارت نشده. یعنی همون که امیر گفت ایراد از فرستنده هستش.

این هفته هم که پوئن ها تا الان خرابه :دی
خدا رو شکر مشکل از من نبود :دی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
شما باید برید قسمت لیگ ها و اونجا کد لیگ ها رو وارد کنید البته اگه امیر نبسته باشه;)

اصلا امیر کدی رو اعلام نکرده بود !! امیر کد لیگمون چند بود ؟ با اون گل به خودی مسخره تون !

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
اصلا امیر کدی رو اعلام نکرده بود !! امیر کد لیگمون چند بود ؟ با اون گل به خودی مسخره تون !

تو پست اول زده / لیگ اصلی و هد رو هد رو.
این جدیده رو هم که همین بالا زده/ پست 99

سه تا لیگ میشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الحق که منچستری! :eek:
یه بار دیگه هم درباره آرسنال اضهار وجود کنی از لیگ میندازمت بیرون:hmm:

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
Persian Tools H2H: 1116813-262939

این رو ارور میده میگه اینجور لیگی با این مشخصات وجود نداره !

اصلا بگید میخواستیم امتیازات هفته اول و دومتون بپره بعدش پست اول رو ویرایش کنیم مشخصات لیگ رو بدیم دیگه دی:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چطور بقیه ثبت نام کردن مشکلی نداشتن شما فقط مشکل داری؟

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
جدی ارور میده
مینویسه Invalid League و اینجور چیزا

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
چطور بقیه ثبت نام کردن مشکلی نداشتن شما فقط مشکل داری؟
:lol::lol::lol:
امیر حالا چرا میزنیش؟ :دی

خب معلومه نمیشه دیگه. هد تو هد رو میبنده خودش و تا اخر سال برنامه رو گردشی میزاره. الان من نمیدونم تعدادمون تو هد تو هد زوجه یا فرد. اگه فرد باشه یه تیم (اورج) معدل رو هم بهمون اضافه میکنه که زوج بشه.
اونو دیگه بیخیال شو اقا میلاد.

ادیت:
در همون راستا این پیام رو هم در لیگ هد تو هد مشاهده کردین ایشا.. دیگه لووول/ فکر کنم این هفته هم سر کار بریم :دی

We are aware of problems some temporary problems with scores in some leagues. These are being worked on and will be resolved as soon as possible. Thank you for your patience.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@میلاد666
من اون لیگ رو بسته ام! تو گفتی اون موقع نمی تونستی عضو بشی! قبل از شروع هفته دوم باز بود اما اونو خودم بستم. اما از اونجایی که لیگ فعلا قاطی کرده و بازی ها رو شروع نکرده من الان باز کردم و م یتونی عضو بشی. در حال حاضر 13 تیم عضو هستن!
ضمنا فراموش نکنید که یه لیگ دیگه هم راه انداخم که با این دو لیگ فرق داره! تو پست اول گذاشتم کدش رو

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.

این ارور رو میده / فکر کنم بیخیالش شم بهتره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چه کدی رو می زنی؟

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
درود به ادمین:دی
اقا اذیتش نکنین دیگه خذفتون میکنه ها:دی
جواد چیزی نگو به امیر ارسنال باخته از درو دیوار اشکال میگیره:دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
This is not a valid league code. Please enter another code or check the code with the league administrator.

این ارور رو میده / فکر کنم بیخیالش شم بهتره

شاید وقتی کد رو کپی میکنی جای اعداد عوض میشه در دو طرف خط تیره
دقیق دستی وارد کن

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
متاسفانه باز هم همون ارور رو داد جواد جان

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
متاسفانه باز هم همون ارور رو داد جواد جان
واقعا عجیبه دیگه. دو تا احتمال داره

یک اینکه ارور از مشکلات سایت باشه. چون هنوزم الان این هفته رو هد تو هد رو بازی ننداخته بین بچه ها. حالا شاید امسال بخواد اخر هر هفته یهو نتایج رو بزنه که بعیده. در این صورت شما مرتبا هر وقت اومدی نت اون رو یه امتحان بکن شاید درست شده باشه.

اما دوم همون احتمال قبلی هست که گفتم. یعنی اینکه خود سایت دیگه نذاره کسی وارد لیگ بشه. همون پست 110. اینم بعید نیست.

///////////////
یه چیز دیگه اینکه واسه چی هنوز ا دو تا تیم تو لیگ معمولی هم وارد نشدن؟ Jaguar Gunners و ARMF INEXORABLES
/////

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام دوستان

امیر جان این لیگ H2H چرا شروع نشده؟

البته در مورد این تو یه ایمیل بعد نتایج هفته اول زده بود که هم در مورد نامحدود بودن نقل و انتقالات تا هفته دوم گفته بود هم این مورد رو :

. Opt to start mini-league scoring at Gameweek 2
The option is available to all mini-league administrators to start the scoring from Gameweek 2. Go to ‘Leagues’ > ‘League name’ > ‘Administer’ > Select ‘Gameweek 2’ in ‘Scoring Starts’ drop-down menu and click ‘Update league details’.

///

@ جواد صدر جدولی : داداش ترمز رو بگیر با هم بریم :دی همه امیدم به بازی امشبه :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
@ جواد صدر جدولی : داداش ترمز رو بگیر با هم بریم :دی همه امیدم به بازی امشبه :دی

نوکرم/
خواست خدا بود / بچه هام تلاش کردن. دسشونم درد نکنه. حالا هفته های اول تا اخر راه زیادی هست. باید باهاشون صوبت کنیم که غرور نگیردشون :دی

جدا از این حرفها یه چیزی برام جالب بود که تا پایان بازیهای دیشب تو ایران رتبه 25 رو داشتم. سال گذشته هر چی تلاش کردم فکر کنم بهترینش حدود 117 اینها بود. دقیق یادم نیست.
منم همه ترسم از بازی امشبه :دی

آرین جان اون چی بود؟ من دیدم ولی بلد نبودم جواب بدم/ الان هرچی میگردم پیداش هم نمیکنم / این هم از نتایج پیشرفت ورژن هست احتمالا. :دی باید برم یاد بگیرم الان ///
2uge4p4.gif

redboys

Registered User
لایک‌ها
1,520
من هفته دوم 10 امتیاز گرفتم... چقدر زیاد :دی حالا همینم تو جدول کم کرده زده 3 امتیاز!!! کی امتیازای منو بالا کشیده خودش اعتراف کنه؟!!

در ضمن تو پسته اولم اسم تیم من نیست... حالا درسته آخر هستم ولی از الآن مارو نفرستین دسته دو:(

بالا