xplod جانمشکل ساعت SMS رو منم دارم، کلافه کننده اس، ترتیب صندوق ورودی اگه بر اساس زمان باشه کاملن به هم می ریزه. منو بگو فک می کردم به خاطر اختلالات SMS مخابرات این طوری شده.
خبري از گوشي شما نشده است هنوز ؟؟؟سلام دوست خوبم.
چشم حتما به محض اينكه گوشي را از گارانتي گرفتم خبرش رو ميدم.از راهنمايي و محبت شما دوست عزيزم هم بسيار ممنونم.
موفق باشيد.
خبري از گوشي شما نشده است هنوز ؟؟؟
hamilton
نه اقا همون یه فلش بشه درست میشه...دلیل تاخیر برای این هست که بگن بله ما کارهای بزرگی رو گوشی انجام دادیم و فلان و فلان....کلک های گارانتی تو ایران همینه دیگه....
مطمئن باش كه همانطور كه جناب سوني اريكسون فرمودند تنها با يك فلش كردن درست مي شود .سلام دوست عزيز.
چطوريد با زحمتهاي ما؟آخه يكي نيست به اينها بگه كه يه خورده هم به فكر طرف مقابل باشن.حالا خداكنه قضيه به همين جا ختم بشه و بازي درنيارند.انشااله كه فردا زنگ بزنند كه برم گوشي رو تحويل بگيرم.
مطمئن باش كه همانطور كه جناب سوني اريكسون فرمودند تنها با يك فلش كردن درست مي شود .
طول مي دهند كه شما فكر كني خيلي كار مهمي را انجام داده اند .
مطمئن باش كه به راحتي درست مي شود . اصلا نگران نباش .
بهروز عزیز.
من از یک ماه پیش بصورت تمام وقت تو بخش موبایل بحث ها و مقالات را مطالعه میکنم (چون یک ماه پیش 990) گرفتم.
میخواستم از جواب های گرم شما به مشکلات ، دلسوزیتون ، در حد توان و سریع جواب دادنتون ، از شما صمیمانه تشکر کنم.
من از شما تا بحال سوالی نپرسیدم.
شما نیز تاکنون به من جوابی ندادین.
ولی پاسخ های شما به دوستان را مطالعه کردم.
خداوند مطمئنا دست آنهائی که دست دیگران را میگیرند ، بهتر و بیشتر خواهد گرفت.
از خدا براتون سلامتی و طول عمر خواستارم.
Nemo Movies Group
مطمئن باش كه همانطور كه جناب سوني اريكسون فرمودند تنها با يك فلش كردن درست مي شود .
طول مي دهند كه شما فكر كني خيلي كار مهمي را انجام داده اند .
مطمئن باش كه به راحتي درست مي شود . اصلا نگران نباش .
گفت server سوني اريكسون خيلي شلوغه و قدري طول ميكشه
امروز دوباره به گارانتي زنگ زدم.خانمي كه پاسخ تلفن را داد همون فردي بود كه گوشي بنده را تحويل گرفته بود.هرچي من از ايشون پرسيدم كه وضعيت گوشي بنده چي شد گفت كه هنوز از واحد فني به ما تحويل نشده و به محض تحويل با شما تماس ميگيريم.هر چي بهش گفتم كه آخه مشكل چيه كه اينقدر طول كشيده گفت نميدونم.گفتم وصل كنيد با مديريت صحبت كنم گفت اجازه اين كار را ندارم.بالاخره پس از كلي صحبت گفت server سوني اريكسون خيلي شلوغه و قدري طول ميكشه و ديگه ادامه نداد.توضيح بيشتري هم نداد.مگه اينها دارند چي كار ميكنند؟اين خانم هم دقيقا ميدونه مشكل چيه ولي نميگه.منظور حرفشو نفهميدم.5 روزه گوشي دستشونه.به نظرتون چيكار كنم؟برم گارانتي و با مديريتش صحبت كنم؟يا بازم هر روز زنگ بزنم؟فكر ميكنم اصلا نميدونند چيكار كنند و چطوري درستش كنند.
عجب برنامه اي شده.اين هم از شانس ما.
خاک تو سرشون...اینا میخوان با همون برنامه ای که خودت هم کردی گوشی رو اپدیت کنن مگه که میگن سرور سونی شلوغه؟؟
واقعا چقدر باید احمق باشن....بابا زنگ بزن بگو گوشی من باید فلش بشه..فلش کردن ربطی به سرور سونی نداره یه دستگاه باکس میخواد...واقعا وقتی میگن تا ایران گارانتی تعطیل همینه ها....الان خودت داده بودی یه مغازه علاالدین یه ربع نشده برات میریخت گوشیت رو بهت پس میدادو شاد خرم میومدی خونه 1 هفته هست علاف شدی..
سلام دوست منبهروز عزیز.
من از یک ماه پیش بصورت تمام وقت تو بخش موبایل بحث ها و مقالات را مطالعه میکنم (چون یک ماه پیش 990) گرفتم.
میخواستم از جواب های گرم شما به مشکلات ، دلسوزیتون ، در حد توان و سریع جواب دادنتون ، از شما صمیمانه تشکر کنم.
من از شما تا بحال سوالی نپرسیدم.
شما نیز تاکنون به من جوابی ندادین.
ولی پاسخ های شما به دوستان را مطالعه کردم.
خداوند مطمئنا دست آنهائی که دست دیگران را میگیرند ، بهتر و بیشتر خواهد گرفت.
از خدا براتون سلامتی و طول عمر خواستارم.
Nemo Movies Group
خاک تو سرشون...اینا میخوان با همون برنامه ای که خودت هم کردی گوشی رو اپدیت کنن مگه که میگن سرور سونی شلوغه؟؟
واقعا چقدر باید احمق باشن....بابا زنگ بزن بگو گوشی من باید فلش بشه..فلش کردن ربطی به سرور سونی نداره یه دستگاه باکس میخواد...واقعا وقتی میگن تا ایران گارانتی تعطیل همینه ها....الان خودت داده بودی یه مغازه علاالدین یه ربع نشده برات میریخت گوشیت رو بهت پس میدادو شاد خرم میومدی خونه 1 هفته هست علاف شدی..
راستي اين اخبار مربوط به firmware گوشي هاي سوني اريكسون در كجا به صورت رسمي اعلام مي شود ؟؟
يعني از كجا مي توان فهميد كه آپديت جديدي آمده است . من در سايت سوني اريكسون چنين چيزي نديدم .