• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Headset بي سيم

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
با سلام

من دنباله Headset بي سيم هستم چه ماركيش خوبه؟

اگه چندتا Headset بي سيم تو يه اتاق باشه صدا قاطي پاطي نميشه؟

از همين الان از جوابه آقا Hardware مي كنم :D

ممنون از همه

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با مدل porta sound 2000کار کردم که اسپانیش هم هست ولی نمی دونم الان گیر بیاد یا نه ولی الان مدل های جدیدش هست حدود 7 تومن که فکر نکنم کیفیتی داشته باشه.
ببین جونم این هدست ها با این قیمت مسلما خیلی کانال صوتی ندارند(مخصوصا اینکه باند فرکانسشون پایینه برای همین اگه برای game net می خواهی فکر کنم سراغش نری بهتره
یا باید پول زیاد خرج کنی و فرکانس درست حسابی اش رو گیر بیاری یا باید صداهاشون قاطی بشه که هیچ کدوم ارزش کم شدن یک سیم رو نداره برای همین سعی کن از یه معمولی خوبش استفاده کنی.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
porta sound 2000 اين مل من نديدم تا حالا ؟

يه مدلي هست اسمش فكر كنم Hitech يا يه چيزي تو اين مايه هاست قيمت اش هم يازده تومنه اينو ديدين؟

اگر ديدن به درد مي خوره؟ يا بي خيال بشم؟

يه headset Sony ديدم لامسب چي بودددددددد خدا 5.1 support مي كرد و كلي كارا ديگه ولي

قيمت :: 180 تومن :(

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hitech رو دیدم ولی باهاش کار نکردم اگه یه دونه می خواهی فکر نکنم بد باشه ولی اگه چند تا می خواهی در یک جا کار کنند اصلا طرف اینها نرو البته فکر نمی کنم که دو تاشر با هم مشکلی داشته باشه ولی بازم شانسیه.(معمولا روشون یه خازن وریابل برای تنظیم داره)
اون سونی روهم من نمتونم هیچ درکی از 5.1 بودنش داشته باشم ولی با 180 تومن من یه اسپیکر توپ می خرم نه هدفون.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
به نقل از hardware :
hitech اون سونی روهم من نمتونم هیچ درکی از 5.1 بودنش

منظورم اينكه sound 5.1 پشتيباني مي كنه :blink:

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم منظورم این بود که نمی فهمم که یک هدفون با دو دو گوشی چطور از 5.1 پشتیبانی می کند . مگر اینکه شمایلش هم با هد فونهای معمولی فرق داشته باشه.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نه همونه ولي خيلي khafan تره

دكمه پيچو ازاين جور چيزميزا

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید چیز خوبی باشه. ولی فکر نکنم من حاضر باشم 180 تومن برای این چیزا بسلفم! :blush:

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
HeadSet مي‌خواي يا HeadPhone؟ من يه هدفون بي‌سيم دارم. اطلاعاتي هم در موردشون دارم. اگه طلبه‌اي ندا بده!
مخلصم!

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون ميشم اگر اطلاعاتتو share كني

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
والا اون چيزي كه من مي‌دونم اينه كه اساساً هدفون‌هاي بي‌سيم، دو نوع هستن. يك نوع با امواج راديويي و عموماً FM كار مي‌كنن. نوع ديگه از InfraRed استفاده مي‌كنن. نوع اول، بخاطر استفاده از امواج راديويي، فاصلة بيشتري رو تا دستگاه مركزي‌شون پوشش مي‌دن، امكان قرار گرفتن دستگاه مركزي و هدفون در دو سوي يك ديوار رو دارن ولي كيفيت‌شون دقيقاً عين راديو هست. حتي پيچ تنظيم موج دارن، براي اين‌كه موج فرستنده رو با گيرنده يكي كنن. تقريباً هميشه يه خش خش خيلي ضعيف رو مي‌شنوين.
نوع دوم، فاصلة خيلي كم‌تري رو مي‌پوشونه و ضمناً هدفون و دستگاه مركزي، بايد «هم رو ببينن»! ولي كيفيت قابل قبول‌تري دارن.
معمولاً هدفون‌هاي سنگيني هستن. اگه يه هدفون خوب باشه، معمولاً بالاي 30 دلار قيمت داره. (مي‌شه پايين‌تر از اين قيمت هم خريد كرد، ولي كيفيت خيلي خوبي نخواهيد گرفت. دقت كنيم كه من در مورد هدفون صحبت مي‌كنم و توقعي كه از هدفون هست، نه توقعي كه از هدست هست)
دو سه ماه پيش كه مي‌خواستم براي خودم بخرم، چند تا مدل رو ديدم. اگه پيدا كردم و هنوز Valid بودن، لينك‌هاشون رو مي‌ذارم اين‌جا.
خودم يه Advent خريدم 45 دلار. از اون راديويي‌هاس. (بعضي مدل‌هاش اصلاً راديو FM هم روي خودشون دارن!).

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اين‌ها مدل‌هايي بود كه اون موقع انتخاب كرده بودم. نمي‌خواستم گرون در بياد.
Advent 900MHz Wireless Headphone مدل AW720
Advent 900MHz Wireless Headphones - Model: AW770
Sony Wireless Stereo Headphones with Transmitter - model #MDR-IF240RK

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اينم لينك‌هاش، پيداشون كردم. اميدوارم اين لينك‌ها هنوز معتبر باشن:

Headphones:
Advent 900MHz Wireless Headphones - AW720
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1051384461002&skuId=3484624&type=product

Advent 900MHz Wireless Headphones - AW770
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1051384520433&skuId=3730573&type=product

Sony Wireless Stereo Headphones with Transmitter - model #MDR-IF240RK
http://www.sears.com/sr/javasr/product.do?BV_UseBVCookie=Yes&vertical=ELEC&pid=05794664000

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا اون چيزي كه من مي‌دونم اينه كه اساساً هدفون‌هاي بي‌سيم، دو نوع هستن. يك نوع با امواج راديويي و عموماً FM كار مي‌كنن. نوع ديگه از InfraRed استفاده مي‌كنن.

تكميل ميكنم : نوع سومي هم هستند كه با امواج RF كار ميكنند. قيمت اين نوع هدفون ها نسبت به انواع ديگر بالاتره . مزيت اين نوع هدفون ها برد بيشتر، نويز كمتر، كيفيت بهتر و نيز صداي استريوي آنهاست. براي جلوگيري از تداخل امواج هنگام استفاده از چند هدفون،معمولا 3 تا 6 كانال مختلف بر روي هر كدام وجود دارد. من يك مدل با مارك SENNHEISER دارم كه ساخت آمريكاست و فوق العاده است. قيمتش هم حدود 160000 تومان هستش. هيچ ايرادي بهش وارد نيست و كيفيت صداش واقعا حرف نداره . بهترين امكانش هم SRS Power Surround هستش.
مدلهاي ارزونتر هم داره ميتوني توي اين سايت ببيني.

اين هم عكسش :
04966_pro2.jpg

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بچه ها خيلي استفاده كرديم ممنون برا توضيحات و لينك ها

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
بچه ها کسی از هدفون های جدید بازار خبری داره ؟

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
منظورت باز هم هدفون بي سيم است يا مدل ديگه اي رو مي گي ؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نه بیسیم اش ولی مدل خوب اش نه این اشغال های که تو بازاره :(
من هدفومن ام چند روز پیش داغون شد برا خونه می خوام

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
می خواستم از پایتخت بخرم ولی تو پایتخت فقط مدل های اشغالی تاشغالی بود و یه مدل هم بود که 5.1 پشتیبانی می کرد اون مدل هنوز همون قیمت قبلی بود.
تو این زمینه از اون sony خدا بیامرز خبری نبود و مارک های موجود JVC, AKG , Technic, Panasonic بود.
فعلا" Panasonic رو همه برای حرفه ای بودن Headphone هاش قبول داشتن. بعد از این هدفونی که من گرفتم یه هدفومن دیگه هم داشت با مارک Technic که 5.1 رو پشتیبانی می کرد و 215 تومن بود. بعضی از این مغازهای حرفه ای صدا AKG داشتن اون می گفتن این مارک خیلی حرفه ای هست و فقط هدفون و میکروفن حرفه ای می زنه که حدوده 135 به بالا بود قیمت هاش.

راستی یه هدفومن فوق العاده سونی هم بود که فقط یکی از مغازه ای گند مونده داشت و هرچی بخوای روش سوار بود از DTS گرفته تا شیر مرغ یه چیزی میگم یه چیزی می شنوید قیمت اش هم بخود اش می خواد !
300 تومن رند !:D
ولی گوشی بود ها !

الان اومدام خونه و هدفون رو تست کردم کیفیت اش و امکانات اش نسبت به قیمت اش خوب هست. اون یه ذره نویز همه گوشی های بدون سیم رو هم داره ولی Surround اش خیلی قشنگ جواب میده با DVD و واقعا" حال کردم با هاش .
برا پشتبانی مکانی یا همون فاصله اش از مرکز هم من تا 15 متر باهاش رفتم نویز خیلی کمی روش بود. فقط وقتی راه می رفتین.

یک ویژگی فوق العاده عالی این گوشی این هست که خودش اوماتیک فرکانس رو تنظیم می کنه و مثله بعضی گوشی های دیگه نمی خواد که دستی تنظیم بشه.
یک ویژگی خیلی خیلی خیلی مهم دیگه اش هم این هست که وقتی گوشی رو بزاری روی دستگاه مادرش خودش خود بخود شارش می شه و بعد از شارش 20 ساعت شارش هست.تو دستگاه های بی سیم این شارش خیلی مهم هست چون اگر باطری تموم بشه و شارژر نداشته باشه هی باید پول باطری بدید.
راستی این گوشی رو از یک نمایندگی خود پاناسونیک گرفتم بعضی جاهای دیگه هم به ندرت داشتن اش ولی قیمت ها فرق می کرد از نمایندگی اش بگیرن بهتر و مطمئن تر هست.خوشبختانه ملی کارت هم قبول می کردن و همونجا پول رو ریختیم و مشگل رفتن به عابر بانک ها که همیشه خراب هستن هم نداشتیم.

یه مشگلی هم هست من اول اومدم گوشی را به این Media player اشغال امتحان کردم دیدم ! ا اینکه هیچ فرقی نداره.
بعد یه DVD گذشتم و با Power DVD تست کردم کیفیت درست شد. بعد از خریدن این گوشی باید همه کارهاتون رو با Power DVD بکنید.
انشالا که این اطلاعات بدردتون بخره
موفق باشید
یاحق.

بالا