• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mini ipod

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
میخواستم ببینم mini ipod چنده توی تهران ؟ بعد ظرفیتهاش چه جوریه ؟ هرکدوم چقدر میشن , مثلا 4 gb چقدر میشه ؟ بعد اینکه جایی رو میشناسید که بفروشنش؟
نون اضافه هم نمیخوام:D

ممنون
بیزحمت اگه میدونید زود خبرشو بدید

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kasra_kh :
سلام
میخواستم ببینم mini ipod چنده توی تهران ؟ بعد ظرفیتهاش چه جوریه ؟ هرکدوم چقدر میشن , مثلا 4 gb چقدر میشه ؟ بعد اینکه جایی رو میشناسید که بفروشنش؟
نون اضافه هم نمیخوام:D

ممنون
بیزحمت اگه میدونید زود خبرشو بدید
سلام .
كسراي عزيز (اميدوارم درست نوشته باشم) بايد بگم كه همونطوري كه مي دونيد ، ipod يكي از بهترين دستگاههاي Multimedia است . از اين جهت نمي گم Mp3 Player چون اينقدر لوازم جانبي براي اين دستگاهها وجود داره كه اون ها رو از حالت يك mp3 Player ساده در آورده .
من قيمت جديد ندارم . مي تونيد به فروشگاه هيتاچي ، در طبقه اول پاساژ پايتخت مراجعه كنيد . محصولات Mac و ipod رو مي تونيد اونجا پيدا كنيد . اما فكر نمي كنم سري 2nd Generation ، اين دستگاه ، يعني mini ipod رو داشته باشه .
اما علت اصلي نوشتن اين مطلب ، چيز ديگه ايه . درسته كه ipod يكي از بهترين دستگاههاست ، درسته كه هميشه توي Rating ها ، اعداد بسيار خوبي رو به خودش اختصاص ميده ، اما دو مشكل بزرگ داره .
همونطور كه مي دونيد باتري اين دستگاهها ، non-Replaceable هستند . در اصل User Replacable نيستند . و اين به اين معنيه كه شما بعد از نزديك به دو تا سه سال استفاده از اين دستگاه ، بايد اون رو به نمايندگي منتقل كنيد تا باتري رو براتون تعويض كنن . اما كدوم نمايندگي ؟ عملا نمايندگي در داخل ايران وجود نداره .
مشكل دوم اينه كه به خاطر اينكه ، اين دستگاه به صورت عمده وارد ايران نشده ، چون در اصل نمايندگي وجود نداره ، براي همين قيمت ها بالاتر از قيمت جهاني هستش و هيچ وقت هم پايين نمي آد . يعني همون اصلي كه توي تاپيك ديگه اي هم گفته بودم ، وجود نداره . اصل تثبيت قيمت و كاهش .

در ضمن ، بر طبق Review هايي كه درباره اين دستگاه ديدم ، AC Adaptor و همين طور كابل Firewire همراه دستگاه ارائه نميشه و شما بايد اونها رو جداگانه بخريد .
با اين توصيفات من به شخصه ، اگر قرار باشه دستگاهي بخرم ، از سري iriver و يا Creative مي خرم .
درسته كه از نظر طراحي به پاي ipod به خصوص ipod Mini كه جز دستگاههاي مورد علاقه منه ، نمي رسند اما هم نمايندگي (اگرچه اسماً) دارند و هم خيلي از محصولات اين دو شركت ، يا از انواع باتري هاي AA و AAA استفاده مي كنند و يا از باتري هايي Lithium-Ion و انواع ديگه كه قابل تعويض توسط كاربر هستند .

دستگاهي مثل Creative Muvo(squared) FM 5Gb ، كه از يك MicroDrive شركت Seagate استفاده مي كنه ، اگر چه از نظر طراحي پايين تر از Ipod Mini هستش و اندازه صفحه نمايش اون ، قابل مقايسه با ipod نيست . اما علاوه بر قابليتهايي نظير راديو FM ( كه شايد براي خيلي از افراد كاربرد چنداني نداشته باشه) و ضبط صدا ، از حمايت شركتي مثل بدر (يا شاب) برخورداره . باتري اون هم قابل تعويضه و به علاوه قيمت تثبيت شده اي هم داره .

يا دستگاهي مثل iriver H10 Series - 5 gb كه امكانات بسيار خوبي داره . توضيحات رو مي تونيد اينجا پيدا كنيد .
البته به قول معروف ، هيچ ماست بندي نميگه ماست من ترشه . معلومه توي سايت فارسي اين شركت ، حرفي از قوي نبودن باتري اين دستگاه و نظاير اون به ميان نيومده . در كل سعي كنيد از Review هاي خارجي درباره اين دستگاه ها استفاده كنيد .

موفق باشيد.

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
PDA جان ممنون از توضیحات :)

من هم یه چند وقتی هست که دنبال یه MP3 خوب هستم.
به نظر من مشگل اصلی Ipod قیمت خیلی بالاش هست نه مشگل باطری اش چون بعد از 2 سال یکبار باطری عوض کردن می خواد ولی با 200 خورده ای میشه کارهای خیلی بهتری انجان داد.

یک مورد دیگه هم که من دارم میبینم این هست که من خودم حدودا" 8 گیگ Mp3 آهنگ دارم و دوست دارم گوش کنم ولی این Ipod ها از 20 با بالا هستن و برای همین برام صرف نداره.

Ipod های کوچک هم که قربونش برم بخاطر نداشتن LCD نمی تونید آهنگی رو انتخاب کنید!
و تا اونجای که شنیدام Random یا ردیفی انتخاب میکنه!!!

البته قابلیت های خیلی خوب Ipod قابل شارژ بودن و عوض کردن باطری بعد از 2 یا 3 سال هست و داشتن لوازم جانبی گشترده هست.
ولی درکل هر دستگاهی یکسری معایب داره.
من الان دو دل هستم که یک دیویدی من (DVD man) بگیرم که هم باهاش MP3 گوش کنم و هم باهاش در جاهای مختلف فیلم نگاه کنم و یا این Ipod رو بگیرم!

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
tsotodeh عزيز .
همونطوري كه عرض كردم ، مشكل تعويض باتري به خاطر اينه كه شما خودتون نمي تونيد ، باتري رو عوض كنيد . يعني جايي براي تعويض باتري ، مثل يك در ، در پشت دستگاه تعبيه نشده . و بايد پيچ هاي دستگاه باز بشه تا باتري رو عوض كرد كه اين كار رو به هركسي توصيه نمي كنم . اين هم لينك كه البته تعويض باتري در نسل 1 و2 و3 ipod رو نشون ميده .
شما لازم نيست كه حتما يك دستگاه با بيش از 20 گيگابايت بخريد . همونطوري كه گفتم ، ipod Mini second Generation ، دستگاهيه كه بين 4 تا 6 گيگابايت حافظه داره .
گفته بوديد Ipod های کوچک هم که قربونش برم بخاطر نداشتن LCD ..... . اگر اشتباه نكنم تنها دستگاهي كه توي سري ipod داراي صفحه نمايش نيست ، ipod Shuffle هستش . اصلا رسالت و كاربرد اين دستگاه با بقيه فرق مي كنه . كسي كه قراره در حال دويدن به موسيقي گوش كنه ، براش مهم نيست كه اون دستگاه چه صفحه نمايشي داره . براي يك دونده ، اين مهمه كه Skip Tracking اتفاق نيفته . براي همين اصلا ipod خيلي دير به اين فكر افتاد كه مثل رقباش دستگاهي توليد كنه كه از Flash Cards استفاده كنه و نه از MicroDrive يا Hard .
به جز ipod Shuffle ، اتفاقا از مزاياي ipod ، صفحه نمايش خيلي خوب و بزرگ اونه . به خصوص اينكه اگر سري توليد اين دستگاهها رو ديده باشيد ، پس از توليد ipod Mini و همينطور ipod 4th Generation ، يعني نسل 4 دستگاههاي ipod ، اين دستگاهها به اصطلاح تك دستي شدند . يعني شما با يك دست ، دستگاه رو در دست مي گيريد و با انگشت شستتون مي تونيد براحتي ، آهنگ ها رو به عقب يا جلو ببريد . در اصل تمامي كارها ، روي صفحه دايره اي وسط دستگاه تعبيه شده . و اين كار زماني مزيت حساب ميشه كه شما از يك صفحه نمايش بزرگ بهره ببريد .

اصطلاحي داريم در دنيا به معني سك×سي . اين اصطلاح ، براي اين دستگاهها اصطلاح بدي نيست و اگر دستگاهي بسيار زيبا طراحي شده باشه بهش اين واژه رو ميگن . ipod هميشه جز سك×سي ترين دستگاههاي دنيا بوده و هست .
مي تونم بگم از قابليتهاي مهم ipod علاوه بر طراحي خوب اون ، كيفيت بسيار عالي پخش صدا و Expandable بودن دستگاست . وگرنه بسياري از دستگاهها ، همونطوري كه در پست اولم مثال زدم ، مثل سري Creative Muvo(squared) ، علاوه بر اينكه باتري قابل تعويض (اون هم توسط كاربر) رو دارن ، براحتي شارژ مي شن . شايد نشه اين رو از قابليتهاي مهم ipod دونست .
درباره اينكه گفتيددستگاه بصورت Random آهنگ ها رو انتخاب ميكنه فقط يك چيزي رو مي خواهم بگم . توي انتخاب اين دستگاهها ، اروپاييها و آمريكاييها ، بسيار وسواسي هستند . شك نكنيد كه اگر چنين دستگاهي ، با اين همه عظمت ، داراي ضعف به اين بزرگي باشه كه نتونه يك Shuffle Mode رو Enable يا Disable كنه ، مردم ناراضي ميشند و از محبوبيت دستگاه كم ميشه . جالبه كه بگم كه از نكات مثبت اين دستگاه به Excellent Playlist Features اشاره مي كنند .

و در آخر اينكه يك DVD خوان ، با يك Mp3 Player كه از حافظه استفاده مي كنه ، در يك كلاس نيستند كه بخوان با هم مقايسه بشند . اندازه ها ، كاملا با هم ديگه متفاوته .
بسياري از Mp3 Player ها ، جوري طراحي ميشن كه در عين وزن كم ، در جيب لباس يا پالتو و ...جا بشند . همه اينها به كنار ، يك Mp3 Player در اصل يك Mass Storage هم هست . اگر چه دستگاهي مثل ipod با شرايط خاص ، يك Mass Storage ميشه ، اما دستگاهي مثل سري Creative Muvo عملا اين قابليت رو بدون نصب هيچ نرم افزاري داره .
حالا به جز ipod ، دستگاههاي ديگه اي هم هست كه مي تونيد بهش فكر كنيد . ;)
موفق باشيد.

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
PDA جان مرسی از اطلاعاتی که دادی
قیمتها که آره متاسفانه بیشتر از 199 $ برای iPod mini هست (240 هزار تومن تا 300 تومن برای 4 gb البته) و کاریش نمیشه کرد اگه بخوایم از ایران بخریم , نمایندگی مخصوص ایران هم نداره ولی چند تا شرکت هستن که در رابطه با اپل فعالیت میکنن و مثل اینکه نمایندگی خاور میانه هستن و دفتر اصلیشون توی دوبی هست ! من که پرسیدم گفتن که گارانتی هم داره و برای گارانتی هم دوبی فرستاده میشه دستگاه و هزینه اش هم با خودشونه ! همینطور برای تعویض باتری به دوبی میفرستنش (مثل اینکه گفت حتما لازم نیست تعویض بشه , بررسیش میکنن اگه لازم نبود مثل اینکه یه شارژ میخواد) زمانش هم بین یه هفته تا 11 روزه !
بعد یه چیز ! firewire چیه؟ یه توضیحی میدی ؟
اسمه شرکتش هم comserve هست ! یه شرکت دیگه هم هست به اسمه tansim که میتونید در http://www.tasnimsoft.com/t_stor/t-hard ببینید لیستشو ! ولی به نظرم comserve درست حسابی تره و قیمتش هم کمتر ه حدود 50 هزارتومن ! comserve مثل اینکه آدرسش بغل موزه ی تماشاگه تاریخه (تو میرداماد) !
حالا ببینم چی میشه !

ستوده جان
من اگه بخوای یه mp3player بگیری 100 و خورده ای در میاد حداقل دیگه ( تازه با حجم های کمتر از 4 gb ) ! اگه 100 بیشتر بزاری میتونی یدونه بهترشو تازه با فضای خیلی بشتر نسبت به بقیه بگیری ! به نظر من می ارزه ! مگه مثلا creative با حجم حدود 4 Gb چقدر میشه ؟ فکر کنم از 200 بیشتر باشه ! میشه با همون پول یه iPod گرفت !

بعد فکر کنم اشتباه میکنی ! iPod انواع مختلفی داره
به نقل از irmug :
ببینید مدلهای مختلف iPod به این شرح هستند:
iPod - این که اولین و معروفترین این مدلهاست یک زمانی تنها مدل iPod بود و تا الان 4 نسل رو گذرونده. نسل چهارم همچنان صفحه نمایش با رنگهای محدود داشت. اما الان خط تولید این مدل با iPod photo مخلوط شده و تحت عنوان iPod یا iPod Color به فروش می رسه.
iPod mini - یکی از پرفروشترین مدلهای iPod که با سایز کوچکتر، گنجایش کمتر(4 و 6 گیگابایت) و قیمت پایینتر و در رنگهای مختلف ارائه می شه. صفحه نمایش هم رنگی نیست.
iPod Shuffle - که در حجمهای 512 مگابایت و 1 گیگابایت ارائه شده و صفحه نمایش ندارد.
iPod photo - که با خط تولید iPod معمولی مخلوط شد. صفحه نمایش این مدل 65000 رنگ دارد و امکان نمایش عکس، پخش آهنگ و تصویر(فیلم نه!)، اتصال به تلویزیون و دریافت خودکار عکسها از دوربین دیجیتال و...

اونی که منظورته iPod Shuffle هست که به نظر منم به درد نمیخوره ! قیمتش هم فکر کنم تو ایران 100 و خورده ای باشه ! (99 $ 512 شه فکر کنم ) http://www.apple.com/ipodshuffle

ولی iPod mini صفحه نمایش داره ! ابعادش هم کوچیکه ! خیلی چیزه به درد بخوریه !http://www.apple.com/ipodmini

کلا به نظرم اونچیزی که بازار cdman رو از رونق انداخت و بازار mp3player ها رو رونق داد اندازه ی بزرگ cdman ها (حداقل باید اندازه ی یه cd باشن دیگه ! بعد هم همیشه حداقل 2 تا سی دی باید همراه آدم باشه) و اندازه ی کوچیک mp3player ها در مقابلش بود ! نمیدونم ولی اگه من جات بودم اصلا دیگه فکر خریدن cdman dvdman و ابزار مشابه رو نمیکردم !
راستی سوالم یادم نره ! firewire به چه درد میخوره ؟
راستی اگه کسی هم تجربه ای در خرید iPod تو ایران داره بگه لطفا !

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام دوباره
PDA جان واقعا" ممنون از توضیجات من انگار Ipod shuffle رو با mini اشتباه گرفته بودام!
شرمنده
اطلاعاتون واقعا" عالی بود و کلی استفاده کردم.

یه سوال هم برام پیش اومده:

1- در نسل جدید ipod یا همون 4th Generation چه ویژگی های به ipod اضافه شده؟
نسبت به نسل های 2 و 3

البته شما درباره همه چی ipod گفتین بغیر از قیمت خیلی بالاش.البته تو پست قبل هم گفته بودین ولی خوب واقعا" پول اش کمی برای آدم زور داره!
ولی اگر بخوایم دقیق بسنجیم برای music lover ها بهترین انتخاب همین ipod هست.

راستی جای رو سراغ دارین تو تهرون که با قیمت های خارج از ایران این دستگاه رو بفروشه یا کسی که از اون ور بیاره؟

کسری جان از شما هم ممنون مخصوصا" برا لینک ها :)
استفاده کردیم :)

راستی این لوازم جانبی ipod رو کسی وارد هست بهش؟
بدرد بخورترین اشون چی هست؟

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها
ميشه نظرتونو درباره MD Player هاي سوني هم بگيد و اينكه ارزش خريدن داره يا نه :)

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
tsotodeh عزيز:
تفاوتهاي نسل 4 با نسل هاي قبل رو خواهم گفت . البته بماند كه نسل 4 ipod ، در اواخر ماه June 2005 از رده خارج و به عبارتي Discontinued شد . بايد ببينيم Apple در 5th Generation چه شاهكاري مي كنه .
نسل 4 اين دستگاهها ، خيلي به نسل 3 نزديكه . اما قابليتهايي نظير صفحه 2 اينچي داره . كمي نازك تر شده و همون قابليت تك دستي يا به عبارتي ClickWheel به اون اضافه شده كه از قابليتهاي همين ClickWheel اينه كه در زير اون قاب دايره اي شكل ، دكمه هايي وجود داره كه با فشار دادن ، كار مي كنن .
عمر باتري ، براي يكبار استفاده ، به 12 ساعت رسيده و از همه مهمتر قابليتهايي نظير ضبط صدا ، بازي و Alarm در دستگاه قرار داده شده .

خب ! درباره قيمت گفته بوديد . بايد بگم كه چند نفر رو مثل خودتون ميشناسيد كه دنبال همچين دستگاهي باشن ؟ اين دستگاهها مشتري هاي خاص خودشون رو دارن . بله ! ipod همينطوري گرون هست . چون Ipod ه ;) . وقتي هم كه توي ايران بياد ، قيمتش بالاتر هم ميره . چرا ؟ چون ipod ه . ;) ولي همونطوري كه گفتيد ، ipod واقعا براي AudioPhile هاست .
اين دستگاه بسيار محبوبه . شكي توش نيست . توي مقاله اي كه در نشريه Sound And Vision - July/August 2005 با نام The Ipod Killer Elite ديدم ، نويسنده دراول مقاله ميگه :

it’s no exaggeration to say that Apple has defined how people listen to music in the 21st century. Already
commanding 75% of the digital music player market, the iPod phenomenon just keeps growing

درباره وسايل جانبي اين دستگاهها هم بايد بگم كه وارد بودن مهم نيست . پول داشتن مهمه . ;) :D بفرمائيد . Griffin تنها يكي از چند شركتيه كه براي ipod لوازم جانبي مي زنه . خيلي چيزهاي ديگه هم هست كه Griffin نزده . به Griffin ، شركتهايي مثل Belkin , Altec Lansing ,... اضافه كنيد .
اول اين لينك رو ببينيد .
و بعد هم اين لينك رو ببينيد . بي خود نيست كه كمپاني بزرگي مثل Cnet مي نويسه . Ultimate Ipod Accessories .

موفق باشيد .

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
كسراي عزيز :
درباره Comserve چيزي نديدم و نشنيدم . اگر پايتخت رفتم ، سري به جايي كه گفتيد مي زنم . هر چند كه بارها از اونجا رد شدم ، ولي به چيزي در اين باره بر نخورده بودم .
درباره Firewire پرسيده بود .فايرواير در اصل يك پورته . اسمهاي مختلفي داره . دوستان ما كه توي كار تدوين هستند بهش ميگم پورت DV . بعضي ها مثل ما هم ميگن IEEE (مختصر شده IEEE 1394 )كه اينجوري هم خونده ميشه . I Triple E . خب ! اين پورت مثل پورت USB عمل مي كنه . و از نظر سرعت بين Usb 1 و Usb 2.0 قرار داره . سرعت انتقال اطلاعات در اين پورت ، 400 Mbps هست كه از USB 2.0 با 480 Mbps كمتره ، اما تفاوت فاحشي با USB 1 داره .جالبه كه اصلا اين پورت ، توسط شركت Apple ابداع شده . البته مدل ديگه اي از اين پورت به نام Firewire 800 هست كه همونطور كه از اسمش بر مي آد ، سرعت انتقال اطلاعاتش برابر با 800 Mbps هستش . همينطور Firewire با تواني كه داره ، براحتي مي تونه دستگاه رو در حين Sync ، شارژ هم كنه . فكر مي كنم كافي باشه .
اگر اطلاعات بيشتري درباره اين پورت خواستيد ، بگيد .

و در آخر بايد بگم كه گفته بوديد
اونی که منظورته iPod Shuffle هست که به نظر منم به درد نمیخوره !
ولی iPod mini صفحه نمایش داره ! ابعادش هم کوچیکه ! خیلی چیزه به درد بخوریه !

همونطور كه در پستهاي قبلي هم گفتم ، نبايد دستگاههايي كه در دو كلاس جداگانه هستند ، با هم مقايسه بشند . مطمئن باشيد ، Apple به قدري در توليد اين دستگاه ها ، محتاطه كه دستگاه بدرد نخوري بيرون نمي ده . علت استفاده از Ipod Shuffle ، به خاطر سبكي وزن و همينطور براي كسانيه كه دائما در حال حركتند . يك اصطلاحي هست به نام gym . به ورزشهايي شبيه ژيمناستيك گفته ميشه . خب ! از مشخصه هاي اين ورزش تحرك زياده و در تحرك ، يكي سبكي دستگاه مهمه و ديگري اينكه با بالا و پايين پريدن !!! صدا تغيير نكنه و Skip Tracking صورت نگيره . بخاطر همين ، در اين دستگاهها از Flash Cards استفاده مي كنند و براي همينه كه مي بينيد دستگاه مرغوبي با 256 مگابايت FlashCard ، تفاوت قيمت كمي با يك دستگاه 1.5 و يا 4 Gb داره .
Ipod Shuffle در كلاس Outstanding for Gym قرار داره .

موفق باشيد .

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب میدیا پلیر بخرید هم ام پی 3 هم مدیا

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :
راستی این لوازم جانبی ipod رو کسی وارد هست بهش؟
بدرد بخورترین اشون چی هست؟
من واردم
بدرد بخور ترینش بلند گوها و رادیو است که ای پاد مسطش قرار میگیره و هم بلند گواره هم رادیو

kamelot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظرتون ipod Shuffle مي ارزه بخرم؟؟؟
يارو تو پايتخت ميداد 190 هزار تومن
در كل خيلي باهاش حال ميكنم فقط يه مشكل داره اونم نداشتن صفحه نمايشه :(

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
ممنون Pda جان برای اطلاعات
:)

یه چندتا سوال:

1-firewire این نسل 5 ای ها 800 هست یا 400 ؟
2-سیم firewire رو ipod هست؟
3-اگر ipod رو بخریم و یه مشگل براش پیش بیاد به کجا باید مراجعه کنیم؟
کسی تجربه داره؟

pda جان بیشتر بچه ها Ipod Shuffle رو با mini مقایسه میکنن چون از نظر قیمت و امکانات اش می سنجنش.ولی یه سوال هم اینجا برام پیش اومد اون هم این هست که درصد skip رویه Mini چقدر با shuf تفاوت داره؟

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون pda جان
در مورد شارژ کردنش بیشتر میشه توضیح بدی ( با usb هست ؟) و اینکه شارژرش با خود دستگاه هست یا باید جداگانه خریداری بشه ؟
من هم فکر کنم دیگه از ایران نخرم از دوبی بگم برام بیارن . خیلی غیرمنصفانه هست قیمتهای ایران ! با پولی که واسه ی یه iPod mini او ایران میدید میتونید یه 20 gb iPod بگیرید ! فقط یه چیزی , کسی آدرس نمایندگی apple توی دوبی رو داره (آدرس یا تلفن یا سایت)؟توی سایت خود apple دوبی رو پیدا نکردم ولی حتما توی دوبی نمایندگی داره , نه؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
PDA جان شديدا ممنون ! فكر نكنم تو هيچ تاپيك ديگه اي انقدر اطلاعات ريخته باشه !

يه لطفي بكن ! شما يه تاپيك جداگانه تو اين زمينه بزن .... يا مثل اون چيزي كه در مورد لپتاپ درست شد ( يه pdf كه همه چيز درباره لپتاپ توش بود ... ) درست كن ! خيلي اطلاعات خوبي داري !

راستي عكس هر كدوم از اين هايي رو كه ميگي هم اگه بذاري ... خيلي خوبه ( براي يكي مثل من كه از iPod فقط يه مستطيل سفيد با يه دايره اون وسط تو ذهنشه ! )

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kamelot :
به نظرتون ipod Shuffle مي ارزه بخرم؟؟؟
يارو تو پايتخت ميداد 190 هزار تومن
در كل خيلي باهاش حال ميكنم فقط يه مشكل داره اونم نداشتن صفحه نمايشه :(
اي پاد شافل كه اصلا نميارزه
چون هم قيمتش نسبتا زياده و هم حافظه كم.بدون نمايش

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cyber boy :
سلام بچه ها
ميشه نظرتونو درباره MD Player هاي سوني هم بگيد و اينكه ارزش خريدن داره يا نه :)
فكر كنم مديا اصلا ارزشش بيشتر از اين حرفاست.

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tsotodeh :
ممنون Pda جان برای اطلاعات
:)

یه چندتا سوال:

1-firewire این نسل 5 ای ها 800 هست یا 400 ؟
2-سیم firewire رو ipod هست؟
3-اگر ipod رو بخریم و یه مشگل براش پیش بیاد به کجا باید مراجعه کنیم؟
کسی تجربه داره؟

pda جان بیشتر بچه ها Ipod Shuffle رو با mini مقایسه میکنن چون از نظر قیمت و امکانات اش می سنجنش.ولی یه سوال هم اینجا برام پیش اومد اون هم این هست که درصد skip رویه Mini چقدر با shuf تفاوت داره؟
سلام به دوستان
من خودم اي پاد دارم و خيلي راضي ام
البته من اوايلش خريدم و اون موقع ميشد با پولش الان يه مديا خريد.
سيم فاير واير رو اي پاد هست. ولي متاسفانه كامپوتر من اينو نداره. من به شخصه 40 دلار اضافه برا يه سيم USB دادم.
تو ايران نمي دونم ضمانت داره يا نه ولي چون من اي پادم رو از مغازه ي اپل در امريكا خريدم 50 دلار دادم كه هر وقت خراب شد يه نو بهم بدن (تا 2 سال)
ولي در هر صورت مي ني بهتره
راستي يه اي پاد جديد اومده و صفحه ي رنگي داره با 60 گيگ حافظه كه عكس هايي با فرمت JPEG , GIF رو نمايش ميده.

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kasra_kh :
ممنون pda جان
در مورد شارژ کردنش بیشتر میشه توضیح بدی ( با usb هست ؟) و اینکه شارژرش با خود دستگاه هست یا باید جداگانه خریداری بشه ؟
من هم فکر کنم دیگه از ایران نخرم از دوبی بگم برام بیارن . خیلی غیرمنصفانه هست قیمتهای ایران ! با پولی که واسه ی یه iPod mini او ایران میدید میتونید یه 20 gb iPod بگیرید ! فقط یه چیزی , کسی آدرس نمایندگی apple توی دوبی رو داره (آدرس یا تلفن یا سایت)؟توی سایت خود apple دوبی رو پیدا نکردم ولی حتما توی دوبی نمایندگی داره , نه؟
من عكس شارژر و روش شارژش رو براتون مي زارم و ميگم.
من فكر كنم چون نمايندگي apple در آمريكا فقط ماله شركتشه برا همين تا 70% فكر نكنم تو دبي نمايندگي داشته باشه.
ولي برا خريد اي پاد از دوبي ميتونين از فروشگاههاي لوازم كامپيوتري بخريد كه خيلي به صرفه تر از ايرانه و با گارانتي
اگر هم آشنا داريد در خارج با كرديت كارت اوردر بديد از خوده سايت apple.com و اون براتون بياره(با اين كار اسمتونم ميتونين پشت ipod دتون حك كنيد.)

بالا