• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ینی همین جوری براش یه اسم بذارم؟ درست میشه؟

نه !!
اسمی که برای گوشیتون معرفی کردید
از منوی Sittings گزینه ی Personalise رو انتخاب کنید و در قسمت Greeting اسم مبایل رو انتخاب کنید
نمی دونم شاید مشکل شما این نباشه ولی برای من اینطوری درست شد !!

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
pic1.jpg

pic2.jpg

pic3.jpg

pic4.jpg

pic5.jpg

pic6.jpg

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Motorola_SLNRL7.gif

Motorola SLNRL7

تاريخ توليد ژانويه 2005
ابعاد 113x49x11.5lميليمتر 59 سي سي
وزن 96 گرم
حافظه حداكثر 1 گيگا بايت ،( microSD (TransFlash - 11مگابايت حافظه كلي
- 5مگابايت حافظه آزاد قابل استفاده كاربر
دوربین كارت گرافيكي ،640x480پيكسل ،ويدئو
باطری حداكثر 6 ساعت ،40 دقيقه در حال صحبت

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Motorola_KRZRK1.gif

Motorola KRZRK1

تاريخ توليد جولاي 2006
ابعاد 103X42X16ميليمتر
وزن 102گرم
حافظه ( microSD ( TransFlash - 20 مگابايت حافظه داخلي
دوربین 2 مگاپيكسل ، 600X1200پيكسل ،ويدئو، (CIF)
باطری 6ساعت در حال صحبت

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Motorola_V3X.gif

Motorola V3X

تاريخ توليد ژانويه 2005
ابعاد 99X55X20ميليمتر 89 سي سي
وزن 125 گرم
حافظه حداكثر 512 مگابايت ،( microSD (TransFlash) - 64 مگابايت حاغظه داخلي
دوربین 2 مگاپيكسل،1600X1200پيكسل ،ويدئو فلش، secondary video call VGA camera
باطری حداكثر 5 ساعت در حال صحبت

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
Motorola_RIZR.gif

Motorola RIZR

تاريخ توليد جولاي 2006
ابعاد 106X46X16ميليمتر
وزن 115گرم
حافظه microSD (TransFlash) - 20 مگابايت حافظه داخلي
دوربین 2 مگاپيكسل ، 1600x1200پيكسل ، ويدئو، فلش
باطری 6ساعت 40 دقيقه در حال صحبت

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
motorola-v3xx.gif

Motorola RAZRV3XX

تاريخ توليد جولاي 2006
ابعاد 104X53X16ميليمتر
وزن 102گرم
حافظه (microSD ( TransFlash
دوربین 1.3 مگاپيكسل ، 1280X1024پيكسل ، ويدئو، دوربين تصوير برداري VGA ثانوي
باطری در حال صحبت

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتيد محترم
بنده يك گوشي موتورولا ا1000 خريدم و چون برنامه هاي ان كافي نبود با راهنمايهاي شما عزيزان كمي برنامه رويش اينستال كردم ولي متاسفانه يك روز موقع دانلود كردن برنامه گوشي هنگ كرد و بعد از ان ديگر بالا نيامد باطري و سيم كارت و رم ان را بيرون ااوردم ولي متاسفانه فقط مارك 3G نمايان شد وديگر هيچي .ترا به خدا كمكم كنيد هر چه پول داشتم دادم اين گوشي حالا ان هم برام ناز ميكنه
با تشكر از تمامي اساتيد عزيز مخلص شما حميد

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت اساتيد محترم
بنده يك گوشي موتورولا ا1000 خريدم و چون برنامه هاي ان كافي نبود با راهنمايهاي شما عزيزان كمي برنامه رويش اينستال كردم ولي متاسفانه يك روز موقع دانلود كردن برنامه گوشي هنگ كرد و بعد از ان ديگر بالا نيامد باطري و سيم كارت و رم ان را بيرون ااوردم ولي متاسفانه فقط مارك 3G نمايان شد وديگر هيچي .ترا به خدا كمكم كنيد هر چه پول داشتم دادم اين گوشي حالا ان هم برام ناز ميكنه
با تشكر از تمامي اساتيد عزيز مخلص شما حميد

سلام خدمت شما دوست محترم
فکر کنم اگه یک باز فلش کنی درست بشه
البته خودتون نمی تونید باید ببرید یه خدماتی اونا با برنامه های خاصی موبایل شما رو فلش می کنند بعد همه چیز بر می گرده مثل روز اول
فقط باید دوباره برنامه ها رو روش بریزید
پیشنهاد که از ریختن برنامه های زیادی بپرهیزید
موفق باشید..

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت شما دوست محترم
فکر کنم اگه یک باز فلش کنی درست بشه
البته خودتون نمی تونید باید ببرید یه خدماتی اونا با برنامه های خاصی موبایل شما رو فلش می کنند بعد همه چیز بر می گرده مثل روز اول
فقط باید دوباره برنامه ها رو روش بریزید
پیشنهاد که از ریختن برنامه های زیادی بپرهیزید
موفق باشید..
با سلام خدمت امير عزيزز
ازاينكه به تقاضاي حقير جواب دادي متشكرم
اقا امير عزيز هميشه ميگن در نااميدي بسي اميد است چون در شهر ما كرمانشاه كسي كار موتورولا را انجام نميده البته بلد نيستند كه انجام بدهند خلاصه نااميد به خانه امدم و در حالي كه گوشي را روشن گذاشته بودم ديدم صفحه منو باز شده منهم وقت را غنيمت شمرده و فورا به سراغ مستر كلير رفتم و الحمدلله درست شد فقط الان تنها مشكلي كه دارم اين است كه گوشي برنامه هاي رم را اجرا نميكند و پيغام مدهد كه پيكسل ويور برنامه را نميشناسه اگر اين مشكلم را حل كني چاكرتم به مولا
چاكر هر چه پسر خوب مثل اقا امير ........حميد:rolleyes:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت امير عزيزز
ازاينكه به تقاضاي حقير جواب دادي متشكرم
اقا امير عزيز هميشه ميگن در نااميدي بسي اميد است چون در شهر ما كرمانشاه كسي كار موتورولا را انجام نميده البته بلد نيستند كه انجام بدهند خلاصه نااميد به خانه امدم و در حالي كه گوشي را روشن گذاشته بودم ديدم صفحه منو باز شده منهم وقت را غنيمت شمرده و فورا به سراغ مستر كلير رفتم و الحمدلله درست شد فقط الان تنها مشكلي كه دارم اين است كه گوشي برنامه هاي رم را اجرا نميكند و پيغام مدهد كه پيكسل ويور برنامه را نميشناسه اگر اين مشكلم را حل كني چاكرتم به مولا
چاكر هر چه پسر خوب مثل اقا امير ........حميد:rolleyes:

سلام
خواهش می کنم ، تا اونجایی که بتونم در خدمت هستم
فکر کنم اگه رم رو یه بار فرمت کنید این مشکل هم برطرف بشه
البته اگه از رم ریدر استفاده می کنید فکر می کنم که باید با برنامه ی خودش اینکار رو انجام بدید نه با فرمت ویندوز
در نهایت اگر نشد بگید من مستقیم می رم از یکی از دوستانم که در زمینه ی تعمیر موبایل فعالیت می کنه می پرسم و جواب رو براتون میارم
موفق باشید..

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواهش می کنم ، تا اونجایی که بتونم در خدمت هستم
فکر کنم اگه رم رو یه بار فرمت کنید این مشکل هم برطرف بشه
البته اگه از رم ریدر استفاده می کنید فکر می کنم که باید با برنامه ی خودش اینکار رو انجام بدید نه با فرمت ویندوز
در نهایت اگر نشد بگید من مستقیم می رم از یکی از دوستانم که در زمینه ی تعمیر موبایل فعالیت می کنه می پرسم و جواب رو براتون میارم
موفق باشید..

با سلام خدمت استاد عزيزم امير
امير جان به خدا قسم تا وقتي كه مشكلم را به شما ميگم مثل مريضي كه پيش دكتر ميره خوب ميشه مبايل منهم اونطور شده دوباره رم خودش درست شد ولي حالا زحمت ديگري برات داشتم يكي اينكه اگر سايت خوبي براي جمع اوري نرم افزارهاي مجاني سراغ داشتي معرفي كن و دوم اينكه چرا هر چه دنبال نرم افزاري مثل بلك ليست براي موتورولا ميگردم چيز مناسبيپيدا نميكنم امير جان چطوري ميتونم كاري كنم كه گوشي من فارسي را ساپورت كنه البته ببخشيد از اينكه تنها با يك ويزيت اين همه مشكل را از شما راهنمايي خواستم
برادر كوچك شما حميد

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلام خدمت استاد عزيزم امير
امير جان به خدا قسم تا وقتي كه مشكلم را به شما ميگم مثل مريضي كه پيش دكتر ميره خوب ميشه مبايل منهم اونطور شده دوباره رم خودش درست شد ولي حالا زحمت ديگري برات داشتم يكي اينكه اگر سايت خوبي براي جمع اوري نرم افزارهاي مجاني سراغ داشتي معرفي كن و دوم اينكه چرا هر چه دنبال نرم افزاري مثل بلك ليست براي موتورولا ميگردم چيز مناسبيپيدا نميكنم امير جان چطوري ميتونم كاري كنم كه گوشي من فارسي را ساپورت كنه البته ببخشيد از اينكه تنها با يك ويزيت اين همه مشكل را از شما راهنمايي خواستم
برادر كوچك شما حميد

سلام
خب خوشحالم که گوشیتون درست شده :)
متاسفانه موتورولا یه مشکل بزرگ داره و اون اینه که SIS رو قبول نمی کنه و چون تمامی برنامه ها مثل همین بلوک لیست جزو برنامه های SIS هست نمی شه روی موتورولا اجراش کرد
من خودمم خیلی به این برنامه نیاز داشتم که متاسفانه نتونستم پیدا کنم
موتورولا فقط برنامه هایی که به فرمت Jad یا Jar که با جاوا پشتیبانی می شه رو می تونه شناسایی و اجرا کنه
در مورد سایت هم توی یکی از بخش ها چند تا سایت برای دانلود برنامه و بازی و .. گذاشتم که توی قسمت نرم افزار های گوشی ( اگر اشتباه نکنم ) می تونید پیدا کنید
خودمم دو تا سی دی از آموزش موتورولا گرفته که کلی بازی و برنامه که اکثرش هم jad هست دارم که خورد خورد توی فروم می ذارم
نمونه هاش رو صفحات قبل گذاشتم
در مورد فارسی کردنش هم من برای موتورولا L7 رو می دونم
یعنی تا جایی که می دوم فقط این نوع گوشی رو می شه خودمون فارسیش کنیم مابقی گوشی رو نمایندگی باید اقدام کنه
اگر خواستید بگید تا کامل براتون توضیح بدم
خب فکر کنم الان برید سر گوشیتون هم فارسی شده و هم کلی برنامه رفته توش :D :happy:
امید وارم تونسته باشم کمکی کنم
البته خودم هم زیاد چیزی نمی دونم
در ضمن اگر دوست داشتی می تونم براتون اون دو تا سی دی موتورولا رو بفرستم که کمکتون کنه
موفق و پیروز باشید..

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خب خوشحالم که گوشیتون درست شده :)
متاسفانه موتورولا یه مشکل بزرگ داره و اون اینه که SIS رو قبول نمی کنه و چون تمامی برنامه ها مثل همین بلوک لیست جزو برنامه های SIS هست نمی شه روی موتورولا اجراش کرد
من خودمم خیلی به این برنامه نیاز داشتم که متاسفانه نتونستم پیدا کنم
موتورولا فقط برنامه هایی که به فرمت Jad یا Jar که با جاوا پشتیبانی می شه رو می تونه شناسایی و اجرا کنه
در مورد سایت هم توی یکی از بخش ها چند تا سایت برای دانلود برنامه و بازی و .. گذاشتم که توی قسمت نرم افزار های گوشی ( اگر اشتباه نکنم ) می تونید پیدا کنید
خودمم دو تا سی دی از آموزش موتورولا گرفته که کلی بازی و برنامه که اکثرش هم jad هست دارم که خورد خورد توی فروم می ذارم
نمونه هاش رو صفحات قبل گذاشتم
در مورد فارسی کردنش هم من برای موتورولا L7 رو می دونم
یعنی تا جایی که می دوم فقط این نوع گوشی رو می شه خودمون فارسیش کنیم مابقی گوشی رو نمایندگی باید اقدام کنه
اگر خواستید بگید تا کامل براتون توضیح بدم
خب فکر کنم الان برید سر گوشیتون هم فارسی شده و هم کلی برنامه رفته توش :D :happy:
امید وارم تونسته باشم کمکی کنم
البته خودم هم زیاد چیزی نمی دونم
در ضمن اگر دوست داشتی می تونم براتون اون دو تا سی دی موتورولا رو بفرستم که کمکتون کنه
موفق و پیروز باشید..
امير جان از اينكه جوابم را زود دادي خيلي خوشحال شدم و از اينكه ميخااهي لطف كني و سيدي برنامه برام بفرستي خيلي ممنون ميشم فقط لطفي بكن و هزينه سيدي ها و هزينه پستش را بفرما تا براتون بفرستم امير جان از اينكه شما را در اين سايت دارم احساس پشت گرمي ميكنم و مبايلم هم اين مسئله را فهميده وجرئت نميكنه بامبول در بياره خلاصه خيلي چيكتيم داش امير گل گلاب

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
امير جان از اينكه جوابم را زود دادي خيلي خوشحال شدم و از اينكه ميخااهي لطف كني و سيدي برنامه برام بفرستي خيلي ممنون ميشم فقط لطفي بكن و هزينه سيدي ها و هزينه پستش را بفرما تا براتون بفرستم امير جان از اينكه شما را در اين سايت دارم احساس پشت گرمي ميكنم و مبايلم هم اين مسئله را فهميده وجرئت نميكنه بامبول در بياره خلاصه خيلي چيكتيم داش امير گل گلاب

سلام
خواهش می کنم ما در بست در خدمت شما هستیم
25.gif

شما فقط لطف کن آدرستون رو برام پی ام بفرست تا من براتون پست کنم
گوشیتم مشکل پیدا کرد از کلمه های کلیدی amir یا پرشین تولز استفاده کن مطمعا باش درست می شه
4.gif

گوشی هم گوشی های قدیم
10.gif

موفق باشی ..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
5.jpg

Motorola A1200

آنچه در بستۀ خریداری شدۀ شما موجود می باشد :
_ گوشی موبایل
_ 2 عدد باتری 850mAh
_ هدست موتورلا
_ کابل USB اتصال به کامپیوتر
_ شارژر
_ 2 عدد CD نرم افزار و اتصال به رایانه
_ راهنمای مصرف کننده
_ کارت حافظه Micro SD پانصد و دوازده مگا بایتی

در فصل اول سال 2005 پس از موفقیت شدید موتورلا در تولید گوشی های تاشوی باریک RAZR ، V3 و V3i این شرکت پدیده ای جدید را به بازار عرضه نمود V3x که دارای دوربین 2 مگاپیکسل و صفحه نمایش با کیفیت ساخت کارخانجات شارپ بود یکی از پدیده های عصر تولید خود گردید . این گوشی که فصل اول سال 2005 عرضه گردید توانست یکی از پرفروش ترین های ردۀ خود گردد و اکثر رقبا در این سطح از V3x جا ماندند ، اما موتورلا که پس از دورۀ رکود خود پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی می کرد ، سعی نمود تا علاوه بر تولید بهترین گوشی های Java و بدون سیستم عامل ، تولیداتی را نیز بر پایۀ سیستم عامل ها و همچنین Pocket PC ها و موبایل های سسیستم عامل به بازار عرضه کند . مخصوصاً پس از تولید Pocket PC های Black Berry که بسیار لاغر و نازک بودند و هیاهوی فراوانی در مجلات موبایل به راه انداختند ، موتورلا نیز ویندوز موبایل معروف خود را در جولای سال 2005 با نام Q به بازار معرفی کرد ، Q یک اسمارت فون مجهز به ویندوز موبایل نسخه ی 5 مایکروسافت بود و از قابلیت های فراوانی برخوردار بود البته این گوشی دارای صفحه کلید کامل بوده و صفحۀ لمسی نداشت در همان ماه (جولای سال 2005) موتورلا هم زمان با معرفی Q یک گوشی اسمارت فون مجهز به سیستم عامل لینوکس را به بازار معرفی نمود این گوشی که از سری A بود با نام A728 شناخته شد . این گوشی که برخلاف V3x سنگاپوری ، تولید مشترک چین با موتورلا بود یک لینوکس موبایل با صفحۀ لمسی بود که از جذابیت های فراوانی برخوردار بود و صفحۀ لمسی آن قابلیت تشخیص دو زبان چینی و انگلیسی را داشت ، دیری نپائید که موتورلا در دسامبر سال 2005 هدیۀ کریسمس خود را به بازار عرضه کرد نسخۀ کاملاً ارتقاء یافته ای از A728 یا بهتر است بگوییم گوشی A1200 .
A1200 یک گوشی GSM چهار باند می باشد که از نوع اسمارت فون های مجهز به سیستم عامل لینوکس می باشد که البته قرار است به عنوان سیستم عامل جایگزین ویندوز در کشور ما ایران نیز اعمال گردد .
اگر بخواهیم این مدل را با مدل قبلی خود یعنی A728 مقایسه کنیم می بینیم که در این گوشی برخلاف A728 شما قابلیت استفاده از کارت های حافظه Micro SD را دارید که یک کارت 512 مگابایتی نیز برروی آن قرار داده شده است و دوربین این گوشی نیز کاملاً نسبت به مدل قبل ارتقاء یافته و از نوع 2 مگاپیکسل می باشد ، همچنین شما می توانید در این گوشی به رادیوی FM استریو نیز گوش فرا دهید .

4.jpg

amin_pro

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من یه موتورولا v3i دارم که می خوام روش برنامه برای جستجو در پوشه ها و رم و غیره داخل گوشی نصب کنم .
موبی اکسپلورر moby explorer نصب کردم ولی وقتی واردش می شم می گه باید دسترسی به فایل ها در permission داده بشه .
ولی در permission هیچی پیدا نکردم که به دسترسی به فایل ربط داشته باشه .
من بعد کلی تحقیقات متوجه شدم که digital audio player که تو حافظه ی خود گوشی نصب شده به فایل ها دسترسی داره و فایلی با پسوند .pat این دسترسی ها رو کنترل می کنه ولی هر طور خواستم این فایل رو برای موبی اکسپلورر کپی کنم ، کپی شد ولی جواب نداد .
در ضمن شبیه همین فایل pat رو من توی برنامه ی P2KTools پیدا کردم و با این هم همین کار رو انجام دادم .
من با هگز هم مشخصات و چیزهای دیگه رو هم دستکاری کردم و خیلی روش کار کردم ولی جواب نداد .
حتی وقتی کپی می کردم توی پرمیشن full access granted هم می شد ولی وقتی وارد موبی اکسپلورر می شدم باز هم همون خطا رو می داد و بعد از اینکه گوشی رو ریست می کردم دوباره به حالت اول برمی گشت .
حالا بعد کلی کار که حدود 2 3 ماهه دارم انجام می دم آیا کسی هست که بگه چی کار باید بکنم ؟
واقعا ممنون می شم اگه یکی به من کمک کنه چون خیلی معطل این قضیه شدم و اعصابم خورد شد سر این قضیه .:(
پیشاپیش از کمک هاتون ممنون .:lol:

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان میخواستم ببینم کدوم یک از این گوشی ها بهتره .... میدونم که دوربین هر دوشون VGA هست ! ولی از جهات دیگر ... کدوم بهتره ؟ لطفا دلایل برتریش رو هم بگید ؟ اگر توی این رنج قیمت از نوکیا یا سونی اریکسون گزینه بهتری میشناسید معرفی کنید .... من فردا میخوام بگیرم ! E1 رو 153000 قیمت دارم ولی L7 رو قیمت ندارم ؟ شما میدونید چنده ؟

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خواهش می کنم ما در بست در خدمت شما هستیم
25.gif

شما فقط لطف کن آدرستون رو برام پی ام بفرست تا من براتون پست کنم
گوشیتم مشکل پیدا کرد از کلمه های کلیدی amir یا پرشین تولز استفاده کن مطمعا باش درست می شه
4.gif

گوشی هم گوشی های قدیم
10.gif
مو ..
با سلامي پر از صفا و صميميت خدمت استد بزرگوارم اقا امير گل
امير جان ادرس دقيق حقير .كرمانشاه خيابان مدرس بانك ملي مركزي شعبه كرمانشاه ميباشدو شماره تماس 09188301006. كوچك شما حميد طبري
ضمنا امير جان لطفا اگر مسيرت به كرمانشاه افتاد و يا هر امر ديگري داشتي مديوني اگر مرا مطلع نكني .ارزوي روز خوشي را براي شما دارم اگر امكان دارد شماره تماست را برايم ميل كن با تشكر
برادر كوچكت حميد [email protected]

بالا