• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Motorola كلوپ طرفداران

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
کد نمیخواد ، توی منوی Recent Calls شما تماسهای دریافتی -ارسالی ( V3X تا 60 تماس ) رو دارید و همینطور زمان کل مکالمات و مدت عمر گوشی و مدت زمان آخرین تماس

یعنی total time دیگه؟ ممنون دستت درد نکنه:happy:

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موتورولا w220 تو ایران آمده ؟؟ قیمتش چنده ؟؟

mehdiney navaz

Registered User
لایک‌ها
9
سلام .اقا این موتورولا واقعا یه گوشی با پدر مادریه .
من یه وی تری ای دارم دو هفته پیش داشتم میرفتم دوچرخه سواری .اصلا حواسم نبود گوشی رم گذاشته بودم تو جیب گرم کنم .داشتم رکاب میزدم .یهو از جیبم افتاد تو وسط خیابون .یه پیکانم اومد از روش رد شد .یه لحظه کپ کردم گفتم الان دیگه باید با خاک انداز جمش کنم .رفتم برداشتمش دیدم فقط طلق محافظ رویش شکسته ویه کم جزوی رنگ پایین گوشی پریده .نه ال سیدیش نه جای دیگش هیچ صدمه ندیده بود .خیلی خوشحال شدم :D

nimanj100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان
لطفا یکی راه نمایی کنه چطور فارسی ساز روی v3i نصب کنم
p2k که dw کردم گوشی رو نمیشناسه

نمیدونم چکار کنم:(

iman2888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam agha bahman
sharmande ke farsi type nakardam akhe systemam moshkel dare. say kardam farsish konam vali nashod
man az goftehaye shoma va digar doostan kheil chiza yad gereftam. albate bazi chizaro ham nafahmidam. chon hanooz daghighan manie kheili chizaro nemidoonam .
rastesh man chand vaght pish ye v3x gereftam. bahasham hich moshkeli nadaram . kheil alie. dirooz baraye babam ham yeki eyne male khodam gereftam
vali engar moshkel dare. khastam ghable inke beram bedam garanti ba shoma ye mashverati bokonam.
rastesh gooshio ke gereftam salem bood. avordamesh khoone raftam too barnameye audio player yeho hang kard. bazi vaghta hang mikone bazi vaghta mire toosh.
jore dige ham hang mikone. vasate kar yeho gir mikone. nemidoonam eshkal az sakht afzare ya narm afzar. aval fekr kardam narm afzaresh eshkal dare vali vaghti gooshio charg kardam va battry fuul bood moshkeli nadasht. ama batry ke kam mishod shoroo mikard be ghati kardan
be nazare shoma chikar konam?
lotfan rahnamaeym konid. aslan mishe bebaram namayandegi avazesh konam? chikar bayad bokonam?
mamnoonam
felan bye

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
کسی برنامه ای برای وصل کردن motorola l6 از طریق usb به کامپوتر نداره؟

bidel45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من به تازگي يهL6خريدم
ميخواستم لطف كنيد فارسي سازشو با طريقه نصبش بهم بدين
ممنون

♪PSA♪

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یک سئوال در مورد V3X دارم.
وقتی توی My Computer روی درایو گوشی کلیک می کنم، فقط فولدرهای Audio,Video و Picture رو نشون می ده. برای اینکه فایلهای jar. رو روی گوشی اجرا کنم، باید اونها رو توی فولدر Kjava کپی کنم. اما این فولدر رو توی موبایل نمی بینم. وقتی هم که می خواهم فولدر رو بسازم، پیغام می ده که یک فولدر با این نام در موبایل وجود دارد.
می شه راهنمایی کنید چطور این فولدر رو ببینم؟؟؟؟

تو رو به خدا یه روش 100% عملی ارائه کنید که آبروم در خطره.:(

Somayehns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یک سئوال در مورد V3X دارم.
وقتی توی My Computer روی درایو گوشی کلیک می کنم، فقط فولدرهای Audio,Video و Picture رو نشون می ده. برای اینکه فایلهای jar. رو روی گوشی اجرا کنم، باید اونها رو توی فولدر Kjava کپی کنم. اما این فولدر رو توی موبایل نمی بینم. وقتی هم که می خواهم فولدر رو بسازم، پیغام می ده که یک فولدر با این نام در موبایل وجود دارد.
می شه راهنمایی کنید چطور این فولدر رو ببینم؟؟؟؟

تو رو به خدا یه روش 100% عملی ارائه کنید که آبروم در خطره.:(

پنجره My Computer را باز کن و به آدرس Tools\Folder Option\View برو و بعد گزینه Show hidden Files and folders را انتخاب کن و هم چنین دو خط بعد از اون گزینه Hide protect operating system files recommended رو غیر فعال کن بعد مجددا My Computer رو باز کن و وارد درایو Removable Disk شو. حالا دیگه باید شاخه ایی که دنبالش می گشتی رو ببینی

Somayehns

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان مخصوصا موتو دوستا

ببخشید که قبل از معرفی پست دادم به هر حال از این که مجددا برگشتم تو این تاپیک خوشحالم
حقیقتش حدود 1 سالی هست که عضویت گرفتم اما به دلیل فیلتر شدن فروم نمی تونستم سر بزنم تا دیروز که بالاخره یه برنامه توپ برای دور زدن فیلتر مخابرات جمهوری اسلامی پیدا کردم.

تو این مدت هم بیکار ننشستم و حدود 100 تا پست تو فروم p30world از خودم در مورد موتورولا به جا گذاشتم و همه اونا در مورد برنامه ، بازی ، پوسته و .... می باشه .

البته از این به بعد در خدمت شما خواهم بود ولی برا دانلود بازی ، برنامه و ... های قبلی می تونید به آدرس های زیر سر بزنید.

آدرس اول

آدرس دوم

آدرس سوم

♪PSA♪

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنجره My Computer را باز کن و به آدرس Tools\Folder Option\View برو و بعد گزینه Show hidden Files and folders را انتخاب کن و هم چنین دو خط بعد از اون گزینه Hide protect operating system files recommended رو غیر فعال کن بعد مجددا My Computer رو باز کن و وارد درایو Removable Disk شو. حالا دیگه باید شاخه ایی که دنبالش می گشتی رو ببینی

عالی بود. عالی
فقط همین رو می تونم بگم.

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

آقایون کسی قیمت a1200 رو نمی دونه؟
من تو سایت ebay دیدم زده بود 279 دلار اگه کسی میدونه خبر بده !!

barbie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من هم بعد از تجربه تلخ نوکیا
warped.gif
به این جمع ÷یوستم
girl_sigh.gif

منتها نیازمند برنامه usbv3 هستم
Just_Cuz_19.gif

هر کی سایتی سراغ داره بگه
120mfyd.gif

♪PSA♪

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و احترام.
گوشی V3x من گاهی اوقات و معمولا" هنگام پخش فایلهای صوتی و تصویری هنگ می کند و حتی دکمه On/off هم کار نمی کند و باید حتما" باطری را خارج کنم و دوباره جا بزنم.
فکر می کنید چی شده و چکار باید کرد؟
با تشک

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و احترام.
گوشی V3x من گاهی اوقات و معمولا" هنگام پخش فایلهای صوتی و تصویری هنگ می کند و حتی دکمه On/off هم کار نمی کند و باید حتما" باطری را خارج کنم و دوباره جا بزنم.
فکر می کنید چی شده و چکار باید کرد؟
با تشک

دوست عزيز ممكنه از مموريتون باشه يه بار مموري رو دربياريد و ببينيد بازم هنگ ميكنه با نه ...

Bahman NO1

Registered User
لایک‌ها
0
كسي ميدونه تو پك زبان 002B چه زبانهايي هست ؟؟؟........ هر چي گشتم پيدا نكردم ...

اگه تو اين پك فارسي هم باشه ... فارسي ساز ال 6 رديفه...........

بالا