می خواستم از پایتخت بخرم ولی تو پایتخت فقط مدل های اشغالی تاشغالی بود و یه مدل هم بود که 5.1 پشتیبانی می کرد اون مدل هنوز همون قیمت قبلی بود.
تو این زمینه از اون sony خدا بیامرز خبری نبود و مارک های موجود JVC, AKG , Technic, Panasonic بود.
فعلا" Panasonic رو همه برای حرفه ای بودن Headphone هاش قبول داشتن. بعد از این هدفونی که من گرفتم یه هدفومن دیگه هم داشت با مارک Technic که 5.1 رو پشتیبانی می کرد و 215 تومن بود. بعضی از این مغازهای حرفه ای صدا AKG داشتن اون می گفتن این مارک خیلی حرفه ای هست و فقط هدفون و میکروفن حرفه ای می زنه که حدوده 135 به بالا بود قیمت هاش.
راستی یه هدفومن فوق العاده سونی هم بود که فقط یکی از مغازه ای گند مونده داشت و هرچی بخوای روش سوار بود از DTS گرفته تا شیر مرغ یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید قیمت اش هم بخود اش می خواد !
300 تومن رند !

ولی گوشی بود ها !
الان اومدام خونه و هدفون رو تست کردم کیفیت اش و امکانات اش نسبت به قیمت اش خوب هست. اون یه ذره نویز همه گوشی های بدون سیم رو هم داره ولی Surround اش خیلی قشنگ جواب میده با DVD و واقعا" حال کردم با هاش .
برا پشتبانی مکانی یا همون فاصله اش از مرکز هم من تا 15 متر باهاش رفتم نویز خیلی کمی روش بود. فقط وقتی راه می رفتین.
یک ویژگی فوق العاده عالی این گوشی این هست که خودش اوماتیک فرکانس رو تنظیم می کنه و مثله بعضی گوشی های دیگه نمی خواد که دستی تنظیم بشه.
یک ویژگی خیلی خیلی خیلی مهم دیگه اش هم این هست که وقتی گوشی رو بزاری روی دستگاه مادرش خودش خود بخود شارش می شه و بعد از شارش 20 ساعت شارش هست.تو دستگاه های بی سیم این شارش خیلی مهم هست چون اگر باطری تموم بشه و شارژر نداشته باشه هی باید پول باطری بدید.
راستی این گوشی رو از یک نمایندگی خود پاناسونیک گرفتم بعضی جاهای دیگه هم به ندرت داشتن اش ولی قیمت ها فرق می کرد از نمایندگی اش بگیرن بهتر و مطمئن تر هست.خوشبختانه ملی کارت هم قبول می کردن و همونجا پول رو ریختیم و مشگل رفتن به عابر بانک ها که همیشه خراب هستن هم نداشتیم.
یه مشگلی هم هست من اول اومدم گوشی را به این Media player اشغال امتحان کردم دیدم ! ا اینکه هیچ فرقی نداره.
بعد یه DVD گذشتم و با Power DVD تست کردم کیفیت درست شد. بعد از خریدن این گوشی باید همه کارهاتون رو با Power DVD بکنید.
انشالا که این اطلاعات بدردتون بخره
موفق باشید
یاحق.