یعنی تا 0 درصد جلوتر نرفت؟؟
دوباره سعی کنید....
مشكلي در ميان نيست . من الان آمدم عكسهاي مرحله به مرحله را آپلود كنم كه ديدم شما موفق به آپديت شده ايد .چرا تا 10-15 درصد جلو رفت بعد شروع كرد به ريختن برنامه از كامپيوتر به گوشي با اون شكل شماتيك كه نشون ميداد.اونهم تا 20-30 درصد كه رو گوشي ريخت از برنامه خارج شد و همه چيز به شرايط اول برگشت يعني از Start كه شما نوع كانكشن رو انتخاب ميكرديد(همون مرحله اي كه ميخواد گوشي رو خاموش كنيد و سيم كارتو خارج كنيد و...).حالا ديگه اصلا گوشي روشن نميشه و وقتي ميخواهي گوشي رو روشن كني صفحه اسكرين روشن خاموش ميشه و چيزي بالا نمياد.به نظر شما مشكل كجا بوده كه اينطوري شده.اگر ميدونستم احتمال خراب شدن گوشي وجود داره اصلا آپديت نميكردم.
راه حل بديد.موندم چيكار كنم.به نظر شما قابل درست شدن هست يا بايد با گوشي خداجافظي كنم؟آخه هنوز 1 ماه نشده كه خريدم.گارانتي قبول ميكنه؟
به نظر من كه تغيير زيادي نكرده است . ( البته براي من صداي اسپيكرش خيلي مهم بود كه هيچ تغييري نكرد )از دوستانی که فریمور جدید ریختن میشه بکن آخر سر تفاوتی داشته یا نه :blush:
به خصوص شما آقا بهروز
مشكلي در ميان نيست . من الان آمدم عكسهاي مرحله به مرحله را آپلود كنم كه ديدم شما موفق به آپديت شده ايد .
به هر تقدير ؛ براي من هم يكبار بدين شكل شد و دوباره از اول آپديت نمودم و مشكل حل شد .
دست آخر اگر با آپديت مشكل شما حل نشد به راحتي قابل فلش است . آدرسش را هم كه سوني اريكسون عزيز دادند .
ارگ آشنا نداشتي و نمي شناختي به من پي ام بده مي برمت پيش يكي از بچه هاي علاالدين و مشكل شما حل مي شود .
اما چون براي من هم پيش آمد مرتبه اول و با دوباره آپديت كردن حل شد 90 درصد فكر مي كنم گوشي شما هم حل شود .
نگران نباش دوست منbehrooz جان و sonyericsson عزيز از لطف هردوي شما ممنونم.خيالم رو راحت كرديد.ترسيدم گفتم نكنه گوشيم رو از دست داده باشم.خيلي نگران بودم.سعي ميكنم دوباره آپديت كنم ولي الان همش پيغام ميده كه server دردسترس نميباشه.اگر امشب نشد مجبورم فردا شب (چون تا شب خونه نيستم) دوباره سعي كنم ببينم ميتونم آپديت كنم يا خير.اگر آپديت شد و مشكل حل شد كه هيچ.در غير اينصورت behrooz جان مزاحم شما ميشم تا انشااله مشكل گوشي من هم حل بشه.
نميدونم با چه زباني از راهنمايي شما دوستان عزيزم تشكر كنم.اميدوارم در تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد.
به نظر من كه تغيير زيادي نكرده است . ( البته براي من صداي اسپيكرش خيلي مهم بود كه هيچ تغييري نكرد )
آنطوري كه دوستان هم مي گفتند گوشي روان تر مي شود من تغيير خاصي را احساس نمي كنم .
به طور كل تغيير جنداني را حس نكردم .
موردي را هم كه Xplod عزيز نوشته بودند در مورد رفع نقصي كه آمدن SMS در هنگام عكسبرداري ايجاد مي كدند چون در هنگام عكسبرداري برايم پيامي نيامده بود نمي توانم نظري بدهم .
فقط بگويم كه صداي اسپيكر اصلا تغيير نكرد حتي 1% محض رضا خدا !!!!!!
نمي دانم چه بگويم .behrooz جان.امشب گوشي رو آپديت كردم.آپديت نرم افزارش با اون شكل شماتيك كره زمين و كامپيوتر حدود 25 درصد جلو رفت و ديگه ادامه نداد و شروع كرد به ريختن نرم افزار به گوشي.اين مرحله هم با اون شكل شماتيكش تا 83 درصد جلو رفته و بعد مينويسه 0 و كار را تموم ميكنه و دوباره برميگرده به صفحه start .هنوز هم گوشي روشن نميشه ولي چراغ LCD مدت بيشتري روشن ميمونه و حالت اوليه را نداره و stable تر شده.يعني باز چي شده؟چون خاطرم هست كه يكي از دوستان نوشته بود تا 33 درصد دانلود ميكنه بعد ادامه نميده ولي براي من تا 25 درصد دانلود كرد و ديگه ادامه نداد.به نظرتون باز ادامه بدم؟عجب برنامه اي شده اين آپديت گوشي من.
نمي دانم چه بگويم .
ببينيم شايد جناب مدير اطلاعات بهتري داشته باشند . اگر نشد من همانگونه كه گفتم در خدمت هستم و هر كاري از دستم بر بيايد انجام مي دهم .
با اين اوصافي كه شما فرموديد پس حتما بايد مشكلي در ميان باشد .Behrooz جان سلام.با توجه به اينكه نتونستم مشكل را حل كنم گوشي را بردم به نمايندگيش امروز و گفتند تا 48 ساعت آينده با شما تماس ميگيريم و مشكل را هم به شما خواهيم گفت.دوستان گفتند بهتره با توجه به اينكه هنوز 1 ماه نيست كه گوشي را خريدي و گارانتي معتبري هم داره ببري و از گارانتيش استفاده كني.من هم همين كار را انجام دادم و منتظر هستم بينم چه خبر ميشه.
جالبه كه ديشب براي اولين بار همانطور كه گفتم دانلود نرم افزار تا 25 درصد پيش رفت و پس از اون شروع كرد به ريختن برنامه به گوشي.بعد برنامه را دوباره نصب كردم و بار دوم تا 30 درصد جلو رفت و شروع كرد به ريختن برنامه به گوشي كه بار دوم ديگه اجازه ريختن برنامه به گوشي را نداد.اين مدليش رو ديگه نديده بودم.هر با كه كانكت بشي يه درصدي را دانلود كنه و به نظر من همين امر باعث ايجاد مشكل براي گوشيم شد.
من كه ديگه گوشيم را آپديت نميكنم.جز دردسر هيچ چيز ديگه اي نداشت.
از راهنماييهاي شما دوست عزيز و ساير دوستان كه به نحوي محبت داشتند كمال تشكر را دارم.
یعنی شما تا نمایندگی بردید ولی حاضر نشدید با یک کامپیوتر دیگر امتحان کنید؟
با اين اوصافي كه شما فرموديد پس حتما بايد مشكلي در ميان باشد .
به هر حال اميدوارم كه گوشي شما مشكل جدي پيدا نكرده باشد و با همان فلش حل شود ( كه 99% همينطور هم خواهد بود )
باز هم اگر حس كرديد كه من مي توانم نقشي داشته باشم ؛ خوشحال مي شوم مرا مطلع سازيد .
با مهر
بهروز
سلام بچه ها.
من به نکته جالبی بابت اسپیکر p990 پی بردم :
من 4 ringtone با فرمت mp3 را در pc در اصطلاح ampili کردم (حدود 2 برابر صداشو تقویت کردم).
بعدش رو گوشی قبلیم k800 ریختم (چون اسپیکرش ضعیف است) ، نتیجه = اسپیکرش قیز قیز کرد.
پس مطمئنا اسپیکرش بصورت سخت افزاری ضعیف است.
حال همان mp3 هارو روی گوشی جدیدم , p990 ریختم .
نتیجه = اسپیکر به راحتی و با قدرت جواب داد ، پس اگه صدای p990 ضعیف است ، 100% نرم افزاری است نه سخت افزاری ، که این کلی باعث خوشحالیم شد.
مطمئنا این مشکل با frimware آتی و جدید حل میشه.
hamilton
امیدوارم گوشی تون درست بشه....لطفا خبرش رو همین جا بدین وقتی گوشی رو گرفتین..