R9EA001
حدود 2.1 مگ رم آزادش بیشتر شده، مدیریت رم و پایداریش به ظرز قابل ملاحظه ای بهبود پیدا کرده. دیگه هنگام فعال بودن دوربین، تماس های ورودی باعث هنگ نمی شن. نرم افزارها هنوز هم با تاخیر اجرا می شن ولی بعد از اجرا سرعت خوبی دارن. تاخیر حرکت توی منو ها کمتر شده و سرعت کاملن قابل لمسه. در مجموع از لحاظ سرعت شده چیزی شبیه M600.
صدای اسپیکر بلندتر شده (تقریبن جیرجیرش در اومده)، بلندی صدا از طریق هدست رو نمی دونم فرقی کرده یا نه، هندزفری ش رو گم کردم! (کسی می دونه HPM-70 یا HPM-82 چنده؟) ، هنوزم نمیشه اکولایزر رو به صورت دستی تنظیم کرد. منوهاش یه سری تغییرات مختصر داشته که همگی کارایی ش رو بالاتر برده، مثلن یه تغییر جالبش اینه که هنگام اتصال به کامپیوتر می پرسه که چه نوع ارتباطی ( Phone Mode، File Transfer Mode) برقرار بشه.
اگر کسی می خواد آپدیت کنه حواسش باشه که یه بک آپ کامل از گوشی بگیره، تمامی محتویات حافظه ی داخلی گوشی ریست می شه. دفترچه تلفن، میسج ها، برنامه های نصب شده، تنظیمات و خلاصه همه چی از بین میره. پس از همه چی باید Backup گرفت.
احتمالن تا یکی دو ماه دیگه.كي قراره p990 با اين فریمور جديد بياد به بازار
اصلا مياد يا بايد هركي خودش اپگريد كنه؟
:cowboy:به نقل از Sony Ericsson!! :پس درست حدس زدم xplod یه p990 گرفتی اره؟؟ خیلی مرموز شدی ها.. :f34r:
سلام خدمت دوستان
من الان بيش از 2 ساعت است كه گذاشته ام تا service update شود .
اما هنوز فقط 19 درصد از آن انجام شده است .
با اينكه تا حالا 50 مگا بايت هم دانلود كرده است اما هنوز هيچ اتفاقي نيفتاده است .
عكس هم از نرم افزار گرفتم تا اگر دوستان نظري داشتند بفرمايند .
دقیقا منظورتون از نرم افزار چه جور نرم افزاری هست؟؟
دقیقا منظورتون از نرم افزار چه جور نرم افزاری هست؟؟
سوني اريكسون جاناقا یکی از بچه ها اپدیت کرده p990 اش رو همین امروز...
میگه تا 30 درصد رفته بعد تموم شده و شروع کرده به ریختن روی گوشی و روی گوشی هم تا 50 درصد رفته و یهو شده 100 درصد و تموم شده...الان هم p990 اش اپدیت شده تمام و کمال...
R9EA001
صدای اسپیکر بلندتر شده (تقریبن جیرجیرش در اومده)، بلندی صدا از طریق هدست رو نمی دونم فرقی کرده یا نه،
به نقل از Sony Ericsson!! :میگم مدیر گرامی جناب xplod.... اولا مبارک باشه p990 اتون....البته اگه دیر دارم میگم برای اینکه اطلاع نداشتم....تقصیر خودته...
به نظرم این آپدیت بیشتر یه جور عجله برای خارج کردن گوشی از اوضاع وخیم پایداری و مدیریت حافظه اش بوده تا یه آپدیت کاملن نرم افزاری. تغییرات دیگه اش بسیار مختصر و محدود بوده و چندان مهم به نظر نمیان.بعد حالا که اپدیت کردی کلا بیا بگو نظرت چیه راجع به گوشی؟ کلا یکم توضیحات بده....
به هیچ وجهبه نظرت میارزه الان با این ورژن دیگه ادم بره یه p990 بخره؟؟ یا نه؟؟
کاش می شد یه جوری این قضیه رو اندازه گیری کرد، من این موضوع رو با یکی از دوستام که گوشی رو قبلن دیده بود چک کردم، اونم این موضوع رو تایید کرد.به نقل از Behrooz :من همين الان آپديتش تمام شد . ولي در صداي اسپيكرش تفاوتي احساس نكردم . البته هنوز با هدست امتحان نكردم .
xplod جان
به نظرم این آپدیت بیشتر یه جور عجله برای خارج کردن گوشی از اوضاع وخیم پایداری و مدیریت حافظه اش بوده تا یه آپدیت کاملن نرم افزاری. تغییرات دیگه اش بسیار مختصر و محدود بوده و چندان مهم به نظر نمیان.
به هیچ وجه
کاش می شد یه جوری این قضیه رو اندازه گیری کرد، من این موضوع رو با یکی از دوستام که گوشی رو قبلن دیده بود چک کردم، اونم این موضوع رو تایید کرد.
xplod جان
من تست كردم . هيچ تغييري در صداي آن حاصل نشده است .
با اين وضعيت كه شما گفتي پس حسابي كلاه سر من رفته با خريدنش . ( نتيجه خريد بدون مشورت با متخصصان )