daltoon2012
Registered User
- نوشتهها
- 686
- لایکها
- 7
حتما شده دیگه زیاد فشارش بدی play میکنه !
من این کارو سپزدم به مدیران ..مزسی از کمک شما .
ممنون /منم خیلی وقته زدم ...
حتما شده دیگه زیاد فشارش بدی play میکنه !
من این کارو سپزدم به مدیران ..مزسی از کمک شما .
حرفه جدید !!!!!!!!!!!!
اول میگی کلا کار نمیکنه خرابه //// حالا میگی کار میکنه ولی جا به جا / پس بی زحمت تا شب کمی موزیک گوش بدی کاملا مشگلت با من رفع میشه ......مدیران بررسی کنن ...
انقدر چرند نگو حالمو بهم زدی اه
یکی که مورده اعتمادته بفرست بیاد تست کنه دیگه
ندیده بودیم اینجوریشو دیگه
حداقل رو حرفه خودت باش /تو گفتی هدیه میخوای منم تست کردم فرستادم . بعد رسیده دستت میگی رو آیفون جواب نمیده / 1. اولش نگفتی برا آیفون میخوای /2.هنذفری برا شرکتbeats هست به سفارش HTC و این شرکتی هم که کپی شو داده فقط جنسه درجه 2 تولید کرده /3.این شرکت موظفه بهترین کیفیت صدا رو از گوشی های HTC پخش کنه و این مختص HTCهست نه اینکه رو دستگاه دیگه کار نکنه " کار میکنه ولی همینطوری که خودت گفتی جا به جا میشه "" دقیقا انگاری که یه ماشین کنترلی رو با یه کنترلر دیگه هدایت کنی " چپ راستش میشه جلو عقب و جلو عقب میشه چپ و راستش . نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه ....!
الانم برا باره سوم میگم عفت کلام داشته باش به احترام آقا وحید جوابتو نمیدم تا رسیدگی بشه . الانم ختم تاپیک تا مدیرا بیان .
من خودم اصلیش رو خریدم 120 تومن.وقتی به new ipad وصل میکردم کنترلرش کار نمیکرد ولی صداش عالی بود.مهم هم صداست.در کل فقط رو گوشی های htc کنترلر کار میکنه.
من خودم اصلیش رو خریدم 120 تومن.وقتی به new ipad وصل میکردم کنترلرش کار نمیکرد ولی صداش عالی بود.مهم هم صداست.در کل فقط رو گوشی های htc کنترلر کار میکنه.
داداش نوکرتم شما یه چیزی بگو / های کپی رو بهشون دادم 42 الان شما 120 دادی به اصلش کار نمیکنه ...
دوست عزیز میدونم ! ولی رو one x هم کار نمیکنه ....تازه باید کلی فشار بدی تازه دکمه ی next جای play عمل میکنه ...این یعنی خرابه .
دوست عزیز میدونم ! ولی رو one x هم کار نمیکنه ....تازه باید کلی فشار بدی تازه دکمه ی next جای play عمل میکنه ...این یعنی خرابه .
کلی بازی در نیار ...درست بخون چه جوریه داستان خیلی هم مدعی هستی که سالم هستش یه نفر از تهران و بفرست بیاد تست کنه اگه واقعا راست میگی
چقدر جالبه شما هم آیفون داری هم one X بعد میای های کپی میخری برا گوشی های بالای 1 تومنت ... !!!!!
خداییش یکی بیاد این جمله رو بخونه .....من برای گوشیهای بالای یک میلیون تومنم solo hd کپی هم خریدم چه ربطی داره ؟؟؟؟؟ نه یکی بیاد بگه چه ربطی داره ؟؟؟؟
تازه مک بوک ایر هم دارم رو اونم تست کردم ....
چقدر جالبه شما هم آیفون داری هم one X بعد میای های کپی میخری برا گوشی های بالای 1 تومنت ... !!!!!
خداییش یکی بیاد این جمله رو بخونه .....من برای گوشیهای بالای یک میلیون تومنم solo hd کپی هم خریدم چه ربطی داره ؟؟؟؟؟ نه یکی بیاد بگه چه ربطی داره ؟؟؟؟
تازه مک بوک ایر هم دارم رو اونم تست کردم ....
حرفات باهم نمیخونه تا اومدن یکی از مدیران جواب نمیدم...
حرفات باهم نمیخونه تا اومدن یکی از مدیران جواب نمیدم...
=))))))))))
آقا آرمین تهران هستند.اگه ایشون تایید کنند که مشکل داره دیگه فکر نکنم حرفی توش باشه.
من از ایشون هم کمک خواستم ...
=))))))))))
من از ایشون هم کمک خواستم ...
من نمیخواستم وارد بحث این دوستمون بشم به یه دلایلی ولی جون ایشون ازم خواستن عرض میکنم
iBeats HTC روی محصولات Beats Support HTC هر 3 دکمه اش کار میکنه و روی محصولات Apple فقط دکمه Play/Pause کار میکنه و درست هم کار میکنه هم برای جواب دادن به تماس ها هم برای قطع و وصل کردن موزیک و اون 2 تا دکمه دیگه هیج عملی انجام نمیدن و ربطی به اصل بودن هم نداره و توی کپی های درجه 1و2 هم کار میکنه
من نمیخواستم وارد بحث این دوستمون بشم به یه دلایلی ولی جون ایشون ازم خواستن عرض میکنم
iBeats HTC روی محصولات Beats Support HTC هر 3 دکمه اش کار میکنه و روی محصولات Apple فقط دکمه Play/Pause کار میکنه و درست هم کار میکنه هم برای جواب دادن به تماس ها هم برای قطع و وصل کردن موزیک و اون 2 تا دکمه دیگه هیج عملی انجام نمیدن و ربطی به اصل بودن هم نداره و توی کپی های درجه 1و2 هم کار میکنه
دست شما درد نکنه ...حالا یکی بیاد بگه به ایشون که چرا این کار نمیکنه دکمه ها خرابه ...
من از این دوستمون(صاحب تاپیک) یکعدد از این Beats ها خریدم و احتمالا فردا پس فردا برسه دستم روی گوشی های مورد نظر هم تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
تا اینجایی هم که من با این دوستمون مکالمه داشتم انسانی صادق و محترمی هستن
انشالا مشکل حل شه ...
اقا یه چیزی
من htc دارم تهران هستم
یه قرار با اقای p30zone میزارم و هندزفری ایشون رو با گوشی خودم تست میکنم
اگه کارکرد ازشون میخرم که همه چی درست شه
ولی اگه حرف هاش صحت داشت برای همدردی با ایشون در این تاپیک مینویسم
منتظر تماساقای p30zone هستم تا قرار بزاریم
09361016002
دوست من مدير ها كه خودشون نميان اينجا !
اگه مشكلتون حل نشده بايد تو انجمن روابط عمومي بازارچه بحثتون رو ادامه بدين تا مديران قضاوت كنن