با سلام
خدمت دوستان عزیزم
با سلام به همه اين تاپيك فقط مخصوص بازي معروف مافيا هست..
بچه ها اگر سوالي چيزي دارند مي تونند اين جا بپرسند...
بله هر شخصی اگر در رابطه با این بازی سوالی دارد می تواند در همین تاپیک بپرسد .
بايد بهتون بگم كه مافيا در اون جايي كه شما Sam رو ميكشيد و بعد اون دمو ها مياد تموم نميشه...
تقريبا حدود 20 مرحله ديگه هم در بازي ها وجود داره كه متاسفانه در ايران ( نميدونم به چه علت ) وجود نداره..
در واقع داستان اصلی بازی پس از کشته شدن توماس در مرحله آخر به پایان می رسد
و این 20 مرحله در واقع یک بازگشت به دوران گذشته توماس می باشد .
همان دورانی که بعد از اتمام مدت زمان زندانی شدن توماس طبق گفته های خود او در طول سالهای جنگ جهانی و قبل و بعد از آن اتفاق افتاده .
در ایران هم پیدا می شود .!
چرا هستش ربطي به ايران هم نداره!اسمشم Free Ride Exterem فكر كنم باشه!
19 تا مرحله است كه خيلي سخته.من فقط 2 تاشو تونستم برم ops:
بعضي هاش تقريبا غير ممكنه!
بله این تعداد مرحله وجود دارد و مرحله 20 آن مرحله ایست غیر قابل باور !!!!!!!!!!!!
که روزی که در این تاپیک به آن خواهیم رسید من توضیح خواهم داد .( اگر هم از دوستان شخصی اطلاع خاصی دارد می تواند در همین تاپیک در اختیار دیگر دوستان قرار بدهد . )
مثلا اون مرحله هست كه مثل فيلم SPEED كاميونه وقتي به سرعت 50 مايل ميرسه ديگه نبايد پايين تر بياد وگرنه منفجر ميشه.من شايد 30 بار رفتم اما حتي به نصفه راه هم نميتونستم برسم :!:
خب انتخاب مسیر در آن شک و هیجان کمی سخت بود !
خلاصه هر كي بتونه اونو تموم كنه واقعا مافيايي!ميتونه بره تو كار سيگار برگ(يا الماس؟)
ایول !
اینو خوب اومدی !!!؟
نه اون قسمت هايي رو كه من تو عكس مشخص كردم رو تو هيج جاي بازي پيدا نمي كين..
من خودم فري رايد اكسترا رو هم رفتم 12 تا شو رفتم ولي چند تاش قير ممكنه يكيش رو هم اره همون كاميتونه هست ..
من كه تا سر يه پل ميرسم اون جا پل سر بالايي هستش سر عت ادم كم ميشه بعد يه دفه...!
بمب!
مسیر اشتباه !!!!!!!!!
گفتم كه اينا MOD هستن...مگه بازي رو تموم نكردي؟اين صحنه ها اصلا نبود تو بازي!
حالا MOD هم كه فقط مرحله اضافي نيست.براي همين مافيا من يه بار يه MOD ديدم كه موتور گرافيك بازي رو تغيير ميداد :shock:
يعني اگه فايلو نصب ميكردي ميتونستي كاري كني كه برف بياد :shock:
فايلشم خيلي بزرگ بود حدوده 300 مگابايت.الان لينكش يادم نيست.پيدا كردم ميام ميزارم.
گفته شما کاملا درست است .
سعی می کنم به مرور زمان این نوع تغییرات را برای علاقه مندان بازگو کنم .
سلام.من اين بازي رو موقعي خريدم كه گرافيكم 32 بود.و نتونستم بازي كنم.بعد از اون هم كه گرافيكم رو 64 كردم زياد بازيش نكردم.يعني سي ديم خراب شد و ديگه وقت نكردم برم بخرمش.ولي تو همون مدت كوتاه فهميدم چه بازيه خدايي هست.حالا ميخواستم تو اين تاپيك راجع به اين بازي صحبت كنيم.چند روز ديگه هم ميرم دوباره اين بازي رو ميگيرم.(مافيا اولين بازي بود كه من خريدم).هر چند اين بازي قديمي هست ولي بازيهاي خوب قديمي نميشن.هر كسي عكسي از اين بازي داره يا نكته ي جالبي داره بگه.
من هم اولین بار با کارت گرافیک 32 اجرا کردم .(
در قسمتهای شب کم می آورد ) ولی به هر حال عشق به مافیا باعث شد تا با گرافیک 32 و رم 256 (
حدود 5 سال پیش ) بازی را بارها و بارها به اتمام برسانم و هنوز بعد از این مدت طولانی آن را از روی سیستم پاک نکنم !!! :blink:
در ضمن من هم اولین بازی که
3 سی دی بود خریدم همین مافیا بود .
دهانم از تعجب باز مانده بود که چرا 3 عدد سی دی می باشد .!!؟!!؟
:lol:
این دو تاپیک رو یکی کردم
موفق باشید
از مدیر فعال آن زمان ( و البته بازنشسته این زمان ) بسیار تشکر می کنم . :happy: :happy:
خب این یک یاد آوری خلاصه از آنچه تا کنون بر این بازی نوشته شده بود می باشد .
اما از این لحظه به بعد ..................
.