• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Mafia : The City Of Lost Heaven

mreza2008

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از naghebeh :
من از بازی مافیا خیلی خیلی خوشم اومده و توش گیر کردم لطفا" کمک کنید .در این بازی قسمت 7 بخش 3 از مرحله sara اون جاییکه سارا با

تامی وارد کوچه میشوند و با سه نفر دعوا میکند بعد سارا فرار کرده به حیاط پشتی ساختمان بعدی میرود و سه نفر دیگر می ایند این سه نفر رو

نیز با پنجه بکس و مشت ولگد ناک اوت میکند.حالا بعد از این کارها باید چکار کرد ؟ چگونه به مرحله بعد می رود؟ من شاید 100 بار تا اینجا

اومدم ولی نمیدانم چگونه به مرحله بعد بروم ؟تورو به خدا کمکم کنید...
همین طور که دوستون گفتند باید همه را بکشی و بعد به همراه سارا قدم بزنی و بری دنبالش تا برسه به خونش.
و از اینجا به بعد اینقدر بازی برات جذاب میشه که تا تمومش نکنی از جات بلند نمیشی.

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینطور که شنیدم نسخه 2 نداره یعنی بعد از این پدر خوانده ساخته میشه.

راستی کسی میدونه تو قسمت race واسه اینکه همیشه برنده بشی حتی اگه نفر اخر شی کدوم دکمه رو باید زد و چه موقع؟؟؟ میگن 0 اما من هر جا چه قبل چه بعد هر چی میزنم میبازم؟!انگار باید همراه یه کلید دیگه زد؟کی؟مردم از بس 5 دور و تموم کردم و هی باختم...
ممنون

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان خفن
من الان تو مرحله race گیر کردم.کسی میدونه تو قسمت race واسه اینکه همیشه برنده بشی حتی اگه نفر اخر شی کدوم دکمه رو باید زد و چه موقع؟؟؟ میگن 0 اما من هر جا چه قبل چه بعد هر چی میزنم میبازم؟!انگار باید همراه یه کلید دیگه زد؟کی؟مردم از بس 5 دور و تموم کردم و هی باختم.شومصد بار رفتم.پیر شدم واسه اول شدن یعنی وقت هم ندارم .کمک...
ممنون

amir6502003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته قبلش یه برنامست که باید نصب کردوتو اون گفته 0 ولی کار نمی ده.میگن همراه یه چی دیگه باید زد؟و کجاش؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amir6502003 :
اینطور که شنیدم نسخه 2 نداره یعنی بعد از این پدر خوانده ساخته میشه.

راستی کسی میدونه تو قسمت race واسه اینکه همیشه برنده بشی حتی اگه نفر اخر شی کدوم دکمه رو باید زد و چه موقع؟؟؟ میگن 0 اما من هر جا چه قبل چه بعد هر چی میزنم میبازم؟!انگار باید همراه یه کلید دیگه زد؟کی؟مردم از بس 5 دور و تموم کردم و هی باختم...
ممنون
فقط کافیه سر پیچ ها گاز ندی ! من یادمه حدود 2.5 ساعت نشستم و ردش کردم.
من دقیقا در جریان این 0 که گفتی نیستم ولی یه راهی هست مثل اینکه باید از راه فرعی بری (راهی که جلوش رو بستن) بعد که می ری تو اون راه وقتی check point زد این 0 رو بزن .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

هر چند سن و سالی از من گذشته و .........
به هر حال
این تاپیک تا روزی که من در این فروم هستم زنده خواهد بود :rolleyes: بعد از آن را نمی دانم :D

برای شروع کار من پستهای قبلی را می خوانم ............. :blink:

از دوستان علاقه مند نیز دعوت به همکاری می کنم ............. :rolleyes:

امیدوارم که بتوانم اطلاعات خوبی را در اختیار شما قرار بدهم .... :cool:

تجزیه و تحلیل جزء به جزء و ثانیه به ثانیه و میلیمتر به میلیمتر این بازی ........:lol:

:happy: :happy: :happy:

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
به هر حال این بازی هنوز هم جای بحث دارد.
یک سوال: آیا بازی دیگری را می شناسید که از هر نظر به همین زیبایی باشد چون مافیای 2 که در صفحات قبل نوشته ساخته نشده است؟
ممنون

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
من اولين باره كه تو اين تاپيك حرف ميزنم

ميخواستم بگم لذت بخش ترين بازي كه تو عمرم انجام دادم بازي مافيا بود كه 4 5 بار تمام مرحله هاشو رفتم

و واقعا لذت بخش و خاطره انگيز بود:)

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا این مرحله ی مسابقه ی ماشین سواریش خیلی سخت بود ، من 50 ، 60 بار مسابقه دادم ولی هر بار شکست خوردم ، تا آخر با ترینر هم نتونستم ، دیگه داشتم نا امید میشدم از زندگی که دوست خوبم عرفان جان که عضو فروم بودن ، سیو گیم هاشونو در اختیار من گذاشتن ، تا بالاخره من این مرحله رد کردم و ادامه ی مسابقه .
اگه میشه راجع به این مرحله توضیحات بیشتری بدین.

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
یک سوال: آیا بازی دیگری را می شناسید که از هر نظر به همین زیبایی باشد چون مافیای 2 که در صفحات قبل نوشته ساخته نشده است؟
ممنون

شبیه این من که ندیدم ولی پدر خوانده یه شباهت هایی داره ولی در کل با هم خیلی فرق دارن ولی می ارزه که اون رو هم بازی کنی.
آقا این مرحله ی مسابقه ی ماشین سواریش خیلی سخت بود ، من 50 ، 60 بار مسابقه دادم ولی هر بار شکست خوردم ، تا آخر با ترینر هم نتونستم ، دیگه داشتم نا امید میشدم از زندگی که دوست خوبم عرفان جان که عضو فروم بودن ، سیو گیم هاشونو در اختیار من گذاشتن ، تا بالاخره من این مرحله رد کردم و ادامه ی مسابقه .

دیگه اینقدر ها هم سخت نیست چند تا پیچ سخت داره که اگه خوب ردشون کنی دیگه مشکلی نداره یکمی تمرین میخواد که ببینی چرا دفعه قبل مثلا تو پیچ چرخت شکست یا چرخیدی .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
خدمت دوستان عزیزم

با سلام به همه اين تاپيك فقط مخصوص بازي معروف مافيا هست..
بچه ها اگر سوالي چيزي دارند مي تونند اين جا بپرسند...
بله هر شخصی اگر در رابطه با این بازی سوالی دارد می تواند در همین تاپیک بپرسد .

بايد بهتون بگم كه مافيا در اون جايي كه شما Sam رو ميكشيد و بعد اون دمو ها مياد تموم نميشه...
تقريبا حدود 20 مرحله ديگه هم در بازي ها وجود داره كه متاسفانه در ايران ( نميدونم به چه علت ) وجود نداره..
در واقع داستان اصلی بازی پس از کشته شدن توماس در مرحله آخر به پایان می رسد
و این 20 مرحله در واقع یک بازگشت به دوران گذشته توماس می باشد .
همان دورانی که بعد از اتمام مدت زمان زندانی شدن توماس طبق گفته های خود او در طول سالهای جنگ جهانی و قبل و بعد از آن اتفاق افتاده .
در ایران هم پیدا می شود .!
چرا هستش ربطي به ايران هم نداره!اسمشم Free Ride Exterem فكر كنم باشه!
19 تا مرحله است كه خيلي سخته.من فقط 2 تاشو تونستم برم ops:
بعضي هاش تقريبا غير ممكنه!
بله این تعداد مرحله وجود دارد و مرحله 20 آن مرحله ایست غیر قابل باور !!!!!!!!!!!!
که روزی که در این تاپیک به آن خواهیم رسید من توضیح خواهم داد .( اگر هم از دوستان شخصی اطلاع خاصی دارد می تواند در همین تاپیک در اختیار دیگر دوستان قرار بدهد . )

مثلا اون مرحله هست كه مثل فيلم SPEED كاميونه وقتي به سرعت 50 مايل ميرسه ديگه نبايد پايين تر بياد وگرنه منفجر ميشه.من شايد 30 بار رفتم اما حتي به نصفه راه هم نميتونستم برسم :!:
خب انتخاب مسیر در آن شک و هیجان کمی سخت بود !

خلاصه هر كي بتونه اونو تموم كنه واقعا مافيايي!ميتونه بره تو كار سيگار برگ(يا الماس؟)
ایول !
اینو خوب اومدی !!!؟:D

نه اون قسمت هايي رو كه من تو عكس مشخص كردم رو تو هيج جاي بازي پيدا نمي كين..
من خودم فري رايد اكسترا رو هم رفتم 12 تا شو رفتم ولي چند تاش قير ممكنه يكيش رو هم اره همون كاميتونه هست ..
من كه تا سر يه پل ميرسم اون جا پل سر بالايي هستش سر عت ادم كم ميشه بعد يه دفه...!
بمب!
مسیر اشتباه !!!!!!!!! :(

گفتم كه اينا MOD هستن...مگه بازي رو تموم نكردي؟اين صحنه ها اصلا نبود تو بازي!
حالا MOD هم كه فقط مرحله اضافي نيست.براي همين مافيا من يه بار يه MOD ديدم كه موتور گرافيك بازي رو تغيير ميداد :shock:
يعني اگه فايلو نصب ميكردي ميتونستي كاري كني كه برف بياد :shock:
فايلشم خيلي بزرگ بود حدوده 300 مگابايت.الان لينكش يادم نيست.پيدا كردم ميام ميزارم.
گفته شما کاملا درست است .
سعی می کنم به مرور زمان این نوع تغییرات را برای علاقه مندان بازگو کنم .

سلام.من اين بازي رو موقعي خريدم كه گرافيكم 32 بود.و نتونستم بازي كنم.بعد از اون هم كه گرافيكم رو 64 كردم زياد بازيش نكردم.يعني سي ديم خراب شد و ديگه وقت نكردم برم بخرمش.ولي تو همون مدت كوتاه فهميدم چه بازيه خدايي هست.حالا ميخواستم تو اين تاپيك راجع به اين بازي صحبت كنيم.چند روز ديگه هم ميرم دوباره اين بازي رو ميگيرم.(مافيا اولين بازي بود كه من خريدم).هر چند اين بازي قديمي هست ولي بازيهاي خوب قديمي نميشن.هر كسي عكسي از اين بازي داره يا نكته ي جالبي داره بگه.
من هم اولین بار با کارت گرافیک 32 اجرا کردم .( در قسمتهای شب کم می آورد :eek: ) ولی به هر حال عشق به مافیا باعث شد تا با گرافیک 32 و رم 256 (حدود 5 سال پیش ) بازی را بارها و بارها به اتمام برسانم و هنوز بعد از این مدت طولانی آن را از روی سیستم پاک نکنم !!! :blink:
در ضمن من هم اولین بازی که 3 سی دی بود خریدم همین مافیا بود .
دهانم از تعجب باز مانده بود که چرا 3 عدد سی دی می باشد .!!؟!!؟
:lol:
این دو تاپیک رو یکی کردم
موفق باشید
از مدیر فعال آن زمان ( و البته بازنشسته این زمان ) بسیار تشکر می کنم . :happy: :happy:

خب این یک یاد آوری خلاصه از آنچه تا کنون بر این بازی نوشته شده بود می باشد .
اما از این لحظه به بعد ..................
:rolleyes: .

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
بله . کاملا حق با شماست .
این بازی هنوز هم جای بحث و تبادل نظر بین دوستان را دارد .:cool:
پس شما و دیگر دوستان علاقه مند را به این کار دعوت می کنم .
و اما در مورد مافیا 2 :
این بازی هرگز ساخته نشده و نخواهد شد ( البته امیدوارم که شماره 2 برای آن ساخته نشود ! می دانید چرا ؟ چون اغلب بازی هایی که شماره 2 دارند هرگز نتوانسته اند محبوبیت شماره قبلی آن را پیدا کنند و همواره نقاط ضعف بسیاری را به همراه داشته اند . تا اینکه شماره های بعدی برای آنها ساخته شده است ! و سازنده ها توانسته اند به نحوی شماره 2 از همان بازی را در بین شماره اول و سوم حل کنند !؟!؟! ):blink:

در مراسمی که به عنوان تشکر و قدر دانی از تهیه کنندگان این بازی ترتیب داده شده بود
در انتها ( همان موقع که تماشا گران آنها را تشویق پایانی می کردند ) همگی می گویند :
دوباره دوباره دوباره ...........
و تهیه کنندگان در جواب تماشاگران می گویند :
مزه اش همان یک باره ......

من اولين باره كه تو اين تاپيك حرف ميزنم
ميخواستم بگم لذت بخش ترين بازي كه تو عمرم انجام دادم بازي مافيا بود كه 4 5 بار تمام مرحله هاشو رفتم
و واقعا لذت بخش و خاطره انگيز بود
من هم همینطور .
امیدوارم که شاهد حضور شما در این تاپیک باشیم :happy:
آقا این مرحله ی مسابقه ی ماشین سواریش خیلی سخت بود ، من 50 ، 60 بار مسابقه دادم ولی هر بار شکست خوردم ، تا آخر با ترینر هم نتونستم ،
خب من هم مدت بسیاری را صرف این قسمت کردم .
حتی دفعه اول بازی را پاک کردم ؟؟!!!!!! :blink:
بعد از چند ماه ( تابستان بود ) دوباره بازی را نصب کردم
و ایندفعه موفق شدم در طول کمتر از یک هفته تمام بازی را پشت سر بگذارم .
ولی از ترینر و کد تقلب و ...... استفاده نکردم .:D

دیگه داشتم نا امید میشدم از زندگی
:eek: :eek: :eek:

اگه میشه راجع به این مرحله توضیحات بیشتری بدین
.
حتما در آینده بحث مفصلی بر روی آن با یکدیگر خواهیم داشت :happy:

شبیه این من که ندیدم ولی پدر خوانده یه شباهت هایی داره ولی در کل با هم خیلی فرق دارن ولی می ارزه که اون رو هم بازی کنی
:blink: :blink: :blink: :hmm: .

موفق باشید .
:happy:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
چی شد توماس از پدر خوانده خوشت نمی یاد؟ خوب چرا ناراحت میشی شباهت هایی به هم دارن این نمیشه منکر شد. من سر اینکه کدوم قشنگ تره یا بهتره بحث نکردم ( خودم هم نظرم روی مافیاست).
21.gif

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و تشکر از جناب SoheilStar به علت معرفی بازی پدر خوانده. حتماً تهیه و بازی می کنم. امیدوارم مانند اسمش به مافیا هم شبیه باشد.
از جناب TOMASS ANJELLO هم خواهش می کنم بیشتر توضیح بدهند که منظور از 20 مرحله پایانی همان فری راید اکستریم هست یا چیز دیگری است.

با تشکر

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4

واسه منم اولاش خيلي سخت بود..فقط كافيه كه سر پيچهاي تند آروم تر بپيچي.به همين راحتي:)

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
SoheilStar
چی شد توماس از پدر خوانده خوشت نمی یاد؟ خوب چرا ناراحت میشی شباهت هایی به هم دارن این نمیشه منکر شد. من سر اینکه کدوم قشنگ تره یا بهتره بحث نکردم ( خودم هم نظرم روی مافیاست).

نه دوست عزیز
ناراحت نشدم
ولی
بهتر است که پدر خوانده را هیچ گاه در سطح مافیا ..........
و اصلا با او مقایسه نکنیم ...........
:cool:
mosyhey1

از جناب TOMASS ANJELLO هم خواهش می کنم بیشتر توضیح بدهند که منظور از 20 مرحله پایانی همان فری راید اکستریم هست یا چیز دیگری است.
به روی چشم
در تاپیک جدید ی که در زیر لینک آن را داده ام به این کار خواهیم پرداخت :happy:

با سلام
خدمت دوستان عزیز
به منظور ارائه مطالب مورد نظر خود در رابطه با بازی
MAFIA
در صورت تمایل می توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1048253&posted=1#post1048253

پیروز باشید .......

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
سلام
من هم این بازی رو تمام کردم
الان وقتی این تاپیکو دیدم خاطرات چند سال پیش دو باره برام زنده شد
یادش بخیر

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
از ابتدا شروع می کنیم
پس از نصب بازی و انجام تنظیمات گرافیکی بازی
بر روی آیکن آن در صفحه دسکتاپ کلیک می کنیم .
ابتدا دموی شرکت های سازنده و پشتیبانی را مشاهده می کنید .
حال
فیلم خالکوبی آن شخص را مشاهده می کنید
آن موقع برای اولین باری بود که من خالکوبی
آن هم به این روش را مشاهده می کردم
:lol:
این خود نشان از عمق بازی دارد
مخصوصا آن سیگاری که همان مرد چاق در کنار لب خود گذاشته است
و دودهای سیگار به چشمان او فرو می رود ( کمی دقت کنید !!) :D
به هر حال آرم شرکت " ایلوشن سافت وار " بر روی بازوی ان مرد ناشناس حک می شود . :happy:
مرد ناشناس بیرون می رود !

در را می بندد ...
حال پس از یک لود کوتاه به
Main Menu
وارد می شوید
و آن موزیک دلربا !! را می شنوید .
اگر کمی دقت به خرج بدهید
زمانی که شما مکان نمای ماوس را روی تیترهای مختلف در منوی بازی حرکت بدهید
دوربین مقابل نیز به سمت و جهت دیگری حرکت می کند
مثلا اگر بر روی گزینه
Option
بروید دوربین بر روی ساعتی که روی میز قرار دارد حرکت می کند
و نکته جالبی که در این مورد توجه آدمی را جلب می کند
.....................
ادامه دارد ......................

:rolleyes:

TOMASS ANJELLO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام
در ادامه بررسی بازی مافیا به ذکر نکات بسیار ریز ولی قابل توجه می پردازم .
پس از لود بازی زمانی که در اتاق انتخاب یا همان منوی ورود بازی قرار دارید و آن موسیقی دلنواز پخش می شود
شما با انتقال مکان نمای ماوس بر روی هر یک از گزینه های موجود در نوار منو شاهد یک رویداد ظریفی خواهید بود که من به شرح تک تک آنها می پردازم .

mafia.jpg

Intro دوربین به سمت دوربین موجود در آن اتاق حرکت می کند .

Tutorial دوربین به سمت سیگار روشنی که بر روی میز قرار دارد حرکت می کند .

New game دوربین به سمت اسلحه های موجود بر روی میز حرکت می کند .

Load game دوربین به سمت دستگاه تایپ موجود بر روی میز حرکت می کند .

Free ride دوربین به سمت نقشه موجود بر روی میز حرکت می کند .

Carcy clopedia دوربین به سمت کتابهای روی میز حرکت می کند .

Option ساعت روی میز را خواهید دید که زمان جاری سیستم شما را نشان می دهد " این خیلی جالب است "

Creadits تصویری درون قاب بر روی میز که سازنده های بازی را به نمایش در آورده است .

Change profile دوربین به سمت لباسهای آویزان به حرکت در می آید .

Quit دوربین به سمت در اتاق پیش می رود .

خب این نکاتی بود که به نظر من در هیچ بازی دیگری شاهد آن نخواهیم بود . :blink:

:happy:

بالا