• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mini ipod

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
به نقل از irgamer :
تصویر بالا iPod هست(با امکان پخش ویدئو) و با استفاده از دیسک سخت نه iPod nano که فقط عکس و آهنگ پخش می کنه و از حافظه Flash استفاده می کنه.
موفق باشید
شرمنده دوست عزيز اديت شد (بيسوادي هم بد درديه )
حالا ميگيد تهران چقدره قيمتش و اينكه اگه از اونور برام بيارند به صرفه هستش يا نه ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا من مشكل دارم !!!!!!!!! به داد برسيد ! :D

من نميتونم درست با اين iTune كار كنم ! پدرم در مياد 2 تا آهنگ بريزم روش يا پاك كنم ... 100 بار Error ميده !

نميشه مثل MP3 Player هاي معمولي همينطوري تو فولدرش آهنگ بريزم ؟

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
مگه permission داره!!؟
باید راحت باشه که؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نميدونم چي داره ولي من فايل هارو همينطوري ميريزم تو فولدري كه بقيه آهنگ ها هست ... ديگه اونا رو هم نميخونه !!! خيلي مسخره ست :(

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از شایان :
آقا من مشكل دارم !!!!!!!!! به داد برسيد !

من نميتونم درست با اين iTune كار كنم ! پدرم در مياد 2 تا آهنگ بريزم روش يا پاك كنم ... 100 بار Error ميده !

نميشه مثل MP3 Player هاي معمولي همينطوري تو فولدرش آهنگ بريزم ؟
منم امروز iPod Shuffle دار شدم! برام مسافر از دوبی آورد خوشبختانه بدون گمرک! حدود ۱۵۸ دلار اومد مدل ۱ گیکابایت.
اما مشکل شما، چند نکته:
۱- شما آخرین iPod Updater مربوط به سپتامبر یا اکتبر رو نصب کردین؟(اگر سپتامبر هم نصب باشه مشکلی نیست چون نسخه اکتبر فقط iPod video رو اضافه کرده)
۲- آخرین نسخه iTunes که ۶ هست رو دارید؟ قاعدتا نباید به این ربطی داشته باشه ولی به هرحال.
۳- شما گزینه File Storage و Convert higher bitrates to AAC 128k رو فعال کردید؟ چقدر فضا به موسیقی و چقدر به File Storage دادید؟
۴- شما برای انتقال فایل به Shuffle از Autofill استفاده می کنید؟ اگر استفاده می کنید iTunes به صورت خودکار فایلهارو به صورت اتفاقی به Shuffle وارد می کنه و اینکار ممکنه برخلاف میل شما باشه پس تیکش رو بردارید.
۵- اگر با توجه به نکات بالا هنوز مشکل دارید و میخواهید کلا iPod رو از اول فرمت کنید(که آهنگهای روی iPod هم پاک میکنه) برنامه iPod Updater رو اجرا کنید و بر روی دکمه Restore کلیک کنید.
۶- اصلا چرا این همه دردسر! یه عکس از پیغام خطا اینجا بذارید شاید بتونم بهتر کمک کنم.
موفق باشید

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از desertrose :
شرمنده دوست عزيز اديت شد (بيسوادي هم بد درديه )
حالا ميگيد تهران چقدره قيمتش و اينكه اگه از اونور برام بيارند به صرفه هستش يا نه ؟
این حرفا چیه ;) تقصیره اپله که این دو مدل رو شبیه هم زده.
راستش من قیمت دقیق ندارم احتمال داره تا چندروز دیگه قسمتهای شرکت تسنیم رو یکی از دوستام برام بفرسته.
در کل به نظر من اگر تونستید از فروشنده های ایرانی گارانتی واقعی بگیرید(که گمان نکنم ممکن باشه) از ایران بگیرید وگرنه من شدیدا توصیه می کنم از اونور بیارن!(به خاطر تفاوت قیمت)
موفق باشید

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اقا دمت گرم ! من نميدونم هيچ كدوم از اينايي كه گفتي دارم يا نه ... ولي همه رو نگاه ميكنم ميام ميگم . نميشه همينطوري آهنگ هارو بريزم روش ؟ بدون اين iTune

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
خواهش می کنم اگر واقعا فکر می کنی iTunes اذیتت می کنه میتونی با این plugin برای WinAMP دورش بزنی و از این طریق آزادانه فایلهای AAC و MP3 رو بین iPod و کامپیوتر منتقل کنی:
http://prdownloads.sourceforge.net/mlipod/iPod_Support_v1_30.exe?download
اما iPod Updater حتما به دردت میخوره اگر از روی سی دی خود iPod نصب کرده باشی قاعدتا نسخه قدیمی بوده. داخل Start>All Programs> iPod رو ببین. اگر قدیمی بود از اینجا آخرین نسخه اش رو بگیر:
http://www.apple.com/ipod/download/
iTunes هم اگر ۵.۰.۱ به بالاست نباید اشکال از اون باشه. به هر حال اگر میخوای خیالت راحت باشه از اینجا آخرین نسخه رو بگیر:
http://www.apple.com/itunes/download/
Autofill رو هم حتما دقت کن ، اون پایین رابط برنامه تنظیماتش هست. برای بقیه تنظیمات iPod هم از داخل تنظیمات iTunes وقتی دستگاه وصله، تب iPod رو ببین.
من خیلی با iTunes راحتم چه قبل از خرید iPod چه بعدش اما اگر اذیتت می کنه همون plugin برای winamp رو بگیر.
موفق باشید

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
اقا دمت گرم ! من نميدونم هيچ كدوم از اينايي كه گفتي دارم يا نه ... ولي همه رو نگاه ميكنم ميام ميگم . نميشه همينطوري آهنگ هارو بريزم روش ؟ بدون اين iTune

آقا شما دارید iPod را با بقیه MP3 Player ها مقایسه میکنید؟ شرکت apple اومده iTunes را طراحی کرده به خاطر نام و اعتبارش. من خودم iPod 40 GB دارم. کلی هم با iTunes حال میکنم. من زمانی iPod داشتم که usb 2.0 برای windows XP نیومده بود. خوب اون موقع آهنگ ریختن روی iPod کاری سخت و زمان بر بود. اما من حالا با usb2.0 به راحتی آهنگ میریزم و playlist میسازم .چطور شما به کمپانی بزرگ apple عیب و ایراد میگیرید؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان. كسي شارژر فندكي ماشين براي iPod 40 GB سراغ داره؟ اگر دست دوم هم باشه بهتره. نميخواهم قيمتش زياد باشه. منتظر جواب هستم.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
احتمال داره ipodiran.com داشته باشه البته وارد کننده انحصاری که گفته رو لااقل درمورد iPod باور نکنید گارانتی هم خدا عالمه!
یه مغازه هم سمت چپ مجتمع پایتخت هست اونم لوازم جانبی زیاد داره.
موفق باشید

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا دمتون گرم .... میرم این فایل هارو میگیرم ... ببینم چی میشه . ممنون

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام. دوستان من هفته پیش که اومده بودم تهران رفتم از همون مغازه کنار پایتخت دو تا accessories برای iPod خریدم.
یکی همون شارژر فندکی که 27000 بود.
دیگری iTrip. یعنی فرستنده FMکه 48000 بود. من که خیلی باهاش حال میکنم.چندتا ویژگی خیلی خوب داره:
1. باطری جدا نمی خواهد و از همون iPod تغذیه میکنه و مصرف خیلی کمی داره.
2. خیلی راحت میشه هر موجی خواستی براش تنظیم کنی و با رادیو تنطیم کنی همون موج را و با کیفیت عالی موسیقی دلخواهت را بشنوی. من با sony 7800watt(همین حدودا بود) امتحان کردم.داشت میترکوندش.مثل اینکه با سیم رابط وصلش کرده باشی.
3. من با ماشین که امتحانش کردم، خیلی فاز داد. من که تا 30متر فاصله از ماشین هیچ افت کیفیتی ندیدم.
4. فرضشو بکن تو عروس کشون فقط کافیه همه ماشین ها FM را تنظیم کنند. همه ماشین ها یک آهنگ پخش بکنند و بزن و برقص:lol: :lol: :p
5. وقتی تو ماشین دوستان هم میری،یک مخزن عظیم MP3 داری تا دیگه به دوستتان غر نزنی که چرا 4 تا آهنگ درست حسابی نداری.
6. تو خونه iPod را بزنی به کمرت و صدا را تا آخر زیاد کنی و خودتو حسابی خالی کنی.
7.وقتی دپرس هستی و میخواهی دراز بکشی روی تخت و موسیقی light بشنوی، لازم نیست برای یک آهنگ عوض کردن 2 ساعت به خودت زحمت بلند شدن بدی.
8. با حال تر از همه اینکه وقتی تو کوچه و خیابان داری میری و از بلند گو مسجد یا هر جای دیگه صدای رادیو میاد،اگر شانست بگه و اون از موج FM باشه،میتونه با کمی حوصله و پیدا کردن موج رادیو،آهنگ دلخواه خودت را با صدای زیاد تو خیابان گوش بدی.:blush: فقط باید iPod را پنهان کنی و خودت را هم تابلو نکنی که کسی بفهمه کار شماست:f34r: . چون اگر بفهمند،شب را مهمان کلانتری محل خواهید بود:blink: :eek: .

ipod remix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
اگه کسی عکسی از پشت ipod photo داره برام بزاره.

salam318

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam be hamegi
man mikham 1 ipod bekharam
ama nemidonam nano ya mini begiram
?
rahnamaeem konid?
!
mamnoon
:rolleyes: