amaska
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 111
- لایکها
- 0
اره تیمم رو ساختم حالا که میخوام توی لیگی که شما ساختین جوین بشم میگه اسم این لیگ اشنباه هست
در قسمت join کد زیر را وارد کن:
141077-739642
اره تیمم رو ساختم حالا که میخوام توی لیگی که شما ساختین جوین بشم میگه اسم این لیگ اشنباه هست
بعد مدت ها رفتم به پریمر لیگ انگلیس
دیدم ای دل غافل من اولم و خبر ندارم
مراتب تبریکات شما رو میپذریم![]()
الان یه سر دیگه بزن!![]()
الان یه سر دیگه بزن!![]()
حبیب جون رفتی سوم :دی
من هم که 13 هستم. کشتم خودمو![]()
شما با خیل عظیم مصدومانتون چیکار می کنید؟
1 دفعه در کل فصل هم از play wildcard بیشتر نمیشه استفاده کرد؟
در غیر این صورت ترانسفری 4 امتیاز کم می کنه.
مهم تر از همه ولی اینه که رونالدو فقط 3 لمتیاز آورده. الان با این قیمتش اگه بفروشمش میتونم مثلا جرارد رو بگیرم و با بقیه پولش هم یه مدافع خوب بگیرم.
ولی نمیدونم چرا دلم نمیاد بفروشم این رونالدو رو !
خب حساس شده
تیم ما داره برای سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد تلاش میکنه !
اول هم تیم Deeta هست. من نمیشناسمش ! آقای سعید توکلی.
بنده در رده هقتم قرار دارم ! از نکات جالب اینکه Live For What? یک رده از من پایین ترهرضا بادکنکی هم یک رده از من بالاتره که امشب میگیریمش
بهروز هم در رده 4 هست و سهمیه سال بعد رو سه دستی چسبیده :دی
از نکات جالب دیگه اینکه، حبیب که روزی صدر نشین بود الان در خطر سقوط قرار داره :دی افسانه و آقا ساسان و مانرک هم میتونن سقوط کنن :دی
کلا جالب شده این جدول ! 4 تیم اول ولی جدا کردن خودشون رو !
خب حساس شده
تیم ما داره برای سهمیه لیگ قهرمانان سال بعد تلاش میکنه !
اول هم تیم Deeta هست. من نمیشناسمش ! آقای سعید توکلی.
بنده در رده هقتم قرار دارم ! از نکات جالب اینکه Live For What? یک رده از من پایین ترهرضا بادکنکی هم یک رده از من بالاتره که امشب میگیریمش
بهروز هم در رده 4 هست و سهمیه سال بعد رو سه دستی چسبیده :دی
از نکات جالب دیگه اینکه، حبیب که روزی صدر نشین بود الان در خطر سقوط قرار داره :دی افسانه و آقا ساسان و مانرک هم میتونن سقوط کنن :دی
کلا جالب شده این جدول ! 4 تیم اول ولی جدا کردن خودشون رو !
نامردی بود واقعآ
همه بازیکنان کلیدی من مصدوم شدن! مجبور شدم عوضشون کنم! کلی از کیسه ما رفت
اشکال نداره! دستهایی تو کار بود که تیم ما قهرمان نشه! اما خدا رو شاکرم که ما خوب بازی کردیم! منم سال دیگه میرم! آقایون هرکسی رو خواستن بیارند! اصلآ هر کسی رو خواستن قهرمان کنند :دی
حسام جان تاپیک زیرخاکی در میاری. دی:
من اصلا رمز و شناسه کاربریم رو هم اینجا یادم رفته . تا حالا هم نرفتیم دسته یک کلی هنر کردیم . فکر کنم 7-8 ماهی باشه به اینجا سرنزده بودم.![]()