Khepele Sibilo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,693
- لایکها
- 16
من حاضرم این کار را انجام بدیم. اما فعلاً خیلی درگیر درس هستم و مشکلات دیگه ای هم دارم. این کار هم کار راحتی نیست و خیلی وقت گیر هست.
مشکل دیگه اینکه نقشه خوب و بی نقص از شهرهای ایران خیلی سخت پیدا میشه و اکثراً قدیمی هست. مثلاً من خودم تاحالا یک نقشه جامع از اصفهان که تقریباً جدید باشه ندیدم...
ممنون
يه چند تا برنامه دانلود كردم كه قرار بود از google earth نقشه ها رو ما مختصات بديم،عكس به عكس بگيره!
راستش بدون كرك مثلا قرار بود فقط مقدار Zoom كمي داشته باشه ! اما رسما فقط از جنگلهاي آمازون تصوير برداري مي كرد!!!!
كركش رو كه مي زدم،رجيستر ميشد،اما وقت عكس برداشتن،error مي داد و بيرون ميومد!
يا با يك همچين چيزي (مخصوصا كه الان نقشه تهران UPDATE شده ) ميشه،يا بالاخره كاچي به از هيچي! ما كه اينترنت و ... بهمون نيومده! با قيمت ميليون ميليونش از google earth حود گوشي استفاده كنيم! (فكر كنم از اينور تهران بريم اونور 10-20 هزار تومني پول GPRS بشه! اگر تازه GPRS قطع نباشه!!) لااقل يك چيز جامعي باشه بتونيم بريم اينور اونور! (به درد من گوشه گير خونه نشين نمي خوره ها! اما گوش شيطون كر 2 روز از خونه بيرون اومدم لااقل توو راه نمونم! ديگه از بس دير دير بر مي گردم تهران كه جدا هيچ جارو نميشناسم!)
فكر كنم اصولا تا بعد از امتحانا بايد صبر كرد