• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Firmware جدید برای P990 ارائه شد

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
این ارور رو من که داشتم k800 ام رو اپدیت میکردم....اون اولش داد به دلیل اینکه به اینترنت وصل نبودم...برنامه رو بستم ...به اینترنت وصل شدم و دوباره باز کردم دیگه این ارور رو نداد....

ضمنا اگه فایر وال یا هر چیز تو این مایه ها دارید مطمین بشید که به فایل ma3platform.exe اجازه اتصال به اینترنت دادین...

موفق باشید...
سلام دوست عزيز و ممنون از توضيح شما.ولي هر كاري ميكنم به اينترنت وصل نميشه تا ساير آپديتهاشو دانلود كنه.فايروال هم disable كردم ولي باز وصل نميشه و همش يه آهنگي رو ميزنه و اصلا به اينترنت وصل نميشه.ظاهرا قسمت اينه كه من نتونم گوشيم رو آپديت كنم.كار ديگه اي نميشه كرد؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
hamilton

شاید سایت سونی مشکل پیدا کرده....یه موقع هایی اینطوری میشه....2-3 روز دیگه دوباره امتحان کنید....

راستی adobe flash player رو سیستمتون نصب هست؟ اینم لازمه ها....

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
hamilton

شاید سایت سونی مشکل پیدا کرده....یه موقع هایی اینطوری میشه....2-3 روز دیگه دوباره امتحان کنید....

راستی adobe flash player رو سیستمتون نصب هست؟ اینم لازمه ها....

باشه.2-3 روز ديگه امتحام ميكنم ببينم چطور ميشه.بله رفتم تو سايت adobe و flash player را هم نصب كردم.حالا چرا سوني اريكسون اين كار رو كرده كه بعد از دانلود 23MB برنامه آپديت باز هم بايد به اينترنت وصل بشي كه اجزاي مورد نياز ديگه براي كاركردن اين آپديت رو دانلود كنه؟؟آخه اين هم شد كار؟
اميدوارم ظرف 2-3 روز ديگه مشكل حل بشه تا من هم بتونم گوشيم رو آپديت كنم.
از لطف شما دوست محترم بابت پاسخها بسيار ممنونم.
موفق باشيد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
باشه.2-3 روز ديگه امتحام ميكنم ببينم چطور ميشه.بله رفتم تو سايت adobe و flash player را هم نصب كردم.حالا چرا سوني اريكسون اين كار رو كرده كه بعد از دانلود 23MB برنامه آپديت باز هم بايد به اينترنت وصل بشي كه اجزاي مورد نياز ديگه براي كاركردن اين آپديت رو دانلود كنه؟؟آخه اين هم شد كار؟
اميدوارم ظرف 2-3 روز ديگه مشكل حل بشه تا من هم بتونم گوشيم رو آپديت كنم.
از لطف شما دوست محترم بابت پاسخها بسيار ممنونم.
موفق باشيد.
دوست من

فكر مي كنم اشكال از هماني باشد كه سوني اريكسون عزيز گفت .

قبل از اجراي برنامه حتما بايد اينرنت متصل باشد و گوشي هم وصل نباشد .

بعد از اجراي برنامه است كه بايد گوشي را به كابل متصل كني .

من الان چك كردم و نرم افزار متصل شد .
بعيد مي دانم مشكل از سايت سوني اريكسون باشد .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوست من

فكر مي كنم اشكال از هماني باشد كه سوني اريكسون عزيز گفت .

قبل از اجراي برنامه حتما بايد اينرنت متصل باشد و گوشي هم وصل نباشد .

بعد از اجراي برنامه است كه بايد گوشي را به كابل متصل كني .

من الان چك كردم و نرم افزار متصل شد .
بعيد مي دانم مشكل از سايت سوني اريكسون باشد .

ممنون دوست عزيز.من برنامه Adobe Flash Player را هم نصب كردم.برنامه را uninstall و مجدد نصب كردم.قبل از نصب هم به اينترنت وصل شدم و حتي فايروال هم Disable كردم ولي باز هم نشد كه نشد.ديگه چيزي به ذهنم نميرسه.به نظر شما چيكار كنم؟برنامه ديگه اي هست كه بايد نصب كنم يا به نظر شما مشكل جاي ديگست؟

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ممنون دوست عزيز.من برنامه Adobe Flash Player را هم نصب كردم.برنامه را uninstall و مجدد نصب كردم.قبل از نصب هم به اينترنت وصل شدم و حتي فايروال هم Disable كردم ولي باز هم نشد كه نشد.ديگه چيزي به ذهنم نميرسه.به نظر شما چيكار كنم؟برنامه ديگه اي هست كه بايد نصب كنم يا به نظر شما مشكل جاي ديگست؟
وقتي كابل را وصل مي كنيد اصلا گوشي شمارا p990 ميشناسد يا نه .
يعني از مرحله پخش موسيقي نرم افزار جلوتر نمي رود ؟؟؟
( زماني كه با برنامه pc suit گوشيرا وصل مي كنيد گوشي را مي شناسد منظورم اين است كه شايد اصلا كابل مشكل دارد )
راستي يك چيزي را هم چك كنيد . اگر كابل را به پايه مخصوص p990 وصل كرده ايد از آن جداكنيد و مستقيم به گوشي وصل كنيد چون اين پايه اي كه در جعبه من وجود داشت انگار مشكل دارد و هر بار كه كابل را به پايه وصل مي كنم گوشي را نمي شناسد )

حتما دسترسي به dialup داريد . adsl را disable نماييد و با dialup هم امتحان كنيد .

نمي دانم . مطلب ديگري به ذهنم نميرسد . شايد هم دليلي داشته باشد و xplod و يا دوستان متخصص بدانند .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

من میگم شاید ویندوزتون مشکلی داره؟ هان؟:)

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
وقتي كابل را وصل مي كنيد اصلا گوشي شمارا p990 ميشناسد يا نه .
يعني از مرحله پخش موسيقي نرم افزار جلوتر نمي رود ؟؟؟
( زماني كه با برنامه pc suit گوشيرا وصل مي كنيد گوشي را مي شناسد منظورم اين است كه شايد اصلا كابل مشكل دارد )
راستي يك چيزي را هم چك كنيد . اگر كابل را به پايه مخصوص p990 وصل كرده ايد از آن جداكنيد و مستقيم به گوشي وصل كنيد چون اين پايه اي كه در جعبه من وجود داشت انگار مشكل دارد و هر بار كه كابل را به پايه وصل مي كنم گوشي را نمي شناسد )

حتما دسترسي به dialup داريد . adsl را disable نماييد و با dialup هم امتحان كنيد .

نمي دانم . مطلب ديگري به ذهنم نميرسد . شايد هم دليلي داشته باشد و xplod و يا دوستان متخصص بدانند .

مشكلي با شناسايي گوشي توسط كامپيوترم ندارم.تا حالا هم كلي آهنگ و چند تا برنامه از كامپيوترم به گوشيم پس از نصب PC Suite منتقل كردم.فقط تو اتصال اين برنامه آپديت به اينترنت مشكل وجود داره و همش آهنگ ميزنه و پس از يك دقيقه ميگه كه نميتونه به server وصل بشه(همون عكسي كه تو صفحه قبل گذاشتم).الان ميرم با Dialup هم تست ميكنم ببينم ميشه يا نه.اميدوارم كه اينبار جواب بده.
از راهنمايي شما دوستان عزيزم كه با صبر و حوصله پاسخ داديد كمال تشكر را دارم.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
برنامه Update Service با حجم 23MB را دوباره دانلود كردم.اين بار با Dialup وصل شدم باز هم به سرورش وصل نشد كه نشد.كار ديگه اي هست كه انجام بدم تا اين مشكل حل بشه؟؟عجب چيزي شده!! حالا اين برنامه Update Sevice چه چيزي را از اينترنت دانلود ميكنه؟اين كه خودش آخرين ورژن هست.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
برنامه Update Service با حجم 23MB را دوباره دانلود كردم.اين بار با Dialup وصل شدم باز هم به سرورش وصل نشد كه نشد.كار ديگه اي هست كه انجام بدم تا اين مشكل حل بشه؟؟عجب چيزي شده!! حالا اين برنامه Update Sevice چه چيزي را از اينترنت دانلود ميكنه؟اين كه خودش آخرين ورژن هست.
برنامه Update Sevice وظيفه اش چك كردن ورژن نرم افزار گوشي شما با ورژن موجود در سايت است و در صورت آپديت بودن ورژن روي سايت دانلود آن و ريختن روي گوشي شما .

شايد هم به قول سوني اريكسون ويندوز شما مشكل داشته باشد . اگر دسترسي به سيستم ديگري داري تستي حتما بكن .

من كه مطلب ديگري به ذهنم نمي رسد .

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
برنامه Update Sevice وظيفه اش چك كردن ورژن نرم افزار گوشي شما با ورژن موجود در سايت است و در صورت آپديت بودن ورژن روي سايت دانلود آن و ريختن روي گوشي شما .

شايد هم به قول سوني اريكسون ويندوز شما مشكل داشته باشد . اگر دسترسي به سيستم ديگري داري تستي حتما بكن .

من كه مطلب ديگري به ذهنم نمي رسد .

اين برنامه آخرين آپديتي هست كه تو سايت سوني اريكسون بود.شايد چون آخرين ورژن هست چيزي را دانلود نميكنه.به نظر شما من همينطوري كه هست گوشيم رو آپديت كنم؟يا كار ديگه اي انجام بدم؟البته آمروز ميبرم رو يك سيستم ديگه هم تست ميكنم ببينم به همين صورت هست يا خير.
باز هم از شما دوست عزيز ممنونم.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
بالاخره تصادفا امشب برنامه به اينترنت وصل شد و آپديتهاشو دانلود كرد ولي به هيچ طريق طبق دستورالعمل دوستان نتونستم گوشيم رو آپديت كنم.به نظر شما گوشيم رو كجا بدم آپديت كنند؟نمايندگي پارس نيكاتل اين كار رو انجام ميده؟فكر نميكردم اينقدر دنگ و فنگ داشته باشه.موندم چي كار كنم.:( :( :(

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
بالاخره تصادفا امشب برنامه به اينترنت وصل شد و آپديتهاشو دانلود كرد ولي به هيچ طريق طبق دستورالعمل دوستان نتونستم گوشيم رو آپديت كنم.به نظر شما گوشيم رو كجا بدم آپديت كنند؟نمايندگي پارس نيكاتل اين كار رو انجام ميده؟فكر نميكردم اينقدر دنگ و فنگ داشته باشه.موندم چي كار كنم.:( :( :(
دوست من

شايد اشكالي در ميان است .

چون اين نرم افزار تا زماني كه گوشي شما به آن وصل نباشد چه چيزي را دانلود مي كرد ؟؟؟

اينكه كجا اين كار را انجام مي دهند : من فكر نمي كنم جايي اينكار را انجام دهند . به خاطر همان گرفتاري امكان مشكل دار شدن گوشي بر اثر قطع برق و مشكلات كامپيوتر و . . . ( يا لاقل در نمايندگي ها اينكار را انجام نمي دهند )

دقت هم كرده باشي در تمام مراكز خدمات گوشي ريختن نرم افزار و موزيك و . . . مرسوم است ولي من تا به حال نديده ام جايي نوشته باشند update firmware

كمي اينكار زمان مي برد اما دنگ و فنگي ندارد . من به خاطر مشكل شما چند بار گوشي را وصل كردم و بدون هيچ مشكلي به سرور سوني اريكسون متصل شد .

اگر امشب زود به خانه رفتم حتما برايت از مراحل مختلف اين عمليات screenshot مي گيرم و جايي آپلود مي كنم . شايد شما در يكي از مراحل مشكل داريد . ( كاري كه از دستم بر مياد )

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
ممنون از لطف شما دوست عزيز.
احتمال قريب به يقين يه جاي كار ايراد داره.اگر محبت كنيد و مراحل را با تصوير قرار دهيد لطف بسيار بزرگي در حق من انجام داده ايد و اميدوارم بتونم محبت شما را به نحوي جبران نمايم.هيچ كس از دوستانم هم اطلاعي در مورد نحوه آپديت نداشند كه بتونند دقيق راهنمايي كنند.
اميدوارم با راهنمايي شما دوست محترم بتونم بدون دردسر و مشكلي گوشي را آپديت كنم.
موفق باشيد.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
Behrooz جان منتظر راهنمايي شما هستم.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان من تا اين مرحله پيش ميرم ولي بيشتر از اين جلو نميره و همين جا متوقف ميشه.فكر ميكنم نميتونه گوشي را تشخيص بده.اين هم عكس اين مرحله.چكار بايد بكنم؟

4cauohj.png

خواهشن راهنمايي كنيد.فكر ميكنم نياز به يك فوت كوزه گري باشه.يجاي كار ايراد داره.ولي نميدونم كجاي كار.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
hamilton جان
با عرض شرمندگي من در اين 1-2 روز نتوانستم به سيستم دسترسي پيدا كنم .
در اين عكسي كه شما انداخته ايد بايد بلافاصله گوشي را بشناسد با توجه به اينكه گوشي بايد خاموش و فاقد سيم كارت باشد و هنگام اتصال گوشي به كابل دكمه c را بايد فشار داده و نگاه داريد .

من امشب سعي مي كنم تمام مراحل را با عكس در اين قسمت نشان دهم .

mtm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توقف و ثابت ماندن در هر مرحله از update یکی از مشکلات رایج نرم افزار SEUS است. به نظر میرسد سریعترین راه حل اجرای عملیات روی یک Windows installation دیگر (مثلا یک کامپیوتر دیگر) باشد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از دوستانی که فریمور جدید ریختن میشه بکن آخر سر تفاوتی داشته یا نه :blush:

به خصوص شما آقا بهروز :) :rolleyes:

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
گوشي رو آپديت كردم ولي ظاهرا در موقع آپديت نرم افزار مشكلي بوجود اومده و گوشيم ديگه روشن نميشه.چي كار كنم.شما رو به خدا راهنمايي كنيد.موندم چيكار كنم.مراحل زير هم تا چند درصدي پيش رفت و حتي عمليات انتقال برنامه به گوشي هم انجام شد ولي گوشيم ديگه روشن نميشه.بهروز جان توروخدا راهنمايي كن.گوشي روشن نميشه و همش چراغش روشن خاموش ميشه.

44i0g2v.png

كمك كنيد.

بالا