• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

SM!GEL

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
برای دانلود از یوتیوب وقتی تیک انتخاب فرمت و کیفیت رو میزنم مثل قبل فرمت ها و کیفیت های مختلف برام نشون داده نمیشه تا هرکدوم رو خواستم دانلود کنم ، این قابلیت از سایت برداشته شده؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام
برای دانلود از یوتیوب وقتی تیک انتخاب فرمت و کیفیت رو میزنم مثل قبل فرمت ها و کیفیت های مختلف برام نشون داده نمیشه تا هرکدوم رو خواستم دانلود کنم ، این قابلیت از سایت برداشته شده؟
سلام
نه تغییری توی این قسمت نداشتیم و مثل قبل هست.
لطفا نام کاربری تون و لینک ویدئوی یوتیوب رو برام ارسال کنید تا مشکل رو بررسی کنم.

SM!GEL

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی خیلی عذر میخوام
مشکل اینجا بود که من ویدیو رو تو گوگل که سرچ می کردم از توی همون گوگل لینک ویدیوی یوتیوب رو تو فایلگیر وارد میکردم ، به عبارتی فایل گیر اول لینک رو از گوگل میگرفت و از اونجا به ویدیو اصلی یوتیوب ارتباط میداد و مستقیمش میکرد!!! ( نمیدونم فهمیدین چی بود منظورم یا نه!)
لینک ویدیو رو از داخل خود یوتیوب که کپی کردم مشکلم حل شد

ممنون از پاسخگویی فوق سریعتون

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
خیلی خیلی عذر میخوام
مشکل اینجا بود که من ویدیو رو تو گوگل که سرچ می کردم از توی همون گوگل لینک ویدیوی یوتیوب رو تو فایلگیر وارد میکردم ، به عبارتی فایل گیر اول لینک رو از گوگل میگرفت و از اونجا به ویدیو اصلی یوتیوب ارتباط میداد و مستقیمش میکرد!!! ( نمیدونم فهمیدین چی بود منظورم یا نه!)
لینک ویدیو رو از داخل خود یوتیوب که کپی کردم مشکلم حل شد

ممنون از پاسخگویی فوق سریعتون
بله دقیقا متوجه شدم
شما نتیجه سرچ گوگل رو که کپی می کنید، لینک اولش مال گوگل هست و لینک یوتیوب داخلش مخفی هست.
این لینک نتیجه سرچ رو که به فایل گیر میدین، ما طوری تنظیم کردیم که لینک واقعی رو بتونه از توی لینک نتیجه سرچ گوگل شناسایی کنه و کاربر رو منتقل کنه به دانلود گروهی.
اما چون خود سیستم شما رو منتقل کرد به دانلود گروهی و شما بصورت دستی این کار رو نکردید که بتونید موقع دانلود گروهی تیک انتخاب کیفیت رو بزنید، اون تیکی که توی دانلود تکی برای انتخاب کیفیت زدید دیگه نادیده گرفته میشه.
این مشکل رو سعی می کنم برطرف کنم.
با سپاس

=====================

ویرایش:
این مشکل برطرف شد و منبعد اگر لینک نتیجه سرچ گوگل رو وارد کرده باشید و قبلش یکی از گزینه های انتخاب کیفیت رو انتخاب کرده باشید، همون گزینه انتخاب کیفیت شما توی دانلود گروهی اون لینکی که از نتیجه سرچ گوگل استخراج شد هم اعمال میشه.

Last edited:

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.قسنت User & Pass (HTTP/FTP)مربوط به چی میشه؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.قسنت User & Pass (HTTP/FTP)مربوط به چی میشه؟
سلام
اگر لینک مستقیمی داشته باشید که برای دانلود اون لینک توی مرورگر خودتون، یک پنجره با نام Authorization Required باز میشه که میگه یوزر و پسورد رو وارد کنید، اگر بخواهید اینگونه لینکها رو به فایل گیر منتقل کنید، می تونید یوزر و پسورد لینک رو در اون کادر جدیدی که اضافه کردیم وارد کنید.
البته از قبل هم می تونستید یوزر و پسورد رو به فرمت http://user:[email protected]/file.zip در داخل لینک وارد کنید، الان هم می تونید، ولی خوب این کادر وارد کردن یوزر و پسورد رو هم اضافه کردیم تا از این طریق هم بتونید.
نمونه لینک یوزر و پسورد دار:
http://77.72.21.42/IAR/PPARM-240-base/CD-PPARM-USB-BA-2402.zip
یوزر: budka
پسورد: anka

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.شرمنده سه تاسوال داشتم.1.فایل گیر براخودش اهداف درازمدتی هم مشخص کرده؟یا نه فقط اضافه کردن سایتای آپلود جدید....اگه میشه لطف کنید بگید.2.براپوزرهای ثابتتون اگه اکانتش شارژ نداشته باشه ونیاز فوری به فایل گیر پیداکنه میشه براش قرضی شارز کنید یاممکن نیست؟3.من دقت کردم اگرازسایتی که حتی توسایت شما ساپورت نمیشه لینک مستقیم بدی باز فایل گیر مستقیم میکنه که خیلی خوبه...صحت داره یا نه؟ممنون

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.شرمنده سه تاسوال داشتم.1.فایل گیر براخودش اهداف درازمدتی هم مشخص کرده؟یا نه فقط اضافه کردن سایتای آپلود جدید....اگه میشه لطف کنید بگید.2.براپوزرهای ثابتتون اگه اکانتش شارژ نداشته باشه ونیاز فوری به فایل گیر پیداکنه میشه براش قرضی شارز کنید یاممکن نیست؟3.من دقت کردم اگرازسایتی که حتی توسایت شما ساپورت نمیشه لینک مستقیم بدی باز فایل گیر مستقیم میکنه که خیلی خوبه...صحت داره یا نه؟ممنون
سلام
پاسخ سوالات به ترتیب:
1- بله، از مهمترین اهداف دراز مدت ما ساپورت تورنت هست. همینطور اضافه کردن یک سری ابزار کاربردی در فایل منیجر نیز جزء اهداف میان مدت ما هست.
2- نه متاسفانه امکانش نیست، چون همچین چیزی برای اینکه سیستماتیک باشه می بایست براش برنامه نویسی کنیم و به عنوان پچ به سایت اضافه کنیم، اما چیزی نیست که ارزش داشته باشه و با توجه به محدودیت زمانی نداشتن اکانتها، کاربر همیشه می تونه از قبل اکانتش رو شارژ نگه داره، منقضی نمیشه که. بیشتر کاربرها هم همین کار رو می کنن، برای همین این قرض دادن شارژ چیز نیست که کاربردی باشه.
3- بله همینطوره، هر لینکی مستقیم که قابلیت ریموت آپلود داشته باشه رو نیز می تونید منتقل کنید به فایل گیر.
با سپاس

MaziyaR_1939

Registered User
لایک‌ها
74
سلام و خسته نباشید...
من دیروز عصر یه لینک از یه سایت چینی گذاشتم برای مستقیم شدن با حجم ۱.۷ گیگ
بعد چون سرعت سرور اون سایت کم بود، خیلی با سرعت پایین مستقیم میشد ولی مشکلی نداشتم، تا اینکه امروز صبح نگاه کردم دیدم فقط ۴۱۹ مگش مستقیم شده...و بقیش ادامه پیدا نکرده
ممکن هست پیگیری کنید که چرا اینجوریه؟ فایلی که میخواستم خیلی برام مهم هست و لازم دارم، میشه کاری کرد که بقیشو هم ادامه بده و مستقیم کنه؟
اسم کاربریمم maziyar هست
اینم لینکش هست
http://fs2.filegir.com/maziyar/Longman_Dictionary_of_Contemporary_English_5th_Edition.rar
با تشکر

Sent from my Nexus 5

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام و خسته نباشید...
من دیروز عصر یه لینک از یه سایت چینی گذاشتم برای مستقیم شدن با حجم ۱.۷ گیگ
بعد چون سرعت سرور اون سایت کم بود، خیلی با سرعت پایین مستقیم میشد ولی مشکلی نداشتم، تا اینکه امروز صبح نگاه کردم دیدم فقط ۴۱۹ مگش مستقیم شده...و بقیش ادامه پیدا نکرده
ممکن هست پیگیری کنید که چرا اینجوریه؟ فایلی که میخواستم خیلی برام مهم هست و لازم دارم، میشه کاری کرد که بقیشو هم ادامه بده و مستقیم کنه؟
اسم کاربریمم maziyar هست
اینم لینکش هست
http://fs2.filegir.com/maziyar/Longman_Dictionary_of_Contemporary_English_5th_Edition.rar
با تشکر

Sent from my Nexus 5
سلام
بله لینکتون از سایت pan.baidu.com بوده که سرعت سرورهای این سایت چینی شدیدا کند هست، اگر در حین انتقال فایل، سرور مبداء میزبان فایل دچار قطعی بشه، انتقال اون فایل بطور ناقص متوقف میشه که همین اتفاق برای فایل شما افتاده بود.
اما مشکلی نیست، فایل رو گذاشتم در حال دانلود شدن هست، نهایتا تا 2 ساعت دیگه کامل میشه و فایل موجود در پنلتون ترمیم میشه.
با سپاس

MaziyaR_1939

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
بله لینکتون از سایت pan.baidu.com بوده که سرعت سرورهای این سایت چینی شدیدا کند هست، اگر دی حین انتقال فایل هم سرور مبداء میزبان فایل دچار قطعی بشه، انتقال اون فایل بطور ناقص متوقف میشه که همین اتفاق برای فایل شما افتاده بود.
اما مشکلی نیست، فایل رو گذاشتم در حال دانلود شدن هست، نهایتا تا 2 ساعت دیگه کامل میشه و فایل موجود در پنلتون ترمیم میشه.
با سپاس
واقعا ممنونم...کارتون عالیه...خیلی این فایل رو لازم داشتم...
با سپاس فراوان بابت خدمات و ساپورت خوبتون...

Sent from my Nexus 5

MaziyaR_1939

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
بله لینکتون از سایت pan.baidu.com بوده که سرعت سرورهای این سایت چینی شدیدا کند هست، اگر در حین انتقال فایل، سرور مبداء میزبان فایل دچار قطعی بشه، انتقال اون فایل بطور ناقص متوقف میشه که همین اتفاق برای فایل شما افتاده بود.
با سپاس
اینو خودتون دارید مستقیم میکنید آره؟
هنوز تمام نشده فکر کنم درسته؟
تا شب تمام میشه نه؟

Sent from my Nexus 5

gold_boy333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بنده قبلا هرموقع از سایت شما لینک مستقیم میکردم سرعتش عالی بود ولی امروز که لینک مستقیم کردم خیلی سرعت دانلود سرور شما افتظاحه من چنتا فایل دیگه از سایتهای دیگه تست کردم سرعت اینترنت از طرف من خوبه فقط از لینکهای مستقیم شما که استفاده میکنم سرعت واقعا خرابه.لطفا پیگیری کنید.باتشکر

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
اینو خودتون دارید مستقیم میکنید آره؟
هنوز تمام نشده فکر کنم درسته؟
تا شب تمام میشه نه؟

Sent from my Nexus 5
بله گذاشته بودم توی وی پی اس دانلود بشه، اونجا هم در idm متوقف شده بود که مجددا لینک مستقیمش رو استخراج کردم و دادم به idm و انتظار میره با همین سرعت تا یک ساعت دیگه کامل بشه بعد آپلودش می کنم در پنلتون که فایلتون ترمیم میشه.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
با سلام بنده قبلا هرموقع از سایت شما لینک مستقیم میکردم سرعتش عالی بود ولی امروز که لینک مستقیم کردم خیلی سرعت دانلود سرور شما افتظاحه من چنتا فایل دیگه از سایتهای دیگه تست کردم سرعت اینترنت از طرف من خوبه فقط از لینکهای مستقیم شما که استفاده میکنم سرعت واقعا خرابه.لطفا پیگیری کنید.باتشکر
سلام
از طرف فایل گیر که کندی وجود نداره، حدس می زنم شما سرعتتون برای دانلود از سرورهای خارج از ایران کند شده باشه، ولی از سرورهای داخل ایران سرعتتون زیاد هست همچنان.
این مساله رو با چند تا تست میشه دقیقا فهمید.
مثلا لینک زیر رو هم تست کنید:
این لینک تست سرعت دیتاسنتر میزبان فایل گیر هست، دیتاسنتر لیزوب (لوکیشن آلمان) که بسیار هم مشهور هست:
http://mirror.de.leaseweb.net/speedtest/100mb.bin
اگر با این لینک هم سرعتتون مشابه سرعت فایل گیر هست، این اثبات می کنه که مشکلی از طرف فایل گیر وجود نداره و این سرویس دهنده اینترنت شما هست که سرعتش نسبت به کل دیتاسنتر لیزوب کند هست فعلا.
با سپاس

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.سایت دپزیت فایل که خوب سرویس میده.چراپشتیبانی بمیکنیدش؟شرمنده اگرکسی فایلش درآستانه حذف بودوشارژاکانت نداشت میتونه لینک مستقیم فایل گیر روبرداره وبعدازشارژ مجددشمااون لینکودوباره توفایل منیجرش بذارید؟راستی بالا دیدم پشتیبانی تورنت چه مراحل سختی داره که جزاهداف بلندمدتون قراردادید؟شرمنده ازروی اشتیاق به دانستن پرسیدم.درپایان هم خواهشی دارم اگه میشه یه مقدار برای افزایش اطلاعاتمون درخصوص نحوه کار سایتهایی شبیه فیل گیر چندتا لینک خوب معرفی کنید.خیلی ممنون

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.سایت دپزیت فایل که خوب سرویس میده.چراپشتیبانی بمیکنیدش؟شرمنده اگرکسی فایلش درآستانه حذف بودوشارژاکانت نداشت میتونه لینک مستقیم فایل گیر روبرداره وبعدازشارژ مجددشمااون لینکودوباره توفایل منیجرش بذارید؟راستی بالا دیدم پشتیبانی تورنت چه مراحل سختی داره که جزاهداف بلندمدتون قراردادید؟شرمنده ازروی اشتیاق به دانستن پرسیدم.درپایان هم خواهشی دارم اگه میشه یه مقدار برای افزایش اطلاعاتمون درخصوص نحوه کار سایتهایی شبیه فیل گیر چندتا لینک خوب معرفی کنید.خیلی ممنون
سلام
1-دیپوزیت فایلز فقط به کاربران اینترنت خانگی خوب سرویس میده، اگر متوجه بشه کسی به غیر از اینترنت خانگی و مثلا با استفاده از سرور داره لینکهاش رو دانلود می کنه، خیلی سریع سرویس دهی به اون کاربر رو قطع می کنه.
2- نه متاسفانه، چون اگر فایلی در اثرز منقضی شدن حذف بشه تنها راهش این هست که لینک مبداء اون رو داشته باشید و مجددا مستقیمش کنید، پس همون داشتن شارژ کافی در اکانتتون و تمدید ماندگاری فایل به صرفه تر نیز هست.
3- پشتیبانی تورنت نیاز به یک بستر نرم افزاری قوی داره که باید متصل هم بشه به سیستم اکانینگ موجود فایل گیر، متاسفانه این بستر نرم افزاری رو فعلا در اختیار نداریم، بماند که بستر سخت افزاریش هم متفاوت هست، ولی مساله مهم برای ما همون نرم افزارش هست که با دقت بالایی باید ساخته بشه.
4- در مورد نحوه کار سایتهای لیچر از لحاظ فنی می خواهید اطلاعات کسب کنید؟ من فعلا جایی رو سراغ ندارم که این اطلاعات توش باشه، بهتر خودتون در این زمینه سرچ کنید.
با سپاس

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.یعنی سایت rapidpars ازلحاظ نرم افزاری ازشما جلوترتوتورنت.بااین که خیلی از سایتارو ساپورت نمیکنه

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام چرایه عالمه توفال گیر عکس میاد
75f53a71a326ac3d837afc5181ef237dbd4b175d.jpg

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    237.8 KB · نمایش ها: 3
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.یعنی سایت rapidpars ازلحاظ نرم افزاری ازشما جلوترتوتورنت.بااین که خیلی از سایتارو ساپورت نمیکنه
سلام
ما اصلا روی ساخت نرم افزار برای دالنود از تورنت هنوز کار نکردیم، داستان ساپورت هاست های آپلودسنتر با داستان ساپورت تورنت دو چیز کاملا متفاوت هست که ما فقط روی اولی کار کردیم و اگر بخواهیم تورنت رو هم ساپورت کنیم دوست داریم یک چیز بی نقصی باشه.
با سپاس

بالا