• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

FileGir.com | تاپیک ساپورت فایل گیر | توضیحات در پست اول

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام یه سوال داشتم
بنده قبل از مستقیم کردن اخرین فایل هم نزدیک به 5 گیگ ترافیک داشتم ، اومدم امشب 4 تا پارت رو مستقیم کردم که تقریبا 1.2 گیگ میشد الان که چک کردم دیدم 700 مگ برام مونده ، الان قضیه اون 3-4 گیگ چی شده؟ چطوری این ترافیکا مصرف میشه مگه؟
سلام
بله از طریق سایت هم تماس داشتید که چند دقیقه قبل پاسخ رو به ایمیلتون هم ارسال کردم.
دلیلش این هست که تعدادی از لینکهایی که مستقیم کردید از سایت ضریبدار nitroflare بودند، nitroflare با ضریب 4 ساپورت میشه.
ضرایب هاست ها در قسمت پایین صفحه اصلی فایل گیر درج شده و توضیحاتش در راهنما هست.دلیل ضریبدار بودن nitroflare هم اینه که سخت گیری های این سایت بسیار زیاد هست، همین الان داریم برای لیچ کردن لینکهای این سایت از یک سرور واسطه پروکسی استفاده می کنیم، چون ساپورت این سایت بخاطر عدم سرویس دهی و بن کردن اکانتها و آیپی ها بسیار سخت هست.
با سپاس

John Marston

Registered User
لایک‌ها
220
سلام

فایل موردنظر در پنلتون ترمیم شد، همچنین اون فایل ناقص تکراری از پنلتون حذف و حجمش به اکانتتون برگردونده شد.

سایت fileplanet در فایل گیر ساپورت نمیشه، برای سایتهایی که در فایل گیر ساپورت نمیشن، اگر شما یک لینک غیرمستقیم از اونها رو به سیستم بدهید، فقط کدهای html اون پیج دریافت میشه که در حد چند کیلوبایت بیشتر نیست. اما خب این لینیک که از fileplanet دادید کلا خراب هست و توی مرورگرتون هم اگر بازش کنید پیغام خطای Server not found دریافت می کنید در مرورگر، برای همین توی فایل گیر هم پیغام خطای عدم برقراری ارتباط با سرور مبداء میزبان فایل رو بهتون میده.

درخصوص کیفیت 1080 یوتیوب، یوتیوب برای کیفیت های 1080p و بالاتر، و همینطور کیفیت 480p، به این صورت عمل می کنه که فایلهای صدا و تصویر برای اون ویدئوی موردنظر رو بصورت دو فایل جدا از هم برای دانلود در اختیار می گذاره، اما پلیر یوتیوب این دو فایل جدا از هم رو با هم تلفیق می کنه و صدا و تصویر رو شما با هم دارید، از این رو توی فایل گیر برای این کیفیتها که صدا و تصویرشون از مبداء جدا از هم هست، فقط این امکان وجود داره که فایل ویدئو و فایل صدا بصورت جدا جدا دانلود بشه (که همونطور که خودتون اشاره کردید در قسمت انتخاب کیفیت گزینه اول یعنی "مشاهده حجم و کیفیتهای موجود برای ویدئوی درخواستی" رو بزنید) که بعد می تونید توی فایل منیجر فایل گیر با استفاده از ابزار تعبیه شده برای همین کار، فایل ویدئوی 480 رو با فایل صدا با هم ترکیب کنید و یک فایل کامل صوتی تصویری 480 داشته باشید و راحت دانلود کنید، البته صحبت شما رو تایید می کنم که برای تعداد فایلهای زیاد یک مقدار برای کاربر راحت نیست، این مورد رو سعی می کنیم در آینده بتونیم به شکلی در بیاریم که کار دانلود فایل صدا و تصویر و ترکیب اون دو همه بصورت خودکار توسط فایل گیر انجام بشه و از این روش فعلی که سه مرحله ای هست خلاص بشید.

با سپاس

با سلام مجدد
خیلی خیلی ممنونم از پاسختون.
ساپورتتون هم واقعا بیسته.
در مورد فایلهای یووتووب که صدا و تصویر جدا هستن امکان این هست که صدا و تصویر رو همزمان تیک بزنیم تا با هم دانلود بشن ؟
الان من یبار فایل تصویر رو دان میکنم. بعد تموم شدن دوباره همون لینک رو میدم و میام اینبار صدا رو میزارم دان بشه. بار ها شده وقتی تعداد فایلها زیاده یادم رفته فایل صدا رو بزارم برای دانلود.
ممنونم از لطفتون
راستی برای ترمیم فایل بنده و اکانتم هم خیلی خیلی ممنونم ازتون

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
با سلام مجدد
خیلی خیلی ممنونم از پاسختون.
ساپورتتون هم واقعا بیسته.
در مورد فایلهای یووتووب که صدا و تصویر جدا هستن امکان این هست که صدا و تصویر رو همزمان تیک بزنیم تا با هم دانلود بشن ؟
الان من یبار فایل تصویر رو دان میکنم. بعد تموم شدن دوباره همون لینک رو میدم و میام اینبار صدا رو میزارم دان بشه. بار ها شده وقتی تعداد فایلها زیاده یادم رفته فایل صدا رو بزارم برای دانلود.
ممنونم از لطفتون
راستی برای ترمیم فایل بنده و اکانتم هم خیلی خیلی ممنونم ازتون
خواهش می کنم
برای تیک زدن چند تا کیفیت یوتیوب بطور همزمان، فعلا که امکانش نیست، اما اضافه کردن چنین امکانی شدنی هست و این مورد رو به زودی اضافه می کنیم.
با سپاس

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من عمرا بابت سرویس های اینترنتی پول بدم! همیشه دنبال راه های مفتی میگردم:cool::cool::cool:

ولی این بار 4 تومن دادم اکانت فایل گیر و انصافا راضیم. یه سوال فقط: لینک مستقیم رو میشه در اختیار دیگران قرار داد؟ مشکلی نداره؟ مثلا لینک مستقیم یه رام رو.

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
من عمرا بابت سرویس های اینترنتی پول بدم! همیشه دنبال راه های مفتی میگردم:cool::cool::cool:

ولی این بار 4 تومن دادم اکانت فایل گیر و انصافا راضیم. یه سوال فقط: لینک مستقیم رو میشه در اختیار دیگران قرار داد؟ مشکلی نداره؟ مثلا لینک مستقیم یه رام رو.
سلام
ممنون از نظر مثبت شما
خیر، کاربرها نباید لینکهای مستقیم شده موجود در پنل خودشون رو در درون سایتها و فضاهای عمومی دائما با دیگران به اشتراک بگذارند، اما مجاز هستید که لینکها رو بصورت خصوصی در اختیار چند تا از دوستانتون بگذارید. ضمن اینکه به اشتراک گذاری عمومی یک لینک اگر بر حسب ضرورت و موردی باشه مشکلی نداره.
با سپاس

rezad1393

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینکای سایت filejoker کار نمیکنه

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
لینکای سایت filejoker کار نمیکنه
سلام
مشکلش برطرف شد.
دقت کنید که filejoker بصورت فری ساپورت میشه، یعنی اکانت پریمیومش رو نداریم، برای همین فقط لینکهایی از این سایت در فایل گیر قابل دریافت هست که این سایت اجازه دانلود اون لینکها بدون داشتن اکانت پریمیوم رو بده.
سایتهایی که در فایل گیر بصورت پریمیوم و به خوبی ساپورت میشن همونهایی هستند که اسم و لوگوشون در صفحه اصلی فایل گیر دیده میشه.
با سپاس

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.فیل گیر امکان دانلود چندفیل رو یه طور همزمان نمیده.موردی داره

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.فیل گیر امکان دانلود چندفیل رو یه طور همزمان نمیده.موردی داره
سلام
نه هیچ گونه محدودیتی از طرف فایل گیر در خصوص تعداد دانلودهای همزمان و تعداد کانکشن وجود نداره.

nicepack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قویترین و عالی ترین و با ثبات ترین و نمونه ترین سایت ایرانی که دیدم . سایت فایل گیر هست . بیش از سه یا چهار سال دارم باهاش کار می کنم (نام کاربری denizsoft)
طراحی سایت بگونه است که تعامل باهاش خیلی راحت و بسیار کاربر پسند و دسترسی سریع به امکانات سایت هست
قیمت ها واقعا عالی و مفت هست .
واقعا راضیم

mimik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
اینم یه لینک سالم نمونه
http://flyfiles.net/a504jqdzsa/btra10735.part2.rar
لطفا در صورت امکان به صورت premium ساپورت کنید
با تشکر
این سایت رو بررسی کردم
بصورت پریمیوم که اصلا ارزش نداره ساپورتش کنیم، چون رتبه بسیار ضعیفی داره
بصورت فری هم سرویس بسیار محدودی ارائه میده، بطوریکه وقتی یکی لینک بصورت فری ازش دانلود کنید، برای دانلود لینک بعد باید حدود 6 ساعت منتظر باشید، اگر با همین وضعیت ساپورتش بصورت فری به کارتون میاد اطلاع بدین تا در فرصت مناسب روش کار کنم.

mimik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این سایت رو بررسی کردم
بصورت پریمیوم که اصلا ارزش نداره ساپورتش کنیم، چون رتبه بسیار ضعیفی داره
بصورت فری هم سرویس بسیار محدودی ارائه میده، بطوریکه وقتی یکی لینک بصورت فری ازش دانلود کنید، برای دانلود لینک بعد باید حدود 6 ساعت منتظر باشید، اگر با همین وضعیت ساپورتش بصورت فری به کارتون میاد اطلاع بدین تا در فرصت مناسب روش کار کنم.
خودش که زده هر 30 دقیقه
ولی به هر حال اگه به همین شکلم اضافه کنید ممنون میشم

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
خودش که زده هر 30 دقیقه
ولی به هر حال اگه به همین شکلم اضافه کنید ممنون میشم
آره اون که خودش توی جدول مقایسه اکانت پریمیوم و فری زده اشتباه هست، اگر خودتون تست کنید متوجه میشید.
بصورت فری تحت ساپورت قرار گرفت.

amori

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام.وقتی میزنه در آستانمه حذف شدن چقدر طوی میکشه تا حذف بشه؟

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.وقتی میزنه در آستانمه حذف شدن چقدر طوی میکشه تا حذف بشه؟
فایلهایی که در آستانه حذف هستند، در ساعت 7 و 19 هر روز حذف میشن، یعنی الان اگر فایل در آستانه حذف در پنلتون دارید، تا فردا صبح ساعت 7 در پنلتون در دسترس خواهند بود.

xkapitanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
بنده امروز مشاهده کردم که از سایت شما اکانتم هک شده و طرف ایمیل و پسورد رو عوض کرده!
من با نام کاربری xkapitanx هستم و الان دیگه دسترسی به اکانتم ندارم.
اگر امکانش هست اکانتم رو دوباره بهم برگردونید
مراحل هویتی واسه اثبات باشه در حدی که یاد داشته باشم میتونم بگم فقط سریع اکانتم رو بهم پس بدید!

Filegir Support

Registered User
لایک‌ها
547
سلام.
بنده امروز مشاهده کردم که از سایت شما اکانتم هک شده و طرف ایمیل و پسورد رو عوض کرده!
من با نام کاربری xkapitanx هستم و الان دیگه دسترسی به اکانتم ندارم.
اگر امکانش هست اکانتم رو دوباره بهم برگردونید
مراحل هویتی واسه اثبات باشه در حدی که یاد داشته باشم میتونم بگم فقط سریع اکانتم رو بهم پس بدید!
سلام
نه اکانتتون دست نخورده، چند دقیقه قبل در حال یک تغییری روی دیتابیس سایت بودیم برای همین نمی تونستید وارد بشید، همگانی بود به مدت چند دقیقه، الان اوکی هست.
با سپاس

2046

Registered User
لایک‌ها
18
سلام.
در حال راه اندازی یک پروژه هستیم که لازم داریم روزانه به صورت اتوماتیک لینک ها رو مستقیم کنیم.
میخواستم بدونم توی سایت شما API جهت کار توسعه دهندگان وجود داره؟

سپاس

بالا