meh_marashi
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 4
- لایکها
- 0
به نقل از FARGO :جالب بود...چيزي كه ميشد حدس زد اينا يكي هستن....منبع اين حرف شما كجاست؟
http://forum.xda-developers.com/front_page.php
به نقل از FARGO :جالب بود...چيزي كه ميشد حدس زد اينا يكي هستن....منبع اين حرف شما كجاست؟
به نقل از Graveworm :سلام به برو بچ
من چند تا سوال داشتم از عطا خان و ديگر اساتيد
اول ميخواستم ببينم نرم افزار منشي تلفني براي Windows mobile version از كجا ميشه گير آورد ؟ البته من برا JAM ميخوام كه اونم خوب از همين سيستم عامل استفاده ميكنه
دوم اينكه با JAM بخوام به اينترنت وصل شم حتما Wireless Card بايد بخرم ؟ هم برا خودش هم برا كامپيوترم ؟
راه ديگه اي نداره ؟ با USB or Bluetooth , Infrared ؟؟ خوب البته روش Dial up هم به خاطر قيمتش راه خوبي نيست...
ممنون
به نقل از mahdeen :دوست عزيز به جمع ما خوش اومدي... اين تاپيك يك خرده قديميه !!!! يادش به خير.... من هم تازه كار بودم اون موقع !!!! و در اين صفحه مشخصه... اطلاعاتي هم كه نوشته شده محدود هست... شما از اين به بعد به تاپيك win ce مراجعه كني اطلاعات بهتري گير مياري...
در مورد منشي متاسفانه بايد بگم كه موجود نيست و نوشته نشده...
در مورد اينترنت.. اگه بخواي wifi باشه بله هم براي jam و هم براي pc ... درواقع يك wireless network درست ميكنين... با bluetooth ميشه network درست كرد و به اينترنت وصل شد.. اما فايده اي نداره.... از طرفي range بلوتوث محدود هست...
usb و اينفرا رد هم كه هيچي...
بهترين طريقه بي سيم GPRS هست كه در ايران راه اندازي نشده.. wifi و hotspot ها هم كه به صورت عمومي در اختيار همه نيستن...
يك راه جالب البته غير سيار و سيمي كه من ديدم استفاده از ppc modem هست.. يك مودم كوچك كه در sd slot قرار ميگيره و به خط تلفن شهري وصل ميشه و شما شماره گيري ميكنين.. دقيقا مثل يك pc ...