• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
من یکی حاضرم همه بازیکنها با قیمت بالای 8 مصدومیت جدی داشتند و اونوقت بدون ستاره ها با هم رقابت میکردیم بسی حالش بیشتر بود . :دی

من فن رو دارم ولی بهش گفتم عین آدم میری تو زمین گل میزنی بعد میری تا بازی بعد استراحت .اگه هم بحث بکنی میفرستمت بری یه دوری تو لندن بزنی :دی مردم باهات احوالپرسی کنند :دی

//

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
من یکی حاضرم همه بازیکنها با قیمت بالای 8 مصدومیت جدی داشتند و اونوقت بدون ستاره ها با هم رقابت میکردیم بسی حالش بیشتر بود . :دی

//

عجب! شنیدنش از شمایی که بازیکن 14 میلیونی رو بذاری کنار تیمت از هم می پاشه بعیده :دی

من که آرزومه با همچین شرایطی رقابت می کردیم , رقیب نمی بینم!

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
عجب! شنیدنش از شمایی که بازیکن 14 میلیونی رو بذاری کنار تیمت از هم می پاشه بعیده :دی

من که آرزومه با همچین شرایطی رقابت می کردیم , رقیب نمی بینم!

حالا هنوز که 14 نشده. اون موقع که خریدمش اینقدر نبود :دی

خداییش مسعود جان شما برو به صفحه تیم من و ببین در 3-4 هفته اول لیگ با کیا شروع کردم. فقط خط حمله ام فکر کنم روی هم سه تا فروارد 20 هزینه داشت. برا همون هی تو هد تو هد باخت دادم. بعد دیدم نه بابا مردم دست از ستاره ها نمیکشند و هی داریم عقب میافتیم دیگه زدیم تو کار ستاره ها!!! البته فقط خط حمله.

همین الان ببینید هافبک های من کیا هستند! خط دفاع که کلا همه ناشناسن.

پ.ن: این بود حاصل یه عمر استعداد پرورش دادن! :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
حالا هنوز که 14 نشده. اون موقع که خریدمش اینقدر نبود :دی

خداییش مسعود جان شما برو به صفحه تیم من و ببین در 3-4 هفته اول لیگ با کیا شروع کردم. فقط خط حمله ام فکر کنم روی هم سه تا فروارد 20 هزینه داشت. برا همون هی تو هد تو هد باخت دادم. بعد دیدم نه بابا مردم دست از ستاره ها نمیکشند و هی داریم عقب میافتیم دیگه زدیم تو کار ستاره ها!!! البته فقط خط حمله.

همین الان ببینید هافبک های من کیا هستند! خط دفاع که کلا همه ناشناسن.

پ.ن: این بود حاصل یه عمر استعداد پرورش دادن! :دی

من به ایدئولوژی شما در ارتباط با فوتبال فانتزی کاملا آگاهم جواد جان :دی

صرفا یک شوخی بود!

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام

فردا تیم بازی داره.
من هنوز فکری برای این هفته نکردم!!
چیکار کنیم ؟ این مصدومیت ها فکر کنم الکی هست . همشون هم 75 درصد شانس بازی دارند .
ولی در کل دوست دارم ترانسفر داشته باشم! :دی

دارم به تورس فکر میکنم / چلسی در هفته های اینده بازیهای بهتری داره ولی سیتی بازیهاش سخت تر هست.

خلاصه که تورس امروز عصر میاد دفتر یه قهوه ای با هم میزنیم ببینیم نظراتمون چه قدر به هم نزدیک میشه.
خوبیش اینه که توز در فرم قمیتی خوبی هست و همونی که تو بازار هست تو تیم هم هست و ضرر نداره. تورس هم که به نسبت اول فصل 3 دهم ارزون شده و حالا میشه با گلزنی دوباره گرون بفروشیم :دی

نمیدونم چرا این برباتوف داره میره رو مخم! نمیشه لایی بکشیم ! 4 تا مهاجم جمع کنیم :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینقدر وضع تیم خوب هست که بیل این هفته از رو نیمکت بازی رو دنبال خواهد کرد!
هد تو هد هم با تیم اول جدول بازی دارم و الان تیمش رو دیدم و اگر من رو ببره از اتفاقات عجیب و غریب فوتبال خواهد بود! :دی

خیلی امیدوار هستیم این هفته هم! امیدواریم کاپیتان این هفته هم گل بزنه :)

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
هد تو هد هم با تیم اول جدول بازی دارم و الان تیمش رو دیدم و اگر من رو ببره از اتفاقات عجیب و غریب فوتبال خواهد بود! :دی

باخت به تیم من یک اتفاق عادیست که جز یک نفر بقیه تجربه کردند, اشکال از نوع نگاه شماست دوست عزیز!

سعی کن از کلاس رایگان فوتبال فانتزی که این هفته برات تدارک دیده شده نهایت استفاده رو ببری امیر خان :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
فلاینی فلاینی فلاینی , دیگه نفرت انگیز شده!

امیدوارم ریدینگ گل بزنه و امتیاز کلین شیت اورتون بپره...

آخرین بازی بچه خوک برای تیم من , هفته ی دیگه با لگد پرتش می کنم بیرون!

کامان با ! کامان!

پ .ن : عصبانیم آقا​ عصبانی!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Bale، لعنت به تو...
مروان جان مروان فلینی عزیز شما که داری پاس گل میدی خوب خودت گلش کن دیگه! گل هم نزدی جهنم یانقدر کارت زرد نگیر جون مادرت!
وستهم بزن بترکونا!

بالا