به نقل از alizaman :
چند وقت پيش يكي از بچه ها تو همين فورام گفت كه يه برنامه براي Kill كردن كاربرهاي روي RAS نوشته به اسم DCPLUS، فكر كنم كه حيلي ها هم ازش خواستن كه اون رو براشون بفرسته، از جمله خود من. اما تا همين چند روز پيش من اون برنامه رو تست نكرده بودم، اما الان كه ازش استفاده كردم ديدم كه ظاهرا كار نميكنه، ميخواستم بدونم كسي تونسته از اون برنامه استفاده كنه و احيانا! كسي برنامه ديگه اي براي اين كار داره ؟!
اون فايل كه ازش صحبت ميكنيد ويروسي بود ( عمدا يا سهوا آن را دیگه I Dont Know) ولی کلا اگه میخواید با NTTac و با استفاده از مودم یا مولتی پورت راحت عمل kill را انجام بدید پیشنهاد میکنم از MGetty که یکی از برنامه های تحت linux هست استفاده کنید .
من سال 1998 این مسئله را از Technical Support گروه mastersoft که نویسنده برنامه هستند سوال کردم جواب دادند که با win کامپتیبل نیست .
ولی اگه دوست دارید ازش استفاده کنید میتونید سرویس SNMP را دلخل ویندوز راه بندازید و یک Permission خواندن نوشتن بهش بدید و توسط SNMP kill Command خود NTTacPlus کاربران را DC کنید
البته من خودم اون موقع که نیاز به این کار داشتم (همون سال 98) از یک کیت الکترونیکی استفاده کردم که فرامین را از طریق Com Port بهش ارسال میکردم و کارم راه افتاد