سلام، دوستان من هم شديدا دنبال اين گوشي هستم.
دلايلم براي انتخاب بيشتر ظاهر زيبا ، حجم و وزن كم، تاچ فلو بودن، wm6 و البته قيمت مناسبشه.
تابحال reviewهاي زيادي توسايتهاي مختلف ازش خوندم كه تقريبا همشون مثبت ارزيابيش كردن.
فقط چيزي كه گيجم كرده، نظرات گاها متناقض مصرف كنندهاي اين گوشيه!
يكي گفته سرعت عالي، تاچ اسكرين خوب، كاركرد روان، كيفيت موزيك عالي و بلندگوي قوي، در حاليكه ديگري گفته تاچ ضعيف، هنگهاي پي در پي، سرعت فوق العاده پايين و اينكه حتي قادر به پخش فايلهاي تصويري و فيلم هم نيست و هزار عيب ديگه.
خواهشم اينه كه اگه دوستاني هستند كه اين گوشي رو دارن يا اينكه حداقل دستشون گرفتن و باهاش كار كردن،
نظرشون رو بدن. اونچه كه مسلمه اينه كه سي پي يوي ضعيفي داره و نميتونه سرعت خيلي بالايي داشته باشه، اين قابل تحمله ولي اگه واقعا اينقدر ضعيفه كه فيلم پخش نكنه واويلاست!
استفاده من هم در حد نرم افزارهاي معمول مثل ديكشنري، خوندن فايلهاي pdf، انواع نرم افزارهاي تقويم و يادآوري، آفيس و گاها اينترنت واي فاي.
ممنون از همگي...
خوش آمدید دوست عزیز
من این گوشی رو نداشتم ولی اون چیزی که به نظر میرسه لااقل برای وجود سیستم فلو و سی پی یو 200 حتما مشگل سرعت رو داره
مشگل باطری هم که همه دوستان رو اون صحه میزارند
من شنیدم که برا دیدن فایلهای تصویری اگر یه بار قبل از دیدن سافت ریست بشه مشگل چندانی نخواهد داشت
در مورد صدا هم که همه تعریف میکنن از گوشی
از نظر زیبایی هم که هر چی بگیم کم گفتیم
موارد استفاده شما هم به خوبی جواب میده
در نتیجه مبارک