• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

MOHEM : حسابم در just host بدلیل تحریم ایران بسته شد چیکار کنم ؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
بگو می خواستم بزنم Iraq اشتباهی Iran را انتخاب کردن
اگر گفت پس تهران چیه؟ ( هیچ وقت البته نمی گه چون نمی دونه تهران خوردنیه یا پوشیدنی) بگو اسم یه شهر تو عراقه!

اگر گیر داد که مدرک می خوایم
یه کاغذ ور دار یه سری مطلب عربی بنویس روش و بفرست براشون بگو این قبض برقمونه
به همین راحتی !
بعدم برای طلب پوزش که اکانت رو اشتباهی ساسپند کردن، یک سال renew میکنن برات !!

پدر پسر شجاع

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش پس فکر کردی کاراگاه کاستر را گذاشتن اونجا به ایمیل هات جواب بده

تو براشون فقط $60 دلار ارزش داری
500 دلار از وقتشونو که نمیان بزارن برا تو که ببین یه وقت خالی نبسته باشی

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
بهشون گفتم اون آدرس شریکمه که تو ایرانه. اون آدرس رو باید تایید کنم؟
اینو فرستادن :
Please can you provide us with a utility bill to confirm the correct address otherwise your account will be cancelled.

کسی یه عکس اسکن شده قبضی چیزی نداره دستکاری کنم بفرستم؟ هرچی گوگلیدم چیزی پیدا نکردم !

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
دو تاس یکی رو یه جاش اسمشتون رو اضافه کنین

اون یکی رو هم اسم منو حذف کنین اسم خودتون رو بزارین

اون رو دادم پیپل قبول کرد:دی خارجی ها نمیدونن ما ایرانی ها چه موجودات هستیم:D

ماله هند هستن

انشا الله که حل میشه

پ.ن فقط هماهنگ کنین که هر دو تاییتون یکی رو سند نکنین

یکی قبض آب رو بده یکی قبض تلفن

فایل های ضمیمه

• Paypal.jpg
    Paypal.jpg
    244.9 KB · نمایش ها: 32
  • water bill.jpg
    water bill.jpg
    54.2 KB · نمایش ها: 27

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
اینو فرستادن :
Please can you provide us with a utility bill to confirm the correct address otherwise your account will be cancelled.

کسی یه عکس اسکن شده قبضی چیزی نداره دستکاری کنم بفرستم؟ هرچی گوگلیدم چیزی پیدا نکردم !

اگه مدرک پیدا کردی یا جعل کردی برا منم بفرست

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
هیچ حسابی تا کنون در جاست هاست به دلیل تحریم در ایران بسته نشده.
کلیه حسابهایی که به هر دلیل ساسپند شدند یا بسته شدند دلیل متفاوتی دارند.

(چون یکی از دوستان گفتند در این تاپیک بحث را مطرح کنم نوشتم لطفا نگید به تو چه ربطی داشت و ...)

همیشه پیشنهاد شده که آدرس را از ایران ندهید چون همانطور که در جریان هستید شما اصولا نمیتونید در ایران باشید و امکان پرداخت و همزمان وریفای کردن خودتون در جاست هاست را داشته باشید!!!

موفق باشید

Last edited:

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
دو تاس یکی رو یه جاش اسمشتون رو اضافه کنین

اون یکی رو هم اسم منو حذف کنین اسم خودتون رو بزارین

اون رو دادم پیپل قبول کرد:دی خارجی ها نمیدونن ما ایرانی ها چه موجودات هستیم:D

ماله هند هستن

انشا الله که حل میشه

پ.ن فقط هماهنگ کنین که هر دو تاییتون یکی رو سند نکنین

یکی قبض آب رو بده یکی قبض تلفن
آقا ی دنیا ممنون ،،ولی اینا رو داونلود کردم خیلی ریز هست ،version بزرگشو نداری ؟
پخ کن یا همینجا بذار ،،ممنون

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
هیچ حسابی در جاست هاست به دلیل تحریم در ایران بسته نشده و فعلا قرار نیست بسته بشه.
کلیه حسابهایی که به هر دلیل ساسپند شدند یا بسته شدند دلیل متفاوتی دارند.

(چون یکی از دوستان گفتند در این تاپیک بحث را مطرح کنم نوشتم لطفا نگید به تو چه ربطی داشت و ...)

موفق باشید

برا من که علت ساسپند رو گفتن چون شما از ایران آدرس دادید ...شما مشتری دارید که آدرس ایرانو داده باشه
و ساسپند نکرده باشن ؟که من بعید میدونم اگه اینطوره فقط کمی صبر کنید

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
توضیح تکمیلی:

سرورهای شرکت جاست هاست روی دیتاسنتر سینگل هوپ که یک دیتاسنتر آمریکایی هست فعال هستند.
اما شرکت اصلی جاست هاست یک شرکت آمریکایی نیست بلکه اصالتا شرکت اروپایی هست.
در چنین شرکتهایی اصولا بحث تحریم با شدتی که شرکتهای آمریکایی مانند گوددی برخورد میکنند دنبال نمیشه اما معمولا سعی میکنند کلا از ماجرای اصلی دور باشند.
بعنوان مثال اگر دوستان خاطرشون باشه حدود سه سال پیش پروایدرهایی مثل آنلاین نیک به تمام ثبت نام کنندگان ایرانی ایمیل زدند و درخواست کردند مشخصات ثبت کننده را تغییر بدهند. اما همان زمان گوددی بصورت کامل موضوع ایران را تعطیل کرد.

به هر حال در حال حاضر شرکت جاست هاست سیاستی برای از دست دادن حجم زیاد مشتری ایرانی نداره و در هیچ کجا چنین بحثی را مطرح نکرده و همچنان هم سرویس را برای ایرانیها فعال نگه داشته کما اینکه طی هفته گذشته 2 سایت جدید را خودم روی این سرویس راه اندازی کردم.
و در حال حاضر بالای 100 سایت از طریق خودم روی این سرویس در حال فعالیت هستند.
اما همیشه توجه به چند نکته تاکید شده:
- آدرس ثبت کننده دامین مهم هست، برای اطمینان بیشتر این آدرس در ایران نباشه. دلیل اینکه جاست هاست دامینها را در ای نام ثبت میکنه و ای نام شرکت آمریکایی هست.
- همیشه جایی که دامین را ثبت میکنید از جایی که هاست را ثبت میکنید جدا باشه. امکان داشتن دامین رایگان روی هاست خیلی خوبه ولی به نفعتونه که ازش استفاده نکنید.

...

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
برا من که علت ساسپند رو گفتن چون شما از ایران آدرس دادید ...شما مشتری دارید که آدرس ایرانو داده باشه
و ساسپند نکرده باشن ؟که من بعید میدونم اگه اینطوره فقط کمی صبر کنید

دلیل را براتون توضیح دادم. مشکل به هر شکل قابل حل هست اگر مشکل ادامه پیدا کرد اطلاع بدید لطفا

ممنون

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
اینو فرستادن :

احیانا این سایتی که ازش صحبت میکنید همین آخری که ثبت کردید نیست؟؟؟
اگر اون بود که آدرس و تلفن و همه چیزش وریفای بود چرا تغییر دادید؟

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
دلیل را براتون توضیح دادم. مشکل به هر شکل قابل حل هست اگر مشکل ادامه پیدا کرد اطلاع بدید لطفا

ممنون

اتفاقا منم از دومین که خوده جاست هاست میده استفاده نکردم و دومین ها در name های که

خوش بختانه انجا آدرس ایرانو ندادم ولی بازم میترسم که مشکل ایجاد کنه این name

...لطفآ یک راه حل که میدونید بگید حالا یا اینجا یا تو پخ

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
از منو که هنوز کاری نکردن؟
شما آدرس ایران رو داده بودی؟

این دوستان چون دامینشون در همونجا ثبت شده بود و در ای نام ثبت میشه و آدرس ایرانی دادند به مشکل برخوردند.

هیچ راهی وجود ندارد مگر اینکه درخواست بدید و بک اپ رو بگیرید یک زمانی تو همین فروم نوشتیم که این شرکت ها قابل اعتماد نیستند هم name هم justhost خیلی ها اومدن و گفتن اینها بهترین ها هستند و اطمینان دادن که مشکلی پیش نمیاد .
دامین هاتون رو از name منتقل کنید به جای دیگه ترجحا شرکت کانادایی یا اروپایی فکر چند دلار گرون تر رو نکنید چون همین تفکر های ارزان طلبی و دنبال ارزانی بودن باعث بوجود امدن این مشکلات شده .
این بار دیگه این داستان تحریم خیلی جدی و اساسی هست و تقریبا فلج کننده .

اینجاهایی که پررنگ کردم رو به دقت ببنید . نوشتن مدارک موثق ارائه بدید که تو این کشور ها نیستید اگر میتونید ارائه بدید اگر هم نه بخواهید لینک بک اپ رو بهتون بدن و سرویستون رو حذف میکنند اگر بک اپ رو دادن که لطف بزرگی کردن اگر ندادن طبق قوانین جدید شما نمیتونید کاری انجام بدید

موفق باشید

و باز هم بحث قدیمی. بله شما سرویستون عالی. یکی از کسانی که جاست هاست را پیشنهاد داده و میده من هستم. اگر دوستان نکاتی که بهشون گفته میشه را رعایت نمیکنند دلیل بر ایراد داشتن اون سرویس نیست. ضمنا جاست هاست اصولا سرویس ارزونی نیست!!!! وبد نیست آدرسهاش را چک کنید و از اروپایی بودن شرکت مطمئن بشید.
کسانی که حتی در شرکتهای کانادایی ثبت میکنند هم نمیتونن آدرس مستقیم بدند بلکه همیشه واسطه های دارند همین مسائل را پیش میبرند نه اینکه کانادا ایران را تحریم نکرده. حتی در مورد کوچکترین وسایل یا نرم افزاری ما باید هزار تا مدرک به شرکتهای کانادایی ارائه بدیم که مشتری نهایی تو ایران نیست. و تازه ما که نماینده رسمیشون هستیم!!!
پس مساله همه جا یک قدم بیرون مرزهای خودمون وجود داره. اما با رعایت یکی دو نکته کوچک هیچ مشکلی پیش نمیاد. خصوصا با موارد و توافقهای کشورها در هفته گذشته بهتره نکات رعایت بشن.

شما هم موفق باشید :p

Last edited:

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
اتفاقا منم از دومین که خوده جاست هاست میده استفاده نکردم و دومین ها در name های که

خوش بختانه انجا آدرس ایرانو ندادم ولی بازم میترسم که مشکل ایجاد کنه این name

...لطفآ یک راه حل که میدونید بگید حالا یا اینجا یا تو پخ

اینجا سواستفاده میشه.
آدرس ایمیلم را براتون در پیامهای خصوصی میگذارم لطفا تماس بگیرید.

در مورد استفاده نکردن از دامین جاست هاست. فکر کنم یک دامین رایگانش را استفاده کردید ممکنه غیر فعال باشه البته. این را مشخص توضیح بدید. ممنون

Last edited:

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
اینجا سواستفاده میشه.
آدرس ایمیلم را براتون در پیامهای خصوصی میگذارم لطفا تماس بگیرید.

در مورد استفاده نکردن از دامین جاست هاست. فکر کنم یک دامین رایگانش را استفاده کردید ممکنه غیر فعال باشه البته. این را مشخص توضیح بدید. ممنون

بله دومین غیر فعال هست ولی چیزی که توی ایمیل گفتن این هست که شما آدرس ایران رو دادید توی profile
اگه میخاید رفع ساسپند بشید از یک ملیته دیگه مدرک بدید ،،،اشتباهی که من کردم آدرس ایران رو توی profile دادم
آخه اون موقع که من ثبت نام کردم گفتن به هیچ وج ما مشکل نداریم خیالت راحت

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
البنه رضا جان من پروفایل رو که اون اوایل دیدم شما امارات رو به عنوان کشور معرفی کردید درسته ؟

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
البنه رضا جان من پروفایل رو که اون اوایل دیدم شما امارات رو به عنوان کشور معرفی کردید درسته ؟

بله
من آدرس وریفای شده برای ثبت میگذارم. دوستانی که مرتب من براشون هاست میگیرم در جریان شرایط گاهی سخت وریفای جاست هاست هستند. البته این شرایط کلی هست و ربطی به ایران نداره.
اکثر شرکتها فقط سعی دارند در دیتابیسشون مشتری ایرانی نداشته باشند مثل آنلاین نیک.
من هم به همه دوستانی که سوال کرده بودند گفتم که آدرس ایرانی نگذارند. همانطور که گفتم یک قدم که از مرزها میریم اونطرفتر باید نکاتی را رعایت کنیم. اما شرکتهایی که میخوان طبق تحریم عمل کنند مثل پیپال یا گوددی و یا گوگل رفتار میکنند که کلا آی پی ایران براشون مصداق خلافکار را داره.

برای من جالب اینه که دوستان ایرانی تقریبا هر جا پروفایل پر میکنند کشوری غیر از ایران را انتخاب میکنند ولی چرا اینجا به ایران تغییر دادند عجیبه :lol:

البته مشکل این دوستمون کاملا قابل حله و مشکل خاصی نداره فقط نمیدونم چرا بعد از اینکه گفتم دیگه با من تماسی نگرفتند :blink:

dargharnn21

Registered User
لایک‌ها
6
بله
من آدرس وریفای شده برای ثبت میگذارم. دوستانی که مرتب من براشون هاست میگیرم در جریان شرایط گاهی سخت وریفای جاست هاست هستند. البته این شرایط کلی هست و ربطی به ایران نداره.
اکثر شرکتها فقط سعی دارند در دیتابیسشون مشتری ایرانی نداشته باشند مثل آنلاین نیک.
من هم به همه دوستانی که سوال کرده بودند گفتم که آدرس ایرانی نگذارند. همانطور که گفتم یک قدم که از مرزها میریم اونطرفتر باید نکاتی را رعایت کنیم. اما شرکتهایی که میخوان طبق تحریم عمل کنند مثل پیپال یا گوددی و یا گوگل رفتار میکنند که کلا آی پی ایران براشون مصداق خلافکار را داره.

برای من جالب اینه که دوستان ایرانی تقریبا هر جا پروفایل پر میکنند کشوری غیر از ایران را انتخاب میکنند ولی چرا اینجا به ایران تغییر دادند عجیبه :lol:

البته مشکل این دوستمون کاملا قابل حله و مشکل خاصی نداره فقط نمیدونم چرا بعد از اینکه گفتم دیگه با من تماسی نگرفتند :blink:

رفتم جایی کار داشتم ،،پخ دادم

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
احیانا این سایتی که ازش صحبت میکنید همین آخری که ثبت کردید نیست؟؟؟
اگر اون بود که آدرس و تلفن و همه چیزش وریفای بود چرا تغییر دادید؟
نه
این یکی رو تقریبا یک سال پیش ثبت کرده بودم و آدرس ایران داده بودم، مثل همین دوستمون اون موقع از ساپورت پرسیدم و گفتن با ایران مشکلی ندارن!
داشتم یکی از قیضای خونه رو عربی میکردم! بگم عراقم :cool:
راه حل بهنری ندارید؟ آخه خیلی طول میکشه کلشو تو این فتوشاپی که ME هم نیست عربی کنم!

rezabs

Registered User
لایک‌ها
4
نه
این یکی رو تقریبا یک سال پیش ثبت کرده بودم و آدرس ایران داده بودم، مثل همین دوستمون اون موقع از ساپورت پرسیدم و گفتن با ایران مشکلی ندارن!
داشتم یکی از قیضای خونه رو عربی میکردم! بگم عراقم :cool:
راه حل بهنری ندارید؟ آخه خیلی طول میکشه کلشو تو این فتوشاپی که ME هم نیست عربی کنم!

اگر تا به حال این کار را نکردید اصلا این کار را نکنید.
اگر خودتون از جاست هاست گرفته باشید میدونید که ایرانی یا غیر ایرانی قوانین و سختگیریهای زیادی برای وریفای کردن شما داره و حتی دوستان دیدند گاهی خود من سه روز طول کشیده که وریفای کنم که من من هستم.

الان این دوستمون همین کار را کردند و من دیگه هیچ راهی برای برگردوندن اکانتشون ندارم.
ارسال مدرکی که حقیقی نیست فقط کار شما را سخت میکنه.

اگر هنوز این کار را نکردید با من تماس بگیرید تا ببینم در چه مرحله ای هستید و مشکل را برطرف کنیم.

موفق باشید

بالا