• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

I-Mate PDA2K DEVO

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
چنده این نرم افزار عطا جان ؟

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
بابا......نگفتی چرا شيرنيشو بگيريم....مبارک باشه..يا باشه بوده باشه!(چون گفتی داشتم)
بابا يکم تعريف کن،توضيح بده ما نديد بديد ها هم بدونيم چجوری هست....
راستی mpx هم فعلاً در آسيا امده بيرون ها...فکر کنم 2-3 ماه ديگه تو دبی همه بشه پيداش کرد.....
هرچند که سرعت cpu کمی داره متأسفانه!

خيلي ممنون روزبه جان...مخلصيم
ولي هنوز تو كف MPx هستم.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
-- جالبه بدونيد براي اين سيستم عامل نرم افزاري براي پشتياني زبان فارسي و عربي (به طور كامل ) وجود داره كه فوق العاده جالبه . اين نرم افزار محصول شركت Ectaco بوده و از فروش خيلي خوبي نيز برخورداره . پيشنهاد ميكنم كساني كه امكانش رو دارند اين نرم افزار رو خريداري كنند كه واقعا ارزشش رو داره.

عطا جان من آخرين ورژن اين نرم افزار را روي سيستم خودم يعني imate PDA2K نصب كردم با سريال نامبر خودش. ولي گويا اين نرم افزار براي Windows CE نوشته شده (عليرغم ادعاي خود سايت ectaco) چون اولا حروف را جدا جدا مينويسه مثلا كلمه "عطا" بصورت "اط ع" نوشته ميشه و ثانيا براي تايپ هر حرفي حدود 3-4 ثانيه كامپيوتر ميره توي حالت كما. (جدا 3-4 ثانيه سيستم متوقف ميشه براي هر حرف)
اين مشكل دقيقا براي يكي از دوستان ديگر هم اتفاق افتاده بود (سيستم اون هم Windows Mobile 2003 بود)

من بهترين نرم افزار فارسي سازي كه ديدم مربوط ميشه به شهاب حميدي با تقويم شمسي و بسيار هم عاليه.
اينم لينكش:
http://www.shahabonline.com/FarsiPack/

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
عطا جان من آخرين ورژن اين نرم افزار را روي سيستم خودم يعني imate PDA2K نصب كردم با سريال نامبر خودش. ولي گويا اين نرم افزار براي Windows CE نوشته شده (عليرغم ادعاي خود سايت ectaco) چون اولا حروف را جدا جدا مينويسه مثلا كلمه "عطا" بصورت "اط ع" نوشته ميشه و ثانيا براي تايپ هر حرفي حدود 3-4 ثانيه كامپيوتر ميره توي حالت كما. (جدا 3-4 ثانيه سيستم متوقف ميشه براي هر حرف)
اين مشكل دقيقا براي يكي از دوستان ديگر هم اتفاق افتاده بود (سيستم اون هم Windows Mobile 2003 بود)

من بهترين نرم افزار فارسي سازي كه ديدم مربوط ميشه به شهاب حميدي با تقويم شمسي و بسيار هم عاليه.
اينم لينكش:
http://www.shahabonline.com/FarsiPack/

دوست عزيز اين نرم افزار روي pocket pc نصب نمي شه و اين اشكال را مي گيره not valid windows ce setup البته اون فايلي را كه پسونده cabداره اين اشكال را مي گيره و فايلي را كه پسوند exe داره را اين اشكال را مي گيره (روي كامپيوتر) cant open date base file

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
سيستم عامل پاكت پي سي شما چيه؟
من روي i-mate با سيستم عامل Mobile 2003 نصب كردم و مشكلي نداشت.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
سيستم عامل پاكت پي سي شما چيه؟
من روي i-mate با سيستم عامل Mobile 2003 نصب كردم و مشكلي نداشت.

من هم روي i-mate PDA2K نصب كردم جواب نداد نميدونم چرا :wacko:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
عجيبه :blink:
من دوباره چك ميكنم به شما خبر ميدم.
همين نرم افزار shahbonline را ميگي ديگه يا منظورت ectaco است؟

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
عجيبه :blink:
من دوباره چك ميكنم به شما خبر ميدم.
همين نرم افزار shahbonline را ميگي ديگه يا منظورت ectaco است؟

shahbonline را ميگم دوست عزيز :(

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از FARGO :
خيلي ممنون روزبه جان...مخلصيم
ولي هنوز تو كف MPx هستم.
آقا بيربط به موضوع نيست ها...گير ندين!
خوب پس يعنی خريدی!
بدون شيرينی نميشه ها....حداقل يک قليون مهمونمون کن!
چند گرفتی؟خوب چيزيه يا نه؟

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
مخلصيم
در جواب داش روزبه و ealy بگم
من به شخصه از آنتن دهيش خيلي راضيم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من امروز جمهوري بودم .چند جا pda2k ديدم كه حداقل قيمتي كه ميگفتن 740 تومن بود( بدون گارانتي local)
يه جا هم بود كه مثلا گارانتي ميكرد(فروشگاه پل) البته گارانتي چه عرض شود ميگفت اگه بعد از خريد مشكلي پيش اومد با هزينه خودتون تعمير ميكنيم ولي اگه از جاي ديگه بخري بياري حتي با قيمت بيشتر هم تعميرش نمي كنيم و منم به اين نتيجه رسيدم كه بايد تعريف گارانتي رو عوض كنيم قيمت هم گفت چون هنوز دستمون نرسيده دقيق نمي دونيم ولي حدود 800 تومن .به نظر من خيلي احمقانست.

meh_marashi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
تبريك ! :cool:

عاليه ! حرفي توش نيست ! نرم افزار براش خواستي بگو برات بفرستم .
از دوبي گرفتي يا از تهران ؟ (آدرس سايت دوبي بود گفتم شايد از دوبي گرفته باشي ) چند ؟
فقط كاش مدلي كه كيبرد عربي داره نباشه !

چند پيشنهاد مهم! :
- حتما حتما براش Screen Protector بگير . اگر ايران گير نمياد بگو برات با پست بفرستم.
- تا باطريش تموم نشده شارژش نكن
- Auto Beam Receive اش رو خاموش كن
- از ناخن براي نوشتن يا انتخاب استفاده نكن
- وقتي روشنه حافظه اش رو بيرون نيار / وصل نكن
- از شارژر ماشين استفاده نكن
و چند مورد بديهي كه حتما خودت ميدوني.
يك سري نرم افزار هم هست كه اگر روش نصب كني هر كاري كه با پي سي ميشه كرد با اونم ميتوني انجام بدي كه سعي ميكنم تو اين هفته معرفي كنم ...
سلام عطا جان
در مورد PDA2K گفته بودی چنتا نرم افزار می دی ..... لطفآ وقتی رسیدی upload کنی ما رو هم خبر کن

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از meh_marashi :
سلام عطا جان
در مورد PDA2K گفته بودی چنتا نرم افزار می دی ..... لطفآ وقتی رسیدی upload کنی ما رو هم خبر کن

دوست عزيز در قسمت نرم افزارهاي win ce چنتا نرم افزار معرفي شده كه تا چند روز ديگه چند تا ديگه هم معرفي مي كنم

miladkdz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از اينا دوست داشتم! ولي يه منبع موسق بهم گفت با GSM ايران مشكل داره! حالا نميدونم درسته يا نه! بعدشم قيمتش خيلي بي ربط بود! مگر اينكه برم دبي بخرم! اونجا هم بنا به فرموده فروگل قيمتش چندان توفير نميكنه!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

محصولات Imate برای microsoft اه درسته ؟

توی مالزی با اسم O2 پخش شده

میخوام بدونم به اصلش ربطی داره یا نه ؟

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
یه سوال

محصولات Imate برای microsoft اه درسته ؟

توی مالزی با اسم O2 پخش شده

میخوام بدونم به اصلش ربطی داره یا نه ؟
سلام امين جان. در مورد imate و o2 اينا براي مايكروسافت نيستن. فقط سيستم عاملشون مايكروسافته. ولي اينا خيلي شبيه هم هستن. qtek هم عين هميناست. از طرف ديگه محصولات e-ten و everex هم مشابه همن. فكر كنم اينا يك سورس دارن كه داره با ماركهاي مختلف محصولاتش رو براي مناطق جغرافيايي مختلف بيرون ميدن.

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه بر و بچه ها.
من يه تازه واردم همه post هاتون رو خوندم و چيز هاي خوبي ياد گرفتم . اما نه اون چيز هايي كه ميخواستم.
تا جايي كه من search زدم چيزي در مورد imate jam پيدا نشد. تويه بازار ايران هم كمه انگار ... بيشتر imate ppc هست ... من اول ميخواستم pda2k بگيرم چون هم كيبرد داره هم wifi ولي به خاطر اندازه اش يك خرده شك دارم ميترسم كه دردسر ساز شه. براي همين الان به jam فكر ميكنم. راجع به ظاهر و قشنگيش كه شكي نيست .. از نظر mp3 و دوربين هم كه از pda2k بهتر هم هست ..سوال اصلي ام راجع به كارايي jam هست چون jam 64 ram داره و pda2k 128 mb ram داره. البته cpu jamسريعتر هست.. ميخواستم بدونم از نظر اجراي برنامه ها ممكنه كم بياره ؟؟؟ چون من ميخوام همه جور برنامه روش نصب كنم. و البته براي wifi هم مجبورم كارت SDIO بگيرم. ممنون ميشم اگه تجربه اي داشتين در اختيار من بذارين. در ضمن ميخوام كه از دبي بخرم.... بهتره نه ؟؟؟؟ لطفا زود به من جواب بدين چون2 -3روز ديگه بايد تصميمم رو گرفته باشم. :D

meh_marashi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از FARGO :
سلام امين جان. در مورد imate و o2 اينا براي مايكروسافت نيستن. فقط سيستم عاملشون مايكروسافته. ولي اينا خيلي شبيه هم هستن. qtek هم عين هميناست. از طرف ديگه محصولات e-ten و everex هم مشابه همن. فكر كنم اينا يك سورس دارن كه داره با ماركهاي مختلف محصولاتش رو براي مناطق جغرافيايي مختلف بيرون ميدن.

سلام دوستان
XDA رو شرکت HTC که خیلی هم مرموزه و توی تایوانه می سازه. اسم های I-mate یا O2 اسم partner های HTC است که XDA رو می خرن و با نام تجاری خودشون می دن تو بازار. Windows Mobile هم فقط OS این XDA هاست. :f34r:

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از meh_marashi :
سلام دوستان
XDA رو شرکت HTC که خیلی هم مرموزه و توی تایوانه می سازه. اسم های I-mate یا O2 اسم partner های HTC است که XDA رو می خرن و با نام تجاری خودشون می دن تو بازار. Windows Mobile هم فقط OS این XDA هاست. :f34r:

جالب بود...چيزي كه ميشد حدس زد اينا يكي هستن....منبع اين حرف شما كجاست؟

بالا