• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MOHEM : حسابم در just host بدلیل تحریم ایران بسته شد چیکار کنم ؟

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
حسابم در just host بدلیل تحریم ایران بسته شد چیکار کنم ؟ سایت هم به زبان انگلیش هست
گفتن یک مدرک بده که از کشورهای بغیر ایران و کوبا هستی ،،بک اپ و غیره هم نمیدن .
یک راه حل جلو پام بذارید لطفآ ،،هزار تا استرس دری استرس تحریم هم شده قوزه بالا قوز
اینم متن لایو چت :

Because of new law of Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the United States Department of Treasury.

Stephen wright: According to their new law, we do not provide any service to residents and businesses located in Cuba, Iran, Sudan or Syria.

Stephen wright: This means that your Web site will not be accessible to visitors, and

Stephen wright: you won't be able to log into your account. If you do not contact us,

Stephen wright: we will also be required to remove your files from our servers, at

Stephen wright: which time you will not be able to recover them.

Stephen wright: If you have your business out of these countries then you need provide valid information about it.

دومین ها هم روی name .com هست چه تضمینی هست که اونم بلوک نکنان
خیلی برا سایت هزینه کرده بودم ,چند تا دومین هم روی این name دارم ،،چیکار کنم ؟

==========================================================
اینم برام الان ایمیل زدن :
If you can demonstrate that you reside in a different nation, or that
your business is located in a different nation, please contact us

Last edited:

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
اکانت منم ساسپند کردن !
اون زمان که من اکانت رو گرفتم با ایران مشکلی نداشتن :(
سایت های روش هم فارسی بودن به جز یکی.

کسی راه حلی داره؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
یک هویت خارجی از یکی از آشناها جور کنید . منتقل کنید خودتونو یجا دیگه . مثلا کانادا ....

تحریم های جدید هستند اینا .... :)

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
منم اون زمانی که گرفتم گفتن مشکلی نداشتن بدبختی که من ۳ ساله گرفتم و سا یتم انگلیش بود ؟
امدم از یک هست معتبر خارجی بگیرم که نتیجش این شد ،نمیدونم چی بگم آدم واقعا دلسرد میشه
این همه هزینه میکنی وقت میزاری آخرش میشه این .
دوستانی که توی کار host از شرکت معتبر هستن پم بدن ،،اگه کسی هم میتونه مدرک جور کنه برام
که خیلی بهتره .

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
اکانت منم ساسپند کردن !
اون زمان که من اکانت رو گرفتم با ایران مشکلی نداشتن :(
سایت های روش هم فارسی بودن به جز یکی.

کسی راه حلی داره؟

شما هم با من هماهنگ باهاش هر کاری کردی تو همین تاپیک بنویس ببینیم چه خاکی باید ریخت

radium

Registered User
لایک‌ها
4
امیدوارم مشکلت زود حل بشه. راهش همینه بگرد یکی رو پیدا کن یه پروف آدرسی چیزی واسشون بفرست.
حالا name هم که ایران رو از لیست کشورا حذف کرده همین بلا رو سرمون نیاره.:( هیچ کاری هم نمیتونیم بکنیم اون وقت

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
امیدوارم مشکلت زود حل بشه. راهش همینه بگرد یکی رو پیدا کن یه پروف آدرسی چیزی واسشون بفرست.
حالا name هم که ایران رو از لیست کشورا حذف کرده همین بلا رو سرمون نیاره.:( هیچ کاری هم نمیتونیم بکنیم اون وقت

منم واقعا از همین میترسم ،،حالا اینو که میشه یک کارش کرد ولی دومینو چیکارش کنم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
you need provide valid information about it

بپرس چی می خوان یوتیلیتی , پاسپورت ... معمولا اجازه بک آپ میدن مگه اینکه خیلی خر باشن.

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
you need provide valid information about it

بپرس چی می خوان یوتیلیتی , پاسپورت ... معمولا اجازه بک آپ میدن مگه اینکه خیلی خر باشن.

residental آدرس و پاسپورت یکی از کشورهای که شامل تحریم نباشه غیره اینا
کوبا ،ایران،سوریه

نه بابا گفتن اگه ایمیل نزنی و این مدارکو ندی تمامی فا یل ها حذف میشه ،بک اپ که هیچ cpanle - سایت همرو suspend کردن

Last edited:

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
از منو که هنوز کاری نکردن؟
شما آدرس ایران رو داده بودی؟

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
حسابم در just host بدلیل تحریم ایران بسته شد چیکار کنم ؟ سایت هم به زبان انگلیش هست
گفتن یک مدرک بده که از کشورهای بغیر ایران و کوبا هستی ،،بک اپ و غیره هم نمیدن .
یک راه حل جلو پام بذارید لطفآ ،،هزار تا استرس دری استرس تحریم هم شده قوزه بالا قوز
اینم متن لایو چت :

Because of new law of Office of Foreign Assets Control (OFAC) of the United States Department of Treasury.

Stephen wright: According to their new law, we do not provide any service to residents and businesses located in Cuba, Iran, Sudan or Syria.

Stephen wright: This means that your Web site will not be accessible to visitors, and

Stephen wright: you won't be able to log into your account. If you do not contact us,

Stephen wright: we will also be required to remove your files from our servers, at

Stephen wright: which time you will not be able to recover them.

Stephen wright: If you have your business out of these countries then you need provide valid information about it.

دومین ها هم روی name .com هست چه تضمینی هست که اونم بلوک نکنان
خیلی برا سایت هزینه کرده بودم ,چند تا دومین هم روی این name دارم ،،چیکار کنم ؟

==========================================================
اینم برام الان ایمیل زدن :
If you can demonstrate that you reside in a different nation, or that
your business is located in a different nation, please contact us

هیچ راهی وجود ندارد مگر اینکه درخواست بدید و بک اپ رو بگیرید یک زمانی تو همین فروم نوشتیم که این شرکت ها قابل اعتماد نیستند هم name هم justhost خیلی ها اومدن و گفتن اینها بهترین ها هستند و اطمینان دادن که مشکلی پیش نمیاد .
دامین هاتون رو از name منتقل کنید به جای دیگه ترجحا شرکت کانادایی یا اروپایی فکر چند دلار گرون تر رو نکنید چون همین تفکر های ارزان طلبی و دنبال ارزانی بودن باعث بوجود امدن این مشکلات شده .
این بار دیگه این داستان تحریم خیلی جدی و اساسی هست و تقریبا فلج کننده .

اینجاهایی که پررنگ کردم رو به دقت ببنید . نوشتن مدارک موثق ارائه بدید که تو این کشور ها نیستید اگر میتونید ارائه بدید اگر هم نه بخواهید لینک بک اپ رو بهتون بدن و سرویستون رو حذف میکنند اگر بک اپ رو دادن که لطف بزرگی کردن اگر ندادن طبق قوانین جدید شما نمیتونید کاری انجام بدید

موفق باشید

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
اگر اطلاعات پیدا کردید که هیچ . وگرنه با من تماس بگیر تا ببینم چی می شه ...

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
من ایمیل زدم گفتم شریکم فقط ایرانه. چی میخواین که ثابت کنم؟ :cool:
:-<

از یه طرف وزارت ارشاد فشار میده از این طرف آمریکا.
جم کنیم بریم ساندویچی بزنیم :-<

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
از منو که هنوز کاری نکردن؟
شما آدرس ایران رو داده بودی؟

اره متاسفانه ،عملی که بهشون زدم که بابا سایت من انگلیش هست و اصلآ ربطی به ایران نداره ...گفتن
توی profile شما آدرس ایران رو دادی اگه مدرک بدی ماله کشور دیگی هستی یه کاری میکنیم .
از این مدرکهندی کسی میتونه جور کنه حالا ماله کسی دیگی هم بود یک کاری میکنم دیگه میگم ماله
شریکم هست ...اون موقع که امدم از اینا هاست بخرم پرسیدم که شما با تحریم ها مشکل ندارد گفتن نه اصلآ
منم خام شدم آدرس ایران دادم .

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
هیچ راهی وجود ندارد مگر اینکه درخواست بدید و بک اپ رو بگیرید یک زمانی تو همین فروم نوشتیم که این شرکت ها قابل اعتماد نیستند هم name هم justhost خیلی ها اومدن و گفتن اینها بهترین ها هستند و اطمینان دادن که مشکلی پیش نمیاد .
دامین هاتون رو از name منتقل کنید به جای دیگه ترجحا شرکت کانادایی یا اروپایی فکر چند دلار گرون تر رو نکنید چون همین تفکر های ارزان طلبی و دنبال ارزانی بودن باعث بوجود امدن این مشکلات شده .
این بار دیگه این داستان تحریم خیلی جدی و اساسی هست و تقریبا فلج کننده .

اینجاهایی که پررنگ کردم رو به دقت ببنید . نوشتن مدارک موثق ارائه بدید که تو این کشور ها نیستید اگر میتونید ارائه بدید اگر هم نه بخواهید لینک بک اپ رو بهتون بدن و سرویستون رو حذف میکنند اگر بک اپ رو دادن که لطف بزرگی کردن اگر ندادن طبق قوانین جدید شما نمیتونید کاری انجام بدید

موفق باشید

من برا دومین خیلی حساسم چون خیلی خرج seo و اینجور چیزا کردم اگه دومین رو بلوک کنان که
هیچی دیگه ،،به نظاره شما دومین هارو کجا انتقال بدم که تحت هیچ تحریمی بلوک نشه

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
من ایمیل زدم گفتم شریکم فقط ایرانه. چی میخواین که ثابت کنم؟ :cool:
:-<

از یه طرف وزارت ارشاد فشار میده از این طرف آمریکا.
جم کنیم بریم ساندویچی بزنیم :-<

منم همینو گفتم یکی از شریکم ماله ایرانه زیر بار نمیرن ببین برا شما چی جواب میدن ،حتما اینجا اعلام کن

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
منم همینو گفتم یکی از شریکم ماله ایرانه زیر بار نمیرن ببین برا شما چی جواب میدن ،حتما اینجا اعلام کن
این جوابی که به ایمیلم زدن :

Hi xxx

Thanks for your email

I would like to confirm that your address on your account is Unit###, Bldg##, xxxxx, xxxx
xxxx, Tehran ########## Iran, Islamic Republic Of

Please provide me with the correct details with documentation to prove.

Kind Regards

Nick
یه دستی دارن میزنن؟
چه کنم؟

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
Please provide me with the Documentation to say that you are not. "If you can demonstrate that you reside in a differentnation, or that your business is located in a different nation, please contact us یممدیاتلی

برا من اینو گفتن یعنی اگه مدارک از ملیته دیگه ای داری که بفرست اگه نه هیچی

به شما گفته جزییات رو با مدرک بفرست,,,حالا شما میخای مدارکتو بفرست ببین چی میگه

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
من برا دومین خیلی حساسم چون خیلی خرج seo و اینجور چیزا کردم اگه دومین رو بلوک کنان که
هیچی دیگه ،،به نظاره شما دومین هارو کجا انتقال بدم که تحت هیچ تحریمی بلوک نشه

ما فقط میتونیم شرکت همکار کانادایی خودمون رو معرفی کنیم . قیمت های ثبت دامین مقداری بالا هست ولی هیچ مشکلی با ادرس ایران و مشتری ایرانی و کلا ایرانی ها ندارند .
www.netelligent.ca میتوانید اطلاعات بیشتر ر ا در سایت ببنید . و یک پنل برای خودتون درست کنید و دامنه را سفارش یا انتقال بدید و میتوانید پرداخت را از طریق ما انجام بدید . :)

پدر پسر شجاع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بگو می خواستم بزنم Iraq اشتباهی Iran را انتخاب کردن
اگر گفت پس تهران چیه؟ ( هیچ وقت البته نمی گه چون نمی دونه تهران خوردنیه یا پوشیدنی) بگو اسم یه شهر تو عراقه!

اگر گیر داد که مدرک می خوایم
یه کاغذ ور دار یه سری مطلب عربی بنویس روش و بفرست براشون بگو این قبض برقمونه

بالا