• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Kill كردن كاربر ها روي NTTacPlus

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند وقت پيش يكي از بچه ها تو همين فورام گفت كه يه برنامه براي Kill كردن كاربرهاي روي RAS نوشته به اسم DCPLUS، فكر كنم كه حيلي ها هم ازش خواستن كه اون رو براشون بفرسته، از جمله خود من. اما تا همين چند روز پيش من اون برنامه رو تست نكرده بودم، اما الان كه ازش استفاده كردم ديدم كه ظاهرا كار نميكنه، ميخواستم بدونم كسي تونسته از اون برنامه استفاده كنه و احيانا! كسي برنامه ديگه اي براي اين كار داره ؟!

behnam_z53

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
چند وقت پيش يكي از بچه ها تو همين فورام گفت كه يه برنامه براي Kill كردن كاربرهاي روي RAS نوشته به اسم DCPLUS، فكر كنم كه حيلي ها هم ازش خواستن كه اون رو براشون بفرسته، از جمله خود من. اما تا همين چند روز پيش من اون برنامه رو تست نكرده بودم، اما الان كه ازش استفاده كردم ديدم كه ظاهرا كار نميكنه، ميخواستم بدونم كسي تونسته از اون برنامه استفاده كنه و احيانا! كسي برنامه ديگه اي براي اين كار داره ؟!
chetori dari azash estefadeh mikoni?

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_z53 :
chetori dari azash estefadeh mikoni?
همون طوره كه تو Group توضيح داده شده بود، تو قسمت Kill اون دستوري كه گفته شده بود رو نوشتم و اون فايل رو هم تو قسمت External قرار دادم، اما كار نكرد، يكي از بچه ها گفت اون برنامه احتمالا Backdoor بوده !

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از alizaman :
همون طوره كه تو Group توضيح داده شده بود، تو قسمت Kill اون دستوري كه گفته شده بود رو نوشتم و اون فايل رو هم تو قسمت External قرار دادم، اما كار نكرد، يكي از بچه ها گفت اون برنامه احتمالا Backdoor بوده !

عزيز جان / شما يه نورتون نصب كن روي سيستم و آپ ديت كن بعد فايلت رو اجرا كن يا اينكه برو سراغش اونوقت نورتون رو ميبيني كه ميگه :
. . .

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از M-r-r :
عزيز جان / شما يه نورتون نصب كن روي سيستم و آپ ديت كن بعد فايلت رو اجرا كن يا اينكه برو سراغش اونوقت نورتون رو ميبيني كه ميگه :
. . .
من هم كه همين حرف رو تائيد كردم :)

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :

اون فايل كه ازش صحبت ميكنيد ويروسي بود ( عمدا يا سهوا آن را دیگه I Dont Know) ولی کلا اگه میخواید با NTTac و با استفاده از مودم یا مولتی پورت راحت عمل kill را انجام بدید پیشنهاد میکنم از MGetty که یکی از برنامه های تحت linux هست استفاده کنید .
من سال 1998 این مسئله را از Technical Support گروه mastersoft که نویسنده برنامه هستند سوال کردم جواب دادند که با win کامپتیبل نیست .
ولی اگه دوست دارید ازش استفاده کنید میتونید سرویس SNMP را دلخل ویندوز راه بندازید و یک Permission خواندن نوشتن بهش بدید و توسط SNMP kill Command خود NTTacPlus کاربران را DC کنید
البته من خودم اون موقع که نیاز به این کار داشتم (همون سال 98) از یک کیت الکترونیکی استفاده کردم که فرامین را از طریق Com Port بهش ارسال میکردم و کارم راه افتاد

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه با SNMP جواب بده كه خيلي جالب ميشه! ميتونيد راهنمايي منيد كه بعد از نصب SNMP بايد چه كاري انجام بدم تا دستور Kill رو ارسال كنه ؟ :)

vertigomaker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
اگه با SNMP جواب بده كه خيلي جالب ميشه! ميتونيد راهنمايي منيد كه بعد از نصب SNMP بايد چه كاري انجام بدم تا دستور Kill رو ارسال كنه ؟ :)

وقتي سرويس SNMP فعال بشه هر دستگاه روی کامپیوتر یک MIB خواهد داشت که هر مودم هم بالطبع یکی را خواهد داشت حالا اگه SNMP در حالت خواندنی نوشتنی تنظیم شده باشه میتونید بهش دستور خاصی بفرستید که البته تمام این ها توی کتابهای مربوط به پروتکل SNMP هست

بالا