• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Meeting #1 - Tehran - 23.12.2011

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مشکل خودته !! من میتونم همزمان هم خونه باشم و هم سعادت آباد :D

این جلسه آشتی کنون ادگاه با 1eng ه. دیگه ازین به بعد 1eng به باگهای سایت ادگاه گیر نمیده ;)

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
مشکل خودته !! من میتونم همزمان هم خونه باشم و هم سعادت آباد :D

این جلسه آشتی کنون ادگاه با 1eng ه. دیگه ازین به بعد 1eng به باگهای سایت ادگاه گیر نمیده ;)

این تاپیک جناب 1eng است اسپمدونی که نیست الان بیدار بشه چندتا باگ ازت پیدا میکنه
لطفا مکان قرارگاه را تعیین نمایید بلاتکلیف ماندیم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
من خودم باگم :D
جدی نگیر براد پیت جون ، باگ بلد نیست پیدا کنه .این مهندسه دیده اینجا که کسی نیست بلد باشه ، الکی قپی میاد. از قدیم گفتن ، شهر که خالی شد ، قورباغه هفت تیر کش میشه :D
اون ادگاه هم میخواد جمعتون بکنه تو دفترش ،بعد پرزنتتون کنه برای شرکت هرمیش. گولشو نخورید :D . یا بدتر از اون ، مشخصاتتونو که از طریق سایتش گرفته ، عکستونو هم بگیره ، کاملا مستند و یکجا بفروشتتون بره. ندیدی الکی میخواد نشون بده از سیاستهای اینترنتی دولت ناراضیه ؟ میخواد شمارو گول بزنه بندازه تو دامش :D

green_way

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان بیرون هوا سرد است و کافی شاپ هم مکان مناسبی برای این جلسات نیست، امروز ساعت 3 در شرکت ما واقع در سعادت آباد، سرو غربي، خيابان شكوفه، كوچه صنوبر، پلاك 22، واحد 41 در خدمت هستیم.

برا نهار 2تا کوچه بیاید اونور تر خونه ما (درخدمت باشیم):دی

بعد کوچ میکنیم میریم 2تا کوچه اینور تر دفترشما :دی

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
خدایا اگر این ها مرا پیچاندند و به کافی شاپ نبردند موقعی که داشتیم به بهشت میرفتیم این ها را بپیچان و به بهشت راه مده-امین

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
برای اونایی که تهران نیستن و افتخار زیارتتون رو ندارن :D، یادتون نره که یه عکس دسته جمعی بگیرین و اینجا آپ کنید.

elnaz85

Registered User
لایک‌ها
1
قبل از اینکه از جلسه بیرون بیای عکستون رو آپ کنید.:cool:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ظاهرا همه ما رو سر کار گذاشتن، من الان شرکت هستم و ساعت هم سه است ولی از کسی خبری نیست!

iOn_Engine

Registered User
لایک‌ها
3
ظاهرا همه ما رو سر کار گذاشتن، من الان شرکت هستم و ساعت هم سه است ولی از کسی خبری نیست!
آره دیگه داداش، تابلو بود از اول.:p
من خودم نیم ساعت پیش از خواب بیدار شدم... وگرنه می رسیدم خدمتتون آقای adgah

2funs

Registered User
لایک‌ها
91

من که تازه از خواب پاشدم بقیه رو نمی دونم!

اصلا جمعه رو باید تا لنگ ظهر بخوابی وگرنه دیگه اسمش جمعه نیس:D ساعت 3 حداقلش بود

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ما رو پیش چند نفر دیگه هم گفته بودم بیان ضایع کردین، هنوز هم دیر نشده هرکی میتونه بیاد، حسین که تا وسط راه هم آمده بعد زنگ زده به بقیه دیده آنها کنسل کردن برگشته!

writer

Registered User
لایک‌ها
80
منم علاقه مند بودم به این جلسه ولی دیشب برام پیغام خصوصی اومد که چون به مدیر ادگاه تهمت زدم در تاپیک ایشون ممکنه اقای___ تو دفترش بهم تجاوز کنه یکم ترسیدم و منصرف شدم حیف شد خیلی دوست داشتم بیام
از مدیریت ادگاه معذرت میخوام بابت پستم در تاپیکی که زده بودن

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
متاسفانه به نظر می رسه خیلیها همه چیز را اینجا به شوخی گرفتن و حرفها زیاد جدی نیست، ما رو بگو از اون سر شهر کوبیدیم روز تعطیلی اومدیم شرکت!

writer

Registered User
لایک‌ها
80
الانم باز یه پیغام خصوصی دیگه برام اومد [ اگه باهوش باشی میفهمی که بخاطر تو از اون سر شهر کوبیده اومده شرکت خیلی شانس آوردی نرفتی ]

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
منم علاقه مند بودم به این جلسه ولی دیشب برام پیغام خصوصی اومد که چون به مدیر ادگاه تهمت زدم در تاپیک ایشون ممکنه اقای___ تو دفترش بهم تجاوز کنه یکم ترسیدم و منصرف شدم حیف شد خیلی دوست داشتم بیام
از مدیریت ادگاه معذرت میخوام بابت پستم در تاپیکی که زده بودن
واقعا واستون متاسفم , این چه طرز حرف زدنه !

دیگه دوستان هر چیزی رو نباید شوخی بگیرن

writer

Registered User
لایک‌ها
80
واقعا واستون متاسفم , این چه طرز حرف زدنه !

دیگه دوستان هر چیزی رو نباید شوخی بگیرن

اینو شما نباید بگید 2 تا تاپیک شکایت از شما به دلیل___حذف شد ابروی همه سنی های فرومو بردی

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
من حدس میزنم مسئله سن و سال در تشکیل نشدن این جلسات تاثیر زیادی داشته، به نظرم این کاملا طبیعی است که متوسط سن وبمسترها بالا نباشد، چون اصولا وبمستری در ایران سابقه طولانی ندارد و اکثر کسانی که وارد این عرصه شده اند جوان هستند.

بالا