• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Firmware جدید برای P990 ارائه شد

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
سلام Behrooz جان و سلام خدمت sonyericsson عزيز.
بالاخره امروز رفتم و گوشي رو تحويل گرفتم.خدارو شكر مشكلي نداره.تو Systen Information كه نگاه ميكردم ديدم گوشيم رو آپديت كردند چون ورژن بالاتري زده يعني دقيقا همون صحبت سوني اريكسون عزيز كه گفت اينها دارند از اينترنت آپديت ميكنند و ظاهرا قدري اين آپديت بنا به دلايلي طول كشيده و كار به فلش كردن هم ظاهرا نكشيده.سرعت باز شدن منوها هم بهتر شده.اميدوارم كه ديگه اذيتم نكنه و مشكلي هم ايجاد نشه.
از لطف و راهنمايي شما دو دوست بزرگوار در اين مدت كمال تشكر را دارم.
موفق و سربلند باشيد.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بالاخره امروز رفتم و گوشي رو تحويل گرفتم.خدارو شكر مشكلي نداره.تو Systen Information كه نگاه ميكردم ديدم گوشيم رو آپديت كردند چون ورژن بالاتري زده يعني دقيقا همون صحبت سوني اريكسون عزيز كه گفت اينها دارند از اينترنت آپديت ميكنند و ظاهرا قدري اين آپديت بنا به دلايلي طول كشيده و كار به فلش كردن هم ظاهرا نكشيده.سرعت باز شدن منوها هم بهتر شده.اميدوارم كه ديگه اذيتم نكنه و مشكلي هم ايجاد نشه.
موفق و سربلند باشيد.

خب به سلامتی و دل خوش..

امروز من دوباره جمهوری بودم...یه دونه P990 برای پسر عمه ام رفتیم خریدیم دوباره :lol: ....575 تومن...10 تومن ارزون شده بود...

قابل توجه جناب xplod....من رفتم خود سیتادل....P990 رو داره میده 650 تومن ....یعنی 75 تومن تفاوت قیمت....حالا این به کنار....دیگه گفتم لابد پارت های جدیدشون رسیده همه ورژن جدید داره...رفتم پیش یارو...اتفاقا همون موقع یدونه داشت میفروخت...گفتم جریان رو....بادی به غبغب انداخت و گفت اره اینا همه ورژن جدید هستن..گفتم باریکلا....خلاصه گوشی رو روشن کرد...من گفتم میشه ببینم ورژنش چنده؟ با نهایت تعجب دیدم همون ورژن قدیمی هست :blink: ....گفتم اینه گارانتی سیتادل با ورژن جدید؟:lol: یه جورایی خریداره داشت پشیمون میشد...گفتم بابا من الان از تو خود پاساژ یکی گرفتم برای پسر عمه ام با 75 تومن تفاوت همین ورژن هم روش بود...در اینجا بود که تصمیم گرفتم بیام بیرون از مغازه چون خریدار هم داشت کم کم میگفت من نمیخوام این رو :D

پ.ن : واقعا سونی اریکسون به من یکی که خیلی مدیونه ...حسابی براش مشتری تو این چند ساله دست و پا کردم :)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
موفق و سربلند باشيد.
خب خدا را شكر

خوشحالم كه مشكل حل شده و نياز به مدت و هزينه بيشتر هم نبوده .

حالا پايه هستي يه بار ديگه بزاريم آپديت بشه ( شوخي كردم )

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خب خدا را شكر

خوشحالم كه مشكل حل شده و نياز به مدت و هزينه بيشتر هم نبوده .

حالا پايه هستي يه بار ديگه بزاريم آپديت بشه ( شوخي كردم )

بهروز جان من كه ديگه جرات ندارم آپديت كنم.ولي سرعت گوشي تو باز كردن منوها خيلي خوب شده و كلا راضي كننده شده.شايد قسمت ما هم اين بوده كه اينطور گوشيم را آپديت كنم.:happy: :happy: :rolleyes:

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
سلام بچه ها آخرین ورژن فیرمویر مگه R9EA001 نیست ؟ امروز من به Service Update که وصل شدم دیدم میگه آپدیت کنید ! یعنی به این زودی باز هم ورژن داده بیرون !!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام بچه ها آخرین ورژن فیرمویر مگه R9EA001 نیست ؟ امروز من به Service Update که وصل شدم دیدم میگه آپدیت کنید ! یعنی به این زودی باز هم ورژن داده بیرون !!
بله دوست من
يك ورژن آپديت ديگر آمده . همان كه مازيار جان را در زمان آپگريت دچار مشكل كرده بود .

البته من خودم هنوز آپديت نكردم . البته سيامك كه آپديت كرده بود ظاهرا تغيير خاصي را نديده بودند . تنها مي گفت كه ديگر گوشي هنگ نمي كند .

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
بله دوست من
يك ورژن آپديت ديگر آمده . همان كه مازيار جان را در زمان آپگريت دچار مشكل كرده بود .

البته من خودم هنوز آپديت نكردم . البته سيامك كه آپديت كرده بود ظاهرا تغيير خاصي را نديده بودند . تنها مي گفت كه ديگر گوشي هنگ نمي كند .

ممنون از راهنمایی شما
منم یه چرخی زدم دیدم که عوض یکی 2 تا ورژن اومده ! یکی R9EC001 و اون یکی که ظاهرا هنوز رو سایت SE قرار نگرفته ( کاملا مطمئن نیستم) R9F004 هست یه نگاهی به اینجا بندازید

http://www.se-world.info/firmwares.php?phone=43

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ممنون از لينك

البته من از زبان اين فروم هيچ چيزي نمي فهمم . ظاهرا به آلماني است .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
ممنون از راهنمایی شما
منم یه چرخی زدم دیدم که عوض یکی 2 تا ورژن اومده ! یکی R9EC001 و اون یکی که ظاهرا هنوز رو سایت SE قرار نگرفته ( کاملا مطمئن نیستم) R9F004 هست یه نگاهی به اینجا بندازید

http://www.se-world.info/firmwares.php?phone=43

ممنون از لينك

البته من از زبان اين فروم هيچ چيزي نمي فهمم . ظاهرا به آلماني است .

بهروز جان توي اون لينكي كه اين دوستمون داده در مورد R9F004 هنوز چيزي ننوشته اما در مورد R9EC001 (همون آپديتي كه از سايت SE گرفتم) توي قسمت Details نوشته تغيرات زيادي داشته!
از جمله:
- كارايي بهتر (Performance?!)
-مديريت بهتر حافظه
-بهبودي وسعت عمل (برد) بلوتوث
-افزايش سرعت كلي سيستم
-برطرف كردن مشكلات(Bugs) تقويم
-بهبودي سرعت بارگزاري عكسهاي روي گوشي
و...

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سيامك جان

آيا اين موارد را كه در اينجا بدانها اشاره شده است را خودت احساس كردي ( به جز كمتر هنگ كردن ) ؟؟؟؟

مي خوام ببينم اگر تغيير زيادي نكرده بيخودي آپديت نكنم . چون هر بار كه آپديت كردم نزديك به 4 ساعت وقتم را گرفته .

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
نه بهروز جان اگه برات دردسره ارزششو نداره!!

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مازيار جان

بردي گوشي را به جمهوري پيش مرتضي ؟؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا بهروز اولا بابت امروز عذر میخوام....یه کاری برای من پیش اومد و متاسفانه اصلا جمهوری که نتونستم برم...بعد هم باید باهات تماس میگرفتم خبر میدادم که اونم شرمنده شدم و دوباره عذر میخوام....

شاید 1-2 روز دیگه برم دنبال گوشی ...یکم الان درگیر یه موضوعی شدم ولی شماره ات رو دارم باهات تماس میگیرم....

ممنون

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
اقا بهروز اولا بابت امروز عذر میخوام....یه کاری برای من پیش اومد و متاسفانه اصلا جمهوری که نتونستم برم...بعد هم باید باهات تماس میگرفتم خبر میدادم که اونم شرمنده شدم و دوباره عذر میخوام....

شاید 1-2 روز دیگه برم دنبال گوشی ...یکم الان درگیر یه موضوعی شدم ولی شماره ات رو دارم باهات تماس میگیرم....

ممنون
خواهش مي كنم مازيار جان

اميدوارم بتونم كمكي بكنم . خبرش را به من بده .

am46_am46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با firmware جدید (R9EC001) سرعت گوشی واقعا" زیاد میشه . صدای مکالمه بهتر و بلندتر میشه. سرعت روشن شدن گوشی هم خیلی خوب میشه. به نظر من UPDATE کنید .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با firmware جدید (R9EC001) سرعت گوشی واقعا" زیاد میشه . صدای مکالمه بهتر و بلندتر میشه. سرعت روشن شدن گوشی هم خیلی خوب میشه. به نظر من UPDATE کنید .

خوشا بحال شما:lol: من كه جرات اينكار رو ديگه ندارم;) ;)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292

خوشا بحال شما:lol: من كه جرات اينكار رو ديگه ندارم;) ;)

بابا دلتو بزن به دریا! چیزی نمیشه که . فوقش میدی دوباره گوشیو فلش کنن:p

من اين پنجشنبه آپديت مي كنم . نتيجه و تغييرات را در اين تاپيك مي نويسم .

calligrapher

Guest
لایک‌ها
0
اولین باگ رو من پیدا کردم.وقتی گوشی رو در حالت File Transfer به PC وصل میکنم به محض باز کردن فیلیپ گوشی ریست میشه

بالا