زنده باد اینتل!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:به نقل از Jacky :خدايي خيلي بي معرفتي بـيــــــــد
الان هم زنگ زدم قيمت گرفتم 3 همون 190 و 3.5 هم 280 چي بساطيه :wacko: :wacko: :wacko:
به نقل از Jacky :خدايي خيلي بي معرفتي بـيــــــــد
الان هم زنگ زدم قيمت گرفتم 3 همون 190 و 3.5 هم 280 چي بساطيه :wacko: :wacko: :wacko:
بي خيال شما هم بيا تو تيمه اينتل .به نقل از hwt ::blink: از اي ام دي خيلي بعيد بود ! اما همچنان اي ام دي دوست داريم![]()
دوست عزيز جالب همينه ، كه اينتل با اين پيشنه اي كه در كامپيوتر داره ، نتونسته جلوي رقيب نوپا عرض اندام كنه . و افتخار AMD هم همينه كه از يك اتاق 60 متري شروع كردن و حالا به اين سطح فروش بالا در سطح جهاني رسيده . اينتل در طول اين سالها ، بارها كاهش قيمت 50 درصدي داشته تا بتونه با cpuهاي amd رقابت بكنه و از همين جا ميشه فهميد كه اگه قيمت ها واقعي بودن هيچ وقت به اين حد كاهش نداشت . و سياست گذاري هاي اين چندسال اخير amd خيلي موفق تر از اينتل بوده . اين قضيه سر تكنولوژي ramهم نيز ثابت شد. amd روي تكنولوژي DDR سرمايه گذاري كرد و intelروي RD Ram كه همونطور كه همه ديديم اينتل كاملا شكست خورد و حتي در بك بازه زماني ( حدود سه ال و نيم پيش ) دوباره رفت سراغ SD Ram ها و نهايتا مجبور شد رو به DDR بياره و ....اون دوران كه اينتل مي گفته ترخه مرغ ( به تخم مرغ ) هنوز كسي حتي فكر اينكه شركتهاي سي پي يو سازي بشن
البته شما با تشبيه اينتل به مايكروسافت كلاس اينتل رو خيلي پايين اوردي . مايكروسافت شركتي كه خودش مي گه : ما هيچوقت اول نيستيم ، ولي هرگز دوم نمي مونيم . واصولا خلاقيت و نواوري در كارهاي مايكروسافت نيست . ولي اينتل يك شركت كاملا صاحب سبك و نواور است . ( من هميشه انصاف رو رعايت مي كنم )تعبير اينتلمثله مايكروسافت
ای بابا من می خواستم 3500+ 90nm بگیرم.به نقل از xPlod :قيمت 3500 هم اگه عوض نشده به خاط اينه كه همه 3500 هاي موجود تو بازار 130 نانوئه و هيچ كدومش هم فروش نرفته.
نمیخوام بحث را به نرم افزار بکشونم، به نظر من مایکروسافت خیلی کاراش تقلیده تا نوآوریبه نقل از hwt :ايول ! جكي!
اما خيلي بي انصافيا :blink:
مايكروسافت سالي 3000 تا اختراع ثبت مي كنه ! چطور نو آوري نداره :blink:
خب... ظاهرا اولين سري مادربرداي nForce 4 هم عرضه شده. اين خيلي خوبه. حتما تا ارديبهشت قيمت هاش هم توي ايران منطقي ميشه. خب مسلما اين روي قيمت محصولات اينتل هم اثر ميذاره. پس با اين وجود منم هم با رئيس موافقم كه يه 5 ماهي دندون روي جيگر بذارين.به نقل از MohammadR :ای بابا من می خواستم 3500+ 90nm بگیرم.
جه بد شد. البته صبر من زیاده می ذارم 5 ماه دیگه
:wacko:
من طرفدار متعصبی نیستم. اگر دیدم اینتل هم قیمت با AMD،
64 بیتی زده و پتانسیل کاری بالایی داره چرا اینتل نخریم؟ باید دید که چه خواهد شد.
امسال اتفاقات خوبی میفته:
در نیمه ی اول 2005 Sempron 3000+ با سوکت 939 را خواهیم داشت.سمپرون 3200+ نیز با دو سوکت 754 و 939 میاد.
در نیمه ی سوم هم سر و کله ی sempron 3400+ پیدا میشه.
در نیمه ی دوم 2005، Athlon 64 3700+ را با سوکت 939 خواهیم دید.
در نیمه ی سوم هم که منتظر آنیم، Athlon 64 4200+ و Fx-57 را می بینیم.
کسی که میخواد کامپیوتر بخره به نظر من دست نگهداره تا 5 ماه دیگه.
هم سوکت 939 و مادربرد هایش در بازار جا میفته و هم بعد از اون محصولات جدید عرضه میشه.
![]()
به نقل از Jacky :دوست عزيز جالب همينه ، كه اينتل با اين پيشنه اي كه در كامپيوتر داره ، نتونسته جلوي رقيب نوپا عرض اندام كنه . و افتخار AMD هم همينه كه از يك اتاق 60 متري شروع كردن و حالا به اين سطح فروش بالا در سطح جهاني رسيده . اينتل در طول اين سالها ، بارها كاهش قيمت 50 درصدي داشته تا بتونه با cpuهاي amd رقابت بكنه و از همين جا ميشه فهميد كه اگه قيمت ها واقعي بودن هيچ وقت به اين حد كاهش نداشت . و سياست گذاري هاي اين چندسال اخير amd خيلي موفق تر از اينتل بوده . اين قضيه سر تكنولوژي ramهم نيز ثابت شد. amd روي تكنولوژي DDR سرمايه گذاري كرد و intelروي RD Ram كه همونطور كه همه ديديم اينتل كاملا شكست خورد و حتي در بك بازه زماني ( حدود سه ال و نيم پيش ) دوباره رفت سراغ SD Ram ها و نهايتا مجبور شد رو به DDR بياره و ....
البته شما با تشبيه اينتل به مايكروسافت كلاس اينتل رو خيلي پايين اوردي . مايكروسافت شركتي كه خودش مي گه : ما هيچوقت اول نيستيم ، ولي هرگز دوم نمي مونيم . واصولا خلاقيت و نواوري در كارهاي مايكروسافت نيست . ولي اينتل يك شركت كاملا صاحب سبك و نواور است . ( من هميشه انصاف رو رعايت مي كنم )
پس لطف كنيد انجمتون خيلي بزرگ باشه چون كه ما خيلي زياديم !به نقل از hwt :اقا من مي گم يك انجمن واسه اينتل باز كنيم كه هي اينجا نيان![]()