سلامسلام
برای دانلود از یوتیوب وقتی تیک انتخاب فرمت و کیفیت رو میزنم مثل قبل فرمت ها و کیفیت های مختلف برام نشون داده نمیشه تا هرکدوم رو خواستم دانلود کنم ، این قابلیت از سایت برداشته شده؟
بله دقیقا متوجه شدمخیلی خیلی عذر میخوام
مشکل اینجا بود که من ویدیو رو تو گوگل که سرچ می کردم از توی همون گوگل لینک ویدیوی یوتیوب رو تو فایلگیر وارد میکردم ، به عبارتی فایل گیر اول لینک رو از گوگل میگرفت و از اونجا به ویدیو اصلی یوتیوب ارتباط میداد و مستقیمش میکرد!!! ( نمیدونم فهمیدین چی بود منظورم یا نه!)
لینک ویدیو رو از داخل خود یوتیوب که کپی کردم مشکلم حل شد
ممنون از پاسخگویی فوق سریعتون
سلامسلام.قسنت User & Pass (HTTP/FTP)مربوط به چی میشه؟
سلامسلام.شرمنده سه تاسوال داشتم.1.فایل گیر براخودش اهداف درازمدتی هم مشخص کرده؟یا نه فقط اضافه کردن سایتای آپلود جدید....اگه میشه لطف کنید بگید.2.براپوزرهای ثابتتون اگه اکانتش شارژ نداشته باشه ونیاز فوری به فایل گیر پیداکنه میشه براش قرضی شارز کنید یاممکن نیست؟3.من دقت کردم اگرازسایتی که حتی توسایت شما ساپورت نمیشه لینک مستقیم بدی باز فایل گیر مستقیم میکنه که خیلی خوبه...صحت داره یا نه؟ممنون
سلامسلام و خسته نباشید...
من دیروز عصر یه لینک از یه سایت چینی گذاشتم برای مستقیم شدن با حجم ۱.۷ گیگ
بعد چون سرعت سرور اون سایت کم بود، خیلی با سرعت پایین مستقیم میشد ولی مشکلی نداشتم، تا اینکه امروز صبح نگاه کردم دیدم فقط ۴۱۹ مگش مستقیم شده...و بقیش ادامه پیدا نکرده
ممکن هست پیگیری کنید که چرا اینجوریه؟ فایلی که میخواستم خیلی برام مهم هست و لازم دارم، میشه کاری کرد که بقیشو هم ادامه بده و مستقیم کنه؟
اسم کاربریمم maziyar هست
اینم لینکش هست
http://fs2.filegir.com/maziyar/Longman_Dictionary_of_Contemporary_English_5th_Edition.rar
با تشکر
Sent from my Nexus 5
واقعا ممنونم...کارتون عالیه...خیلی این فایل رو لازم داشتم...سلام
بله لینکتون از سایت pan.baidu.com بوده که سرعت سرورهای این سایت چینی شدیدا کند هست، اگر دی حین انتقال فایل هم سرور مبداء میزبان فایل دچار قطعی بشه، انتقال اون فایل بطور ناقص متوقف میشه که همین اتفاق برای فایل شما افتاده بود.
اما مشکلی نیست، فایل رو گذاشتم در حال دانلود شدن هست، نهایتا تا 2 ساعت دیگه کامل میشه و فایل موجود در پنلتون ترمیم میشه.
با سپاس
اینو خودتون دارید مستقیم میکنید آره؟سلام
بله لینکتون از سایت pan.baidu.com بوده که سرعت سرورهای این سایت چینی شدیدا کند هست، اگر در حین انتقال فایل، سرور مبداء میزبان فایل دچار قطعی بشه، انتقال اون فایل بطور ناقص متوقف میشه که همین اتفاق برای فایل شما افتاده بود.
اما مشکلی نیست، فایل رو گذاشتم در حال دانلود شدن هست، نهایتا تا 2 ساعت دیگه کامل میشه و فایل موجود در پنلتون ترمیم میشه.
با سپاس
بله گذاشته بودم توی وی پی اس دانلود بشه، اونجا هم در idm متوقف شده بود که مجددا لینک مستقیمش رو استخراج کردم و دادم به idm و انتظار میره با همین سرعت تا یک ساعت دیگه کامل بشه بعد آپلودش می کنم در پنلتون که فایلتون ترمیم میشه.اینو خودتون دارید مستقیم میکنید آره؟
هنوز تمام نشده فکر کنم درسته؟
تا شب تمام میشه نه؟
Sent from my Nexus 5
سلامبا سلام بنده قبلا هرموقع از سایت شما لینک مستقیم میکردم سرعتش عالی بود ولی امروز که لینک مستقیم کردم خیلی سرعت دانلود سرور شما افتظاحه من چنتا فایل دیگه از سایتهای دیگه تست کردم سرعت اینترنت از طرف من خوبه فقط از لینکهای مستقیم شما که استفاده میکنم سرعت واقعا خرابه.لطفا پیگیری کنید.باتشکر
سلامسلام.سایت دپزیت فایل که خوب سرویس میده.چراپشتیبانی بمیکنیدش؟شرمنده اگرکسی فایلش درآستانه حذف بودوشارژاکانت نداشت میتونه لینک مستقیم فایل گیر روبرداره وبعدازشارژ مجددشمااون لینکودوباره توفایل منیجرش بذارید؟راستی بالا دیدم پشتیبانی تورنت چه مراحل سختی داره که جزاهداف بلندمدتون قراردادید؟شرمنده ازروی اشتیاق به دانستن پرسیدم.درپایان هم خواهشی دارم اگه میشه یه مقدار برای افزایش اطلاعاتمون درخصوص نحوه کار سایتهایی شبیه فیل گیر چندتا لینک خوب معرفی کنید.خیلی ممنون
سلامسلام.یعنی سایت rapidpars ازلحاظ نرم افزاری ازشما جلوترتوتورنت.بااین که خیلی از سایتارو ساپورت نمیکنه