به نقل از rmb_ali :اقا اين بحث رو ادامه بديد
اگه من بيخيال شدم به خاطر اين بود كه زياد استقبال نكردند حالا كه شما ميخوايد چشم من اين تاپيك رو ادامه ميدم :lol:
به نقل از rmb_ali :اقا اين بحث رو ادامه بديد
به نقل از mahdi206 :آقا خيلي كارت درسته. قربون مرامت اين IP رو هم چك كن ببين چطوره
69.56.172.243
به نقل از mahdi206 :خيلي ممنون ، حالا از كجا بايد بفهمم كه يك IP مال روتر هست يا نه؟
راستي ميتوني رمز عبور روتر مركز مخابرات آمل رو در بياري؟
به نقل از cisco007 :اقاي djromty عزیز من جدا خوشحالم که با افراد با سوادی مثل شما اشنا شدم ولی منظور من این است که اگر یک ادمین سرویسهای غیر ضروری را روی روتر ببندد و با گی هم روی روترها لو نرفته باشد سخت است پیدا کردن رمز روتر مگه اینکه ادمین سوتی داده باشد و رمز را یک چیز ساده گذاشته باشد تازه اگر روتر با featcher pack firewallباشد که سخت تر هم می شود به هر حال ممنون که به بقیه اطلاعا ت می دهی.
ما كه از اين كارها بلد نيستيم. شايد دوست هكر ما ورد هم ميخونه! به ما چه ربطي داره. جناب cisco007 شما اگه بلدي خودت برو رمز روتر رو در بيار نه اينكه پيله كني كه اينطوري و اونطوري هست.به نقل از cisco007 :به هر حال مهندس جان ورد كه نمي خوني يا يك باگ را با روش exploit از کار می اندازی یا با snmp و بقیه ور میری.
به نقل از djromty :آقا اين دعواها سر چيه من اصلا هيچي نيستم به جاي اين حرفها دو تا سوال درست مي پرسيديد