پس كي؟ بعدا؟! :blink:به نقل از merulaalba :حالا چرا فعلا؟!
من که خوب يادمه....منم خواستم اظهار نظر کنم اما ديدم خيلی تعدادتون زياده....اما ما رو همون حرف قديم هستيم...که خودت ميدونیبه نقل از irgamer :یادش به خیر اون قدیما منو rammstein و یکی دو نفر دیگه فقط طرفدار AMD بودیم و تعدادمون کم بود از این اینتلی ها کتک می خوردیم حالا چه اوضاع عوض شده :lol:
اینتل اینتل خدا نگه دار تو!!!! ---------بسوزد بسوزد سی پی یویه مخالف تو!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از en2fa :من که خوب يادمه....منم خواستم اظهار نظر کنم اما ديدم خيلی تعدادتون زياده....اما ما رو همون حرف قديم هستيم...که خودت ميدونی
:lol:
آقا حالا که cpu مدل بالا سفارش میدی حداقل بگو fx-55اون موقع ديدي همين فردا ظهر مرغ خون Fx53 هم شد نصف قيمت
اون موقع هم ندا ميدادي در خدمت بوديم!به نقل از irgamer :یادش به خیر اون قدیما منو rammstein و یکی دو نفر دیگه فقط طرفدار AMD بودیم و تعدادمون کم بود از این اینتلی ها کتک می خوردیم حالا چه اوضاع عوض شده :lol:
مرسي اشـــــتـــــــهابه نقل از MohammadR :شاید روزی برد با اینتل شود! هیچ معلوم نیست. اما با این وضعی که به پیش آمده فکر نمی کنم.![]()
آقا حالا که cpu مدل بالا سفارش میدی حداقل بگو fx-55:lol:
من که منتظر fx-57 90 نانومتری هستم یک راست برم بخرمش. :lol: :lol: :lol:
بگیرینش !! هنور اون طرفیه:f34r:من که خوب يادمه....منم خواستم اظهار نظر کنم اما ديدم خيلی تعدادتون زياده....اما ما رو همون حرف قديم هستيم...که خودت ميدونی
مهرداد یادته تاپیک تولدمو به دعوای اینتل و AMD کشوندی؟ :evil:اینتل اینتل خدا نگه دار تو!!!! ---------بسوزد بسوزد سی پی یویه مخالف تو!!!!!!!!
ما پشتمون به شما مردم همیشه در صحنه گرمهاون موقع هم ندا ميدادي در خدمت بوديم!
کشوندم یا کوشوندم :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: فقط اینتل!! فقط ویندوزبه نقل از irgamer :بگیرینش !! هنور اون طرفیه:f34r:
مهرداد یادته تاپیک تولدمو به دعوای اینتل و AMD کشوندی؟ :evil:![]()
ما پشتمون به شما مردم همیشه در پشت صحنه گرمه![]()
.
تحریف چیه!! تصحیح کردم اونم با قرمز!! میشی 19!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:به نقل از irgamer :حالا دیگه حرفهای منو تحریف می کنی؟![]()
اینتل استراتژیش رو تغییر داده به علاوه به اون CPU که قولش رو داده بودن که هم ویندوز هم Mac OS رو می تونه اجرا کنه داریم نزدیک می شیم.
موفق باشید.
واي مهرداد ايول!! تو هم وينتل!به نقل از mehrdad1355 :تحریف چیه!! تصحیح کردم اونم با قرمز!! میشی 19!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
الان با چی کامپیوترت کار می کنه ؟اینتل؟
سیستم عاملت چیه ویندوز!!؟؟
فقط گمونم مرورگرت اپرا باشه!! :lol: :lol: