دستت طلااینم برنامه ای که خودم کلی دنبالش گشتم و در حال سرچ روش شناسایی اصلی بودن گوشی پیدا کردم :lol:
فرمتش هم جاوا هست و روی موتورولا کار می کنه
امتحانش کردم
Download Dictaphone
دستت طلااینم برنامه ای که خودم کلی دنبالش گشتم و در حال سرچ روش شناسایی اصلی بودن گوشی پیدا کردم :lol:
فرمتش هم جاوا هست و روی موتورولا کار می کنه
امتحانش کردم
Download Dictaphone
احتمالا یادش رفته لینک بزارهببخشید این اینجاها دقیقا کجان؟
باز هم ممنونم !سلام
این گوشی برای سال 2006 شک دارم هنوز توی ایران اومده باشه
خواهش می کنم
من یه مجموعه از تصاویر والپیپر برای موتورولا دارم
الان یه فایل زیپ از 136 تا تصویر درست کردم و آپلود کردم
امید وارم براتون جذاب باشه
Download
در مورد زنگ هاش هم با شما موافقم ...
باز هم ممنونم !
آقا چند سوال دیگه دارم
1- برای این L7 بهترین قابی که هست چیه ؟ کریستال ها که به درد نمیخورند ...2 روزه میشکنه!
2- من یه MicroSD 1.0 GB Kingston گرفتم انداختم توی گوشی ولی بعد از اینکه مموری رو از گوشی درآوردم و گذاشتم توی کارت ریدر هیچ پوشه ای ساخته نشده داخلش ! در حالیکه مموری 128MB خودش رو که گذاشتم توی گوشی و بعدش توی کارت ریدر .... پوشه Mobile ساخته شده بود که داخل اون پوشه هم پوشه های دیگه ای بود که همگی مربوط به گوشی بودند دلیلش چیه ؟
3- وقتی Mp3 می خوام گوش کنم هیچ برنامه ای نیست که بتونم با اون آهنگ رو انتخاب کنم یا از یه آلبوم برم به آلبوم دیگه !!! آیا میشه روی این L7 برنامه ای نصب کرد که بتونه مدیا رو مدیریت کنه ؟
از بابت والپیپر هم بسیار ممنون !
ببخشید این اینجاها دقیقا کجان؟
باز هم ممنونم !
آقا چند سوال دیگه دارم
1- برای این L7 بهترین قابی که هست چیه ؟ کریستال ها که به درد نمیخورند ...2 روزه میشکنه!
2- من یه MicroSD 1.0 GB Kingston گرفتم انداختم توی گوشی ولی بعد از اینکه مموری رو از گوشی درآوردم و گذاشتم توی کارت ریدر هیچ پوشه ای ساخته نشده داخلش ! در حالیکه مموری 128MB خودش رو که گذاشتم توی گوشی و بعدش توی کارت ریدر .... پوشه Mobile ساخته شده بود که داخل اون پوشه هم پوشه های دیگه ای بود که همگی مربوط به گوشی بودند دلیلش چیه ؟
3- وقتی Mp3 می خوام گوش کنم هیچ برنامه ای نیست که بتونم با اون آهنگ رو انتخاب کنم یا از یه آلبوم برم به آلبوم دیگه !!! آیا میشه روی این L7 برنامه ای نصب کرد که بتونه مدیا رو مدیریت کنه ؟
باز هم ممنونم !
آقا چند سوال دیگه دارم
آقا شرمنده میشه به سوالات من جواب بدی .... من بی صبرانه منتظرم !
راستی این والپیپرها که زحمت کشیدی هیچکدوم داخل گوشی نمایش داده نمیشن :blush:
دلیلش چیه ؟
داداش امير عزيز سلام
از زحمتي كه جهت فارسي سازي كشيدي ممنونم ولي كار هر بز نيست خرمن كوفتن حالا كجا تا ما بتوانيم گوشي فارسي كنيم از قديم گفتن تكيه بر جاي بزرگان نتوان زد به گزاف.
خلاصه خيلي ازت ممنونم امير جان براي بار اخر بهت اولتيماتوم ميدهم ادرس دقيقت را برايم ايميل كن و يا شماره اي به ما بده تا بتوانيم از خجالتت بيرون بياييم پس من نون برنجي كرمانشاه را به كجا بفرستم
راستش فاصله ی این دو پست اخیر داشتم برنامه ها رو آماده و آپلود می کردم
خلاصه ببخشید
در مورد عکس ها هم شما می تونید روی گوشی بریزید و مشاهده کنید ؟
اگر آره که خب حالا برید توی قسمت Personalist در بخش Wallpaper عکس ها رو از روی گوشیتون انتخاب کنید..
سلام امير جان .
با زحمتهاي من چيكار ميكني
امير منتظر ميل كردن شماره تماس و ادرست هستم
با با اگه تا حالا به جرج بوش هم اينقدر التماس كرده بودم شماره تلفنش را به من داده بود
شوخي كردم ناراحت نشي
راستي امير جان راهي براي رجيستر شدن گوشي هايي كه از مرز ميايند مثل ان 73 وجود دارد؟
با تشكر كسي كه هرگز شما را فراموش نميكند
چاكرت حميد:blink:
آقا بازم سپاس !
راستی خود گوشی یه برنامه داره برای پخش Mp3 که عالیه ! به نام : Digital Audio Player که تقریبا برنامه کاملیه !
در مورد عکس ها هم باید بگم که :
این عکس هائی که من خودم ریختم توی گوشی نمایش داده میشن .... ولی عکسهائی که شما زحمتشو کشیدید باز نمیشن !نمیدونم جریان چیه .... توی کامپیوتر نمایش داده میشن ولی توی گوشی ... !!!؟
درمورد قاب هم منظور من کیف یا کریستال یا قاب ژله ای بود یا اینکه چه گزینه بهتری هست ؟ کریستالی ها که زود میشکنند !
کارت رو هم ( کارت خودش رو که روی گوشی بهم دادن ) با خود گوشی فرمت کردم ولی کارت 1 گیگابایتی رو که خریدم فرمت نمیکنه و میگه : Failed To Format
جریان چیه ؟ با نرم افزاری هم که همراه خود گوشیه ( Phone Tools ) جائی رو برای فرمت کردن پیدا نکردم !
سلام
من موتوL7 دارم . مشکلی که دارم اینه که بیش از 90 تا مسیج نمیتونم داشته باشم !؟ این مشکل رو میشه حل کرد ؟
چرا بعد از اجرای میدا پلیر پیام خطا داده میشه که Folder is empty ؟ کدوم فولدر باید فایل های صدا داخلش ریخته بشه ؟
سلام دوستان . یکی از فامیلهای ما یه گوشی v3 خریده که هر سیمکارتی توش میگذاره پیغام contact service provider میده ممنون میشم اگه زودتر کمک کنید اخه طرف خیلی لنگه گوشیه و میخواد امشب ببرتش شهرستان.