• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Meeting #1 - Tehran - 23.12.2011

writer

Registered User
لایک‌ها
80
من حدس میزنم مسئله سن و سال در تشکیل نشدن این جلسات تاثیر زیادی داشته، به نظرم این کاملا طبیعی است که متوسط سن وبمسترها بالا نباشد، چون اصولا وبمستری در ایران سابقه طولانی ندارد و اکثر کسانی که وارد این عرصه شده اند جوان هستند.

تایید میکنم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
متاسفانه به نظر می رسه خیلیها همه چیز را اینجا به شوخی گرفتن و حرفها زیاد جدی نیست، ما رو بگو از اون سر شهر کوبیدیم روز تعطیلی اومدیم شرکت!
کاش به حرف من گوش می کردید ....
در ثانی باید چند نفر محدود باشیم نه همه

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
من که رسیدم خونه :blush:
انقلاب یه سری کارام رو انجام دادم :D

می خواستم بیام بالا که بیخیال شدم با این وضعیت! :wacko:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
من که رسیدم خونه :blush:
انقلاب یه سری کارام رو انجام دادم :D

می خواستم بیام بالا که بیخیال شدم با این وضعیت! :wacko:

مگه این میخواست بخورتت حسین خوب تنهایی میرفتی یک اشنایی میشد
بابا ما شیرازیم هر هفته همه دور هم جمع هستیم هفته چنتا وبمستر جدید شیراز رو میبینم و با هم در ارتباطیم
همین محمد فخرایی شاهده من بیشتر از 20-30 تا شیراز وبمستر هستیم
شما 4 تا بودید نتونستید هماهنگ کنید ؟
انقدر سخته ؟
2 تا 2 تا هماهنگ کنید برید :دی
شما تهرانی ها به ما شیرازی ها میگید بی حال واقعا که :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حسین همونی که توی چت گفتی رو پیگیری کن.
یه قراری بزارید.
حداقل 48 ساعت قبلش اوکی کنید همه چیز رو .
اگه دیروز میفهمیدم من حتما میومدم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بابا ما شیرازیم هر هفته همه دور هم جمع هستیم هفته چنتا وبمستر جدید شیراز رو میبینم و با هم در ارتباطیم
انقدر سخته ؟
:lol: نه
با ادگاه که قبلا 2-3 بار جلسه داشتیم با هم ، آشنا هم شدیم. واقعا دو برادر محترم و با اخلاقی هم هستند ( حالا کاری با مسائل کاری و اینا ندارما چون من طرف کاری نبودم ! )

من رفته بودم انقلاب کار داشتم ، بعد گفتم بعد اونم برم بالا که نهایتا یه ربع دیر میرسیدم ، که زنگ زدم دیدم مثل اینکه کسی هماهنگ نکرده بود! به ممد و علی هم زنگ زدم بر نداشتن!
ممد هم که با اون سگه ، بزه ، چیه :D ، همون روحه ، حالت فراخی دارن. هر سری زنگ زدم بهش خوابه ! :blink:
قرار بود ممد اس ام اس بده که نداد بهم . :hmm:

-------------------------
دمتون گرم.
ولی این جوریها هم نیست !
سفت نگرفتیم که درست بشه .
این جور حرکتا نیاز داره یه نفر وقت کافی داشته باشه و ..

یه نفر باید این مسئولیت رو به دوش بگیره. از همین جا هم انتخاب بشه خوبه. ( هر چه زود تر بهتر )

حسین همونی که توی چت گفتی رو پیگیری کن.
یه قراری بزارید.
حداقل 48 ساعت قبلش اوکی کنید همه چیز رو .
اگه دیروز میفهمیدم من حتما میومدم
یه نفر باید این مسئولیت رو به دوش بگیره. از همین جا هم انتخاب بشه خوبه. ( هر چه زود تر بهتر )

اگه کسی پا پیش نذاشت ، من خودم مسئولش میشم ، ولی نیاز به زمان دارم :p کارم گیره باور کن.

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
واقعا که!

من با توجه به شناختی که از جناب شهمیری دارم(شناخت از روی نوشته‌ها، طرز صحبت و همکاری با ادگاه)، مطمئن بودم که زیر قولشون نمیزنن و برای هر کاری آماده هستند.

نمیدونم چی شده که :
از جمع شدن میترسیم، همه چی رو به شوخی میگیریم، از همه چی شکایت می‌کنیم ولی وقتی که می‌خواهیم اثبات کنیم می‌کشیم کنار، به راحتی زیر قولمون میزنیم و ...

البته قرار رو هم خیلی دیر گذاشتید (امروز, 12:42 AM).

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ممد کجایی ؟
بیا جواب پس بده!
مردم رو گذاشتی سر کار ؟

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
انقدر سخته ؟

همه جای دنیا انقلابی چیزی توی یک کشور میشه از طرف پایتختش هست ، حالا پایتخت نشینای مارو باش ....

فکر کنم پایتخت ایران رو عوض کنند همه مشکلات حل میشه . :lol::lol::lol::lol:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
عرض نکردم آقای شهمیری روز تعطیلی وقتتو تلف نکن ، گفتی صحبتات مثل گلام تو گالیوره :D ، آقا این کارتونا رو از روی زندگی من و شما ساختن دیگه . همشون ریشه در واقعیت داره :D . همین امروز که شما رفتین سر قرارتون ، من نشستم تو خونه ، عموهای فیتیله ای رو تماشا کردم کلی چیز خوب یاد گرفتم

مشکل شما جای دیگست ، شما یک کار مهندسی را شروع کردین ، در حالی که اصلا تفکر مهندسی ندارین. حتی حتی حتی اگر یک پلن مهندسی هم داشته باشین ، کارتون بسیار سخته . شما اول باید تعیین کنید چی به صورت بالفعل دارین ، چی به صورت بالقوه دارین ، چی میخواین . آشنایی و جلسه با افرادی که کمترین اطلاعات اولیه ازشون ندارید ، به چه درد شما - یا اونها - میخوره ؟ اگر اینجوری میخواین جلسه بذارین ، قرار و هماهنگی نمیخواد . برید سر کوچه اولین اتوبوسی که اومد ، همه مسافراشو ببرین تو دفترتون:D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
همه جای دنیا انقلابی چیزی توی یک کشور میشه از طرف پایتختش هست ، حالا پایتخت نشینای مارو باش ....

فکر کنم پایتخت ایران رو عوض کنند همه مشکلات حل میشه . :lol::lol::lol::lol:

پایتخت نشینا با کلاسن ، بده مگه ؟؟ جاهای دیگه خوبه که هنوز طرف تعارف نزده ، 50 نفر خراب میشن سرش ؟ ما تهرانیا رو باید لا اقل 3 دفعه دعوت رسمی بکنن تا جایی بریم:cool:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
با سلام
دوستان موارد اینچنینی را من حذف کردم.
بحث های بی مورد

لطفا در انتخاب و درج مطالب دقت کنید.

دستتون درد نکنه.

آرشیو چت نمیارن اینجا بزارن که

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان دیگری که گفته بودم آمدند و ما هم جلسه را تا ساعت 7 ادامه دادیم، به هر حال با تعدادی کمتر جلسه ای تشکیل شد و نتایجی هم بدست آمد که بد نبود.

به هر حال همانطورکه در جلسه هم مطرح شد دور بودن شرکت از مترو و BRT و دیگر وسایل رفت و آمد عمومی یا بهتر است بگویم دور بودن از مراکز اصلی تجاری و اداری شهر تهران، یکی از نقاط ضعف کار ماست، قبلا هم چند بار شده بود که ما از برخی دعوت کرده بودیم که برای مذاکره به شرکت بیایند ولی آنها هم وقتی آدرس را فهمیدند به یک بهانه های نیامندند، طبق برآوردی که کردیم می توانیم شرکتی کوچکتر ولی در مجتمع کامپیوتر پایتخت یا دیگر مکانهای مهم تجاری و اداری تهران اجاره کنیم که برای ما مفیدتر باشد.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوستان دیگری که گفته بودم آمدند و ما هم جلسه را تا ساعت 7 ادامه دادیم، به هر حال با تعدادی کمتر جلسه ای تشکیل شد و نتایجی هم بدست آمد که بد نبود.

به هر حال همانطورکه در جلسه هم مطرح شد دور بودن شرکت از مترو و BRT و دیگر وسایل رفت و آمد عمومی یا بهتر است بگویم دور بودن از مراکز اصلی تجاری و اداری شهر تهران، یکی از نقاط ضعف کار ماست، قبلا هم چند بار شده بود که ما از برخی دعوت کرده بودیم که برای مذاکره به شرکت بیایند ولی آنها هم وقتی آدرس را فهمیدند به یک بهانه های نیامندند، طبق برآوردی که کردیم می توانیم شرکتی کوچکتر ولی در مجتمع کامپیوتر پایتخت یا دیگر مکانهای مهم تجاری و اداری تهران اجاره کنیم که برای ما مفیدتر باشد.

ادگاه عزیز برعکس، کلا شرکت های برنامه نویسی باید جای پرت و بی سرو صدا باشن. شرکت ما تو امیرآباد بود. تو کوچه های بینهایت خلوت و ساکت و آروم.

فوق العاده تاثیر داره

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
ادگاه عزیز برعکس، کلا شرکت های برنامه نویسی باید جای پرت و بی سرو صدا باشن. شرکت ما تو امیرآباد بود. تو کوچه های بینهایت خلوت و ساکت و آروم.

فوق العاده تاثیر داره
برای شرکت برنامه نویسی شاید یه جای خلوت خوب باشه ولی برای شرکتی مثل ادگاه که به واسطه سایت هاشون باید با افرادی زیادی ملاقات داشته باشن , باید شرکتشون جای باشه که رفت و آمد از تمامی نقاط شهر آسون باشه .

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
با سلام
دوستان موارد اینچنینی را من حذف کردم.
بحث های بی مورد

لطفا در انتخاب و درج مطالب دقت کنید.

دستتون درد نکنه.

آرشیو چت نمیارن اینجا بزارن که

کجا بزارم پس ؟ :دی

یه تاپیک بزنم با عنوان " آشنایی با مثلا یک وب مستر " ؟؟؟

پارتی بازی هم حدی داره ;)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172
پارتی باز در مورد چی عزیز من؟
یه کم واقع ببین باشید.
تو تاپیک متینگ اومدید میگید اینجوری اونجوری.
بحث در مورد وب مستر ها اینجا هست.
http://forum.persiantools.com/t221395.html

در مورد شکایت در امر خرید و فروش با هماهنگی در بازارچه در انجا اقدام لازم را انجام دهید.
کجا بزارم پس ؟ :دی

یه تاپیک بزنم با عنوان " آشنایی با مثلا یک وب مستر " ؟؟؟

پارتی بازی هم حدی داره ;)

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
پایتخت نشینا با کلاسن ، بده مگه ؟؟ جاهای دیگه خوبه که هنوز طرف تعارف نزده ، 50 نفر خراب میشن سرش ؟ ما تهرانیا رو باید لا اقل 3 دفعه دعوت رسمی بکنن تا جایی بریم:cool:

باکلاس یا یون گشاد ؟ :دی

بالا