• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلامي پر از صفا و صميميت خدمت استد بزرگوارم اقا امير گل
امير جان ادرس دقيق حقير .كرمانشاه خيابان مدرس بانك ملي مركزي شعبه كرمانشاه ميباشدو شماره تماس 09188301006. كوچك شما حميد طبري
ضمنا امير جان لطفا اگر مسيرت به كرمانشاه افتاد و يا هر امر ديگري داشتي مديوني اگر مرا مطلع نكني .ارزوي روز خوشي را براي شما دارم اگر امكان دارد شماره تماست را برايم ميل كن با تشكر
برادر كوچكت حميد [email protected]

سلام دوست عزیز و گرامی
کاش آدرست رو پی ام می دادی
در هر حال من براتون شنبه پست می کنم ، امید وارم بدردتون بخوره
چشم انشاالله اگر گذرمون اون طرف افتاد سری هم به شما می زنیم برای ما که افتخاره با شما از نزدیک آشنا بشم
این لطف شماست
ممنونم و آرزوی موفقیت براتون می کنم..
امید وارم در فروم بیشتر شما رو ببینم
پیروز باشید..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان میخواستم ببینم کدوم یک از این گوشی ها بهتره .... میدونم که دوربین هر دوشون VGA هست ! ولی از جهات دیگر ... کدوم بهتره ؟ لطفا دلایل برتریش رو هم بگید ؟ اگر توی این رنج قیمت از نوکیا یا سونی اریکسون گزینه بهتری میشناسید معرفی کنید .... من فردا میخوام بگیرم ! E1 رو 153000 قیمت دارم ولی L7 رو قیمت ندارم ؟ شما میدونید چنده ؟

سلام دوست عزیز
من با E1 کار نکردم ولی با L7 الان دستمه و ازش راضی ام
فقط مشکلش اینه که SIS قبول نمی کنه و تحت جاواست
قیمتش هم کمی بیشتر از 153000 تومنه
یکی دو ماه پیش من به همین قیمت L7 گرفتم ولی می دونم الان بالای 200.000 تومنه
در هر حال امید وارم گوشی خوبی بگیرید ..
پیشاپیش مباریکه :D

amin_pro

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من یه موتورولا v3i دارم که می خوام روش برنامه برای جستجو در پوشه ها و رم و غیره داخل گوشی نصب کنم .
موبی اکسپلورر moby explorer نصب کردم ولی وقتی واردش می شم می گه باید دسترسی به فایل ها در permission داده بشه .
ولی در permission هیچی پیدا نکردم که به دسترسی به فایل ربط داشته باشه .
من بعد کلی تحقیقات متوجه شدم که digital audio player که تو حافظه ی خود گوشی نصب شده به فایل ها دسترسی داره و فایلی با پسوند .pat این دسترسی ها رو کنترل می کنه ولی هر طور خواستم این فایل رو برای موبی اکسپلورر کپی کنم ، کپی شد ولی جواب نداد .
در ضمن شبیه همین فایل pat رو من توی برنامه ی P2KTools پیدا کردم و با این هم همین کار رو انجام دادم .
من با هگز هم مشخصات و چیزهای دیگه رو هم دستکاری کردم و خیلی روش کار کردم ولی جواب نداد .
حتی وقتی کپی می کردم توی پرمیشن full access granted هم می شد ولی وقتی وارد موبی اکسپلورر می شدم باز هم همون خطا رو می داد و بعد از اینکه گوشی رو ریست می کردم دوباره به حالت اول برمی گشت .
حالا بعد کلی کار که حدود 2 3 ماهه دارم انجام می دم آیا کسی هست که بگه چی کار باید بکنم ؟
واقعا ممنون می شم اگه یکی به من کمک کنه چون خیلی معطل این قضیه شدم و اعصابم خورد شد سر این قضیه .:(
پیشاپیش از کمک هاتون ممنون .:lol:

کسی توی این فروم نیست جواب منو بده ؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نوشته ای از amin_pro
سلام.
من یه موتورولا v3i دارم که می خوام روش برنامه برای جستجو در پوشه ها و رم و غیره داخل گوشی نصب کنم ......

سلام دوست عزیز
من مشکل شما رو خوندم ولی نمی دونم باید چیکار کرد
براتون هم در گوگل جستجو کردم و فرو مهایی که می شناختم رو چک کردم ولی چیزی نتونستم پیدا کنم
فقط برای جستجو فایل ها در گوشی این رو پیدا کردم ::

Mobile%20Search%20For%20Symbian%20v.3.jpg

Mobile Search For Symbian v.3

دانلود با حجم ۱۴۹ کیلوبایت

پاسورد فایل : www.kamyabonline.com

خلاصه ببخشید
موفق باشید ..

mahri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Motorola_V3X.gif

Motorola V3X

تاريخ توليد ژانويه 2005
ابعاد 99X55X20ميليمتر 89 سي سي
وزن 125 گرم
حافظه حداكثر 512 مگابايت ،( microSD (TransFlash) - 64 مگابايت حاغظه داخلي
دوربین 2 مگاپيكسل،1600X1200پيكسل ،ويدئو فلش، secondary video call VGA camera
باطری حداكثر 5 ساعت در حال صحبت

قابل توجه دوستاني كه Motorola V3X دارند من الان رم يك گيگ گذاشتم و كاملا ساپورت مي كنه و تا حالا هنگ

نكرده

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقایون طرفدار موتورولا، یک سوال.

گوشی Motorola SLVR L7e وارد ایران شده یا نه؟ و اگه شده، قیمتش چقدره؟

ممنون

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز
من با E1 کار نکردم ولی با L7 الان دستمه و ازش راضی ام
فقط مشکلش اینه که SIS قبول نمی کنه و تحت جاواست
قیمتش هم کمی بیشتر از 153000 تومنه
یکی دو ماه پیش من به همین قیمت L7 گرفتم ولی می دونم الان بالای 200.000 تومنه
در هر حال امید وارم گوشی خوبی بگیرید ..
پیشاپیش مباریکه :D

ممنون از راهنمائیتون :)
من L7 گرفتم 162000 تومان ! گوشی خوبیه ... فعلا که راضیم ! ولی زنگهای خودش 2 ریال هم نمی ارزه ! Walpaper میخوام ! سایتی هست که برم دانلود کنم ؟ اصلا چه سایزی باید دانلود کنم ؟ 176x220 ؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

samanlyric آقایون طرفدار موتورولا، یک سوال.

گوشی Motorola SLVR L7e وارد ایران شده یا نه؟ و اگه شده، قیمتش چقدره؟

ممنون

این گوشی برای سال 2006 شک دارم هنوز توی ایران اومده باشه

ممنون از راهنمائیتون
من L7 گرفتم 162000 تومان ! گوشی خوبیه ... فعلا که راضیم ! ولی زنگهای خودش 2 ریال هم نمی ارزه ! Walpaper میخوام ! سایتی هست که برم دانلود کنم ؟ اصلا چه سایزی باید دانلود کنم ؟ 176x220 ؟

خواهش می کنم
من یه مجموعه از تصاویر والپیپر برای موتورولا دارم
الان یه فایل زیپ از 136 تا تصویر درست کردم و آپلود کردم
امید وارم براتون جذاب باشه
Download
در مورد زنگ هاش هم با شما موافقم ...

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

این گوشی برای سال 2006 شک دارم هنوز توی ایران اومده باشه

خواهش می کنم
من یه مجموعه از تصاویر والپیپر برای موتورولا دارم
الان یه فایل زیپ از 136 تا تصویر درست کردم و آپلود کردم
امید وارم براتون جذاب باشه
Download
در مورد زنگ هاش هم با شما موافقم ...

امير جان به خدا خيلي مخلصيم .لطف كن اي ميلت را چك كن

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش امير عزيزز

فكر كنم هنوز وقت نكردهاي بري ايميلت را چك كني چون بنده منتظر جوابت هستم

امير جان باز هم بابت سي دي ها ئاقعا ازت ممنونم اميدوارم بتوانم اين بزرگواريت را جبران كنم

AzzA

Registered User
لایک‌ها
0
یه مشکل جالب ، یا شاید هم یه ویروس عجیب با V3X

چند وقته که گوشی زیاد هنگ میکنه و وقتی کسی زنگ میزنه یه دفعه گوشی رو حالت ویبره گیر میکنه و فقط باید باطری در بیاد ، گاهي وقتها هم وقتي دارم تماس ميگيرم گوشي رو صفحه Connected مي مونه ، نسخه هاي مختلف فلش هم زدم فایده نداشت کلا" حافظش رو هم برداشتم ولی فایده نداره ، وقتی هم با سرعت درش رو میبندم معمولا" ریست میشه و تصویر بک گراند رو از دست می ده و باید دوباره تنظیم بشه ، به نظرتون چشه؟
تو اين مدت خيلي باهاش كار كردم و بهتر شده حالش . ولي الان به اين نتيجه رسيدم كه به آنتن هاي مختلف حساس شده ، مثلا" تو منطقه تهرانپارس زياد هنگ نميكنه ولي ميدون ولي عصر كه هستم 90% تماس هام رو از دست مي دم ، سيمكارت اپراتورهاي مختلف هم رو تست كردم و اين وضعيت هيچ فرقي نكرد.
من با V3X خیلی ور رفتم و اکثر مسائلش هم برام حل شده است ولی موندم قضیه این گوشیه چیه...
يه جورائي واسم خيلي افت داره اين مشكل درست نشده هنوز ، كمك پليز

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام داداش امير عزيزز

فكر كنم هنوز وقت نكردهاي بري ايميلت را چك كني چون بنده منتظر جوابت هستم

امير جان باز هم بابت سي دي ها ئاقعا ازت ممنونم اميدوارم بتوانم اين بزرگواريت را جبران كنم

سلام
راستش من هر روز ایمیلم رو چندین بار چک می کنم و ایمیلی از شما نداشتم
ممنون می شم اکر دوباره برام ارسال کنید
آدرس ایمیل منم اینه ::
[email protected]
امیدوارم سی دی ها هم بدردتون بخوره :happy:

یه مشکل جالب ، یا شاید هم یه ویروس عجیب با V3X

چند وقته که گوشی زیاد هنگ میکنه .........

مشکل جالبیه
تا بحال نشنیده بودم چنین چیزی !!
فلش که کردید ... سیم کارت رو هم که عوض کردید ... ریستش هم که کردید ...پس چرا درست نمی شه ؟؟!!
شاید ضربه خورده یا تحت رطوبت یه قطعش آسیب دیده که وقتی کسی زنگ میزنه تحت امواج الکترومغناتیسی که ایجاد می کنه باعث اتصالی می شه و مدام روی حالت ویبر می مونه یا هنگ می کنه
سعی می کنم از چند تا از دوستان که با v3x کار کردن این مشکل رو در میون بذارم
اگه چیزی فهمیدم خبرتون می کنم ...
موفق باشید..

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يكييييي خاهشن جواب منو بده
people_blagube.gif

از كجا بفهميم گوشي موتورولا اصله يا نهههه
1523.gif

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز و گرامی
کاش آدرست رو پی ام می دادی
در هر حال من براتون شنبه پست می کنم ، امید وارم بدردتون بخوره
چشم انشاالله اگر گذرمون اون طرف افتاد سری هم به شما می زنیم برای ما که افتخاره با شما از نزدیک آشنا بشم
این لطف شماست
ممنونم و آرزوی موفقیت براتون می کنم..
امید وارم در فروم بیشتر شما رو ببینم
پیروز باشید..

با سلامي مجدد خدمت سرور گراميم امير جان
اگر ايميل به دستت نرسيده مقصر من بودم كه به جاي اندر لاين از خط فاصله استفاده كردم خلاصه ببخشيد .من دوباره ايميل را برايت فرستادم
راستي امير جان گوشي rizr موتورولا كه در سايت شما نوشته در ايران موجود هست اكر هست قيمتش چنده؟
اقا امير من چطور ي ميتونم گوشيم رو فارسي كنم
چاكر شما حميد

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
يكييييي خاهشن جواب منو بده
people_blagube.gif

از كجا بفهميم گوشي موتورولا اصله يا نهههه
1523.gif

سلام
من خیلی دنبال روشی برای فهمیدن این موضوع گشتم
برای تمامی گوشی ها رو پیدا کردم جز موتورولا
اما تونستم یه چیزایی پیدا کنم که بین گوشی ها مشترک بود
اول اینکه با زدن این کد #06#* شماره سریال گوشیتون مشاهده می شه که می تونید با شماره ی جعبه چک کنید
بعد آرم موتورولا که پشت گوشی یا جلو گوشی هست حالتی دندانه دندانه داره که یکی دیگه از راههای شناسایی گوشی اصله...
بازم سعی می کنم تا روشهای بهتری برای فهمیدن این موضوع پیدا کنم
موفق باشید..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با سلامي مجدد خدمت سرور گراميم امير جان
اگر ايميل به دستت نرسيده مقصر من بودم كه به جاي اندر لاين از خط فاصله استفاده كردم خلاصه ببخشيد .من دوباره ايميل را برايت فرستادم
راستي امير جان گوشي rizr موتورولا كه در سايت شما نوشته در ايران موجود هست اكر هست قيمتش چنده؟
اقا امير من چطور ي ميتونم گوشيم رو فارسي كنم
چاكر شما حميد

سلام دوست عزیز

ممنون از ایمیلمتون
رسید و پاسخ دادم :)
در مورد rizr براتون یه سرچ می کنم و جوابش رو می دم
در مورد فارسی کردن گوشی فکر کنم دوستان توی صفحات قبل توضیح دادند ولی باز منم توی یه پست برای L7 و v3i رو توضیح می دم
درضمن کلی برنامه و مطلب توپ برای موتورولا پیدا کردم D:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
:: منبع ::

اول از همه يه نكته مهم درباره فلش كردن v3i - همونجور كه بهتر از من ميدونيد گوشي v3i به دو دسته تقسيم ميشه : v3i بدون ituns - و v3i با ituns
ituns فرمت فايلهاي موسيقي دستگاه ipod (پخش كننده ديجتالي معروف شركت Apple ) هستش كه اگرگوشيتون آيتونز دار باشه ميتونيد فايلهاي Mp3 تون را با اين فرمت تو گوشيتون بريزين و از كيفيت بالاترش لذت ببريد .....
مطالب بالا رو گفتم كه بدونين فايل فلش v3i با ituns با v3i بدون ituns فرق ميكنه و فقط وفقط بايد فايل فلش مخصوص به گوشي خودتون رو بريزين ....
فايلهاي مخصوص گوشيتون رو به طريقه زير ميتونيد پيدا كنيد :
v3i بدون ituns : نام فايلهاي فلش مخصوص اين گوشي با عبارت R479 شروع ميشه مثل R479_G_08.B4.85R_reflash_MOTOX.shx
v3i با ituns : نام فايلهاي فلش مخصوص اين گوشي با عبارت R47A شروع ميشه مثل R47A_G_08.D8.35R.sbf
حالا بريم سراغ فارسي سازي .........
v3i رو با برنامه RSD Lite فلش ميكنن ... برنامه رو از سايت RapidShare به اين آدرس دانلود كنيد :
http://rapidshare.de/files/10944218/...lease.rar.html
بعد از دانلود كردن آنزيپش كنيد و برنامه رو نصب كنيد . اگر درايور ها رو نداشتيد تو مجموعه اي كه دانلود كرديد ميتونيد پيدا كنيد ....
فايلهاي فارسي ساز گوشيتون رو هم دانلود كنيد :
براي v3i بدون ituns : فايل مربوط به پك زبان رو ميتونيد از اينجا بگيريد .
فايل Monster Pack كه شامل فايل فلش ، فلكس و پك زبان ميشه و پك زبان فارسي رو هم داره ميتونيد از اينجا بگيريد .
براي v3i با ituns : براي اين نوع گوشي يه فايل Monster Pack هست كه پك زبان فارسي رو هم شامل ميشه وميتونيد از اينجا بگيريد .
يدونه ديگه هم هست كه ميتونيد از اينجا بگيريد البته با فلكس قديمي تر....
حالا گوشيتون رو روشن كنيد و سيم كارتش رو در بياريد و وصلش كنيد به كامپيوتر .....

بهتره گوشيتون بين 80 تا 100 درصد شارژ داشته باشه ....
بعد برنامه RSD Lite 2.4 رو باز كنيد. در جدول پايين برنامه بايد در قسمت مدل اسم گوشيتون در قسمت Status كلمه Connected و ........ رو ببينيد . اگر روي اسم گوشيتون كليك كنيد ميتونيد مشخصات گوشيتون رو در قسمت Device Properties ببينيد . حالا روي دكمه سه نقطه (...) كليك كنيد . آدرس فايل فلش زبان رو بديد و Open كنيد . فايلهاي فلش با پسوند shx ودر بعضي جاها sbfمشخص شدن.......... اگر هم فايل shx و هم فايل sbf رو داشتيد . از shx استفاده كنيد.......
بعد روي دكمه Start كليك كنيد و منتظر باشيد تا عمليات فلش كاملا تموم بشه .... اين كار چند دقيقه اي طول ميكشه بنابراين به هيچ چيز دست نزنيد تا مراحل كار به طور كامل به اتمام برسه. بعد كه پيغام موفقيت اومد چند لحظه صبركنيد بعد برنامه رو ببنديد و كابل گوشيتون رو در بياريد .

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
:: منبع ::

این پک فارسی فقط برای ال7 هستش ... دوستایی که ال6 دارن استفاده نکنن ...
موتورولا L7 رو با برنامه RSD Lite 2.5 فلش ميكنن . نگارشهاي مختلف برنامه رو ميتونيد از اينجا دانلود كنيد :
http://en.motofon.net/index.php?opti...sele ct&id=36
اگر درايورهارو نداريد . بعد از آنزيپ كردن فايل دانلود شده.... درايورها در پوشه اي به نام MotoPcsDrivers قراردارد .
پك زبان L7 كه زبان فارسي هم شاملش هست رو ميتونيد از اينجا بگيريد .
بعد از دانلود آنزيپش كنيد .
سيم كارت گوشيتون رو در بياريد و گوشيتون رو وصل كنيد . برنامه رو بعد از نصب باز كنيد. اگر گوشيتون وصل باشه در جدول پايين پنجره مشخصات گوشيتون رو ميبينيد . حالا روي دكمه سه نقطه (...)كليك كنيد وآدرس پك زبانتون كه پسوندش shx هست رو بديد.و Open كنيد .
حالا روي استارت كليك كنيد . منتظر باشيد كه عمليات فلش به پايان برسه . بعد از برنامه خارج بشيد و كابل رو از گوشيتون در بياريد . حالا گوشيتون رو خاموش و روشن كنيد . بايد زبان جديد رو تو گوشيتون ببينيد .
موفق باشيد .

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اینم برنامه ای که خودم کلی دنبالش گشتم و در حال سرچ روش شناسایی اصلی بودن گوشی پیدا کردم :lol:
فرمتش هم جاوا هست و روی موتورولا کار می کنه :cool:
امتحانش کردم

Download Dictaphone

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
براي v3i با ituns : براي اين نوع گوشي يه فايل Monster Pack هست كه پك زبان فارسي رو هم شامل ميشه وميتونيد از اينجا بگيريد .
يدونه ديگه هم هست كه ميتونيد از اينجا بگيريد البته با فلكس قديمي تر....
حالا گوشيتون رو روشن كنيد و سيم كارتش رو در بياريد و وصلش كنيد به كامپيوتر .....

بهتره گوشيتون بين 80 تا 100 درصد شارژ داشته باشه ....
بعد برنامه RSD Lite 2.4 رو باز كنيد. در جدول پايين برنامه بايد در قسمت مدل اسم گوشيتون در قسمت Status كلمه Connected و ........ رو ببينيد . اگر روي اسم گوشيتون كليك كنيد ميتونيد مشخصات گوشيتون رو در قسمت Device Properties ببينيد . حالا روي دكمه سه نقطه (...) كليك كنيد . آدرس فايل فلش زبان رو بديد و Open كنيد . فايلهاي فلش با پسوند shx ودر بعضي جاها sbfمشخص شدن.......... اگر هم فايل shx و هم فايل sbf رو داشتيد . از shx استفاده كنيد.......
بعد روي دكمه Start كليك كنيد و منتظر باشيد تا عمليات فلش كاملا تموم بشه .... اين كار چند دقيقه اي طول ميكشه بنابراين به هيچ چيز دست نزنيد تا مراحل كار به طور كامل به اتمام برسه. بعد كه پيغام موفقيت اومد چند لحظه صبركنيد بعد برنامه رو ببنديد و كابل گوشيتون رو در بياريد .

ببخشید این اینجاها دقیقا کجان؟

بالا