Don Thomas
کاربر تازه وارد
Are you Me??
می بخشید شما ؟؟؟:blink:
آواتورتون که خیلی زیباست
اگر می خواهید تا در مورد " مافیا " با یکدیگر صحبت کنیم .
Are you Me??
سلام به مافیا دوستان عزیزمی بخشید شما ؟؟؟:blink:
آواتورتون که خیلی زیباست
اگر می خواهید تا در مورد " مافیا " با یکدیگر صحبت کنیم .
asromalover
واییییییییییییییییییییییی ی خدای من دوباره این شانس رو به مابده مافیا جدید بیاد.
باعث خوشحالیست که شما هم در این بخش حضور داشته باشیدEASPORTS
جناب دن عزیز ، میخواین به جای عرفان با من مصابحه کنین!
من سالی 2 بار این بازی رو نصب میکنم و تمام میکنم ، آخرشم یه هفته برای توماس آنجلو
ممنون از خوش آمد گویی تون جناب دنمن هم در چنین آرزویی هستم
باعث خوشحالیست که شما هم در این بخش حضور داشته باشید
خب در این مورد من الآن , حدود 5 ساله که این بازی رو از روی سیستم پاک نکرده ام
و خیلی عالی می شه که با یکدیگر در این مورد صحبت کنیم
از ریزترین مسائل تا گذشتن از تمامی مراحل و جزئیات آنها . . . . .
به شما و تمامی دوستانی که قصد شرکت در گفتگو و این تاپیک را دارند , پیشنهاد می دهم که همین امروز دوباره این بازی را نصب کنند تا هر موقع خواستیم در مورد یک مکان خاص صحبت کنیم , همگی با یکدیگر همکاری لازم را انجام بدهیم .
ممنون .
EASPORTS
ممنون از خوش آمد گویی تون جناب دن
من فکر کنم بعد از این همه بازی ، جزئیات رو به خاطر داشته باشم.
از کجا میخواین شروع کنین؟
یادمه روزهای اول ثبت نامتون , بیشتر در این بخش فعالیت داشتید
خب من پیشنهادم رو گفتم , بعد به مرور زمان که وارد جزئیات شدیم , سر من داد نزنی ها که چرا اینقدر ریز به مسائل می پردازیم و . . .
به نظر من , از همان فیلم اول بازی ( Intro ) این مبحث رو شروع کنیم و به امید خدا تا پایان ادامه بدهیم .
در ضمن اگر دوست داشتید , لینکی از این تاپیک ( انتخاب عنوان را بر عهده خودتان می گذارم ) را در امضای خود قرار بدهید تا دیگر دوستان هم به مرور زمان از این کار باخبر بشوند و در صورتی که تمایل به شرکت در گفتگوی ما را داشتند , در آن شرکت کنند .
ممنون .:happy:
mosyhey1
من هم مثل شما بهترین و خاطره انگیز ترین بازی عمرم همین مافیا است.
مافیا 2 !!!!:blink:امروز پشت در بسته مغازه سی دی فروشی دیدم نوشته سی دی مافیای 2. حالا معلوم نیست واقعاً مافیای 2 است یا ناشران سی دی در ایران این نام را بر آن نهاده اند.
دقیقا اولین تاپیکی که ایجاد کردید , مسابقه فوتبال اینترنتی همراه با جایزه بود , مگر نه ؟EASPORTS
خوب یادتونه
این خیلی خوبه , که در آن بخش فعالیت می کنید .در حال حاضر هم فعالتیم کم نشده منتها بیشتر در بخش بازی های آنلاین هستم.
باعث خوشحالیست , چون در صدد تهیه این یوزربار هستم .اگه userbar مافیا داشتید ، با کمال میل اونو در امضام قرار میدم
خیلی عالیه .حتماً مافیا رو دوباره نصب خواهم کرد.
سلام دوستان
متاسفانه بنابر مشکلات " سرعت اینترنتی " دیگر قادر نیستم , مکالمات این بازی را در اختیار شما قرار بدهم .:blush:
ولی سعی می کنم به مرور زمان داستان بازی را بنویسم و در مکان مناسب " برترین سناریو یا همان داستان بازی " قرار بدهم .
ولی برای اینکه دست خالی از این تاپیک بیرون نروید , مجموعه داستان " کمیک " این بازی را در اختیار شما قرار می دهم .
امیدوارم از دیدن آنها لذت ببرید .
این مجموعه شامل 11 صفحه + جلد کتاب می باشد .
/\/\ O H S E N
ببخشیید استاد این فایلا اصلا واردش نمیشه میگه :
باید وارد فوروم بشی یوزر و پس میزنم میره باز میاد عمونو میگه.
سلام
من همین الآن امتحان کردم و بدون مشکل دانلود شدند !
شما یه باره دیگر امتحان . . . . .
** ** ** ** ** ** ** ** ** **
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
اینوو مینویسه.وارد هم میشم باز همینو میگه.:wacko:
ببخشید استاد میتونید یه لینک دیگه اگه داره بمن بدید؟؟؟
متاسفانه تنها لینک موجود همینی است که من قرار داده ام
نمی دانم شاید چون تعداد پست شما کم می باشد چنین مشکلی را دارید :wacko:
بهتر است این موضوع رو در بخش گفتگو پیرامون مسائل فروم مطرح کنید .
موفق باشید .
** ** ** ** ** ** ** ** ** **
استاد درست شد .
ممنون از راهنماییتون.
EASPORTS
پس چی شد
از بابت یوز بار هم
اختیار دارین استاد فقط سایزش استاندارد نبود!سلام
از فردا این بحث رو شروع می کنیم . البته من منتظر بودم که شما شروع کنید
ممنون .
دیدم آن یوزرباری که من درست کرده بودم , خیلی ضایع بود و امضای شما را بد چهره کرده بود , این شد که . . .