• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

mini ipod

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
اين عكسها از اخرين نوع ipod هستند كه فقط در ipod با قبلي حا تفاوت دارند و اونم اينه كه صفحه كليد اي پاد هاي قبلي (مثل ماله خودم) finger touch هست
ipod
beautyshot_ipodphoto_050627.jpg

ipod U2
(كه در پشتش امضاي گروه U2 حك شده.)
ips_zootop_banner.gif

ips_zoolearn_ipodfront_050627.jpg

ips_zoolearn_ipodback.jpg

ipod mini
ipodmini_family1_050223.jpg

ipodmini_family2_050223.jpg

ipod suffle
beautyshot_ipodshuffle_050111.jpg

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم اون اي پاد هاي قديمي
ipod_04282003_01_sm.jpg

(با صفحه ي فينگر تاچ كه فكر كنم تو ايران الان موجوده)
ipod.jpg

و
ipod remix!
Apple_new_ipod.jpg

با اي پاد تو پست قبل استباه نكنيد صفحه ي اين رنگي نيست!

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ipod suffle
512 mb
99$
1 gb
129$
6gb
249$
60gb
399$

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
ایول ترکوندی ! فقط یه چیز iPod U2 رو قیمتشو اشتباه نوشتی 329 $ هست
من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که به جای mini یه iPod بگیرم ! 100 $ گرونتره ولی 5 برابر فضا داره و صفحه ی نمایشش رنگیه ! فقط موندم که من 20 gb آهنگ ندارم ! با فایلهایی هم که لازمم میشه 20 gb نمیشه ! نمیدونم چیکار کنم ! شما چی پیشنهاد میدید ؟
من iPod mini رو از نزدیک دیدم خیلی کوچیکه ولی iPod رو درست نمیدونم چقدره ! نسبت به iPod mini خیلی بزرگتر و سنگینتره ؟

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
یه چیزه دیگه ! توی ایران وسایل جانبیش (iPod 20 gb) پیدا میشن ؟ مخصوصا case هاش ؟ بعد قیمت اونا حدودا چقدره ؟

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایز ای پاده من 10 در 5/5 هست.
فکر کنم ای پاد بهتر باشه.
من به مینی ترجیح میدم
خسته شدما امروز:D

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kasra_kh :
یه چیزه دیگه ! توی ایران وسایل جانبیش (iPod 20 gb) پیدا میشن ؟ مخصوصا case هاش ؟ بعد قیمت اونا حدودا چقدره ؟
قیمتشو که تو سایتش زده
فک نکنم تو ایران باشه
ولی خوب شما که از دوبی میگیری با کیس بگیر.
یه سری پایتخت بزن شاید باشه. :wacko:

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
عزيز منظورم MiniDisc player هست نه media player

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
مطلبي هست كه فكر مي كنم براي خيلي از دوستان هنوز جا نيافتاده . به خاطر همينه كه مي گن مثلا فلان دستگاه نمي ارزه . گرونه و يا ....

اين مطلبي كه دارم مي نويسم حالت كلي داره . دستگاهها كلاسه بندي شدند و ضعفها و نقاط قوت هر كدوم نوشته ميشه . خواهشا دو دستگاهي كه در يك كلاس نيستند رو با هم مقايسه نكنيد . نه فقط در اين زمينه بلكه در هيچ جا ، اينكار رو نكنيد .

خب ! ما چند كلاس براي اين دستگاهها داريم .

اولي MP3 CD players هستند .
همونطوري كه معلومه ، مي تونند Mp3 بخونند . اكثر اين دستگاهها ، حافظه اي ندارند و فقط CD ها رو مي خونند . از مزاياشون اينه كه ارزون هستند و CD هاي موسيقي رو مي خونند . از نقطه ضعفهاي اين دستگاهها هم بزرگ بودن دستگاه هست . همين طور اگر تكان هاي شديد بخورن ، Skip Tracking اتفاق مي افته . هر چند كه بعضي هاشون به اصطلاح anti-Shock هستند .

دومي Flash-based players هستند .
از بزرگترين مزاياي اين دستگاه ShockProof بودن و همين طور سايز بسيار كوچك آنهاست . بين 32 مگابايت تا 2 گيگابايت حافظه دارند . همينطور اين دستگاهها ، به خاطر كوچك بودنشون و تبعا صفحه نمايش كوچكشون (اگر داشته باشند) مصرف باتري خيلي كمي دارند و شما براحتي مي تونيد در جاهايي كه خيلي تحرك داريد، بدون اينكه نگران Skip باشيد و يا نگران صدمه به دستگاه باشيد ، از اونها استفاده كنيد . از نقطه ضعفهاي اين كلاس ، قيمت بالاي اونهاست . Ipod Shuffle توي اين كلاسه .

سومي Micro hard drive-based players هستند .
كه در اصل بين كلاس دوم و سري Hard drive-based players هستند . در اصل ، با حجمي بالاتر از Flash Based Players و وزني كمتر از Hard drive-based players ، گزينه مناسبي براي خيلي از افراده . كساني كه مثل من ، نهايتا 5 تا 6 گيگابايت بيشتر لازم ندارند . Ipod Mini توي اين كلاسه . اين دستگاهها ، البته بسته به نوع محصول ، ضعف عمده اي ندارند به جز اينكه به خاطر استفاده كردن از MicroDrive كه يك قطعه كاملا مكانيكيه ، اولا مصرف باتري بيشتري نسبت به Flash-based players دارند و در ثاني ، اگر ضربه شديدي بخورند احتمال صدمه جدي وجود داره . چون كساني كه از اين كلاس استفاده مي كنند ، بيشتر در كارهاي روزانه از اين دستگاه استفاده مي كنند چندان Skip توي اينها اتفاق نمي افته . ولي در كل ، اين احتمال وجود داره كه در تحركات شديد ، اندكي Skip اتفاق بيافته .

و آخري Hard drive-based players هستند .
اين دستگاه ها با حافظه هاي 10 گيگابايت تا 60 گيگابايت (و يا بالاتر كه من نديدم) توليد ميشن . بيشتر به درد كساني مي خوره كه اهل مسافرتهاي طولاني هستند و دسترسي به كامپيوتر شخصيشون هم ندارن . در نظر بگيريد كسي كه مي خواد 2 ماه مسافرت بره ، نمي تونه با يك دستگاه Flash Based و يا MicroDrive Based سر كنه .
از نقطه ضعفهاي اين دستگاه هم به وزن زياد ، حجم بزرگتر نسبت به دو كلاس 2 و 3 و نامناسب بودن دستگاه براي فعاليتها با تحرك زياد (مثل دويدن و ...) اشاره كرد . سري ipod در اين كلاسه .

خب ! در حد توانم به سوالها جواب ميدم .
Tsotodeh عزيز گفته بودند :

1-firewire این نسل 5 ای ها 800 هست یا 400 ؟
2-سیم firewire رو ipod هست؟
3-اگر ipod رو بخریم و یه مشگل براش پیش بیاد به کجا باید مراجعه کنیم؟

1 - كلا Firewire 800 اختصاص به يك Generation نداره . نهايتا ، اگر همراه دستگاه ارائه نشه مي شه جداگانه خريداري كرد . اين هم لينكي كه مربوط به Griffin هستش. البته بايد PC شما هم چنين پورتي رو ساپورت كنه .
2 - نه متاسفانه . در بعضي از محصولات مثل Ipod Mini بايد جداگانه خريداري بشه . حتي بعضي وقتها در سري ipod ، وسايلي در Ipod 40GB هست كه در 20 Gb نيست . حتي اگر جفتشون در يك Generation باشند .
3 - بالاخره مشكل ايران و تحريم اقتصاديه . فكر مي كنم اگر بتونيد با گارانتي معتبر از خارج ايران ، نه الزاما دبي ، وسيله رو بخريد خيلي خوبه .واقعا نمي تونم كمكي بكنم . تنها تجربه اي كه خودم دارم اينه كه محصول آمريكايي رو از خود آمريكا برام از انگليس خريدن و با پست فرستادن . در ضمن ، به اون جايي كه كسراي عزيز گفته نرفتم . بايد برم و ته توي قضيه رو دربيارم .

از شايان عزيز هم ممنونم. گفته بودند :

شما يه تاپيك جداگانه تو اين زمينه بزن
من متوجه نشدم توي چه زمينه اي بايد تاپيك بزنم . شما بفرمائيد . ولي در كل بدم نمي آد تاپيكي بزنم توي زمينه اينكه چي بخريم . خواسته ها مطرح بشند و بتونيم در حد توان كمك كنيم كه دوستان اون چيزي كه مورد نيازه بخرند . جالبه كه بگم كه تجربه من اين رو ثابت كرده كه اكثر ايرانيها ، در اين موارد دنبال دستگاهي مي گردند كه يك قانون ساده رو داشته باشه . "خريد : يك بار براي هميشه" . براي همين شديدا سخت گير ميشند . حتي دنبال قابليتهايي هستند كه شايد در سال يك بار هم ازش استفاده نكنند . خيلي خوبه كه بتونيم براي چنين دوستاني كه فكر مي كنم تا حدودي حق دارن اينجوري بيانديشند ، دستگاههاي مناسبي معرفي كنيم .

راستي عكس هر كدوم از اين هايي رو كه ميگي هم اگه بذاري ... خيلي خوبه
Kingehp عزيز اينكار رو كردند . باز هم اگر خواستيد بگيد .

موفق باشيد.

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
pda جان ميشه نظرتو در مورد minidisc player هم بگي؟

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من این وسط یه پیشنهاد دیگه هم دارم :

I Audio X5 محصول شرکت COWON JETAUDIO

x5_01.jpg

x5_11.jpg

Features

MP3, OGG, WMA, ASF, FLAC, WAV, MPEG4* (video) playback, FM Radio Receiver and Recording,
Voice Recording, Line-In Recording
TXT (Text), JPEG** (Image) File Viewer (Image Enlargement, Background Screen Designation)
Built-In HDD (20GB/30GB)***, USB Host****, File Copy/Delete
USB 2.0 Interface
260,000 Colors TFT-LCD, Resolution 160x128
Long Playback Time : Up to 14 hours playback (35 hours for iAUDIO X5L)
(Based on company's self-test, The playing time may be shortened according to settings.)
Multi language support
Enhanced Integrated Navigator
Play/Pause, Recording/Pause While Recording
Next Song/Previous Song, Fast Forward/Rewind, Section Repeat
Resume, Fade-In, AutoPlay Features
Search Speed, Skip Speed Setup
Volume (Digital 40 Levels)
Various EQ and Sound Field Effects
-User-Adjustable 5-Band EQ
-Normal, Rock, Pop, Jazz, Classic, Vocal, User
-Supports BBE, Mach3Bass, MP Enhance, and 3D Surround.
Clock, Alarm, Timer Recording, Sleep Function, Power Saving Shut down.
Power, LCD On/Off, Hold Combined Switch
LCD Auto Off Time Adjustment, Brightness, and Contrast Adjustments
Easy Firmware Upgrade
Supports ID3V2, ID3V1, FileName
Device Information Verification
(Firmware version, HDD capacity, HDD volume, total folder number, total file number)
Supports MAC OS (Data transfer only)
Supports Linux v 2.2 or higher (Data transfer only)
Software
-JetShell (File transfer, MP3/WMA/WAV/AUDIO CD PLAY, MP3 ENCODING)
-JetAudio (Integrated multimedia player software, music/video conversion feature)

http://www.cowonamerica.com/products/iaudio/x5

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از cyber boy :
pda جان ميشه نظرتو در مورد minidisc player هم بگي؟
سلام . راستش من توي اين تاپيك فقط در زمينه ipod و مسايل كلي اين دستگاهها نوشتم ، اما چشم ! اين رو توضيح مي دم . فقط از دوستان خواهش مي كنم كه اولا با زدن تاپيك هاي ديگه توي فروم ، از شلوغي اينجا كم كنند . به علاوه خود تاپيك زدن (البته اگر درست باشه) فكر مي كنم يه رونقي ميده به فروم . فقط خودمون رو در نظر نگيريم . امكان داره كساني باشند كه به موضوع Mp3 Player ها و نظاير آن ، علاقه داشته باشند ، اما ندونند كه توي اين تاپيكي كه اسما درباره Ipod Mini هستش ، ميشه همه چيز پيدا كرد . ;)
درباره MD بايد بگم كه همونطوري كه مي دونيد Sony اين دستگاه رو جايگزين تكنولوژي Cassette كرد . يعني فلسفه اختراع اين دستگاه اين بود . خب ! درباره تاريخچه ميشه حرف زد اما فكر كنم كافيه .
MD Player/Record ، يك دستگاه Disc-Based هست كه از MiniDisc استفاده مي كنه . از مزاياش ميشه به حجم كوچكتر نسبت به CD Player ها و همينطور عدم Skip Tracking يا Disc Skipping نام برد . چون دستگاه اندكي قبل از پخش ، اطلاعات رو مي خونه و با قابليت Memory Buffer خيلي راحت و در جاهاي مورد نياز از اين قابليت استفاده مي كنه . براي همين اگر زماني در تكانهاي شديد ، Laser دستگاه نتونست جايي كه بايد بخونه رو بخونه ، اين Buffer به كمك دستگاه مياد ، موسيقي همچنان پخش ميشه و تا زماني كه دستگاه نتونه از Laser خودش براي خوندن disk استفاده كنه ، اين كمك رو انجام ميده . خب ديگه به همين Memory Buffering اين قابليت رو اضافه كنيد كه اگر قبل از پخش تمامي آهنگ ، اون آهنگ در Memory بارگذاري شده باشه ، دستگاه با خاموش كردن موتور اصلي كه MD رو مي خونه ، باتري كمتري مصرف مي كنه . در ضمن ، Memory Buffer در دستگاههاي مختلف ، اندازه هاي مختلفي داره .

اما از نقطه ضعفهاي اين دستگاه اينه كه اولا چون Disc-Based هستند ، قاعدتا احتياج به MiniDisc دارند. دوم اينكه تقريبا قيمت بالايي دارند و سوم اينكه خود پيدا كردن disc هاي اين دستگاه در ايران كار آسوني نيست. چهارما اگر پيدا هم بشند ، مطمئنا قيمتي بالاتر از يك CD خام دارند ، بخصوص اينكه CD خام به خاطر توليد انبوهش ، همه جا پيدا ميشه اما MD هم اينجوريه ؟ . همونطور كه مي دونيد اين دستگاهها MiniCd Player نيستند . Mini Disc Player هستند كه Disc هاي اين دستگاهها ، چيزي شبيه به فلاپي هستند البته با گنجايشي نزديك به 100 برابر يك فلاپي .

موفق باشيد.

adeliry

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
در مورد محصول جدید اپل نظرتون چیه ؟

iPod nano
Manufacturer: Apple (product page)
System requirements: Macintosh computer running Mac OS X 10.3.4 or later, USB port; Windows PC running Windows 2000 SP4 or Windows XP SP2, USB port
Price: US$199 (2GB), US$249 ) (4GB) (shop for the iPod nano)​

این هم چند تا از عکسای خوشگلش:

galleryimage06.jpg

galleryimage07.jpg

بالا