به نقل از en2fa :بابا......نگفتی چرا شيرنيشو بگيريم....مبارک باشه..يا باشه بوده باشه!(چون گفتی داشتم)
بابا يکم تعريف کن،توضيح بده ما نديد بديد ها هم بدونيم چجوری هست....
راستی mpx هم فعلاً در آسيا امده بيرون ها...فکر کنم 2-3 ماه ديگه تو دبی همه بشه پيداش کرد.....
هرچند که سرعت cpu کمی داره متأسفانه!
به نقل از ataasgari :-- جالبه بدونيد براي اين سيستم عامل نرم افزاري براي پشتياني زبان فارسي و عربي (به طور كامل ) وجود داره كه فوق العاده جالبه . اين نرم افزار محصول شركت Ectaco بوده و از فروش خيلي خوبي نيز برخورداره . پيشنهاد ميكنم كساني كه امكانش رو دارند اين نرم افزار رو خريداري كنند كه واقعا ارزشش رو داره.
به نقل از FARGO :عطا جان من آخرين ورژن اين نرم افزار را روي سيستم خودم يعني imate PDA2K نصب كردم با سريال نامبر خودش. ولي گويا اين نرم افزار براي Windows CE نوشته شده (عليرغم ادعاي خود سايت ectaco) چون اولا حروف را جدا جدا مينويسه مثلا كلمه "عطا" بصورت "اط ع" نوشته ميشه و ثانيا براي تايپ هر حرفي حدود 3-4 ثانيه كامپيوتر ميره توي حالت كما. (جدا 3-4 ثانيه سيستم متوقف ميشه براي هر حرف)
اين مشكل دقيقا براي يكي از دوستان ديگر هم اتفاق افتاده بود (سيستم اون هم Windows Mobile 2003 بود)
من بهترين نرم افزار فارسي سازي كه ديدم مربوط ميشه به شهاب حميدي با تقويم شمسي و بسيار هم عاليه.
اينم لينكش:
http://www.shahabonline.com/FarsiPack/
به نقل از FARGO :سيستم عامل پاكت پي سي شما چيه؟
من روي i-mate با سيستم عامل Mobile 2003 نصب كردم و مشكلي نداشت.
به نقل از FARGO :عجيبه :blink:
من دوباره چك ميكنم به شما خبر ميدم.
همين نرم افزار shahbonline را ميگي ديگه يا منظورت ectaco است؟
آقا بيربط به موضوع نيست ها...گير ندين!به نقل از FARGO :خيلي ممنون روزبه جان...مخلصيم
ولي هنوز تو كف MPx هستم.
سلام عطا جانبه نقل از ataasgari :تبريك !
عاليه ! حرفي توش نيست ! نرم افزار براش خواستي بگو برات بفرستم .
از دوبي گرفتي يا از تهران ؟ (آدرس سايت دوبي بود گفتم شايد از دوبي گرفته باشي ) چند ؟
فقط كاش مدلي كه كيبرد عربي داره نباشه !
چند پيشنهاد مهم! :
- حتما حتما براش Screen Protector بگير . اگر ايران گير نمياد بگو برات با پست بفرستم.
- تا باطريش تموم نشده شارژش نكن
- Auto Beam Receive اش رو خاموش كن
- از ناخن براي نوشتن يا انتخاب استفاده نكن
- وقتي روشنه حافظه اش رو بيرون نيار / وصل نكن
- از شارژر ماشين استفاده نكن
و چند مورد بديهي كه حتما خودت ميدوني.
يك سري نرم افزار هم هست كه اگر روش نصب كني هر كاري كه با پي سي ميشه كرد با اونم ميتوني انجام بدي كه سعي ميكنم تو اين هفته معرفي كنم ...
به نقل از meh_marashi :سلام عطا جان
در مورد PDA2K گفته بودی چنتا نرم افزار می دی ..... لطفآ وقتی رسیدی upload کنی ما رو هم خبر کن
سلام امين جان. در مورد imate و o2 اينا براي مايكروسافت نيستن. فقط سيستم عاملشون مايكروسافته. ولي اينا خيلي شبيه هم هستن. qtek هم عين هميناست. از طرف ديگه محصولات e-ten و everex هم مشابه همن. فكر كنم اينا يك سورس دارن كه داره با ماركهاي مختلف محصولاتش رو براي مناطق جغرافيايي مختلف بيرون ميدن.به نقل از fotocopy :یه سوال
محصولات Imate برای microsoft اه درسته ؟
توی مالزی با اسم O2 پخش شده
میخوام بدونم به اصلش ربطی داره یا نه ؟
به نقل از FARGO :سلام امين جان. در مورد imate و o2 اينا براي مايكروسافت نيستن. فقط سيستم عاملشون مايكروسافته. ولي اينا خيلي شبيه هم هستن. qtek هم عين هميناست. از طرف ديگه محصولات e-ten و everex هم مشابه همن. فكر كنم اينا يك سورس دارن كه داره با ماركهاي مختلف محصولاتش رو براي مناطق جغرافيايي مختلف بيرون ميدن.
به نقل از meh_marashi :سلام دوستان
XDA رو شرکت HTC که خیلی هم مرموزه و توی تایوانه می سازه. اسم های I-mate یا O2 اسم partner های HTC است که XDA رو می خرن و با نام تجاری خودشون می دن تو بازار. Windows Mobile هم فقط OS این XDA هاست. :f34r: