• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Firmware جدید برای P990 ارائه شد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مشکل ساعت SMS رو منم دارم، کلافه کننده اس، ترتیب صندوق ورودی اگه بر اساس زمان باشه کاملن به هم می ریزه. منو بگو فک می کردم به خاطر اختلالات SMS مخابرات این طوری شده.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
مشکل ساعت SMS رو منم دارم، کلافه کننده اس، ترتیب صندوق ورودی اگه بر اساس زمان باشه کاملن به هم می ریزه. منو بگو فک می کردم به خاطر اختلالات SMS مخابرات این طوری شده.
xplod جان

نه مربوط به مخابرات نيست . قبل از آپديت اينطوري نبود و از سوي ديگر من از چند تا از دوستان كه گوشي هاي ديگري دارند پرسيدم مشكلي نداشتند با اين مساله .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام دوست خوبم.
چشم حتما به محض اينكه گوشي را از گارانتي گرفتم خبرش رو ميدم.از راهنمايي و محبت شما دوست عزيزم هم بسيار ممنونم.
موفق باشيد.
خبري از گوشي شما نشده است هنوز ؟؟؟

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خبري از گوشي شما نشده است هنوز ؟؟؟

سلام Behrooz جان.نه خبري نشده.از روز سه شنبه گذشته كه دادم گارانتي هيچ تماسي نگرفتند.در عوض من چهارشنبه و پنج شنبه زنگ زدم كه گفتند هنوز گوشي شما از واحد فني به ما تحويل نشده و به محض تحويل با شما تماس خواهيم گرفت.به نظر شما چرا اينقدر طول كشيده؟چون شما فرموديد با يك فلاش قضيه حل ميشه.چه كاري از دست من برمياد انجام بدم؟يعني ممكنه نتونسته باشند درستش كنند؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
hamilton

نه اقا همون یه فلش بشه درست میشه...دلیل تاخیر برای این هست که بگن بله ما کارهای بزرگی رو گوشی انجام دادیم و فلان و فلان....کلک های گارانتی تو ایران همینه دیگه....

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
hamilton

نه اقا همون یه فلش بشه درست میشه...دلیل تاخیر برای این هست که بگن بله ما کارهای بزرگی رو گوشی انجام دادیم و فلان و فلان....کلک های گارانتی تو ایران همینه دیگه....

سلام دوست عزيز.
چطوريد با زحمتهاي ما؟آخه يكي نيست به اينها بگه كه يه خورده هم به فكر طرف مقابل باشن.حالا خداكنه قضيه به همين جا ختم بشه و بازي درنيارند.انشااله كه فردا زنگ بزنند كه برم گوشي رو تحويل بگيرم.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام دوست عزيز.
چطوريد با زحمتهاي ما؟آخه يكي نيست به اينها بگه كه يه خورده هم به فكر طرف مقابل باشن.حالا خداكنه قضيه به همين جا ختم بشه و بازي درنيارند.انشااله كه فردا زنگ بزنند كه برم گوشي رو تحويل بگيرم.
مطمئن باش كه همانطور كه جناب سوني اريكسون فرمودند تنها با يك فلش كردن درست مي شود .

طول مي دهند كه شما فكر كني خيلي كار مهمي را انجام داده اند .

مطمئن باش كه به راحتي درست مي شود . اصلا نگران نباش .

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
مطمئن باش كه همانطور كه جناب سوني اريكسون فرمودند تنها با يك فلش كردن درست مي شود .

بهروز عزیز.
من از یک ماه پیش بصورت تمام وقت تو بخش موبایل بحث ها و مقالات را مطالعه میکنم (چون یک ماه پیش 990) گرفتم.

میخواستم از جواب های گرم شما به مشکلات ، دلسوزیتون ، در حد توان و سریع جواب دادنتون ، از شما صمیمانه تشکر کنم.

من از شما تا بحال سوالی نپرسیدم.
شما نیز تاکنون به من جوابی ندادین.

ولی پاسخ های شما به دوستان را مطالعه کردم.

خداوند مطمئنا دست آنهائی که دست دیگران را میگیرند ، بهتر و بیشتر خواهد گرفت.

از خدا براتون سلامتی و طول عمر خواستارم.

Nemo Movies Group
:)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
بهروز عزیز.
من از یک ماه پیش بصورت تمام وقت تو بخش موبایل بحث ها و مقالات را مطالعه میکنم (چون یک ماه پیش 990) گرفتم.

میخواستم از جواب های گرم شما به مشکلات ، دلسوزیتون ، در حد توان و سریع جواب دادنتون ، از شما صمیمانه تشکر کنم.

Nemo Movies Group

من هم به نوبه خودم صحبتهاي شما دوست خوبم را تاييد ميكنم.واقعا وجود دوستي مثل بهروز عزيز باعث افتخاره (البته اگر بنده لياقت دوستي ايشان را داشته باشم).واقعا بهروز عزيز در لحظات بحراني به داد من رسيد.براي بهروز عزيز در تمام مراحل آرزوي موفقيت ميكنم.
جا داره كه از دوست خوبمون سوني اريكسون عزيز هم تشكر و قدرداني كنم.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

امروز دوباره به گارانتي زنگ زدم.خانمي كه پاسخ تلفن را داد همون فردي بود كه گوشي بنده را تحويل گرفته بود.هرچي من از ايشون پرسيدم كه وضعيت گوشي بنده چي شد گفت كه هنوز از واحد فني به ما تحويل نشده و به محض تحويل با شما تماس ميگيريم.هر چي بهش گفتم كه آخه مشكل چيه كه اينقدر طول كشيده گفت نميدونم.گفتم وصل كنيد با مديريت صحبت كنم گفت اجازه اين كار را ندارم.بالاخره پس از كلي صحبت گفت server سوني اريكسون خيلي شلوغه و قدري طول ميكشه و ديگه ادامه نداد.توضيح بيشتري هم نداد.مگه اينها دارند چي كار ميكنند؟اين خانم هم دقيقا ميدونه مشكل چيه ولي نميگه.منظور حرفشو نفهميدم.5 روزه گوشي دستشونه.به نظرتون چيكار كنم؟برم گارانتي و با مديريتش صحبت كنم؟يا بازم هر روز زنگ بزنم؟فكر ميكنم اصلا نميدونند چيكار كنند و چطوري درستش كنند.
عجب برنامه اي شده.اين هم از شانس ما.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
گفت server سوني اريكسون خيلي شلوغه و قدري طول ميكشه

خاک تو سرشون...اینا میخوان با همون برنامه ای که خودت هم کردی گوشی رو اپدیت کنن مگه که میگن سرور سونی شلوغه؟؟

واقعا چقدر باید احمق باشن....بابا زنگ بزن بگو گوشی من باید فلش بشه..فلش کردن ربطی به سرور سونی نداره یه دستگاه باکس میخواد...واقعا وقتی میگن تا ایران گارانتی تعطیل همینه ها....الان خودت داده بودی یه مغازه علاالدین یه ربع نشده برات میریخت گوشیت رو بهت پس میدادو شاد خرم میومدی خونه 1 هفته هست علاف شدی..

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
امروز دوباره به گارانتي زنگ زدم.خانمي كه پاسخ تلفن را داد همون فردي بود كه گوشي بنده را تحويل گرفته بود.هرچي من از ايشون پرسيدم كه وضعيت گوشي بنده چي شد گفت كه هنوز از واحد فني به ما تحويل نشده و به محض تحويل با شما تماس ميگيريم.هر چي بهش گفتم كه آخه مشكل چيه كه اينقدر طول كشيده گفت نميدونم.گفتم وصل كنيد با مديريت صحبت كنم گفت اجازه اين كار را ندارم.بالاخره پس از كلي صحبت گفت server سوني اريكسون خيلي شلوغه و قدري طول ميكشه و ديگه ادامه نداد.توضيح بيشتري هم نداد.مگه اينها دارند چي كار ميكنند؟اين خانم هم دقيقا ميدونه مشكل چيه ولي نميگه.منظور حرفشو نفهميدم.5 روزه گوشي دستشونه.به نظرتون چيكار كنم؟برم گارانتي و با مديريتش صحبت كنم؟يا بازم هر روز زنگ بزنم؟فكر ميكنم اصلا نميدونند چيكار كنند و چطوري درستش كنند.
عجب برنامه اي شده.اين هم از شانس ما.

خاک تو سرشون...اینا میخوان با همون برنامه ای که خودت هم کردی گوشی رو اپدیت کنن مگه که میگن سرور سونی شلوغه؟؟

واقعا چقدر باید احمق باشن....بابا زنگ بزن بگو گوشی من باید فلش بشه..فلش کردن ربطی به سرور سونی نداره یه دستگاه باکس میخواد...واقعا وقتی میگن تا ایران گارانتی تعطیل همینه ها....الان خودت داده بودی یه مغازه علاالدین یه ربع نشده برات میریخت گوشیت رو بهت پس میدادو شاد خرم میومدی خونه 1 هفته هست علاف شدی..

به قول سوني اريكسون عزيز
گارانتي تعطيل يعني همين .

ولي من فكر نمي كنم اينقدر هم احمق باشند . مشتري را سر مي دوانند . چون طرف ديگر بايد اينقدر بفهمد كه نياز به سرور ندارد .

من هم فكر مي كنم اگر به علا الدين بدهي بهتر است . چون ممكن است مدت ها در آنجا بماند .
يكبار هم گوشي نوكياي يكي از دوستان مشكل پيدا كرده بود و نزديك به يك ماه بود در گارانتي مانده بود كه ما قطعه نداريم . بردم جمهوري و 1 روزه درستش كردند .

hamilton جان
اگر مي خواي بردار بيار ببريم پيش بچه ها بالاخره يك كاريش مي كنيم . نمي گذاريم اينطوري بماند . غصه اش را هم نخور .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بهروز عزیز.

Nemo Movies Group
سلام دوست من

سپاس شما را

براستي كه شرمنده كرديد .

من اينجا مي آيم كه بيشتر خوشه اي بر چينم و اگر هم گاهي در محضر اساتيدxplod / sony ericsson و ديگر دوستان بزرگوار سخني بر زبان مي رانم زياده جسارت است . همواره هم سعي كرده ام بتوانم لاقل همدردي باشم .

از اينكه در اين جمع دوستانه هستم و بزرگوارن پذيراي من هستند خوشحالم .

براي همه دوستانم آرزوي موفقيت دارم .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

سوني اريكسون عزيز من هم با نظر شما موافقم.فكر ميكنم اينها ميخواند گوشي را با دانلود نرم افزار از سايت سوني اريكسون آپديت كنند و به قول خانم منشي مشكل نرم افزاري گوشي را حل كنند.با اين اوصاف فكر ميكنم از خطوط Dial up براي اين منظور هم استفاده ميكنند.اگر هم با Dial up اينكار را انجام داده بودند تا حالا بايد تموم شده بود.معناي گارانتي تو ايران رو فهميديم.سركار گذاشتن مشتري.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
Changes in R9EA001

* Inquiry which USB mode to be used is, during data interwiring
* During connection establishment switching on of the loudspeaker on possible
* SMS with more than 160 indications is not selected rejected if in the warning dialogue “breaking off”
* Caller list revises
* Menu animations in the main menu inactively
* Scrollanimationen inactively
* Larger writing in input fields
* Input in password fields remains standing longer unverschleiert
* Representation errors with menus repaired
* Performance and stability improve
* Bluetoothstabilität increases
* Videoplayer starts faster, videos runs better
* Bilderbrowsing functions faster
* Nose with which when removing the load cable the Bluetooth attitudes came, repaired
* Icondarstellung settles (mainly with P990i, FlipClosed)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
ولی واقعا نا اميد کننده هست // گارانتی سيتادل داشته باشی و رسيدگی نکنند // البته من با يکی از رفقای اونور آبی داشتم صحبت میکردم که W950 داره و پرسيدم FimrWare جديد اومده ؟ آپديت کردی ؟ گفت این چند روزه داره تلاش میکنه ولی گويا خطوط خود سايت سونی اريکسون به مشکل خوردن // ولی بالاخره سيتادل بايد بک آپی از همه FirmWare های موجود داشته باشه
2mo5pow.gif

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
راستي اين اخبار مربوط به firmware گوشي هاي سوني اريكسون در كجا به صورت رسمي اعلام مي شود ؟؟

يعني از كجا مي توان فهميد كه آپديت جديدي آمده است . من در سايت سوني اريكسون چنين چيزي نديدم .

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي اين اخبار مربوط به firmware گوشي هاي سوني اريكسون در كجا به صورت رسمي اعلام مي شود ؟؟

يعني از كجا مي توان فهميد كه آپديت جديدي آمده است . من در سايت سوني اريكسون چنين چيزي نديدم .

تا جایی که میدانم هیچ کجا. تازه این خیلی مهم نیست. مهم این است که برای هر آپدیت یک Changelog منتشر کنند که نمیکنند.

بالا