• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

HTC Touch

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
آره متاسفانه بر خلاف کل دنیا تو ایران مشکیش گیر نمیاد
من تمام رنگ هاشو از نزدیک دیدم ولی خدایی هیچ کدوم مشکیش نمیشه ;)

آره والا، البته سفیدش هم بدک نیست (البته اگه بخوای باید 750 تومن پیاده بشی) . ولی منم منتظرم که مشکیش بیاد :blush:

hyrcania

Registered User
لایک‌ها
0
فكر كنم بدترين رنگش مشكى باشه

اخه همه چى تو ايران مشكى است

حتى تلفنها هم تو ايران عزدارن!!:(:(

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان می تونن یک جا معرفی کنن که من این انهنسد رو بتونم پیدا کنم ، سی پی یو نهایتا 200 هست دیگه نه؟
بعد حدود قیمت هم دارید؟ ترجیحا ً جمهوری باشه
یک سئوال هم دارم ، می گویید که سیاهش گرونتر هست؟ رنگش برای من مهم نیست ، اما ترجیح می دهم رم 128 و رام 256 داشته باشه
ممنون از راهنمای شما

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
فكر كنم بدترين رنگش مشكى باشه

اخه همه چى تو ايران مشكى است

حتى تلفنها هم تو ايران عزدارن!!:(:(

رنگهای دیگش گرونتره ، در ضمن گوشی فعلی من سفیده

دوستان می تونن یک جا معرفی کنن که من این انهنسد رو بتونم پیدا کنم ، سی پی یو نهایتا 200 هست دیگه نه؟
یک سئوال هم دارم ، می گویید که سیاهش گرونتر هست؟ رنگش برای من مهم نیست ، اما ترجیح می دهم رم 128 و رام 256 داشته باشه
ممنون از راهنمای شما

پاساژ علاءالدین - طبقه همکف واحد 38- فروشگاه رسانا (همون رمضانی)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمای شما

دکتر جان همونطور که دوستمون گفتند تنها جایی که انهنسد داره رمضانی هستش که اوم هم از این بازار خراب سوء استفاده کرده و تاچی که قیمتش حدود 460$ هستش رو داره با قیمتهای وحشتناک بالا میفروشه
من اون اوایل انهنسد سفید رو ازش قیمت کردم گفت 650 ولی 600 هم میشد ازش گرفت و رنگ پوست پیازیشو میداد 550 ولی الان همون رنگ زشت پوست پیازیشو گذاشته 700 تومن و رنگ سفیدشو رو 750 میفروخت که الان دیگه نداره.
رنگ سباهشو که اصلاً دنبالش نباش چون گیر نمیاد .:wacko:​

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بچه ها سلام
کسی رام تاچ رو تا حالا عوض کرده ؟​

zix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمای شما

من امروز (پنج شنبه 18 بهمن) تاچ انهنسد رو (رم و روم 128 و 256) از رمضانی قیمت گرفتم میگفت 650 همه رنگی هم داشت و قیمت رنگها فرقی نمیکرد.
تاچ معمولی رو هم همه جا داشتن با گارانتی یاس از 550 تا 580.
خیلی خوشدست و کوچیکه. با پی پیسی ها دیگه قابل مقاسه نیست ولی ازیکی از تعمیر کارا شنیدم میگفت تاچ چون صفحه بیرونی از تاچ اسکرینش فاصله داره بعد از یه مدت حساسیتش از دست میره و خراب میشه و 180 آب میخوره!​

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

ولی ازیکی از تعمیر کارا شنیدم میگفت تاچ چون صفحه بیرونی از تاچ اسکرینش فاصله داره بعد از یه مدت حساسیتش از دست میره و خراب میشه و 180 آب میخوره!​

جک گفتن عزیز:blush: اگر اینتجوری ایفون باید خدا حافظی کنه دیگه

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
نهايتا چند وقت پيش يكي گرفتم
از نمايندگي ياس در پايتخت 567 تومن
ppc كوچك و زيبايي هست ولي cpu اون همونطور كه دوستان اشاره كردن ضعيف هست. البته براي كسي كه كارهاي معمولي داشته باشه آزار دهنده نيست.
اين گوشي تايواني هست
چيني و بدون گارانتي هم 510 در بازار موجود بود. پاساژ علاالدين گرون تر بود نسبت به نمايندگي پايتخت

hyrcania

Registered User
لایک‌ها
0
نهايتا چند وقت پيش يكي گرفتم
از نمايندگي ياس در پايتخت 567 تومن
ppc كوچك و زيبايي هست ولي cpu اون همونطور كه دوستان اشاره كردن ضعيف هست. البته براي كسي كه كارهاي معمولي داشته باشه آزار دهنده نيست.
اين گوشي تايواني هست
چيني و بدون گارانتي هم 510 در بازار موجود بود. پاساژ علاالدين گرون تر بود نسبت به نمايندگي پايتخت

دوست عزيز

OVERCLOCK بكنش بسيار عالى كار ميكنه

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخواستم یهHTC TOUCH نسخه Enhanced بگیرم .رفتم علاالدین یکی از مغازه ها یه touch نقره ای داشت گفت این همونه .ولی هیچ جای جعبه اطلاعاتی در مورد رم ورام ننوشته بود!!!اصلا من نفهمیدم که از کجا میشه فهمید این enhanced هست یا نیست؟!!!طرف میگفت enhanced فقط نقره ای داره و رنگ دیگه نداره؟!!
میخواستم ببینم این قضیش چیه؟
راستی قیمتش هم میگفت 570 با گارانتی یاس

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میخواستم یهHTC TOUCH نسخه Enhanced بگیرم .رفتم علاالدین یکی از مغازه ها یه touch نقره ای داشت گفت این همونه .ولی هیچ جای جعبه اطلاعاتی در مورد رم ورام ننوشته بود!!!اصلا من نفهمیدم که از کجا میشه فهمید این enhanced هست یا نیست؟!!!طرف میگفت enhanced فقط نقره ای داره و رنگ دیگه نداره؟!!
میخواستم ببینم این قضیش چیه؟
راستی قیمتش هم میگفت 570 با گارانتی یاس
نه قربان اون تاچ انهنسد نبوده آخه شرکت یاس جهان اصلا انهنسد وارد نکرده ضمنا تاچ انهنسد مشکیش هم هست .
موفق باشین .

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه قربان اون تاچ انهنسد نبوده آخه شرکت یاس جهان اصلا انهنسد وارد نکرده ضمنا تاچ انهنسد مشکیش هم هست .
موفق باشین .

ممنون از راهنماييتون.
پس چه طوري ميشه فهميدكه enhanced هست يا نيست؟ آي روي جعبه چيز خاصي نوشته شده؟‌من سايت www.htc.comرو كه رفتم هيچ مدلي با نام enhaned‌نديدم!!! يه مدلي بود كه رم و رامش بيشتر بود ولي فقط نوشته بود CDMAكه خوب توي ايران نبايد جواب بده ديگه!!!

hosseinmet

Registered User
لایک‌ها
7
روی جعبه برچسب داره که ram =128 و Rom=256 ، در ضمن کد گوشی به جای 3450 ، 3452 هست . برای اینکه کاملاً مطمئن بشی وقتی ویندوز بالا اومد وارد منوی setting بشید ، سپس تب System رو انتخاب کنید و در آخر گزینه Device Information . در این صفحه مشخصات رم و رام و ... نوشته شده .

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیروز آخرین ورژن رام آفیشیال تاچ که خود اچ تی سی رو سایتش ریلیز کرده بود رو دانلود و نصب کردم جالبه یه سری امکانات بهش اضافه شده نرم تر شده و کی برد تاچ هم بهش اضافه شده . مشخصات رام اینه :
ROM VERSION : 2.20.456.1B wwe

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها قیمت الان تاچ معمولی رو کسی داره:)

لطف میکنید اگر سریع خبر بدید:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها دستور ، برنامه ای ، چیزی هست که حساسیت تاچ این گوشی رو بالا ببرم:)

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها قیمت الان تاچ معمولی رو کسی داره:)

لطف میکنید اگر سریع خبر بدید:)
سلام استاد ارادتمندم .
تاچ يكي دو هفته اي هست كه كمياب شده ظاهرا ديگه قرار نيست وارد بشه .
آخرين قيمتي كه موجود بود 485 با گارانتي ياس جهان .

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها دستور ، برنامه ای ، چیزی هست که حساسیت تاچ این گوشی رو بالا ببرم:)
يكي از مشكلات گوشي هاي رده تاچ به استثناي دايموند - مشكل حساسيت صفحه و سختي كار با قلم و در عوض نرمي كار با انگشت هستش .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
استاد واقعا لطف کردید ممنون از توضیحات و اطلاعات:)

بالا