• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Firmware جدید برای P990 ارائه شد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Behrooz :
با اين وضعيت كه شما گفتي پس حسابي كلاه سر من رفته با خريدنش . ( نتيجه خريد بدون مشورت با متخصصان )

کدوم وضعیت؟ این که صدای اسپیکرش پایین تر از P910 ـه؟ فک نمی کنی کلاه رفتن سر آدم نیاز به پارامترهای اساسی تری داره؟!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
کدوم وضعیت؟ این که صدای اسپیکرش پایین تر از P910 ـه؟ فک نمی کنی کلاه رفتن سر آدم نیاز به پارامترهای اساسی تری داره؟!

منظورم اين بود مدير جان:f34r: :f34r:

به نظرت میارزه الان با این ورژن دیگه ادم بره یه p990 بخره؟؟ یا نه؟؟
به هیچ وجه

:lol: :lol:

البته بيشتر براي شوخي نوشتم .
من خيلي وقته كه سوني اريكسوني هستم . از زمان T65

اين يه جور علاقه و عشق به تكنولوژي است و در اين صورت زياد بحث به صرفه بودن در ميان نيست

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان (!) میشه يکی قدرت اسپيکر P990 رو دقيقا نمونه مثال بزنه با يه گوشی ديگه !؟ مثلا بگين P990 اسپيکرش در حد W800 در حالتی که اکولايز نيست ، هست ! يا مثلا بگين اندازه نمیدونم K700 هست
bore.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان محترم سلام.
من چند روزي هست كه p990i خريده ام و برنامه 23MB آپديت را از سايت سوني اريكسون دانلود كردم و روي كامپيوترم نصب كردم.حالا نميدونم چه كار بايد بكنم و چه مراحلي را بايد انجام بدم تا بتونم گوشيم رو آپديت كنم.از دوستان كسي هست كه قدم به قدم مراحل انجام اين كار رو بنويسه تا من هم بتونم گوشيم رو آپديت كنم؟در مورد Backup گرفتن قبل از آپديت هم از دوستان ميتونند راهنمايي كنند به چه صورت ميتونم از محتويات گوشيم Backup بگيرم.چون من اصلا اهل ور رفتن با گوشي نبودم و زياد باهش سروكله نزدم.
ممنون ميشم دست ما رو هم بگيريد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
دوست من

اول بايد pc suite را نصب كني . بعد از نصب كردن وقتي كابل را وص كردي گوشي را مي شناسد .
بعد از گزينه هاي نرم افزار backup را انتخاب مي كني و هر آنچه را كه مي خواهي بك آپ گرفته شود تيك مي زني و دكمه بك آپ را مي زني .

سپس گوشي را از كابل جدا كن .

بعد نرم افزار service update را اجرا كن . براي اينكه ارور ندهد اول به اينترنت وصل شو .
سپس طبق راهنمايي خود نرم افزار اول سيم كارت را از گوشي در بياور و در حالت خاموش دكمه C را فشار بده و نگاه دار و كابل را وصل كن . گوشي شما را مي شناسد و براي ادامه آپديت بايد طبق راهنمايي نرم افزار ادامه بده .
اول شروع به دانلود مي كند كه اگر با dial up وصل شوي حدود 2 ساعتي طول مي كشد . تا 30 درصد كه دانلود كرد شروع مي كند به ريختن روي گوشي . از مرحله 30درصد به بعد بيشتر از 5 دقيقه طول نمي كشد .
بعد از اتمام عمليات كابل را جدا كن و سيم كارت را داخل گوشي قرار بده و روشن كن .
زبان را انگليسي انتخاب كن و سپس دوباره گوشي را به كابل وص كن و نرم افزار pc suite را دوباره اجرا كن و اين بار فايل backup گرفته شده را انتخاب كن و دكمه restore را بزن .

دقت كن كه در تمام اين مدت نبايد به گوشي دست بزني

با اجازه استادان اين انجمن كه جسارت كردم . چون خودم چند روز پيش تجربه كرده بودم گفتم كه اين دوستمان هم به مشكلي برخورد نكند .

rshahamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان p990 دارم و قبلا n80 داشتم. صداشون تقریبا توی یک مایه است. البته n80 یک کمی بهتر بود. ولی p990 از لحاظ دوربین و کلاس کاری یک چیز دیگه است. مشکلات نرم افزاریش هم کاملا حل میشه. هر گوشی که تازه بیاد این اشکالات رو داره. n80 من هم سری اول بود هزار یک ایراد داشت.kjam هم سری اول داشتم اون هم هزار تا اشکال داشت که همشون بعد از سه چهار ماه کاملا اشکالاتشون حل شد. p990 هم همینطور هست.فقط سونی اریکسون چون آپدیتشون آنلاین هست برای اونهاییکه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن مشکل ساز هست.
بهر حال p990 دستگاه خیلی خوبی هست فقط فعلا صداش ضعیف است که این اشکال هم فکر نمیکنم سخت افزاری باشه و درست میشه.

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
من الان p990 دارم و قبلا n80 داشتم. صداشون تقریبا توی یک مایه است. البته n80 یک کمی بهتر بود. ولی p990 از لحاظ دوربین و کلاس کاری یک چیز دیگه است. مشکلات نرم افزاریش هم کاملا حل میشه. هر گوشی که تازه بیاد این اشکالات رو داره. n80 من هم سری اول بود هزار یک ایراد داشت.kjam هم سری اول داشتم اون هم هزار تا اشکال داشت که همشون بعد از سه چهار ماه کاملا اشکالاتشون حل شد. p990 هم همینطور هست.فقط سونی اریکسون چون آپدیتشون آنلاین هست برای اونهاییکه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن مشکل ساز هست.
بهر حال p990 دستگاه خیلی خوبی هست فقط فعلا صداش ضعیف است که این اشکال هم فکر نمیکنم سخت افزاری باشه و درست میشه.

100% موافقم:lol: :) :D :f34r: :rolleyes:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوست من

اول بايد pc suite را نصب كني . بعد از نصب كردن وقتي كابل را وص كردي گوشي را مي شناسد .
بعد از گزينه هاي نرم افزار backup را انتخاب مي كني و هر آنچه را كه مي خواهي بك آپ گرفته شود تيك مي زني و دكمه بك آپ را مي زني .

سپس گوشي را از كابل جدا كن .

بعد نرم افزار service update را اجرا كن . براي اينكه ارور ندهد اول به اينترنت وصل شو .
سپس طبق راهنمايي خود نرم افزار اول سيم كارت را از گوشي در بياور و در حالت خاموش دكمه C را فشار بده و نگاه دار و كابل را وصل كن . گوشي شما را مي شناسد و براي ادامه آپديت بايد طبق راهنمايي نرم افزار ادامه بده .
اول شروع به دانلود مي كند كه اگر با dial up وصل شوي حدود 2 ساعتي طول مي كشد . تا 30 درصد كه دانلود كرد شروع مي كند به ريختن روي گوشي . از مرحله 30درصد به بعد بيشتر از 5 دقيقه طول نمي كشد .
بعد از اتمام عمليات كابل را جدا كن و سيم كارت را داخل گوشي قرار بده و روشن كن .
زبان را انگليسي انتخاب كن و سپس دوباره گوشي را به كابل وص كن و نرم افزار pc suite را دوباره اجرا كن و اين بار فايل backup گرفته شده را انتخاب كن و دكمه restore را بزن .
دقت كن كه در تمام اين مدت نبايد به گوشي دست بزني
با اجازه استادان اين انجمن كه جسارت كردم . چون خودم چند روز پيش تجربه كرده بودم گفتم كه اين دوستمان هم به مشكلي برخورد نكند .

با سلام خدمت شما دوست محترم و با تشكر از راهنمايي شما.
يك مشكلي وجود داره.من نرم افزار service update را دانلود و نصب كردم.روي آيكون آن در دسكتاپ كليك كردم تا طبق گفته سايت سوني اريكسون به اينترنت وصل بشه تا اجزاي مورد نياز براي اجراي service update را دانلود و آنرا قابل اجرا نمايد.ولي متاسفانه برنامه به اينترنت وصل نميشه تا عمل دانلود را انجام بده.به شكل زير نگاه كنيد.مشكل چيه؟ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد:

2j6aatd.png

من اينترنتم ADSL هست و قبل از نصب هم به اينترنت متصل هستم.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این ارور رو من که داشتم k800 ام رو اپدیت میکردم....اون اولش داد به دلیل اینکه به اینترنت وصل نبودم...برنامه رو بستم ...به اینترنت وصل شدم و دوباره باز کردم دیگه این ارور رو نداد....

ضمنا اگه فایر وال یا هر چیز تو این مایه ها دارید مطمین بشید که به فایل ma3platform.exe اجازه اتصال به اینترنت دادین...

موفق باشید...

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
اقايون يكي بياد بدون غرض ورزي بگه كه اخرش ارزش خريد داره يا نه؟؟
من از خريدش منصرف شده بودم اما با اين اپديت كه SE داده دوباره عاشقش شدم
21.gif
كار دله ديگه...
خدايي ظاهر اين گوشي دقيقا نقطه مقابل خز هستش!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دقیقا بر عکس!
:cool:

آقا داریوش من باشما اگر اجازه بدید مخالفم:blush:

این گوشی یه سری مشگل داره ولی واقعا ظلم اینجوری زلیل کنید :blush:

به نظر من از ایرادای این گوشی یکی کم بودن صداش . یکیش به نظر من دوربینش که منو راضی نکرد.یگیش (کاملا نظر شخصیه) اینکه کیبوردش رو السی دی میاد و بازم نظر شخصیم اینه که اون جاک باگس بغل (اگر درست گفته باشم) کارایی مثل پی 910 و.. نداره

ولی کلی حسن داره باید قبول کرد قیافه زیبایی داره

حساسیت تاچ اسگرین بسیار بسیار بالایی داره (نسبت به پی دی ای)

سرعت بالایی نسبت به بقیه سیمبین ها داره

کیبورد تمیز و تقریبا کارایی داره و...

بعد من منظور از خز رو نمیفهمم یعنی هر چی زیاد شد میشه خز؟؟؟؟؟:blush:

دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه؟؟؟:)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا داریوش من باشما اگر اجازه بدید مخالفم:blush:

این گوشی یه سری مشگل داره ولی واقعا ظلم اینجوری زلیل کنید :blush:

به نظر من از ایرادای این گوشی یکی کم بودن صداش . یکیش به نظر من دوربینش که منو راضی نکرد.یگیش (کاملا نظر شخصیه) اینکه کیبوردش رو السی دی میاد و بازم نظر شخصیم اینه که اون جاک باگس بغل (اگر درست گفته باشم) کارایی مثل پی 910 و.. نداره

ولی کلی حسن داره باید قبول کرد قیافه زیبایی داره

حساسیت تاچ اسگرین بسیار بسیار بالایی داره (نسبت به پی دی ای)

سرعت بالایی نسبت به بقیه سیمبین ها داره

کیبورد تمیز و تقریبا کارایی داره و...

بعد من منظور از خز رو نمیفهمم یعنی هر چی زیاد شد میشه خز؟؟؟؟؟:blush:

دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه؟؟؟:)

طراحی ضعیفی داره و هیچ زیبایی نداره. مشکلاتش جای خودش. این گوشی گوشی زشتیه. موضوع برندش هم نیست من خودم M600 رو خیلی میپسندم ولی P990 خیلی حال برهم زن میباشد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
طراحی ضعیفی داره و هیچ زیبایی نداره. مشکلاتش جای خودش. این گوشی گوشی زشتیه. موضوع برندش هم نیست من خودم M600 رو خیلی میپسندم ولی P990 خیلی حال برهم زن میباشد.

البته من با شما موفقم که ام600 خیلی قشنگ تر از پی990 هست ولی خوب کاملا سلیقه ای حالا جدا به نظر شما طراحی ان73 و 93 در چه حد هست ( به دور از تعصب):blush:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
البته من با شما موفقم که ام600 خیلی قشنگ تر از پی990 هست ولی خوب کاملا سلیقه ای حالا جدا به نظر شما طراحی ان73 و 93 در چه حد هست ( به دور از تعصب):blush:

خیلی کم پیش میاد من از یک گوشی بدم بیاد ولی مثلا w800 و اون رنگ نارنجیش و این p990 و گوشیهای پنتک از گوشیهاییه که قیافشو توی دست همکارا هم نمیتونم تحمل کنم.

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10

طراحي ضعيف؟؟ حال به هم زن؟؟
خب لاقل بگيد " من خوشم نمياد..."
اين مساله كاملا سليقه ايه
به نظر من اگه اين مشكلات نرم افزاري كه اساتيد ميگن حل بشه p990 بهترين گوشي بازار خواهد بود اين نظر
يك خفن گوشي بازِ بيطرفه كه خودم باشم:D
خلاصه 990 از خاص ترين گوشيهاست!
همونطوري كه 3250 هست
و s700 بود...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
طراحي ضعيف؟؟ حال به هم زن؟؟
خب لاقل بگيد " من خوشم نمياد..."
اين مساله كاملا سليقه ايه
به نظر من اگه اين مشكلات نرم افزاري كه اساتيد ميگن حل بشه p990 بهترين گوشي بازار خواهد بود اين نظر
يك خفن گوشي بازِ بيطرفه كه خودم باشم:D
خلاصه 990 از خاص ترين گوشيهاست!
همونطوري كه 3250 هست
و s700 بود...

این که اگر مشکلاتش با فیرمور جدید حل بشه گوشی خوبیه ولی دیگه قیافه اش احتیاج به عمل جراجی داره. دگه شیرعلی قصاب با فیرمور برادپیت نمیشه!!:wacko:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
باز افتادی تو لوپ دلقک بازی! اون موقع که N73 معرفی شده بود هم همینطوری داشتی سکته میزدی

نه شما اشتباهی افتادی تو یه تاپیک! و داری سکته میکنی!

n73 ؟ :lol: حالا کاملا مشخصه که کیا رفتن سر کار؟!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

بالا