• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینم برنامه ای که خودم کلی دنبالش گشتم و در حال سرچ روش شناسایی اصلی بودن گوشی پیدا کردم :lol:
فرمتش هم جاوا هست و روی موتورولا کار می کنه :cool:
امتحانش کردم

Download Dictaphone
دستت طلا
128fs1378898.gif

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

این گوشی برای سال 2006 شک دارم هنوز توی ایران اومده باشه

خواهش می کنم
من یه مجموعه از تصاویر والپیپر برای موتورولا دارم
الان یه فایل زیپ از 136 تا تصویر درست کردم و آپلود کردم
امید وارم براتون جذاب باشه
Download
در مورد زنگ هاش هم با شما موافقم ...
باز هم ممنونم !

آقا چند سوال دیگه دارم :)
1- برای این L7 بهترین قابی که هست چیه ؟ کریستال ها که به درد نمیخورند ...2 روزه میشکنه!
2- من یه MicroSD 1.0 GB Kingston گرفتم انداختم توی گوشی ولی بعد از اینکه مموری رو از گوشی درآوردم و گذاشتم توی کارت ریدر هیچ پوشه ای ساخته نشده داخلش ! در حالیکه مموری 128MB خودش رو که گذاشتم توی گوشی و بعدش توی کارت ریدر .... پوشه Mobile ساخته شده بود که داخل اون پوشه هم پوشه های دیگه ای بود که همگی مربوط به گوشی بودند دلیلش چیه ؟
3- وقتی Mp3 می خوام گوش کنم هیچ برنامه ای نیست که بتونم با اون آهنگ رو انتخاب کنم یا از یه آلبوم برم به آلبوم دیگه !!! آیا میشه روی این L7 برنامه ای نصب کرد که بتونه مدیا رو مدیریت کنه ؟

از بابت والپیپر هم بسیار ممنون !

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم ممنونم !

1- برای این L7 بهترین قابی که هست چیه ؟ کریستال ها که به درد نمیخورند ...2 روزه میشکنه!
2- من یه MicroSD 1.0 GB Kingston گرفتم انداختم توی گوشی ولی بعد از اینکه مموری رو از گوشی درآوردم و گذاشتم توی کارت ریدر هیچ پوشه ای ساخته نشده داخلش ! در حالیکه مموری 128MB خودش رو که گذاشتم توی گوشی و بعدش توی کارت ریدر .... پوشه Mobile ساخته شده بود که داخل اون پوشه هم پوشه های دیگه ای بود که همگی مربوط به گوشی بودند دلیلش چیه ؟
3- وقتی Mp3 می خوام گوش کنم هیچ برنامه ای نیست که بتونم با اون آهنگ رو انتخاب کنم یا از یه آلبوم برم به آلبوم دیگه !!! آیا میشه روی این L7 برنامه ای نصب کرد که بتونه مدیا رو مدیریت کنه ؟

داداش امير عزيز سلام
از زحمتي كه جهت فارسي سازي كشيدي ممنونم ولي كار هر بز نيست خرمن كوفتن حالا كجا تا ما بتوانيم گوشي فارسي كنيم از قديم گفتن تكيه بر جاي بزرگان نتوان زد به گزاف.
خلاصه خيلي ازت ممنونم امير جان براي بار اخر بهت اولتيماتوم ميدهم ادرس دقيقت را برايم ايميل كن و يا شماره اي به ما بده تا بتوانيم از خجالتت بيرون بياييم پس من نون برنجي كرمانشاه را به كجا بفرستم

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
باز هم ممنونم !

آقا شرمنده میشه به سوالات من جواب بدی .... من بی صبرانه منتظرم !
راستی این والپیپرها که زحمت کشیدی هیچکدوم داخل گوشی نمایش داده نمیشن :blush:
دلیلش چیه ؟

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
باز هم ممنونم !

سلام
در مورد سوال اولتون که من قاب مشکلی رو انتخاب می کنم

016026.jpg

در مورد میکرو اس دی هم
شما که با ویندوز فرمتش نکردید ؟ باید با نرم افزار خاصی که خودش داره یا با خود گوشی اینکار رو انجام بدید
اگر تا بحال نکردید یه بار انجام بدید حتما درست می شه

در مورد MP3 هم من تونستم این برنامه ها رو براتون پیدا کنم

DAP V360 F ENZHCCJATH VER 05 00 15

phoneman

Winamp Mobile

تمامی این برنامه ها هم با فرمت Jar هست که تحت جاوا اجرا می شند
امید وارم مشکلتون حل شده باشه
موفق باشید.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا شرمنده میشه به سوالات من جواب بدی .... من بی صبرانه منتظرم !
راستی این والپیپرها که زحمت کشیدی هیچکدوم داخل گوشی نمایش داده نمیشن :blush:
دلیلش چیه ؟

راستش فاصله ی این دو پست اخیر داشتم برنامه ها رو آماده و آپلود می کردم
خلاصه ببخشید
در مورد عکس ها هم شما می تونید روی گوشی بریزید و مشاهده کنید ؟
اگر آره که خب حالا برید توی قسمت Personalist در بخش Wallpaper عکس ها رو از روی گوشیتون انتخاب کنید..

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
داداش امير عزيز سلام
از زحمتي كه جهت فارسي سازي كشيدي ممنونم ولي كار هر بز نيست خرمن كوفتن حالا كجا تا ما بتوانيم گوشي فارسي كنيم از قديم گفتن تكيه بر جاي بزرگان نتوان زد به گزاف.
خلاصه خيلي ازت ممنونم امير جان براي بار اخر بهت اولتيماتوم ميدهم ادرس دقيقت را برايم ايميل كن و يا شماره اي به ما بده تا بتوانيم از خجالتت بيرون بياييم پس من نون برنجي كرمانشاه را به كجا بفرستم

سلام دوست عزیز
خواهش می کنم، ما همه جوره در خدمت شما هستیم :)
آدرس هم .. :blush: چی بگم.. نون برنجی و اولتیماتوم کار خودش رو کرد :D

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
کسی میدونه gain table های v3 رو با چه برنامه ای ویرایش می کنن؟

morteza1487

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام امير جان .
با زحمتهاي من چيكار ميكني
امير منتظر ميل كردن شماره تماس و ادرست هستم
با با اگه تا حالا به جرج بوش هم اينقدر التماس كرده بودم شماره تلفنش را به من داده بود
شوخي كردم ناراحت نشي
راستي امير جان راهي براي رجيستر شدن گوشي هايي كه از مرز ميايند مثل ان 73 وجود دارد؟
با تشكر كسي كه هرگز شما را فراموش نميكند
چاكرت حميد:blink:

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
راستش فاصله ی این دو پست اخیر داشتم برنامه ها رو آماده و آپلود می کردم
خلاصه ببخشید
در مورد عکس ها هم شما می تونید روی گوشی بریزید و مشاهده کنید ؟
اگر آره که خب حالا برید توی قسمت Personalist در بخش Wallpaper عکس ها رو از روی گوشیتون انتخاب کنید..

آقا بازم سپاس !

راستی خود گوشی یه برنامه داره برای پخش Mp3 که عالیه ! به نام : Digital Audio Player که تقریبا برنامه کاملیه !

در مورد عکس ها هم باید بگم که :
این عکس هائی که من خودم ریختم توی گوشی نمایش داده میشن .... ولی عکسهائی که شما زحمتشو کشیدید باز نمیشن !نمیدونم جریان چیه .... توی کامپیوتر نمایش داده میشن ولی توی گوشی ... !!!؟

درمورد قاب هم منظور من کیف یا کریستال یا قاب ژله ای بود یا اینکه چه گزینه بهتری هست ؟ کریستالی ها که زود میشکنند !

کارت رو هم ( کارت خودش رو که روی گوشی بهم دادن ) با خود گوشی فرمت کردم ولی کارت 1 گیگابایتی رو که خریدم فرمت نمیکنه و میگه : Failed To Format
جریان چیه ؟ با نرم افزاری هم که همراه خود گوشیه ( Phone Tools ) جائی رو برای فرمت کردن پیدا نکردم !

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام دوستان . یکی از فامیلهای ما یه گوشی v3 خریده که هر سیمکارتی توش میگذاره پیغام contact service provider میده ممنون میشم اگه زودتر کمک کنید اخه طرف خیلی لنگه گوشیه و میخواد امشب ببرتش شهرستان.

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام امير جان .
با زحمتهاي من چيكار ميكني
امير منتظر ميل كردن شماره تماس و ادرست هستم
با با اگه تا حالا به جرج بوش هم اينقدر التماس كرده بودم شماره تلفنش را به من داده بود
شوخي كردم ناراحت نشي
راستي امير جان راهي براي رجيستر شدن گوشي هايي كه از مرز ميايند مثل ان 73 وجود دارد؟
با تشكر كسي كه هرگز شما را فراموش نميكند
چاكرت حميد:blink:

سلام حمید جان شما خوب هستی ؟ سلامت باشی..
حتما براتون ایمیل می کنم :happy:
در مورد اون گوشی ها بله می شه البته همونطوری که خودتون گفتید کار خر خرمن نیست و ... (( چی بود :blink: ))
خلاصه که شنیدم که اگه برید پاساژ الاعدین تهران توی خیابون جمهوری می شه اینکار رو کرد

خلاصه ما در خدمت شما هستسم :happy:
برادر کوچیک شما

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آقا بازم سپاس !

راستی خود گوشی یه برنامه داره برای پخش Mp3 که عالیه ! به نام : Digital Audio Player که تقریبا برنامه کاملیه !

در مورد عکس ها هم باید بگم که :
این عکس هائی که من خودم ریختم توی گوشی نمایش داده میشن .... ولی عکسهائی که شما زحمتشو کشیدید باز نمیشن !نمیدونم جریان چیه .... توی کامپیوتر نمایش داده میشن ولی توی گوشی ... !!!؟

درمورد قاب هم منظور من کیف یا کریستال یا قاب ژله ای بود یا اینکه چه گزینه بهتری هست ؟ کریستالی ها که زود میشکنند !

کارت رو هم ( کارت خودش رو که روی گوشی بهم دادن ) با خود گوشی فرمت کردم ولی کارت 1 گیگابایتی رو که خریدم فرمت نمیکنه و میگه : Failed To Format
جریان چیه ؟ با نرم افزاری هم که همراه خود گوشیه ( Phone Tools ) جائی رو برای فرمت کردن پیدا نکردم !

سلام خدمت شما
بله برنامه ی Digital Audio Player برنامه ی خیلی خوبیه که می تونید از اینجا هم برای دوستانی که ندارند دانلود کنید فقط مشکلش اینه که ضبط صدا نداره :(
در مورد عکس ها هم فکر کنم که اندازشان نمی خوره من دوباره یه سری دیگه براتون آپلود می کنم با اندازه ی کوچیکتر
امید وارم اینا بدردتون بخوره :cool:
قاب هم شرمنده ، اشتباه متوجه شدم !!
راستش من با کریستالی زیاد حال نکردم و خوشم نمیاد
مموری کارت هم نمی دونم چه مشکلی داره که اینطوری بازی در میاره
یه امتحان :: با یه گوشی دیگه فرمتش کنید ، شاید اینطوری درست شد
من که برای خودم را با PDA فرمت کردم و مشکلی هم نداره

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
من موتوL7 دارم . مشکلی که دارم اینه که بیش از 90 تا مسیج نمیتونم داشته باشم !؟ این مشکل رو میشه حل کرد ؟

سلام خدمت شما
فکر کنم این بتونه مشکلتون رو حل کنه :happy:
ببخشید که مستقیم اینجا خلاصش ر و نمی ذارم چون یه کم کمبود وقت دارم
موفق باشید

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چرا بعد از اجرای میدا پلیر پیام خطا داده میشه که Folder is empty ؟ کدوم فولدر باید فایل های صدا داخلش ریخته بشه ؟

سلام
روی گوشی به این آدرس ::

audio\

و روی مموری کارت ::

MMC(Removable)\mobile\audio

برای مموری با فرمت کردن این شاخه درست می شه و اگر هم نبود می تونید بسازید

سلام دوستان . یکی از فامیلهای ما یه گوشی v3 خریده که هر سیمکارتی توش میگذاره پیغام contact service provider میده ممنون میشم اگه زودتر کمک کنید اخه طرف خیلی لنگه گوشیه و میخواد امشب ببرتش شهرستان.

سلام خدمت شما
راستش من با این مشکل مواجه نشدم ولی فکر کنم مشکل از سیم کارت باشه
یا شایدم از اینکه گوشی ریجستر نشده ..
شماره گوشی رو با شماره جعبه چک کنید

بالا