Wiseman
مدیر بازنشسته
دوستانی که قبلا این گوشی رو داشتن گفتن که تاچ کلا عوض شده نه اینکه فقط یه مشکل جزیی داشته.آقا تعمیری نیست این گوشی یک قسمت تاچش رنگش دز پس زمینه سفید یک کمی روشن تر از جاهای دیگر بود که این دوستمون میخواست تاچش رو عوض کنه ولی وقتی من رام گوشی رو عوض کردم و کیفیت تصویرش هم بالاتر رفت اصلن اون نقطه سفید دیگه دیده نمیشه والا زمانی که ما میخواستیم بخریم نمیدونیم چرا کسی به ما نمیگفت تعمیریه فقط دوسته عزیزم آقا رضا به من گوشزد کرد که این لکه رو داره و منم به چند نفر از خریدارها که بهم پی ام دادن تمام ماجرا رو شرح دادم من توی پی تی زیاد خرید و فروش داشتم و هیچ کسی تا حالا از دسته جنسی که من بهش دادم ناراضی نبوده اگر قصده بدی داشتم اصلن اعلام نمیکردم که گوشی رو از آقا رضا خریدم چون دوستان در جریان این گوشی بودند پس خواهشا مراعات رو بفرمایید
و من این رو هم متذکر شدم که گوشی هندونه در بسته که نیست وقتی طرف میاد گوشی رو بخره همه جاش رو نگاه میکنه بچه 14 ساله که نیست گوشی بهش بدن ذوق کنه در ضمن من 2 روز هم مهلت تست دادم حالا هرکسی مایل بود من بهش میدم وگرنه میبرم علاالدین اونجا راحت 130 الی 140 ازم برمیدارن همین دیروز علاالدین یه گوشی ان 73 که دوربین و بلوتوثش مرخص شده بود من به قیمت 60 تومان دیروز فروختم اگر اینجا میخواستم بزارم 1000 تا بحث کارشناسی میکردن آخر سر هم فروش نمیرفت
ما هم گفتیم بزار این گوشی دسته یه آدم اهلش بیافته چون واقعا از این گوشی راضی بودم
به هر صورت الان که دیگه فروخته شده ولی شما میبایستی صداقتتون رو نشون میدادید و تمام موارد رو در پست اول ذکر میکردید نه پی ام.