اقا ما تازه فهميديم كه همچين ليگي هست و در نتيجه بر ان شديم كه ثبت نام كنيم. همه مراحل به خوبي پيش رفت تا اينكه رسيديم به ليگي كه بخوايم جوين شيم اما هر چي اين كدي كه در صفحه هاي قبلي رو مي زنيم قبول نمي كنه كمك كنيد خواهشا
با سپاس
با سپاس
اقا ما تازه فهميديم كه همچين ليگي هست و در نتيجه بر ان شديم كه ثبت نام كنيم. همه مراحل به خوبي پيش رفت تا اينكه رسيديم به ليگي كه بخوايم جوين شيم اما هر چي اين كدي كه در صفحه هاي قبلي رو مي زنيم قبول نمي كنه كمك كنيد خواهشا
با سپاس
@ فراز و آقا ساسان
به جانه خودم شده بزنم تمام بازیکنانتون رو مصدوم کنم نمیزارم رتبه اول رو بدست بیارید![]()
پارسال هم تا 3-4 هفته پیگیر بودم بعدش هم یوزرنیمم رو گم کردم هم رمزمو
سلام.
اون لیگ قبلی دیگه تاریخ انقضاش گذشته ! :دی
یک لیگ جدید استارت میکنیم، بعد کد جدید رو میزاریم دوستان عضو شن :دی
@ فراز و آقا ساسان
به جانه خودم شده بزنم تمام بازیکنانتون رو مصدوم کنم نمیزارم رتبه اول رو بدست بیارید![]()
سلام خدمت دوستان
حسام جان من که اصلا حوصله حضور توی این لیگ فرسایشی رو ندارم . پارسال هم تا 3-4 هفته پیگیر بودم بعدش هم یوزرنیمم رو گم کردم هم رمزمو . بنابراین باید بزنی بازیکنای این داش فرامرزو چلاق کنی شاید قهرمان شدی :دی
من به عنوان عجول ترین شخص حاضر در مسابقاتدی) عضو شدم!
![]()
چیزی که مسلم ه اینه که جام در دستان فرانک لمپارد خواهد بود!![]()
چقدر بده آدم نمیتونه قبل از شروع مسابقات ترکیب حریف رو ببینهیک آنالیزی میخواستم روت بزنم![]()
![]()
به هر حال حتما صلاح دیدن که نمیذارن ترکیب همدیگه رو ببینیم! http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
ولی خوب چند تا از بازیکن هام رو بهت بگم :
کاپیتان که لمپارده ، مهاجم ها هم روبینیو و فن پرسی هستن! در اینجا جا داره یادی هم از بازیساز تیم توماس روسیچکی بکنم!![]()
بنده هم بگم که ریسک خفنی رو انجام دادیم ! من 1-5-4 بازی میکنم ! اون تک مهاجم هم کسی نیست جز مایکل اوون که شدیدا بهش اعتماد کردم !
هم لمپارد و هم جرارد رو هم در اختیار داریم !
من اين كد رو ميزنم ميگه اشتباست جوين نميشه!
123135 - 554444