ینی همین جوری براش یه اسم بذارم؟ درست میشه؟
نه !!
اسمی که برای گوشیتون معرفی کردید
از منوی Sittings گزینه ی Personalise رو انتخاب کنید و در قسمت Greeting اسم مبایل رو انتخاب کنید
نمی دونم شاید مشکل شما این نباشه ولی برای من اینطوری درست شد !!
ینی همین جوری براش یه اسم بذارم؟ درست میشه؟
با سلام خدمت اساتيد محترم
بنده يك گوشي موتورولا ا1000 خريدم و چون برنامه هاي ان كافي نبود با راهنمايهاي شما عزيزان كمي برنامه رويش اينستال كردم ولي متاسفانه يك روز موقع دانلود كردن برنامه گوشي هنگ كرد و بعد از ان ديگر بالا نيامد باطري و سيم كارت و رم ان را بيرون ااوردم ولي متاسفانه فقط مارك 3G نمايان شد وديگر هيچي .ترا به خدا كمكم كنيد هر چه پول داشتم دادم اين گوشي حالا ان هم برام ناز ميكنه
با تشكر از تمامي اساتيد عزيز مخلص شما حميد
با سلام خدمت امير عزيززسلام خدمت شما دوست محترم
فکر کنم اگه یک باز فلش کنی درست بشه
البته خودتون نمی تونید باید ببرید یه خدماتی اونا با برنامه های خاصی موبایل شما رو فلش می کنند بعد همه چیز بر می گرده مثل روز اول
فقط باید دوباره برنامه ها رو روش بریزید
پیشنهاد که از ریختن برنامه های زیادی بپرهیزید
موفق باشید..
با سلام خدمت امير عزيزز
ازاينكه به تقاضاي حقير جواب دادي متشكرم
اقا امير عزيز هميشه ميگن در نااميدي بسي اميد است چون در شهر ما كرمانشاه كسي كار موتورولا را انجام نميده البته بلد نيستند كه انجام بدهند خلاصه نااميد به خانه امدم و در حالي كه گوشي را روشن گذاشته بودم ديدم صفحه منو باز شده منهم وقت را غنيمت شمرده و فورا به سراغ مستر كلير رفتم و الحمدلله درست شد فقط الان تنها مشكلي كه دارم اين است كه گوشي برنامه هاي رم را اجرا نميكند و پيغام مدهد كه پيكسل ويور برنامه را نميشناسه اگر اين مشكلم را حل كني چاكرتم به مولا
چاكر هر چه پسر خوب مثل اقا امير ........حميد![]()
سلام
خواهش می کنم ، تا اونجایی که بتونم در خدمت هستم
فکر کنم اگه رم رو یه بار فرمت کنید این مشکل هم برطرف بشه
البته اگه از رم ریدر استفاده می کنید فکر می کنم که باید با برنامه ی خودش اینکار رو انجام بدید نه با فرمت ویندوز
در نهایت اگر نشد بگید من مستقیم می رم از یکی از دوستانم که در زمینه ی تعمیر موبایل فعالیت می کنه می پرسم و جواب رو براتون میارم
موفق باشید..
با سلام خدمت استاد عزيزم امير
امير جان به خدا قسم تا وقتي كه مشكلم را به شما ميگم مثل مريضي كه پيش دكتر ميره خوب ميشه مبايل منهم اونطور شده دوباره رم خودش درست شد ولي حالا زحمت ديگري برات داشتم يكي اينكه اگر سايت خوبي براي جمع اوري نرم افزارهاي مجاني سراغ داشتي معرفي كن و دوم اينكه چرا هر چه دنبال نرم افزاري مثل بلك ليست براي موتورولا ميگردم چيز مناسبيپيدا نميكنم امير جان چطوري ميتونم كاري كنم كه گوشي من فارسي را ساپورت كنه البته ببخشيد از اينكه تنها با يك ويزيت اين همه مشكل را از شما راهنمايي خواستم
برادر كوچك شما حميد
امير جان از اينكه جوابم را زود دادي خيلي خوشحال شدم و از اينكه ميخااهي لطف كني و سيدي برنامه برام بفرستي خيلي ممنون ميشم فقط لطفي بكن و هزينه سيدي ها و هزينه پستش را بفرما تا براتون بفرستم امير جان از اينكه شما را در اين سايت دارم احساس پشت گرمي ميكنم و مبايلم هم اين مسئله را فهميده وجرئت نميكنه بامبول در بياره خلاصه خيلي چيكتيم داش امير گل گلابسلام
خب خوشحالم که گوشیتون درست شده![]()
متاسفانه موتورولا یه مشکل بزرگ داره و اون اینه که SIS رو قبول نمی کنه و چون تمامی برنامه ها مثل همین بلوک لیست جزو برنامه های SIS هست نمی شه روی موتورولا اجراش کرد
من خودمم خیلی به این برنامه نیاز داشتم که متاسفانه نتونستم پیدا کنم
موتورولا فقط برنامه هایی که به فرمت Jad یا Jar که با جاوا پشتیبانی می شه رو می تونه شناسایی و اجرا کنه
در مورد سایت هم توی یکی از بخش ها چند تا سایت برای دانلود برنامه و بازی و .. گذاشتم که توی قسمت نرم افزار های گوشی ( اگر اشتباه نکنم ) می تونید پیدا کنید
خودمم دو تا سی دی از آموزش موتورولا گرفته که کلی بازی و برنامه که اکثرش هم jad هست دارم که خورد خورد توی فروم می ذارم
نمونه هاش رو صفحات قبل گذاشتم
در مورد فارسی کردنش هم من برای موتورولا L7 رو می دونم
یعنی تا جایی که می دوم فقط این نوع گوشی رو می شه خودمون فارسیش کنیم مابقی گوشی رو نمایندگی باید اقدام کنه
اگر خواستید بگید تا کامل براتون توضیح بدم
خب فکر کنم الان برید سر گوشیتون هم فارسی شده و هم کلی برنامه رفته توش:happy:
امید وارم تونسته باشم کمکی کنم
البته خودم هم زیاد چیزی نمی دونم
در ضمن اگر دوست داشتی می تونم براتون اون دو تا سی دی موتورولا رو بفرستم که کمکتون کنه
موفق و پیروز باشید..
امير جان از اينكه جوابم را زود دادي خيلي خوشحال شدم و از اينكه ميخااهي لطف كني و سيدي برنامه برام بفرستي خيلي ممنون ميشم فقط لطفي بكن و هزينه سيدي ها و هزينه پستش را بفرما تا براتون بفرستم امير جان از اينكه شما را در اين سايت دارم احساس پشت گرمي ميكنم و مبايلم هم اين مسئله را فهميده وجرئت نميكنه بامبول در بياره خلاصه خيلي چيكتيم داش امير گل گلاب
با سلامي پر از صفا و صميميت خدمت استد بزرگوارم اقا امير گلسلام
خواهش می کنم ما در بست در خدمت شما هستیم![]()
شما فقط لطف کن آدرستون رو برام پی ام بفرست تا من براتون پست کنم
گوشیتم مشکل پیدا کرد از کلمه های کلیدی amir یا پرشین تولز استفاده کن مطمعا باش درست می شه![]()
گوشی هم گوشی های قدیممو ..![]()