من حدس میزنم مسئله سن و سال در تشکیل نشدن این جلسات تاثیر زیادی داشته، به نظرم این کاملا طبیعی است که متوسط سن وبمسترها بالا نباشد، چون اصولا وبمستری در ایران سابقه طولانی ندارد و اکثر کسانی که وارد این عرصه شده اند جوان هستند.
تایید میکنم
من حدس میزنم مسئله سن و سال در تشکیل نشدن این جلسات تاثیر زیادی داشته، به نظرم این کاملا طبیعی است که متوسط سن وبمسترها بالا نباشد، چون اصولا وبمستری در ایران سابقه طولانی ندارد و اکثر کسانی که وارد این عرصه شده اند جوان هستند.
کاش به حرف من گوش می کردید ....متاسفانه به نظر می رسه خیلیها همه چیز را اینجا به شوخی گرفتن و حرفها زیاد جدی نیست، ما رو بگو از اون سر شهر کوبیدیم روز تعطیلی اومدیم شرکت!
من که رسیدم خونه :blush:
انقلاب یه سری کارام رو انجام دادم
می خواستم بیام بالا که بیخیال شدم با این وضعیت! :wacko:
:lol: نهمگه این میخواست بخورتت حسین خوب تنهایی میرفتی یک اشنایی میشد
بابا ما شیرازیم هر هفته همه دور هم جمع هستیم هفته چنتا وبمستر جدید شیراز رو میبینم و با هم در ارتباطیم
همین محمد فخرایی شاهده من بیشتر از 20-30 تا شیراز وبمستر هستیم
شما 4 تا بودید نتونستید هماهنگ کنید ؟
انقدر سخته ؟
2 تا 2 تا هماهنگ کنید برید :دی
شما تهرانی ها به ما شیرازی ها میگید بی حال واقعا که :دی
یه نفر باید این مسئولیت رو به دوش بگیره. از همین جا هم انتخاب بشه خوبه. ( هر چه زود تر بهتر )حسین همونی که توی چت گفتی رو پیگیری کن.
یه قراری بزارید.
حداقل 48 ساعت قبلش اوکی کنید همه چیز رو .
اگه دیروز میفهمیدم من حتما میومدم
مگه این میخواست بخورتت حسین خوب تنهایی میرفتی یک اشنایی میشد
بابا ما شیرازیم هر هفته همه دور هم جمع هستیم هفته چنتا وبمستر جدید شیراز رو میبینم و با هم در ارتباطیم
همین محمد فخرایی شاهده من بیشتر از 20-30 تا شیراز وبمستر هستیم
شما 4 تا بودید نتونستید هماهنگ کنید ؟
انقدر سخته ؟
2 تا 2 تا هماهنگ کنید برید :دی
شما تهرانی ها به ما شیرازی ها میگید بی حال واقعا که :دی
همه جای دنیا انقلابی چیزی توی یک کشور میشه از طرف پایتختش هست ، حالا پایتخت نشینای مارو باش ....
فکر کنم پایتخت ایران رو عوض کنند همه مشکلات حل میشه . :lol::lol::lol::lol:
دوستان دیگری که گفته بودم آمدند و ما هم جلسه را تا ساعت 7 ادامه دادیم، به هر حال با تعدادی کمتر جلسه ای تشکیل شد و نتایجی هم بدست آمد که بد نبود.
به هر حال همانطورکه در جلسه هم مطرح شد دور بودن شرکت از مترو و BRT و دیگر وسایل رفت و آمد عمومی یا بهتر است بگویم دور بودن از مراکز اصلی تجاری و اداری شهر تهران، یکی از نقاط ضعف کار ماست، قبلا هم چند بار شده بود که ما از برخی دعوت کرده بودیم که برای مذاکره به شرکت بیایند ولی آنها هم وقتی آدرس را فهمیدند به یک بهانه های نیامندند، طبق برآوردی که کردیم می توانیم شرکتی کوچکتر ولی در مجتمع کامپیوتر پایتخت یا دیگر مکانهای مهم تجاری و اداری تهران اجاره کنیم که برای ما مفیدتر باشد.
برای شرکت برنامه نویسی شاید یه جای خلوت خوب باشه ولی برای شرکتی مثل ادگاه که به واسطه سایت هاشون باید با افرادی زیادی ملاقات داشته باشن , باید شرکتشون جای باشه که رفت و آمد از تمامی نقاط شهر آسون باشه .ادگاه عزیز برعکس، کلا شرکت های برنامه نویسی باید جای پرت و بی سرو صدا باشن. شرکت ما تو امیرآباد بود. تو کوچه های بینهایت خلوت و ساکت و آروم.
فوق العاده تاثیر داره
با سلام
دوستان موارد اینچنینی را من حذف کردم.
بحث های بی مورد
لطفا در انتخاب و درج مطالب دقت کنید.
دستتون درد نکنه.
آرشیو چت نمیارن اینجا بزارن که
کجا بزارم پس ؟ :دی
یه تاپیک بزنم با عنوان " آشنایی با مثلا یک وب مستر " ؟؟؟
پارتی بازی هم حدی داره
پایتخت نشینا با کلاسن ، بده مگه ؟؟ جاهای دیگه خوبه که هنوز طرف تعارف نزده ، 50 نفر خراب میشن سرش ؟ ما تهرانیا رو باید لا اقل 3 دفعه دعوت رسمی بکنن تا جایی بریم