• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش میکنم
خب گوشیتو فلش کن بره پی کارش
با فلش حتما درست میشه
فقط از اس ام اس ها و فون بوکت یه بک آپ بگیر

ببخشید :blush: فلش کردن یعنی چه؟
آیا خودم از پس آن بر می آیم؟:rolleyes:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببخشید :blush: فلش کردن یعنی چه؟
آیا خودم از پس آن بر می آیم؟:rolleyes:
کار سختی نیست زیاد ولی اگه اولین بارت باشه ممکنه گوشیت دیگه بالا نیاد ولی البته به نکات توجه کنی میشکلی پیش نمیاد
یه جوری مثل ویندوز ریخت واسه کامپیوتره
باید مونستر پک مخصوص گوشیتو بریزی
اینجا مونستر پک های v3i هستش
http://www.planetmotox.net/razr_v3i.php
اونی رو که ورژن هایی که داده هموناییه که تو گوشیت زده رو دانلود کن مثل شماره فلکس و .... توی گوشیت تو ستینگ / فون استتس / Other Information میتونی اون ورژن هارو ببینی
بعد نیاز داری به یه برنامه در این مورد مثل RSD Lite 3.2
و حتما هم باید بک آپ از اس ام اس هات و فون بوکت بگیری
و موقع فلش مموری کارت تو گوشیت نباشه
اگه هم میترسی خودت فلش کنی ببرن بیرون برات فلش کنن

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان
براي برادرم ميخوام يه گوشي موتو بگيرم
كدوم يكي ازينا بهتره به نظرتون:
L7 يا E1 ؟؟؟
چون مبلغ بالا نيست تحقيقات نميخواد فقط در همين حد كه بدونم صداي اسپيكر كدومش بيشتره يا كدومش برتري خاصي داره؟؟
ممنونم

gba

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان آیا می دونند که چجوری میشه imei گوشی های موتورولا رو عوض کرد؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان فلش L7 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ گوشی در حال حاظر کاملا قاطی کرده و حالش خوش نیست. فکر کنم سر فارسی سازی خراب شده. نمیدونم مانستر و اینا یعنی چه. فقط بلدم با RSD Lite کار کنم.
ممنون

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فلش L7 رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ گوشی در حال حاظر کاملا قاطی کرده و حالش خوش نیست. فکر کنم سر فارسی سازی خراب شده. نمیدونم مانستر و اینا یعنی چه. فقط بلدم با RSD Lite کار کنم.
ممنون

ببین این راه می تواند کمکت کند البته اگه گوشی ات این کار را انجام بده
Press Menu > Scroll to Settings and select > Scroll to Initial Set Up and select > Scroll to Master Reset and select > Enter security code will display (The default security code is 000000) > Press OK > Press Yes > Wait until the phone turns off and on again on its own
با این کار هیچ کدام از اطلاعاتت را از دست نمی دهی.......
امیدوارم مشکلت حل بشه:blush:

athar

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون مصطفی بسیار عزیز. این کار رو قبلا انجام دادم اما تاثیری روی مشکل من نداشت. حقیقتش من با استفاده از آموزشی که روی اینترنت هست به گوشی زبان منوی فارسی اضافه کردم. بعد بردم برای تعویض قاب, اما بعد از عوض کردن قاب اسپیکر گوشی قطع شد و رم هم انگار خراب شده. نه از کامپیوتر و نه از گوشی قابل دسترسی نیست. اون شخصی که قاب رو عوض کرده میگه به خاطر فارسی کردن هست و فلش رو بهم ریخته. میدونم ربطی نداره اما برای اینکه بهونه دستش نباشه میخوام فلش اصلی گوشی رو بریزم تا دیگه حرفی نتونه بزنه. فردا صبح قراره برم یه گوش مالی حسابی بهش بدم! :lol:

mostafa_amol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون مصطفی بسیار عزیز. این کار رو قبلا انجام دادم اما تاثیری روی مشکل من نداشت. حقیقتش من با استفاده از آموزشی که روی اینترنت هست به گوشی زبان منوی فارسی اضافه کردم. بعد بردم برای تعویض قاب, اما بعد از عوض کردن قاب اسپیکر گوشی قطع شد و رم هم انگار خراب شده. نه از کامپیوتر و نه از گوشی قابل دسترسی نیست. اون شخصی که قاب رو عوض کرده میگه به خاطر فارسی کردن هست و فلش رو بهم ریخته. میدونم ربطی نداره اما برای اینکه بهونه دستش نباشه میخوام فلش اصلی گوشی رو بریزم تا دیگه حرفی نتونه بزنه. فردا صبح قراره برم یه گوش مالی حسابی بهش بدم! :lol:

شرمنده که کاری از دستم بر نمی آید...:(
موفق باشید ( هم در درست کردن گوشی و هم در گوش مالی طرف)

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزيز با اين مونستر مشكلت حل ميشه ‌:

http://www.planetmotox.net/vault/fi...JAVA_G_08_L7_06_00_03R_SE4639AB1F110C_1FF.rar

athar

Registered User
لایک‌ها
8

از شما دوست گرامی بسیار ممنونم. متاسفانه مشکلم پابرجا هست و دیگه دارم مطمئن میشم که مشکل سخت افزاریه.
بهترین راه فکر کنم شکستن مچ دست طرف به طوری که هنگام شکستن بگه "آی مامان!" هست.
بازم ممنون! :happy:

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه ی بروبچه های کلوپ طرفداران
من تا حالا تجربه ی خریدن گوشی موتورولا رو نداشتم و الان می خوام دو تا گوشی با این مارک بخرم ولی از ترس این مسایل رجیستر شدن مخابرات هنوز اقدام نکردم
آیا گوشی های موتورولا تا حالا مشکل رجیستر داشتن؟ و من باید گوشی رو با گارانتی خاصی بخرم؟
لطفا من رو راهنمایی کنید

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
موتورولا گارانتی درست حسابی نداره

من یه L7 گرفتم مشکلی نداشت

IMEI رو چک کن موقع خرید

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من هم با خریدن V3X به جمعی "مو تو" دارها پیوستم.گوشی فوق العاده ایه با قیمت خوب.فقط از رجیستر نبودنش میترسم.البته IMEI رو موقع خرید چک کردم و با سریال روی برچسب گوشی و کارتن مطابقت داشت.غیر از چک کردن IMEI راهی برای فهمیدن این مسئله هست؟(بدون مراجعه به امور مشترکین) ؟
این رو هم اضافه کنم که گوشی آلمانیه (البته اینو برچسب پشتش میگه) و گارانتی نیکانتل!

mammad_jan

Registered User
لایک‌ها
0
موتورولا گارانتی درست حسابی نداره

من یه L7 گرفتم مشکلی نداشت

IMEI رو چک کن موقع خرید

ممنون از راهنمایی تون

من می خوام PEBL U6 رو برای کسی هدیه بگیرم، البته خودم تا حالا دست کسی ندیدم. آیا این گوشی توی بازار پیدا میشه با ترکیب رنگ هاش ؟ اگر کسی هم استفاده کرده لطفا یه فیدبک بده
خییلی ممنون

mehran1598

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم امروز به جمع V3x دار ها پيوستم ! عجب جيگريه اين گوشي !
كيفيت LCD خيلي عاليه! با يه W810i مقايسه كردم خيلي بالاتر بود !
البته هنوز خيلي زير و بالاش نكردم اما تااينجا كه با هر قسمتش كار كردم راضي بودم !:happy:

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه روزهایی تو این بخش داشتیم محصولات جدید متورولا رو به هم نشون می دادیم.... مشکلات رو تو بخش مخصوص مطرح می کردیم ولی الا چی ؟
کسی از شما ها E1120 رو میشناسه؟
یا کسی خبری از قسمت وایرلسmoto q میدونه؟
کسی میدونه سیم کارت رایتر از کجا بخرم که تو v3x ام دوتا خط داشته باشم (wll و IRTci)
خدایا هم اکنون ما را بکش !!!!

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه چرا قیمت ming1200 تو کشور های مختلف متفاوته مخصوصا تو ایران.
این سوال که چرا تو v3i تایپ خوبی نداره رو باید توی بخش v3i مطرح کنیم که مصلما 20 بار جواب داده شده و فقط باید یه سرچ بشه.

بیایید فرهنگ کنترل فروم را از IRSAT یاد بگیریم..

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شما و این هم موتورولا فراریییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
http://www.tech2.com/india/news/mobile-phones/motorola-announces-motorazr-ferrari/3970/0
تمام مشکلایی مثل کیفیت پایین مانیتور پشت .کوچک بودن کلیک وسط . جای نا هماهنگ دوربین ها (مخصوصا دوربین اصلی وقتی درش بستست). قسمت زشت چهار گوش بودن گوشی وفتی درش بازه. جنس بد محافظ اسپیکر .و مشکل باطری که تو v3x بود حل شده.

آقایون و خانومها نظر بدن
من که اینو بد جور پایم (در صورت نبودن E1120)

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
motorola_l7_slvr_main.jpg

سلام دوستان
من به تازگی موتورولا L7 گرفتم
خب تا الان که خوب کار کرده
یه دو سی دی هم گرفتم که تمامی تم ها و بازی ها و .. و آموزش حرفه ای استفاده از موتورولا رو یاد داده رو هم گرفتم
سی دی فارسی هم هست
سعی می کنم که بهترینا رو اینجا بذارم
موفق باشید

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلا خوبین
یه خاهش
توورو خدا اگه این بازیه تتریس رو کسی داره لینکه سالمش رو بده برا داونلود
بعدشم قشنگو درس حسای بگه چه جوری بریزو تو گوشیم
v3 دارم