hajagha
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 470
- لایکها
- 4
سلاماز خودتان بپرسيد: "اگر فرصت درآمدزايي وجود نداشت آيا باز هم اين محصول را با اين قيمت مي خريدم؟" اگر جواب منفي باشد، احتمالا آن طرح، يك طرح پيراميدي است.
سئوال جالبتر اين است كه از خودتان بپرسيد: "اگر از اين طرح درآمدزايي بيرون بيايم و ديگر توزيع كننده نباشم آيا باز هم به خريدن محصولات آن ادامه خواهم داد؟" باز هم اگر جوابتان منفي است احتمالا با يك طرح پيراميدي روبرو هستيد.
شما محصولات را به قيمت عمده فروشي مثلا 900 ريال از كمپاني ميخريد و به قيمت خرده فروشي (مثلا 1000 ريال) به مشتريهايتان در بازار مصرفتان مي فروشيد و سود حاصل (100 ريال) دريافت مي كنيد و علاوه بر آن هم درصدي از سود خرده فروشي ناشي از فروش زير مجموعه هايتان به بازار مصرفشان دريافت مي كنيد.
منظور از محصولي كه اينجا صحبت شد، محصولي كه با خريد آن وارد نتورك مي شويد و نه محصولاتي كه در E-Shop نتورك مي دهند تا افراد بتوانند با پورسانتهايشان از آنها خريداري كنند. E-Shop هاي اين شكلي هيچ ربطي به نتورك ندارند.
حال مي توانيد با خيال راحت، اين محكها را در مورد شركت خود بكار ببريد تا بفهميد كه MLM كار ميكنيد يا Pyramid؟
خیلی ممنون از شما 2 نفر.
همونطور که حدس میزدم، با خوندن مطالب شماها، خیلی از سوالاتی که برام از میلب اول سروش پیش اومده بود، برطرف شد. فقط یکی دو تا سوال از همون مطلب که در بالا اوردم رو مینویسم:
1- در مورد سوال اول که در بالا پررنگ شده،
ببینید، یک مثال نقض میزنم. یکی شرکت BMW که یک مدل جدیدش رو فقط در سیستم بازاریابی به فروش میرسونه. قیمت این مدل، خیلی بالاتر از مدلهای دیگه است، بدون اینکه چیز خاصی داشته باشه. دلیلش هم اینه که اگر شمایی که این ماشین رو میخرید، بتوانید، 2نفر هم متقاعد کنید که این ماشین رو بخرند، اون وقت یک ماشین از یک مدل دیگه رو میتونید به 75 درصد تخفیف بگیرید.
خب جواب سوال اول، قطعاً منفیست. یعنی اگر شما از طرح درامدزایی بیایید بیرون نه تنها اون ماشین با اون قیمت نمیتونید بخرید، بلکه اصلاً نمیتونید بخرید. درصورتی که جواب سوال دوم مثبت است یعنی اگر شما از طرح درامد زایی بیایید بیرون، خیلی مایلید که یک بی ام و داشته باشید!
حالا با این تفاسیر، آیا شرکت بی ام و یک شرکت هرمی تشکیل داده بود؟ اگر داده بود که جلوش رو میگرفتند. نمیگرفتند؟
درکل من فکر میکنم که اشکال نداشه باشه که من مثلاً کامپیوتر فروش، بیام بگم که این سیستم قیمتش هست 800 هزار تومن ولی اگر بخواهید در طرح درامد زایی من شرکت کنید، قیمتش هست یک میلیون تومن. نمیدونم شاید هنوز یک سری مسائل رو بلد نیستم و این عقیده رو دارم.
2- درمورد حالت ب ، یعنی اونجایی که به خارج از مجموعه محصول رو میفروشید،
من هنوز این جا نیافتاده برام. اگر شرکت اومده گفته که دیگه این 1000 نفر نمیتونند در طرح درامدزایی شرکت کنند، پس چطور ما میتونیم محصول رو بفروشیم؟ همین فروش مگه ناقض اون خواست شرکت نیست؟
اگر یک خورده بیشتر برام توضیح بدید ممنون میشم.
3- E-Shop نتورك رو من نمیدونم چیه و برای همین قسمت آخر حرفهاتون رو اصلاً نفهمیدم. میشه به طور ساده برام توضیح بدید؟
خیلی خیلی ممنونم.
شاید پیش خودتون بگید که خب حاجاقا برو تحقیق کن. چیه از ما داری کار میکشی!!
حرفتون کاملاً درسته ولی راستش توی این سن ترجیح میدم دنبال چیزهای دیگه ای باشم و معلومات عمومیم رو از شماها کسب کنم!
علی ای حال، ضمن اینکه خیلی خیلی ازتون ممنونم و ممنون تر هم میشم که جوابم رو بدید، این حق برای شما محفوظ است که به کارهاتون برسید و دنبال جواب این خزعبلات من نباشید!!
قربان شما.