• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

IBM و AMD در سال 2005 مي خوان بتركونن!

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
خوب بالاخره اینتل رقیب اصلی این دو تا هست چه بخوایم چه نخوایم پاش میاد وسط ;)
همکاری AMD و IBM که در Hyper Transport هم بود باعث خوشحالی منه چون بر روی هردو پلتفورم (PC و Mac) پردازنده سازهای محبوبم همکاری دارن ;)
موفق باشید.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
و اما IBM تکمیل شده ی تکنولوژی Partitioning که قبلا فقط در نسخه های رده بالای Power استفاده می کرد رو به PowerPC 970 یا همون G5 میاره که امکان شبیه سازی از داخل سخت افزار رو داره و امکان اجرای چندین سیستم عامل متفاوت رو همزمان می ده که نمی دونم جزوش سیستم عاملهای x86 هم هست یا نه.
موفق باشید.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به خبري كه هم اكنون به دستم رسيد توجه فرمائيد:

طبق آخرين اخبار واصله، كمپاني معظم Advanced Micro Device يا همون AMD خودمون، در يك اقدام كاملا ناجوانمردانه به ناگاه توليد محصولات A64 خود را متوقف كرده و تا رسيدن به قيمت مطلوب (!) توليد آن ها را از سر نخواهد گرفت.
شركت محترم آلبالو هم به محض دريافت اين خبر، در يك عمل تلافي جويانه قيمت هاي جديد محصولات خود را از روز شنبه بدين گونه اعلا كرد:
Athlon 64 3000+ 939: فقط 190 هزار تومان (هفته پيش 155 هزار تومن بود)
Athlon 64 3200+ 939: فقط 225 هزار تومان (هفته پيش 190 هزار تومن بود)

با اين احتساب و با توجه به اينكه تا تعطيلات اونا تموم بشه تازه تعطيلات ما شروع ميشه و بازار ما كاملا تابع شرايط جهانيه (مثلا زلزله ديروز!!)، براي خريد محصولات جديد بايد تا ارديبهشت صبر كرد، فقط 5 ماه ناقابل.

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
خدايي خيلي بي معرفتي بـيــــــــد
الان هم زنگ زدم قيمت گرفتم 3 همون 190 و 3.5 هم 280 چي بساطيه :wacko: :wacko: :wacko:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Jacky :
الان هم زنگ زدم قيمت گرفتم 3 همون 190 و 3.5 هم 280 چي بساطيه :wacko: :wacko: :wacko:
زنده باد اینتل!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
دیگه واسه ای ام دی ارزون دادن صرف نمی کنه!
حالا فکر نکنم دیگه قیمتهای ای ام دی مثل سابق جذاب باشه!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :

قيمت 3500 هم اگه عوض نشده به خاط اينه كه همه 3500 هاي موجود تو بازار 130 نانوئه و هيچ كدومش هم فروش نرفته.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
:blink: از اي ام دي خيلي بعيد بود ! اما همچنان اي ام دي دوست داريم :(

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
:blink: از اي ام دي خيلي بعيد بود ! اما همچنان اي ام دي دوست داريم :(
بي خيال شما هم بيا تو تيمه اينتل .
اينتل بديش اينه كه آدامو مجبور به نگاه كردن روي جيب مي كنه نه تهش ! اما خوب اگه اين بديه كه اي ام دي هم
اينطوري شده ! اما اينتل هيچ وقت اينطوري نوسانه قيمت نداره ! بعد هم اون دوران كه اينتل مي گفته ترخه مرغ
( به تخم مرغ ) هنوز كسي حتي فكر اينكه شركتهاي سي پي يو سازي بشن 2 تارو نمي كرده . ! . تعبير اينتل
مثله مايكروسافت و اي ام دي مثله گوگل غلطه . اي ام دي مثله لينوكس ! چند وقت پيش يكجا خوندم :
لينوكس مجاني گرانتر از ويندوز پولي :lol:
ما چاكر افرادي مثه فايربوي هستيم ولي تو اين يك مورد عمرن !

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
اون دوران كه اينتل مي گفته ترخه مرغ ( به تخم مرغ ) هنوز كسي حتي فكر اينكه شركتهاي سي پي يو سازي بشن
دوست عزيز جالب همينه ، كه اينتل با اين پيشنه اي كه در كامپيوتر داره ، نتونسته جلوي رقيب نوپا عرض اندام كنه . و افتخار AMD هم همينه كه از يك اتاق 60 متري شروع كردن و حالا به اين سطح فروش بالا در سطح جهاني رسيده . اينتل در طول اين سالها ، بارها كاهش قيمت 50 درصدي داشته تا بتونه با cpu‌هاي amd رقابت بكنه و از همين جا ميشه فهميد كه اگه قيمت ها واقعي بودن هيچ وقت به اين حد كاهش نداشت . و سياست گذاري هاي اين چندسال اخير amd خيلي موفق تر از اينتل بوده . اين قضيه سر تكنولوژي ram‌هم نيز ثابت شد. amd روي تكنولوژي DDR سرمايه گذاري كرد و intel‌روي RD Ram كه همونطور كه همه ديديم اينتل كاملا شكست خورد و حتي در بك بازه زماني ( حدود سه ال و نيم پيش ) دوباره رفت سراغ SD Ram ها و نهايتا مجبور شد رو به DDR بياره و ....
تعبير اينتلمثله مايكروسافت
البته شما با تشبيه اينتل به مايكروسافت كلاس اينتل رو خيلي پايين اوردي . مايكروسافت شركتي كه خودش مي گه : ما هيچوقت اول نيستيم ، ولي هرگز دوم نمي مونيم . واصولا خلاقيت و نواوري در كارهاي مايكروسافت نيست . ولي اينتل يك شركت كاملا صاحب سبك و نواور است . ( من هميشه انصاف رو رعايت مي كنم )

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ايول ! جكي!
اما خيلي بي انصافيا :blink:
مايكروسافت سالي 3000 تا اختراع ثبت مي كنه ! چطور نو آوري نداره :blink:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
من خيلي پيشرفت هاي سخت افزاري رو ديدم كه مايكروسافت در اونها دخيل بوده ، اما بازهم بعيد مي دونم كه ناشي از IQ خودشون باشه ، يا ...

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
من خودم اتلون 1600 دارم واقعا هم ازش راضيم 3سال عالي كار كرده

زماني كه اينتل P4 با قابليت HT رو عرضه كرد از اتلون ايكس پي تقريبا به طور كامل جلو افتاد و بارتون AMD هم نتونست كار زيادي بكنه و قيمت بالايي تقريبا برابر با اينتل داشت ولي اي ام دي با پردازنده ي 64 بيتيش تونست به اينتل برسه

ولي خب چند تا خطر اي ام دي رو تهديد مي كنه يكي انويديا كه بهترين چيپ ها رو باسه اي ام دي ميزد داره ميره
براي اينتل چيپ برنه
بيشتر موفقيت امسال اي ام دي به خاطر جلو بودن از اينتل در پردازش 64 بيتي هست كه اينتل هنوز 32 بيتي ميزنه
حالا سال ديگه اينتل بخواد 64 بيتي توليد كنه و احتمالا مايكروسافت هم سال ديگه ويندوز 64 بيتي نسخه ي كامل رو عرضه كنه بازار خيلي ميره سمت اينتل بالاخره مردم دنيا مي خوان پردازش 64 بيتي داشته باشن و وقتي ببينين مخترع پردازنده يعني اينتل اين امكان رو فراهم مي كنه به خاطر اسمش هم كه شده سمت اون ميرن

حالا بايد ديد همكاري با آي بي آم و پردازنده هاي دو هسته اي هم كه در راهه مي تونه باسه ي AMD در سال 2005 خوش يمن باشه يا نه

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از xPlod :
قيمت 3500 هم اگه عوض نشده به خاط اينه كه همه 3500 هاي موجود تو بازار 130 نانوئه و هيچ كدومش هم فروش نرفته.
ای بابا من می خواستم 3500+ 90nm بگیرم.
جه بد شد. البته صبر من زیاده می ذارم 5 ماه دیگه
:wacko:
من طرفدار متعصبی نیستم. اگر دیدم اینتل هم قیمت با AMD،
64 بیتی زده و پتانسیل کاری بالایی داره چرا اینتل نخریم؟ باید دید که چه خواهد شد.
امسال اتفاقات خوبی میفته:
در نیمه ی اول 2005 Sempron 3000+ با سوکت 939 را خواهیم داشت.سمپرون 3200+ نیز با دو سوکت 754 و 939 میاد.
در نیمه ی سوم هم سر و کله ی sempron 3400+ پیدا میشه.
در نیمه ی دوم 2005، Athlon 64 3700+ را با سوکت 939 خواهیم دید.
در نیمه ی سوم هم که منتظر آنیم، Athlon 64 4200+ و Fx-57 را می بینیم.
کسی که میخواد کامپیوتر بخره به نظر من دست نگهداره تا 5 ماه دیگه.
هم سوکت 939 و مادربرد هایش در بازار جا میفته و هم بعد از اون محصولات جدید عرضه میشه.

;)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از hwt :
ايول ! جكي!
اما خيلي بي انصافيا :blink:
مايكروسافت سالي 3000 تا اختراع ثبت مي كنه ! چطور نو آوري نداره :blink:
نمیخوام بحث را به نرم افزار بکشونم، به نظر من مایکروسافت خیلی کاراش تقلیده تا نوآوری

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از MohammadR :
ای بابا من می خواستم 3500+ 90nm بگیرم.
جه بد شد. البته صبر من زیاده می ذارم 5 ماه دیگه
:wacko:
من طرفدار متعصبی نیستم. اگر دیدم اینتل هم قیمت با AMD،
64 بیتی زده و پتانسیل کاری بالایی داره چرا اینتل نخریم؟ باید دید که چه خواهد شد.
امسال اتفاقات خوبی میفته:
در نیمه ی اول 2005 Sempron 3000+ با سوکت 939 را خواهیم داشت.سمپرون 3200+ نیز با دو سوکت 754 و 939 میاد.
در نیمه ی سوم هم سر و کله ی sempron 3400+ پیدا میشه.
در نیمه ی دوم 2005، Athlon 64 3700+ را با سوکت 939 خواهیم دید.
در نیمه ی سوم هم که منتظر آنیم، Athlon 64 4200+ و Fx-57 را می بینیم.
کسی که میخواد کامپیوتر بخره به نظر من دست نگهداره تا 5 ماه دیگه.
هم سوکت 939 و مادربرد هایش در بازار جا میفته و هم بعد از اون محصولات جدید عرضه میشه.

;)
خب... ظاهرا اولين سري مادربرداي nForce 4 هم عرضه شده. اين خيلي خوبه. حتما تا ارديبهشت قيمت هاش هم توي ايران منطقي ميشه. خب مسلما اين روي قيمت محصولات اينتل هم اثر ميذاره. پس با اين وجود منم هم با رئيس موافقم كه يه 5 ماهي دندون روي جيگر بذارين.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Jacky :
دوست عزيز جالب همينه ، كه اينتل با اين پيشنه اي كه در كامپيوتر داره ، نتونسته جلوي رقيب نوپا عرض اندام كنه . و افتخار AMD هم همينه كه از يك اتاق 60 متري شروع كردن و حالا به اين سطح فروش بالا در سطح جهاني رسيده . اينتل در طول اين سالها ، بارها كاهش قيمت 50 درصدي داشته تا بتونه با cpu‌هاي amd رقابت بكنه و از همين جا ميشه فهميد كه اگه قيمت ها واقعي بودن هيچ وقت به اين حد كاهش نداشت . و سياست گذاري هاي اين چندسال اخير amd خيلي موفق تر از اينتل بوده . اين قضيه سر تكنولوژي ram‌هم نيز ثابت شد. amd روي تكنولوژي DDR سرمايه گذاري كرد و intel‌روي RD Ram كه همونطور كه همه ديديم اينتل كاملا شكست خورد و حتي در بك بازه زماني ( حدود سه ال و نيم پيش ) دوباره رفت سراغ SD Ram ها و نهايتا مجبور شد رو به DDR بياره و ....

البته شما با تشبيه اينتل به مايكروسافت كلاس اينتل رو خيلي پايين اوردي . مايكروسافت شركتي كه خودش مي گه : ما هيچوقت اول نيستيم ، ولي هرگز دوم نمي مونيم . واصولا خلاقيت و نواوري در كارهاي مايكروسافت نيست . ولي اينتل يك شركت كاملا صاحب سبك و نواور است . ( من هميشه انصاف رو رعايت مي كنم )

جكي جان با همه اين صحبتها فقط اينتل . بذار 64 بيتيش بياد . مي پوكونه ! ! ! شما يك xeon جور كن
درسته كمي گرونه ولي ديگه خداس !
در ضمن مايكروسافت نفس من بيده ! هزاريم لينوكس و ليندوز و يونيكس و مكينتاش هم باشه به پاش نميرسه
مايكروسافتم كارشو از يك 60 متري شروع كرده . اينتل هم همينجور ! بي خيال خوب هر كي يك عقيده اي داره
و نميشه اونو تغيير داد !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اينتل تميتو بردارو بروووووووووووو :rolleyes: :lol:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
خواهش می کنم بحث به کتک کاری نکشه. :lol:
در مورد لینوکس و ویندوز تحت تاپیکی به عنوان مایکروسافت در گفتگوی آزاد به اندازه ی کافی بحث شده.
در زمینه ی سرور هم بهتره بحث سرور راپیش نکشیم ما حدود صحبتمان تا 300 هزار تومان بیشتر نیست.
بحث Xeon VS Opteron 64 و سوکتهای 940 بحث دیگریست!
نمی دانم چرا هر کی در این فاروم هست یا طرفدار لینوکس و AMD هست
یا Intel و ویندوز :wacko:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اقا من مي گم يك انجمن واسه اينتل باز كنيم كه هي اينجا نيان :rolleyes:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :