• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Fantasy Premier League 2012-2013

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ابن بازیکنایی که بازیشون لغو میشه تکلیفشون چیه؟ بعدا وقتی بازیشون برگزار شد امتیازاشون اضافه میشه؟

نه افشین جان بعدا مثلا در یک هفته دو بار بازی می کنند و باید حواسمون به این جور بازی ها باشه :D

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دوتا محروم و یه مصدوم دارم... مجبور شدم دوتا ترانسفر داشته باشم... فقط امیدوارم رئیس امروز دیگه باعث پشیمانی من نشه... کجاست این مسعودجان؟ :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
علی آقا اگه فکر می کنی با نوشتن تعداد محروم ها و مصدوم ها می تونی اذهان عمومی رو تحت تاثیر قرار بدی باید بگم که دوست من سخت در اشتباهی :دی
شما 3 تا بازیکنم بفرستی تو زمین به اندازه ی 11 تای من امتیاز میارن!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
از این هفته وارد مرحله کوالیفای جام حذفی شدیم , برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت می کنم

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
علی آقا اگه فکر می کنی با نوشتن تعداد محروم ها و مصدوم ها می تونی اذهان عمومی رو تحت تاثیر قرار بدی باید بگم که دوست من سخت در اشتباهی :دی
شما 3 تا بازیکنم بفرستی تو زمین به اندازه ی 11 تای من امتیاز میارن!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
از این هفته وارد مرحله کوالیفای جام حذفی شدیم , برای تمامی دوستان آرزوی موفقیت می کنم

اونوقت هفته پیش هد تو هد رو کی برد؟ :دی یحتمل من 1 نفره بودم...

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوتا محروم و یه مصدوم دارم... مجبور شدم دوتا ترانسفر داشته باشم... فقط امیدوارم رئیس امروز دیگه باعث پشیمانی من نشه... کجاست این مسعودجان؟ :دی

فردا باید ببینیم رئیس چیکار میکنه:دی

اقا من سه تا ترانسفر داشتم هنوز دو تا بازیکن دارم که نمیتونن بازی کنن بازی بعد ارسنال وست هم لغو شده

کلا بمب خورده وسط تیمم:hmm:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
میبینم که مسابقات حذفی هم شروع شده

حریف من فکر کنم اصلا به تیمش سر نمیزنه:دی دی یانگ رو هنوز داره لول

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
این همه پول مفت به سوارز میدم اونوقت ....

باید بی مصرف ها رو از تیمم بیرون کنم

استرلینگ هم که بهش بازی نداده

یعنی کلا به فنا رفتم!

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
سوارز یه گل زد تا از منطقه خطر دور بشه ولی کازورلا فکر میکنم خیلی زود تیمو ترک کنه

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
دارم دیوونه میشم! اصلا انصاف نیست من همین مرحله ی اول از کاپ کنار برم... می خوام سرمو بکوبم به دیوار... استون ویلای لعنتی گل بزن!
خداوکیلی نباید به تورس بنوس بدن حداکثر یک امتیاز... برای صعود به معجزه نیاز دارم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
62 امتیاز بدون پینار و کمرون که نمی دونم رو نیمکت چه غلطی می کردن!! البته علی الحساب!
بازی دور حذفی هم دور اول با اقتدار حریف رو له کردیم رفتیم دور بعد!
نیمکت نشینی پینار جدا خیلی رو مخه! جمعه خریمش شنبه گذاشتمش رو نیمکت چند ساعت بعد ترکوند و من در عجبم که چرا رو نیمکت بود!!!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
بعد از نمایش ضعیف رونی باید یه سر برم لندن!

کاپ رو هم رفتم مرحله بعد

مسعود جون تیمایی مثل شما اعتبار لیگو تو سطح بین المللی می برید زیر سوال اقا خودتو بکش بیرون از لیگ:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
افشین اگه اون وین رونی فلان فلان شده ی شما یه گل می زد الان حال و روزم این نبود....

من و رقیب هر دو 49 امتیاز داریم در امتیاز مساوی اون میره بالا , تنها احتمالی که برای صعود من هست اینه که رقیب هیچ بنوسی نیاره علی الخصوص کاپیتان تورسش و من با بنوس پوینت احتمالی Sessegnon برنده ی این نبرد باشم!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
افشین اگه اون وین رونی فلان فلان شده ی شما یه گل می زد الان حال و روزم این نبود....

من و رقیب هر دو 49 امتیاز داریم در امتیاز مساوی اون میره بالا , تنها احتمالی که برای صعود من هست اینه که رقیب هیچ بنوسی نیاره علی الخصوص کاپیتان تورسش و من با بنوس پوینت احتمالی Sessegnon برنده ی این نبرد باشم!

خودم دل پری ازش دارم فرگی هم الان داشتم باهاش حرف میزدم اون دیگه خیلی دلش پر بود:دی یه بازی دیگه بهش فرصت بده:دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
خودم دل پری ازش دارم فرگی هم الان داشتم باهاش حرف میزدم اون دیگه خیلی دلش پر بود:دی یه بازی دیگه بهش فرصت بده:دی

وای خدای من! rolling.gif

معرکه بود پسر...

خداحافظ جام حذفی!

​ویلیامز بازیکن سوانسی 3 امتیاز بنوس گرفت و من نابود شدم

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
در راستای نو کردن چهره تیم و اهداف بزرگ باشگاه کار رو از این هفته پر قدرت شروع کردیم که متاسفانه اولین قربانی هم علی عزیز بود :دی شرمندم علی جان در هر صورت :دی

کاپ رو هم اومدیم بالا با قدرت ! با اینکه دیده میشه بعضی از تیمای مدعی از این جام معتبر خیلی زود حذف شدن :lol:

در کل به هوادارامون نوید روزای بسیار خوبی رو میدم :D

پ.ن: میگم آقا یکی دست این جواد رو بگیره بیاره , مثلا ما واسش نقشه داشتیم ! :دی معلوم نیست در خفا داره چی کار میکنه !!!

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
دوستان امتیاز های منفی ترانسفر تو کاپ هم لحاظ میشه؟

وای خدای من! مشاهده پیوست 264150

معرکه بود پسر...

خداحافظ جام حذفی!

​ویلیامز بازیکن سوانسی 3 امتیاز بنوس گرفت و من نابود شدم

:دی

ناراحت نباش اقا این هفته منم بدجور حذف میشم باز شما میتونی تمرکزتو بذاری رو لیگ خودمون من همون تمرکزو هم نمیتونم داشته باشم!:دی

اون حیوان وحشی سه تا بنوس گرفت!!!!!!!!!!؟؟؟

Noel Gallagher

کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
در یک انتقال کاملا احساسی تارابت صرفا بخاطر این حرفش به reds united پیوست

"I'd leave London only for Manchester United, the club of my dreams, where there is no number 10. For Mr Ferguson I'd also stay silent on the bench and I would work hard," - .

بالا