hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
ادميزاد و هزار و يك دردبه نقل از daftarekhaterat :عجب حكايتي شده وا...![]()

ادميزاد و هزار و يك دردبه نقل از daftarekhaterat :عجب حكايتي شده وا...![]()
و اينگونه تايپيك منحرف ميشود...به نقل از davidmors :من كه اگه اين دختره مجرد بود حاظر بودم باهاش عروسي كنم:lol:
نه تاپيك منحرف نميشود.به نقل از daftarekhaterat :و اينگونه تايپيك منحرف ميشود...
اين عكسو هيچ موقع رو نكرده بوديا!!!! گذاشته بودي براي سورپرايز؟به نقل از daftarekhaterat :و اينگونه تايپيك منحرف ميشود...
اولا گمون كنم منظورت از اواتار همون تايپيكه!به نقل از neo2 :ادمين محترم. لطفا اين آواتار رو نبنديد. منم با نظر دوستمون ديويد موافقم. ثابت كردن يك موضوع فقط در حرف
نيست. من بايد با عمل نشون بدم. مدير محترم خواهشا اين تاپيك رو دنبال كنيد.
من بايد اين سايت رو به نحو احسنت تموم كنم. و اونوقت كه ديديد واقعا درآمد داره از گفته هاي خودتون پيشمون
ميشيد.![]()
به اميد اون روز. فعلا خداحافظ تا زماني كه سايت رو كاملا راه اندازي كنم.
خداحافظ همگي با همه عقايد و نظراتتون كه همه واسه من محترمه و منو خيلي كمك كرد. :happy::happy:
من زياد وارد نيستم اما مثلا ببين اگه از هر شخص 10 دلار حق عضويت گرفته بشه و بعد از ده تا عضويت پشت سرش پول بهش برسه ميشه فقط 10 دلار. و اين چرخه اصلا جالب نيست. هن عضو بشم پول بدم. تو عضو بشي پول بدي بعد پول عضويت تو برسه به من! اين كه تجارت نشد.به نقل از davidmors :خب از نظر تئوري اين سيستم عمل ميكنه اما به چه صورت ؟
دقت كنيد :
احمد 50 دلار :::محمود 50 دلار :::: حامد 50 دلار :::: ......
خوب پول آخري ها ها ميره واسه اولي ها
به نقل از m_amin :ولی کلا نتوورک مارکتینگ ها همین جوریه حتی هاپا یعنی پول بعدیا رو میدن به قبلیا