سلام. دوستان من هفته پیش که اومده بودم تهران رفتم از همون مغازه کنار پایتخت دو تا accessories برای iPod خریدم.
یکی همون شارژر فندکی که 27000 بود.
دیگری iTrip. یعنی فرستنده FMکه 48000 بود. من که خیلی باهاش حال میکنم.چندتا ویژگی خیلی خوب داره:
1. باطری جدا نمی خواهد و از همون iPod تغذیه میکنه و مصرف خیلی کمی داره.
2. خیلی راحت میشه هر موجی خواستی براش تنظیم کنی و با رادیو تنطیم کنی همون موج را و با کیفیت عالی موسیقی دلخواهت را بشنوی. من با sony 7800watt(همین حدودا بود) امتحان کردم.داشت میترکوندش.مثل اینکه با سیم رابط وصلش کرده باشی.
3. من با ماشین که امتحانش کردم، خیلی فاز داد. من که تا 30متر فاصله از ماشین هیچ افت کیفیتی ندیدم.
4. فرضشو بکن تو عروس کشون فقط کافیه همه ماشین ها FM را تنظیم کنند. همه ماشین ها یک آهنگ پخش بکنند و بزن و برقص:lol: :lol:
5. وقتی تو ماشین دوستان هم میری،یک مخزن عظیم MP3 داری تا دیگه به دوستتان غر نزنی که چرا 4 تا آهنگ درست حسابی نداری.
6. تو خونه iPod را بزنی به کمرت و صدا را تا آخر زیاد کنی و خودتو حسابی خالی کنی.
7.وقتی دپرس هستی و میخواهی دراز بکشی روی تخت و موسیقی light بشنوی، لازم نیست برای یک آهنگ عوض کردن 2 ساعت به خودت زحمت بلند شدن بدی.
8. با حال تر از همه اینکه وقتی تو کوچه و خیابان داری میری و از بلند گو مسجد یا هر جای دیگه صدای رادیو میاد،اگر شانست بگه و اون از موج FM باشه،میتونه با کمی حوصله و پیدا کردن موج رادیو،آهنگ دلخواه خودت را با صدای زیاد تو خیابان گوش بدی.:blush: فقط باید iPod را پنهان کنی و خودت را هم تابلو نکنی که کسی بفهمه کار شماست:f34r: . چون اگر بفهمند،شب را مهمان کلانتری محل خواهید بود:blink:
.