• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MOHEM : حسابم در just host بدلیل تحریم ایران بسته شد چیکار کنم ؟

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
موافقم باهاتون 100 درصد
ولی وقتی کانادا هست چرا امریکا؟؟
(البته بماند که تا چند روز دیگه افغانستان هم مارو تحریم میکنه)

کانادا هم تحریم را پذیرفته. ما نماینده انحصاری و مستقیم و تایید شده و ... با شرط عدم تحریم در یک موردی هستیم از یک شرکت خیلی بزرگ کانادایی (شرکت بین المللی). نمیگن شما تحریم هستید ولی خدمات یک روزه را تا حتی 2 ماه عقب میاندازند (فکر کنم اگر بگن تحریم هستید ما راحتتر باشیم!)
در عین حال سرویس دهنده هایی مثل جاست هاست، بلو هاست و ... جزو درجه یکهای دنیا هستند. پس وقتی همه جا تحریم هستیم حداقل تا زمانی که امکانش هست از یک سرویس خوب استفاده کنیم.
این نظر منه ;):p

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
بازم قبول نکردن!
گفتن حتما باید از بانک یا شرکت خدماتی (آب، برق، گاز، ...) باشه :-<
چی کار کنم؟

اگر نفرستاده بودید میتونستم کاری بکنم. شانس دوست دیگر همینجوری قبول کردند اما برای شما نه.
یک نامه بزنید ازشون بپرسید در این شرایط با توجه به اینکه من نمیتونم چنین مدرکی ارائه بدم آیا امکان انتقال اکانت به فرد دیگه را دارم یا نه.
اگر قبول کنند سعی میکنم آزادش کنم.

غیر از دامین اصلیش آیا addon هم داخلش داشتید؟

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
موافقم باهاتون 100 درصد
ولی وقتی کانادا هست چرا امریکا؟؟
(البته بماند که تا چند روز دیگه افغانستان هم مارو تحریم میکنه)

سرویس های خوب دیگری هستند که میشه با مشخصات ایرانی خریداری نمود.اگر قرار هست به هر دلیلی از هاستینگ های خارجی استفاده کنیم (مشتریان ایرانی ) بهتر هست جایی خرید کنند که درصد ریسک پذیری پایین باشد و با ادرس و هویت ایرانی خرید کنند . مشکل پرداخت هم مشکل مهمی نیست اکثر شرکت ها شرایط عدم دسترسی ایرانیان را به سیستم های مالی میدانند و با توضیح مختصر و پرداخت هزینه از طرف دوستان یا افرادی که کارهای پرداخت را انجام میدهند هیچ مشکلی بوجود نخواهد آمد .
iweb.com
www.247-host.ca
canadianwebhosting.com
http://www.cirrushosting.com
eukhost.com یکی از بهترین و معتبرترین شرکت های انگلیسی که برای مدت ها سایت مخابرات ایران روی سرور های این شرکت بود
uk2.net
http://www.webserve.ca
و بسیاری شرکت های معتبر کانادایی و اروپایی .
و البته بسیار شرکت های معتبر ایرانی درست هست هزینه بیشتری میگیرند ولی خدماتی که ارائه میکنند در حد خوبی هست و فقط قیمت بالایی دارند که بر اساس نیاز بازار داخلی و محدودیت های فروش و هزینه های جاری شرکت ها و تعهدات خود در قبال مشتری ها زیاد غیر منطقی نیست .

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
اگر نفرستاده بودید میتونستم کاری بکنم. شانس دوست دیگر همینجوری قبول کردند اما برای شما نه.
یک نامه بزنید ازشون بپرسید در این شرایط با توجه به اینکه من نمیتونم چنین مدرکی ارائه بدم آیا امکان انتقال اکانت به فرد دیگه را دارم یا نه.

پرسیدم، جواب دادن خبر میکنمت. حالا اگه قبول کنن چه اتفاقی میفته؟ یعنی چی کار میکنیم بعدش؟
میشه ID یاهوت رو برام پ.خ کنی؟

نوچ. غیر از دامین اصلی چیز دیگه ای نیست!

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

گفتن میشه !

If you wish to transfer ownership of the account to a new owner, we can allow this.

To do the change, we will require confirmation from the new owner that they want to take control of the account, must be outside of an area that we are restricted to provide hosting for, and will require proof of residency from the new owner showing they are outside of the questionable area.

چه کنم حالا؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
گفتن میشه !

چه کنم حالا؟
اگر این راه رو خودشون گفتن، معلومه خودشون یه غلطی کردن حالا موندن توش. من جای تو بودم اگر بکآپ داشتم انقدر منت شون رو نمیکشیدم. میگفتم پاک کن مادر*&!!

برو از euk بگیر از این مشکلا هم نداره.

AfraWeb.net

Registered User
لایک‌ها
0
چه کنم حالا؟[/QUOTE]
If you wish to transfer ownership of the account to a new owner, we can allow this.

To do the change, we will require confirmation from the new owner that they want to take control of the account, must be outside of an area that we are restricted to provide hosting for, and will require proof of residency from the new owner showing they are outside of the questionable area.

باید فردی رو پیدا کنید خارج از کشور که بتونه مدارک حقیقی ارائه کنه .questionable area یعنی تو این محدوده نباشه که ایران هم جز این محدوده میشه .حالا باید ببنید دقیقا چه مدارکی رو نیاز دارند ( فیش ها یا پاسپورت یا یک مدرک معتبر که نشان بده خارج از این محدوده هستید .)

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
باید فردی رو پیدا کنید خارج از کشور که بتونه مدارک حقیقی ارائه کنه .questionable area یعنی تو این محدوده نباشه که ایران هم جز این محدوده میشه .حالا باید ببنید دقیقا چه مدارکی رو نیاز دارند ( فیش ها یا پاسپورت یا یک مدرک معتبر که نشان بده خارج از این محدوده هستید .)
بلدم انگلیسی بخونم 8-|

دامین رو منتقل دارم میکنم، هاست رو هم کنسل کردم، بک آپ رو هم گفتن میدیم.

irlogo

Registered User
لایک‌ها
1
مشخصاتتون اعم از کپی کارت کلی، گذرنامه و شناسنامه رو براشون فکس کنید و درخواست کنین که برای یه مدت محدود باز کنن تا ترانسفر کنین

بالا