• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خب! خدا رو شکر که تیم من از کاپ حذف شد تا هم این جام اعتبار کسب کنه و هم دوستان تیکه هاشون هدفمند بشه :دی

البنه جا داره از آرین عزیز تشکر کنم که علی آفا رو برد و نذاشت هفته ی من سیاه تر باشه!
دوستان امتیاز های منفی ترانسفر تو کاپ هم لحاظ میشه؟

ناراحت نباش اقا این هفته منم بدجور حذف میشم باز شما میتونی تمرکزتو بذاری رو لیگ خودمون من همون تمرکزو هم نمیتونم داشته باشم!:دی

اون حیوان وحشی سه تا بنوس گرفت!!!!!!!!!!؟؟؟

آره بی وجدانا 3 امتیاز بهش دادن تا تیم من به فنا بره... اصلا انتظارشو نداشتم بازیکنه هم رو نیمکت حریفم بود فقط 1 امتیاز داشت من رسما فکر کردم صعود کردم تازه اینجا کلی شاد و خوشحال خز بازی در آوردم که خدا رو شکر جز اون آقای حاجی بلبل کسی ندید تا بیشتر از این ضایع نشده باشم!!
فرگی و شما منچستری ها هم بیش از حد شلوغش کردین , بابا این ویلیامز بنده خدا که کاری نکرد نا سلامتی چند ماهه دیگه فن پرسی باید جلوی په په بازی کنه :دی
a
راستی آقا جواب سوال اولت مثبته و لحاظ میشه

Last edited:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ی سوال اگه خدا بخواد امسال سال اخر فرگی هست یا هنوز هم ادامه داره

مگه میشه نیمکت مربی منچستر یکی دیگه باشه

فرگی بدون منچستر

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
خب! خدا رو شکر که تیم من از کاپ حذف شد تا هم این جام اعتبار کسب کنه و هم دوستان تیکه هاشون هدفمند بشه :دی
آره بی وجدانا 3 امتیاز بهش دادن تا تیم من به فنا بره... اصلا انتظارشو نداشتم بازیکنه هم رو نیمکت حریفم بود فقط 1 امتیاز داشت من رسما فکر کردم صعود کردم تازه اینجا کلی شاد و خوشحال خز بازی در آوردم که خدا رو شکر جز اون آقای حاجی بلبل کسی ندید تا بیشتر از این ضایع نشده باشم!!
فرگی و شما منچستری ها هم بیش از حد شلوغش کردین , بابا این ویلیامز بنده خدا که کاری نکرد نا سلامتی چند ماهه دیگه فن پرسی باید جلوی په په بازی کنه :دی
a
راستی آقا جواب سوال اولت مثبته و لحاظ میشه

:دی

باور کن مسعود جان اولین چیزی که بعد از فهمیدن بازی با رئال به ذهنم رسید این بود که پدر رابینو راموس و پپه در میارن:دی

ولی جدا خیلی ناجور بود ممکن بود بمیره رابین هم سر این مسائل خیلی عصبی میشه

ممنون الان دیدم 8 امتیاز از بازی قبل کم کرده بود

ی سوال اگه خدا بخواد امسال سال اخر فرگی هست یا هنوز هم ادامه داره

مگه میشه نیمکت مربی منچستر یکی دیگه باشه

فرگی بدون منچستر

بدجور از فرگی می ترسیا:دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
بدجور از فرگی می ترسیا:دی

واسه چی بترسم سه سال موینیو که تو چلسی بود داد فرگوسن رو دراورد اخرش هم رفت مورینیو

تازه دوتا فینال هم به بارسا باختین پشت سرهم!!!!!!! راحت میتونستین رکورد لیورپول بشکونید

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
واسه چی بترسم سه سال موینیو که تو چلسی بود داد فرگوسن رو دراورد اخرش هم رفت مورینیو

تازه دوتا فینال هم به بارسا باختین پشت سرهم!!!!!!! راحت میتونستین رکورد لیورپول بشکونید

دیگه این حرفو جایی نزن میخندن ملت:دی

پشت سر هم؟

شما نگران رکورد لیورپول نباش:دی لیورپول تو جامی رکورد نداره جز فکر میکنم اتحادیه

اقا اینجا اصلا جاش نیست ولی در مورد مورینیو باید بگم که قهرمانیش با پورتو تو اروپا یه اتفاق بود اون فصل تمام تیمای بزرگ اروپا طلسم شده بودند

بعد رفت چلسی که ابراموویچ رئالو الگوی خودش قرار داده بود و تا تونست بازیکن درجه یک خرید

بعد رفت اینتر که ستاره های زیادی داشت

بعد رئال که دیگه رسما ترکوند با این همه خرید!

مورینیو هر موقع خودش یه نسل خوب به فوتبال معرفی کرد اونوقت من به عنوان مربی قبولش میکنم

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
دیگه این حرفو جایی نزن میخندن ملت:دی

پشت سر هم؟

شما نگران رکورد لیورپول نباش:دی لیورپول تو جامی رکورد نداره جز فکر میکنم اتحادیه

اقا اینجا اصلا جاش نیست ولی در مورد مورینیو باید بگم که قهرمانیش با پورتو تو اروپا یه اتفاق بود اون فصل تمام تیمای بزرگ اروپا طلسم شده بودند

بعد رفت چلسی که ابراموویچ رئالو الگوی خودش قرار داده بود و تا تونست بازیکن درجه یک خرید

بعد رفت اینتر که ستاره های زیادی داشت

بعد رئال که دیگه رسما ترکوند با این همه خرید!

مورینیو هر موقع خودش یه نسل خوب به فوتبال معرفی کرد اونوقت من به عنوان مربی قبولش میکنم

هنوز جا داره 25سال جوانتره فرگی

تا اون موقع میبینیش

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
[h=3][h=4]League[/h]
[h=4]Cups[/h]
European
Worldwide
[/h]

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این تاپیک جاش نیست میلاد جان جوابو تو تاپیک کل کل جهانی دادم

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
همین طوری گذاشتم کدومشون بیشترین قهرمانی رو اورده که منچستر فرگی جون رکورد داره

متوجه مفهوم این جمله نشدم:دی

کلا برای این میگم که اینجا مربوط به لیگ فانتزی هست لیگ انگلیس خودش تاپیک جدا داره

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
فنا رفتنمو تو این هفته به رقبای عزیزم مخصوصا اون دوستی که تو کاپ حریفمه تبریک میگم

تشکر ویژه ای هم میکنم از سر الکس بخاطر بازی ندادن به رونی و نرسیدن رافائل

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
اورین بیل اورین جواب اعتماد مربیتو خوب دادی اورین هتریک کرد دارم میسوزم که چرا کاپیتانش نکردم

امیدوارم دوباره مصدوم نشه

میخواستم کاپیتانش کنما ولی خب از رابین نمیشه گذشت:دی

هتریک کرد دارم میسوزم که چرا کاپیتانش نکردم:دی

میچو مصدوم شد !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

اورین بیل اورین جواب اعتماد مربیتو خوب دادی اورین هتریک کرد دارم میسوزم که چرا کاپیتانش نکردم

امیدوارم دوباره مصدوم نشه

میخواستم کاپیتانش کنما ولی خب از رابین نمیشه گذشت:دی

هتریک کرد دارم میسوزم که چرا کاپیتانش نکردم:دی

میچو مصدوم شد !

اتفاقا این بار من از رابین گذشتم و این تورس رو کاپیتان کردم ایشون هم با کمال اقتدار یک 2 خوشگل به برام کثب کردند و رابین جان 9 گرفتند :D

اما در مورد میچو هم باید بگم دلیل مصدومیتش انتقال به تیم من بوده که گویا مسئولین خیلی زود به این مورد رسیدگی کردند :lol:

بازم بگید این لیگ مافیایی نیستش :دی

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سلام دوستان

اتفاقا این بار من از رابین گذشتم و این تورس رو کاپیتان کردم ایشون هم با کمال اقتدار یک 2 خوشگل به برام کثب کردند و رابین جان 9 گرفتند :D

اما در مورد میچو هم باید بگم دلیل مصدومیتش انتقال به تیم من بوده که گویا مسئولین خیلی زود به این مورد رسیدگی کردند :lol:

بازم بگید این لیگ مافیایی نیستش :دی

دل جوادیو رو قربانی کردی؟:دی اصن ازش خبری نیست ! :( با دار و دسته دُن افشین در نیوفت اقا عاقبت خوبی نداره!:دی

این هفته فکرشم نمیکردم تیمم اینطور موافق عمل کنه

با تشکر از رابین میگنولت و بیل

بالا